Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 373679 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #1605 : 07 Şubat 2021, 12:53:22 »
Tom abi hesabın ele geçirilmiş  ;D

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1606 : 07 Şubat 2021, 14:20:01 »
Taraftar karar versin bir önceki teknik adamıda Sn Erol Bulutuda taraftar getirdi.Başta Antu.Sıvamayın hata yaptık deyin.Taraftarlarımızda çok dalgalı.Teknik direktör dayanmıyor bize.Gözleri Alanyaya çevirin diye başlıklar açıldı.
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2021, 14:20:38 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #1607 : 07 Şubat 2021, 16:02:45 »
Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum, lehimize olan tek bir şey yok.

Basına bakıyorum, görsel medyada Fenerbahçeli görünümlü olup da Fenerbahçeyi eleştiren, Fenerbahçeye yapılan zulmü dile getirmeyen tipler dolu. Emre Bol, Gürcan Bilgiç, İlker Yağcıoğlu vs nasıl Fenerli ulan bunlar? Fenerliyim demeye utanmıyorlar mı? Rıdvan Dilmen de dâhil buna. Dünkü Ozanın golünü GS atsaydı o çizgi öyle bir çekilirdi ki biz bile temiz gol derdik. 1 kişi bile Fenerin yok edilen haklarını dile getirmekten âciz.

Ah rahmetli Selçuk Yula ah. Sen toprak oldun, hakkımızı dile getiren 1 tâne gerçek Fenerbahçeli kalmadı görsel medyada. Hele bir Kemal Belgin vakâsı var ki herif yeryüzüne gelmiş en büyük şerefsiz. Sorsan Fenerbahçeli ama ölümüne saldırıyor Fenerbahçeye.

Ali Koç gibi güçlü bir adam bunların hakkından gelemiyor. Beinsports'un düşmanlığı ortada, a spor denen şerefsizler yuvasının yaptıkları zâten burdan köye yol oldu, trt spor'sa o kadar saygısız ki kanalında Fenerbahçeli bile bulundurmuyor. Ben Ali Koç olacaktım ki bunları dümdüz eder, iflâhlarını sikerdim iflâhlarını. Ama yok Ali Koç da beceriksiz, yumuşak yüzlü birisi.

Gelelim TFF'ye. Yıllardır ''Fenerasyon'' algısı yapılırken bile ebemizi becermekten başka bir şey yapmadılar. Ben TFF'nin tüm kurullarında hâlâ yığın hâlinde fetöcü olduğunu düşünüyorum. Bize verilen cezâlar, rakiplerin indirilen cezâları. Saymakla bitmez bunlar. Ali Koç bunlara da bir ''höööyt'' diyemiyor. Delirmemek elde değil.

Peki ya MHK? En büyük yuvalanma ve tehdit burada. MHK başkanı değişse nolur, hakemler aynı, bunlara etki eden de aynı. Cüneyt Çakır'ın yönettiği bir kurum burası ve ne isterlerse o oluyor. Bu sene hakem hatâsıyla 1 tâne maç kazandık mı? Başakşehir maçını söylüyorlar da o maçta 2-1 öndeydik zâten kırmızı kartlar öncesi.

Sosyal medya desen tamâmen siliğiz, hiçbir gücümüz etkisiz yok. Fenerbahceliler başarısızlığa o kadar alıştı ve pıstı ki kimsenin sesi çıkmıyor. galatasaraylılara hayranım bu konuda. Adamlar sosyal medyada trolleriyle ve fake hesaplarıyla öyle bir örgütleniyorlar ki basındaki yandaşlarıyla Türk futbolunu istedikleri gibi yönlendiriyor ve yönetiyorlar. Dünkü Ozanın golünü onlar atsaydı ve verilmeseydi şu an Türkiyede kıyâmet kopuyordu.

Tüm bunların değişmesi için 2 nesil değişmek zorunda, yâni 50 yıl. Belki 2 nesil sonra yeni gelen insanlar Fenerbahçenin hakkını savunur ya da Fenerbahçenin hakkını yemez.

Benim ömrüm bunu görmeye nasip olmaz. Artık bu durumdayım. Kurulan bu düzen sâdece galatasarayı şampiyon yapma düzenidir. Arada bir de başka takım, sonra yine galatasaray. Biz 50 yıl daha şampiyonluk göremeyeceğiz, mâlesef gerçekler bu.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1608 : 07 Şubat 2021, 16:17:52 »
erol hoca mevcut sisteminde ısrarcı olsa dahi pelkas mesut irfan üçlüsü 11 e girince sistem otomatik olarak değişecek zaten bence.daha fazla yaratıcı ve pas yüzdesi yüksek oyuncuyla istemesen de topa sahip olursun zaten.karagümrük ya da en geç göztepe maçıyla ideal 11 çıkacaktır sahaya ve o zaman göreceğiz ligin durumunu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1609 : 07 Şubat 2021, 16:28:05 »
Beşiktaş yalakası Karagümrük düşer umarım.Haftaya nasıl oynayacaklar görün.En iyisi tamamen gençlerden kurulu kadroyla sahaya çıkmak.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #1610 : 07 Şubat 2021, 17:17:45 »
Düşünüyorum düşünüyorum bulamıyorum, lehimize olan tek bir şey yok.

Basına bakıyorum, görsel medyada Fenerbahçeli görünümlü olup da Fenerbahçeyi eleştiren, Fenerbahçeye yapılan zulmü dile getirmeyen tipler dolu. Emre Bol, Gürcan Bilgiç, İlker Yağcıoğlu vs nasıl Fenerli ulan bunlar? Fenerliyim demeye utanmıyorlar mı? Rıdvan Dilmen de dâhil buna. Dünkü Ozanın golünü GS atsaydı o çizgi öyle bir çekilirdi ki biz bile temiz gol derdik. 1 kişi bile Fenerin yok edilen haklarını dile getirmekten âciz.

Ah rahmetli Selçuk Yula ah. Sen toprak oldun, hakkımızı dile getiren 1 tâne gerçek Fenerbahçeli kalmadı görsel medyada. Hele bir Kemal Belgin vakâsı var ki herif yeryüzüne gelmiş en büyük şerefsiz. Sorsan Fenerbahçeli ama ölümüne saldırıyor Fenerbahçeye.

Ali Koç gibi güçlü bir adam bunların hakkından gelemiyor. Beinsports'un düşmanlığı ortada, a spor denen şerefsizler yuvasının yaptıkları zâten burdan köye yol oldu, trt spor'sa o kadar saygısız ki kanalında Fenerbahçeli bile bulundurmuyor. Ben Ali Koç olacaktım ki bunları dümdüz eder, iflâhlarını sikerdim iflâhlarını. Ama yok Ali Koç da beceriksiz, yumuşak yüzlü birisi.

Gelelim TFF'ye. Yıllardır ''Fenerasyon'' algısı yapılırken bile ebemizi becermekten başka bir şey yapmadılar. Ben TFF'nin tüm kurullarında hâlâ yığın hâlinde fetöcü olduğunu düşünüyorum. Bize verilen cezâlar, rakiplerin indirilen cezâları. Saymakla bitmez bunlar. Ali Koç bunlara da bir ''höööyt'' diyemiyor. Delirmemek elde değil.

Peki ya MHK? En büyük yuvalanma ve tehdit burada. MHK başkanı değişse nolur, hakemler aynı, bunlara etki eden de aynı. Cüneyt Çakır'ın yönettiği bir kurum burası ve ne isterlerse o oluyor. Bu sene hakem hatâsıyla 1 tâne maç kazandık mı? Başakşehir maçını söylüyorlar da o maçta 2-1 öndeydik zâten kırmızı kartlar öncesi.

Sosyal medya desen tamâmen siliğiz, hiçbir gücümüz etkisiz yok. Fenerbahceliler başarısızlığa o kadar alıştı ve pıstı ki kimsenin sesi çıkmıyor. galatasaraylılara hayranım bu konuda. Adamlar sosyal medyada trolleriyle ve fake hesaplarıyla öyle bir örgütleniyorlar ki basındaki yandaşlarıyla Türk futbolunu istedikleri gibi yönlendiriyor ve yönetiyorlar. Dünkü Ozanın golünü onlar atsaydı ve verilmeseydi şu an Türkiyede kıyâmet kopuyordu.

Tüm bunların değişmesi için 2 nesil değişmek zorunda, yâni 50 yıl. Belki 2 nesil sonra yeni gelen insanlar Fenerbahçenin hakkını savunur ya da Fenerbahçenin hakkını yemez.

Benim ömrüm bunu görmeye nasip olmaz. Artık bu durumdayım. Kurulan bu düzen sâdece galatasarayı şampiyon yapma düzenidir. Arada bir de başka takım, sonra yine galatasaray. Biz 50 yıl daha şampiyonluk göremeyeceğiz, mâlesef gerçekler bu.

Dediklerinin aynısını inan ki GS ve Beşiktaş taraftarı da söylüyor. Bire bir aynı şeyleri düşünüyorlar.

Bu iş biraz bence ekonomin kötüye gittiği ülkelerde her şeyi dış güçlerden bilmeye benzedi. Tamam, sorunlar var. Yok değil ama şu anda Fenerbahçe'nin en büyük problemi teknik direktör. Hatay ve GS maçlarında o değişiklikleri yapan bir teknik kadroyla hiçbir şey yapamazsınız. Ancak futbolcular kendi başlarına sahada bir şey yaparsa o. Gustavo gibi oyuncuların önemi de tam olarak bundan kaynaklanıyor. Onun gibi oyun zekası yüksek oyuncular bir şekilde adapte olup bir şeyler oynatıyor.

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1611 : 07 Şubat 2021, 18:01:04 »
Beşiktaş yalakası Karagümrük düşer umarım.Haftaya nasıl oynayacaklar görün.En iyisi tamamen gençlerden kurulu kadroyla sahaya çıkmak.

Bu kafayla gidersen başkaları da Mesut Özil transferinde Fenerbahçe'yi tebrik eden Karagümrük mü dedikleri zaman ne diyeceğiz?
37 puanla 7.sırada yer alan, lig ortalamasının üzerinde kadrosu olan Karagümrük mü düşecek?
Gençlerden kurulu kadroyla çıkmamız neyimize derman olacak?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1612 : 07 Şubat 2021, 18:25:05 »
Bu kafayla gidersen başkaları da Mesut Özil transferinde Fenerbahçe'yi tebrik eden Karagümrük mü dedikleri zaman ne diyeceğiz?
37 puanla 7.sırada yer alan, lig ortalamasının üzerinde kadrosu olan Karagümrük mü düşecek?
Gençlerden kurulu kadroyla çıkmamız neyimize derman olacak?

Şimdi, değil seneye önümüzdeki sene.Özete baktım şimdi.Samattanın pozisyonu net değil bende karşı karşıya değil açıyı kapatmış.Ortaya çıkarsa belki zor pozisyon.
« Son Düzenleme: 07 Şubat 2021, 18:46:11 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1613 : 07 Şubat 2021, 20:45:57 »
Dediklerinin aynısını inan ki GS ve Beşiktaş taraftarı da söylüyor. Bire bir aynı şeyleri düşünüyorlar.

Bu iş biraz bence ekonomin kötüye gittiği ülkelerde her şeyi dış güçlerden bilmeye benzedi. Tamam, sorunlar var. Yok değil ama şu anda Fenerbahçe'nin en büyük problemi teknik direktör. Hatay ve GS maçlarında o değişiklikleri yapan bir teknik kadroyla hiçbir şey yapamazsınız. Ancak futbolcular kendi başlarına sahada bir şey yaparsa o. Gustavo gibi oyuncuların önemi de tam olarak bundan kaynaklanıyor. Onun gibi oyun zekası yüksek oyuncular bir şekilde adapte olup bir şeyler oynatıyor.

Ağbi o dediğinin inan iç muhasebesini yapıyorum. Bu forumda da yazdım bir kaç yerde. Paranoyak mı oldum diye düşünüyorum. Düşman yaratma mevzusu benim de hiç haz etmediğim bir şey. Ama ortada da bir gerçek var. Ben şahsen, özellikle de son döneminde çok eleştirdim Aziz Yıldırım'ı hem de zorba ve tiran gibi sıfatlarla. Öte yandan bakıyorum objektif olduğunu iddia eden ve gerçekten de entelektüel bir altyapısı bulunan spor dergisi bile Şenol Güneş gibi bir ruh hastasına güzellemeler yapabiliyor. Fatih Terim rakip kulübeye saldırdığı sene içerisinde dahi çok büyük futbol adamı olarak lansedilebiliyor. Ormandı Çebiydi üzerinde durmuyorum bile. Mhk ortada, yayıncı kuruluş ortada. Her haltı geçtim otobüsü kurşunladı herifler. Artık yaşanılanların sporla falan bir alakası kalmadı. Yalan yok, dün akşamki var skandalından sonra Aziz Yıldırım az bile yapmış bunlara dedim. Bu lanet coğrafyada hakem odası basacaksın var odası basacaksın. Spor adamlığının gerekleri buymuş. Ben bunu anlıyorum artık. Kendisini entelektüel gören aydın gören insanlar bile - bunların arasında değer verdiğim yakınlarım da var-konu Fenerbahçe ye gelince 3 maymun u oynuyorlar. Malum ayın 15 i kara bir gece ama 3 ün de sıkıntı yok. Fenerbahçe şike yapmıştır diyorlar. Ben hayretle izliyorum artık. Uzun vadede bütün yerel liglerden çekilmeliyiz diye düşünüyorum. Basketbolda vtb olur, futbolda bilmem nere. Bunun planlaması yapılmalı şimdiden.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1614 : 07 Şubat 2021, 21:49:00 »
hala gazlama derdinde ne oldu başkan camiaya seslenecekti 3 ayda 1
AcarSertacK
Süper futbol oynayan var! Puanı 48! Harika mücadele eden var! Puanı 48! Bir de Fenerbahçe var! Herkesin eleştirmekten bıkmadığı Fenerbahçe’nin puanı da 48! İşin ilginci ligin son iki haftası değil... Son üç haftası da değil! 17 Hafta var!
Yanisi: ‘Biz şampiyon olacağız’

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1615 : 07 Şubat 2021, 22:04:40 »
hala gazlama derdinde ne oldu başkan camiaya seslenecekti 3 ayda 1
AcarSertacK
Süper futbol oynayan var! Puanı 48! Harika mücadele eden var! Puanı 48! Bir de Fenerbahçe var! Herkesin eleştirmekten bıkmadığı Fenerbahçe’nin puanı da 48! İşin ilginci ligin son iki haftası değil... Son üç haftası da değil! 17 Hafta var!
Yanisi: ‘Biz şampiyon olacağız’

Kırılgan olduğumuz için başkanın moral konuşması yapması güzel hatalardan ders çıkararak tabi.10 kişilik Beşiktaş sildi rakibini resmen boğdular.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #1616 : 07 Şubat 2021, 22:27:43 »
Bu haluk ulusoy donemi gibi donemlerde de vardi ama 3 temmuz sonrasi fb uzerine devam eden bir operasyon var. Bunun sampiyon olmakla yada olmamakla yada iyi futbol oynamakla yada oynamamakla alakasi yok. Zaten aksi dusunulseydi ayni yonetim, teknik heyet ve futbolcular devam ederdi. Ortada harcanan buyuk emek, para ve yapilan bu kadar fedakarlik var. En buyuk cabayi gosteren takimiz aksini kim iddia edebilir.

Ulkemizdeki her turlu olumsuzlugun dis guclerden bilinmesi konusunda yuzde yuz haklisin. Ama kisa bir zaman once trump tarafindan gecmiste ekonomizi krize soktum yine sokarim diyerek itiraf ettigi operasyonu hakli cikarmaz. Fenerbahce olarak en azindan bir caba icersindeyiz buna en basta fenervahcelilerin destek olmasi gerekiyor ama ulke olarak hicbir caba gostermiyoruz maalesef genel olarak

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
« Yanıtla #1617 : 08 Şubat 2021, 02:01:25 »
Şu yavşağa kendi stadımızda bize sövdürüp sevindirdiniz ya sizin ben ruhunuzu sikeyim hocasından oyuncusuna

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1618 : 08 Şubat 2021, 02:18:11 »
Şu Serdar Çeliker denen tetikçi yazar bozuntusunu tesislere sokmayın.Erol Bulutu bizde eleştiriyoruz ama hakaret edemezsin.Sıkıysa Fatih Terim ile dalga geçsene.Karekter olarak son derece beyefendi biri Erol Bulut.Bu herife Obra nedeniyle kılım zaten başkanıda kafaladı gitmesinde pay sahibidir.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1619 : 08 Şubat 2021, 02:46:43 »
Şu Serdar Çeliker denen tetikçi yazar bozuntusunu tesislere sokmayın.Erol Bulutu bizde eleştiriyoruz ama hakaret edemezsin.Sıkıysa Fatih Terim ile dalga geçsene.Karekter olarak son derece beyefendi biri Erol Bulut.Bu herife Obra nedeniyle kılım zaten başkanıda kafaladı gitmesinde pay sahibidir.

Futbol konuşulan bir ortamda lafı bir şekilde Guduric transferine getirip 15 milyon olan bütçe yine 18 lere çekildi dedi.

Öte yandan var sisteminin işleyiş şeklini anlattı. Bu sistemde biz değil 20, 40 transfer yapsak da mevcut düzenle baş edemeyiz. Fenerbahçe Avrupa nın en iyi hocasını da getirse, takır takır top da oynasa nefes alamaz bu düzende. Bir tarafta iki net golü 30 saniyede iptal edilen bir takım, öte tarafta  ofsayt pozisyonuna 4 dakika sonra gol kararı çıkan bir başka takım. Geçmiş olsun şimdiden. Boşu boşuna maçları takip edip sinir sisteminizi tahrip etmeyin. Canınıza yazık. En azından ben öyle yapıcam. Düzen sağlam kurulmuş...