Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum, lehimize olan tek bir şey yok.
Basına bakıyorum, görsel medyada Fenerbahçeli görünümlü olup da Fenerbahçeyi eleştiren, Fenerbahçeye yapılan zulmü dile getirmeyen tipler dolu. Emre Bol, Gürcan Bilgiç, İlker Yağcıoğlu vs nasıl Fenerli ulan bunlar? Fenerliyim demeye utanmıyorlar mı? Rıdvan Dilmen de dâhil buna. Dünkü Ozanın golünü GS atsaydı o çizgi öyle bir çekilirdi ki biz bile temiz gol derdik. 1 kişi bile Fenerin yok edilen haklarını dile getirmekten âciz.
Ah rahmetli Selçuk Yula ah. Sen toprak oldun, hakkımızı dile getiren 1 tâne gerçek Fenerbahçeli kalmadı görsel medyada. Hele bir Kemal Belgin vakâsı var ki herif yeryüzüne gelmiş en büyük şerefsiz. Sorsan Fenerbahçeli ama ölümüne saldırıyor Fenerbahçeye.
Ali Koç gibi güçlü bir adam bunların hakkından gelemiyor. Beinsports'un düşmanlığı ortada, a spor denen şerefsizler yuvasının yaptıkları zâten burdan köye yol oldu, trt spor'sa o kadar saygısız ki kanalında Fenerbahçeli bile bulundurmuyor. Ben Ali Koç olacaktım ki bunları dümdüz eder, iflâhlarını sikerdim iflâhlarını. Ama yok Ali Koç da beceriksiz, yumuşak yüzlü birisi.
Gelelim TFF'ye. Yıllardır ''Fenerasyon'' algısı yapılırken bile ebemizi becermekten başka bir şey yapmadılar. Ben TFF'nin tüm kurullarında hâlâ yığın hâlinde fetöcü olduğunu düşünüyorum. Bize verilen cezâlar, rakiplerin indirilen cezâları. Saymakla bitmez bunlar. Ali Koç bunlara da bir ''höööyt'' diyemiyor. Delirmemek elde değil.
Peki ya MHK? En büyük yuvalanma ve tehdit burada. MHK başkanı değişse nolur, hakemler aynı, bunlara etki eden de aynı. Cüneyt Çakır'ın yönettiği bir kurum burası ve ne isterlerse o oluyor. Bu sene hakem hatâsıyla 1 tâne maç kazandık mı? Başakşehir maçını söylüyorlar da o maçta 2-1 öndeydik zâten kırmızı kartlar öncesi.
Sosyal medya desen tamâmen siliğiz, hiçbir gücümüz etkisiz yok. Fenerbahceliler başarısızlığa o kadar alıştı ve pıstı ki kimsenin sesi çıkmıyor. galatasaraylılara hayranım bu konuda. Adamlar sosyal medyada trolleriyle ve fake hesaplarıyla öyle bir örgütleniyorlar ki basındaki yandaşlarıyla Türk futbolunu istedikleri gibi yönlendiriyor ve yönetiyorlar. Dünkü Ozanın golünü onlar atsaydı ve verilmeseydi şu an Türkiyede kıyâmet kopuyordu.
Tüm bunların değişmesi için 2 nesil değişmek zorunda, yâni 50 yıl. Belki 2 nesil sonra yeni gelen insanlar Fenerbahçenin hakkını savunur ya da Fenerbahçenin hakkını yemez.
Benim ömrüm bunu görmeye nasip olmaz. Artık bu durumdayım. Kurulan bu düzen sâdece galatasarayı şampiyon yapma düzenidir. Arada bir de başka takım, sonra yine galatasaray. Biz 50 yıl daha şampiyonluk göremeyeceğiz, mâlesef gerçekler bu.