Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 372381 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #1365 : 03 Şubat 2021, 02:05:02 »
twitter’da vs. her fenerbahçe maçında sallayan hatta saldıran kişilere prim vermemek lazım.eleştirelim tamam ama biz artık bu eleştiri işini pusuya yatan fenerbahçe düşmanlarının önüne atmaya çevirdik.ikisini de pek sevmem ama ahmet ercanlar ve 12 numara dışında kimse takımına hocasına destek çıkmıyor.sosa yalancı,mhy beyinsiz,irfan gsli,ozan takımı sattı,hoca rezil bu ne böyle ama ya

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #1366 : 03 Şubat 2021, 02:07:39 »
Gelelim takıma. Uzun zamandır bu kadar çok pas hatası yapıldığını hatırlamıyorum. Temiz şekilde direkt oyuncumuza geçen pas sayısı inanılmaz kısıtlı. Gerçekten şu ligde lider olabilmemiz mucize şu anki durumla(sene boyunca aynıyız gerçi). Hoca faktörü çok ortaya çıkıyor büyük maçlarda ve bu nedenle hiçbir derbide favori değiliz olma ihtimalimiz de yok.
Altay: Harikasın. İnanılmaz bir seviyede.. Birkaç yıl daha ekmeğini yiyip çok iyi paraya satabiliriz. Bizim değil de Atl. Madrid takımının kalecisi olsaydı 50m Euro'dan aşağı gitmezdi.
Nazım: Dinamikti iyi hamleleleri oldu bindirmelerini de sevdim ama çok pas hatası yaptı takımın geneline uyarak
Attila ve Serdar: Bu maçla değerlendiremem. Zira önlerinde orta saha da yoktu takım savunması da.
Caner: Takımı yakacaksın yakında şu değişik pas tercihlerinle
Gustavo: Varsan varız. Yoksan biz de yokuz. Defo kapatma uzmanı. Takımda da defodan bol ne var? Gerçi varsa da yok olmaya yakınız bu kafayla.
Ozan: Yahu sana ne oldu?? Ozan'ı satan şampiyonluğu satar dedim şu an resmen yoo diyorsun. Tamam hiçbir zaman Moutinho olmadın ama tek bir pasın mı doğru şiddette olmaz ve rakip tarafından kesilmez. Bak senin oyunun takımda gece ile gündüz kadar fark yaratıyor rica ediyorum kendine gel.
MHY: Menemenspor düzeyinde basit bir topçu. Sene başından beri kıçımı yırttım bomboş tOPÇU hiçbir konuda iyi değil. Hiçbir meziyeti yok ve yaptıklarını da vasat bile yapmıyor diye. GS BJK ile girmeyin işte amk şöyle transfer polemiklerine şov yapıyorsunuz. Olan eşek yüküyle paraya oluyor. O kadar belliyd ki klasik 1 sezonluk performans olduğu(Sivastayken de görülüyordu bu) ve seviyesinin her zaman Menemen olduğu. Takımın başında hoca yok zaten de buna 1 Dk süre veren değil hoca, insan bile olamaz.
Osayi Samuel: ben seni çok tanımamakla birlikte klasik pırpır sanıyordum ama sen baya baya tekniksin top ayağına yakışıyor hem de zamp gibi yapışıyor aynı zamanda güçlüsün de. Çok başarılı transfer. Tanımasam Afrikalı değil de Brezilyalı derim çok beğendim. Tam modern futbol oyuncusu. Güçlü çabuk hızlı ve hiç beklemediğim kadar teknik. Kendisine daha cesurca denemesi söylenmeli. Karşısındaki bekler falan hep şer çöp çünkü yer onların hepsini. Championship zannedip burayı temkinli oynamasına gerek yok.
Valencia: Savunma yardımı iyiydi genel bölümde ama vasattı diğer tüm açılardan. Sola da bir Osayi olsaydı düşünsenize..
Thiam: O bile şaşırıyordur FB santraforu olduğuna. Rotasyonda olması gereken tarzda oyuncu ama direkt santrafor olması düşündürücü.. Topla çok kötü o nedenle bence kanat asla asla oynamamalı.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1367 : 03 Şubat 2021, 02:08:59 »
son dönemlerde gs derbileri öncesi taraftarın modu,umudu,konstrasyonu hep dağınık,düşük ve bu geçtiğimiz 3 sezonda sonuçlara da yansıdı.ligin lideriyiz,kazanırsak gs yi 6 puan altımıza almış olacağız.bugün 2.yarı kötü oynadık evet peki neden? gustavo çıkınca samatta’nın girmesi eleştirilmiş yahu kulübede orta saha yok orta saha.ozan da sakatlandığında devam edemeseydi lemos sadık orta saha oynayacaktı.hoca sonuç odaklı pragmatik düşünüyor ve bence böyle bi fikstürde oyun oyun diye tutturmamız çok sağlıklı değil neden çünkü bi yerden sonra takımların kadro çıkarması bile çok zor hale geliyor.irfan ve mesutun girmesi ile tabiki kalite,pas oyunu artacak ama şu an sağlıklı ya da uygun olanlarla en pragmatik tablo ve sonuç bu.şu hiçbir şey beğenmezliği ,memnuniyetsizliği bırakalım gözünüzü seveyim.
Ben düşünebildiğine inanmıyorum kendisinin.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1368 : 03 Şubat 2021, 02:09:43 »
Ozanin çizgiden çıkardığı topta da topu elinden kaçırıp gol yediriyordu bize.
O pozisyonu görmedim abi dışarıda izledim maçı son 20 Dk falan bende de yok

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1369 : 03 Şubat 2021, 02:16:35 »
Galatasaray bilmeden çok iyi kanalize etti bizi İrfan'a. Oyaladılar belki de gerekli mesai harcanamadı gerekli takviyelere. Yahu sıçayım sizin kahve içme yarışınıza. Takımın santraforu Thiam ulan Thiam. Yedeği de bok içindeki Samatta ama biz İrfan peşindeyiz hem de ne paralara. Boupendza bugün şanssızdı fazla hırsı son vuruşlarda falan hata yaptırdı ama çok çok iyi oyuncu. O ilk yarıdaki dönüşü bir anda yapıp kaleciyle karşı karşıya kalabilecek oyuncu yok bizde adeta. Nasıl ki MHY için tek sezonluk mal diye yırttım bi taraflarımı aksine Boupendza öyle değil. Aubameyang gibi patlamasını geç yapan ve sürdürecek bir oyuncu. Devre arasında çökülmeliydi.
Yani biz bu sezon Nobremizi bulmalıydık. 2003-2004 sezonunda Nobre geldi eksiği kapattı şampiyon olduk. Bu sezon ise kahve içme peşine düştük bok var gibi. Umarım bu İrfan elde patlamaz

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1370 : 03 Şubat 2021, 02:18:38 »
Galatasaray bilmeden çok iyi kanalize etti bizi İrfan'a. Oyaladılar belki de gerekli mesai harcanamadı gerekli takviyelere. Yahu sıçayım sizin kahve içme yarışınıza. Takımın santraforu Thiam ulan Thiam. Yedeği de bok içindeki Samatta ama biz İrfan peşindeyiz hem de ne paralara. Boupendza bugün şanssızdı fazla hırsı son vuruşlarda falan hata yaptırdı ama çok çok iyi oyuncu. O ilk yarıdaki dönüşü bir anda yapıp kaleciyle karşı karşıya kalabilecek oyuncu yok bizde adeta. Nasıl ki MHY için tek sezonluk mal diye yırttım bi taraflarımı aksine Boupendza öyle değil. Aubameyang gibi patlamasını geç yapan ve sürdürecek bir oyuncu. Devre arasında çökülmeliydi.
Yani biz bu sezon Nobremizi bulmalıydık. 2003-2004 sezonunda Nobre geldi eksiği kapattı şampiyon olduk. Bu sezon ise kahve içme peşine düştük bok var gibi. Umarım bu İrfan elde patlamaz
Bir de salak gibi hazır iş yapacak santrafor almak varken en zorlu maçları oynayacağımız dönemde sakat olacağı bilinen Adama kaç para bağladık. Takımın başında ne bilgi ne de ağırlık koyma anlamında hoca falan yok ki durun ya benim elimde santrafor yok diyebilecek

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1371 : 03 Şubat 2021, 02:24:26 »
Galatasaray maçından da şampiyonluktan yana da hiç ümidim yok gibi bir şey. Eh Erol efendi sen bu MHY'ı bir daha ilk 11e falan koy tepeden tırnağa sövmüyor muyum sana da oynattığını da.
Bu arada Ferdi kardeşim seni severim beğenirim ama bir girdin oyuna ayakta duramıyorsun bu nedir??
GS maçında
Gustavo Ozan Sosa üçlüsü ile çıkıp Valencia Osayi Samatta(şimdi değil de ne Zaman) yapmalıyız. Samatta kırık dişini sikeyim şenin de top oyna. Alınması da çok doğru gelmemişti sonrasında da beğenmedim bu adamı çok ümidim yok o açıdan. Sadece maddi olarak iyiydi sonra ödemeli vs ama adam beklediğimden de kötü 0.
Mesut'u da mümkün olduğunca erken atmalıyız oyuna çünkü GS defansı sadece defans arkasına atılacak toplarda sıkıntı yaşar
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2021, 02:25:59 Gönderen: smith jr »

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #1372 : 03 Şubat 2021, 04:05:15 »
Galatasaray bilmeden çok iyi kanalize etti bizi İrfan'a. Oyaladılar belki de gerekli mesai harcanamadı gerekli takviyelere. Yahu sıçayım sizin kahve içme yarışınıza. Takımın santraforu Thiam ulan Thiam. Yedeği de bok içindeki Samatta ama biz İrfan peşindeyiz hem de ne paralara.
Valla ben de İrfan'ı bu paralara istemiyordum parayı forvete harcayalım diyordum da bu MHY izledikçe iyi ki İrfan'ı almışız diyorum.Yani bu adamı saha da görmememizi sağlayacak herkese okeyim ben.Ozan böyle devam ederse ondan da formayı alır.Gustavo Allah korusun sakatlandığında onu bi nebze yedekleyebilcek tek adam Ozan.Ozan defansif orta saha gibi oynadığında yanında da Mert Hakan değil İrfan'ı görmüş oluruz.Bugün ki maçı izleyince İrfan çok daha değerli gözüktü gözüme.Tabi gönül isterdi ki Boupendza'yı alalım.1 sezonluk bir golcü değil.Adam fakir Henry'si gibi çekişler,dönüşler,vuruş kalitesi her şeyiyle 10 numara topçu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1373 : 03 Şubat 2021, 07:40:40 »
Ozanin çizgiden çıkardığı topta da topu elinden kaçırıp gol yediriyordu bize.

Pes adamlar tonlarca pozisyona girdi.Olacak o kadar hata.İlk yarıda da 1-0 iken çıkardığı toplar var.Hatay yaratıcı takım fazla olgun atak geliştirdiler.İkinci yarı Hatayda gelirken boşluk bıraktı çok kontra yakalamışız orda atsak fark bu kez biz atardık.Gustavoyu sakatlayan Ozan değil Hataylı oluyor öyle çarpışma durumları maçlarda.
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2021, 07:42:34 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1374 : 03 Şubat 2021, 08:05:06 »
Beşiktaşlı taraftarlar hem bizi hem Galatasarayı Uefaya şikayet etmiş trend topicte ilk sırada.Transferde usulsüzlük yaptılar  diye şikayet etmişler.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1375 : 03 Şubat 2021, 08:07:13 »
Pes adamlar tonlarca pozisyona girdi.Olacak o kadar hata.İlk yarıda da 1-0 iken çıkardığı toplar var.Hatay yaratıcı takım fazla olgun atak geliştirdiler.İkinci yarı Hatayda gelirken boşluk bıraktı çok kontra yakalamışız orda atsak fark bu kez biz atardık.Gustavoyu sakatlayan Ozan değil Hataylı oluyor öyle çarpışma durumları maçlarda.
Neye pes. Rize maçında da yapti benzerini. Kucağındaki topu kacirdi. Adamlar bos kaleye atti golu, hakem faul.verdi. yoksa 1-1 bitmisti mac.  burda da kacirdi topu, ozan çizgiden çıkardı. Top kontrolüne çalışması lazım. Yarin gs maçında yapsa da aynısını golü yedirse belki de sampiyonluk gidecek. Neye pes.
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2021, 08:07:45 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1376 : 03 Şubat 2021, 08:33:46 »
Neye pes. Rize maçında da yapti benzerini. Kucağındaki topu kacirdi. Adamlar bos kaleye atti golu, hakem faul.verdi. yoksa 1-1 bitmisti mac.  burda da kacirdi topu, ozan çizgiden çıkardı. Top kontrolüne çalışması lazım. Yarin gs maçında yapsa da aynısını golü yedirse belki de sampiyonluk gidecek. Neye pes.

O kadar gelirlerse birinden birinde atarlar dün ikinci yarıya skoru bilerek baktım Hatay gelmiş organize ama baya kontra bulmuşuz az dikkatli olsak 3-3olabilirmiş rakip ilginç maç oldu.Derbide favori onlar.Ben 1  puana razıyım.

7 yıldır gelmeyen şampiyonluk baskısı net var.3-4 oyuncu hariç vasat kadromuz çok geniş olduğuna bakmamak lazım.Ozan çok iyi çıkarmış.Orda o tip pozisyonlarda Altay ileri yumruklamalı olanca gücüyle.
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2021, 08:37:41 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1377 : 03 Şubat 2021, 09:06:29 »
Gustavo yerine Samatta'nın girmesi bence de faciaydı, Novak'ı bile soksa daha dirençli olurduk şu dizilişle:

Altay
Nazım-Serdar-Gökhan-Novak
Osayi-Ozan-Mert-Caner
Valencia-Thiam

Devamında Valencia ve Thiam yerine Ferdi ve Samatta'yı alacaktı.

Gustavo sakatlanmasa direkt Mert'i çıkarırdım zaten.

« Son Düzenleme: 03 Şubat 2021, 09:07:01 Gönderen: kenz »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1378 : 03 Şubat 2021, 09:08:14 »
Pelkas isimsiz olarak geldi en iyi yabancı transferimiz oldu seneye kalır.Bravo komşu.Gustavo kalır Samuel yeni.Thiam bravo üst düzey değil ama müthiş karekter çoçuk varını yoğunu koyuyor ortaya kalır.Attila bakalım iyi şimdilik.

Samatta-Tisserand-Lemos-Valencia yolcu olur.Samattada olmadı.Gerçi beslemiyoruz.İrfan-Mesut etrafında kurulur kadro.İrfan doğru transferdir net.Sadece nanik yapmak için alınmadı rakibe.
« Son Düzenleme: 03 Şubat 2021, 09:13:46 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #1379 : 03 Şubat 2021, 09:13:18 »
Dün izledik ya öyle ? Son yarım saat zaten dua okumakla geçti ne var ne yok okudum belli ki okuyan ben değildim sadece :)

Altay kardeşim sen günahınla sevabınla bu takımın kalecisisin, senin taşşaklarına beton yetmez.

Zaten en olması gereken adamlar sakat. Bir de Gustavo'nun sakatlığını kaldıramaz bu takım.

Yarabbim sen sakatlık verme artık anamız ağladı sakatlıklardan.