Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 372401 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #1770 : 21 Şubat 2021, 20:38:51 »
Ben bu adama çok kallavi sövücem ama olmayCak. Ulan geridesin yaptığın değişikliklere bak. Thiam Valencia Osayi Nazım dışarı Pelkas Sinan Samatta Gökhan içeri lan amk aynı bok işte mal herif risk alsana biraz farklı birşey denesene

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1771 : 21 Şubat 2021, 20:39:33 »
Mesut Özil 2022 Survivor 2023 Meclis :))

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1772 : 21 Şubat 2021, 20:50:04 »
Oooo Dk 87 Cisse giriyor  ;D Caner çıkıyor ooo hocam fazla risk almıyor Musunuz ;D

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1773 : 21 Şubat 2021, 20:56:24 »
7/24 orta açmaya devam

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1774 : 21 Şubat 2021, 21:01:35 »
Keşke devre arası transfer dönemi hiç olmasaydı.
Şu adamların hiçbirisi gelmeseydi bize. En azından rakiplere de kimse gitmezdi.

Haftaya lazlara da yenilip hakettigimiz yere ineriz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1775 : 21 Şubat 2021, 21:04:23 »
Erol Bulut şöyle böyle ama çıkaçak oyuncular paralayacak kendini tüm suçu hocayada atmak doğru değil.Sezon biter.

Bu kadar para harcayıp zaman harcayıp gelmeyen tek kupa bile bunun adı fiyaskodur.Bunun için mi basket takımını budadınız sayın yönetim.Yinede onur savaşı veriyor takım.
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2021, 21:06:58 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1776 : 21 Şubat 2021, 21:06:59 »
İrfan Acun Mesut Emre Erol Ali toplanıp kahve içsinler.. İrfan'ı götünüze sokarsınız şimdi. İleride varlık gösterebilen santrafor yok takımda  ;D

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1777 : 21 Şubat 2021, 21:26:51 »
Mesut'un al verden başka bi numarası yok, oldum olası beğenmediğim bir topçuydu. Gamsız ve güçsüz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1778 : 21 Şubat 2021, 21:37:22 »
Mesuta gelene kadar eleştirilecek çok adam var.Altan Tanrıkulu çıkmış Mert Hakan diyor.Herşey düzeldi sütliman oldu Galatasaray lider oldu.Artık kaparlar çenelerini bitirdiler ligi.
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2021, 21:41:31 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #1779 : 21 Şubat 2021, 21:40:30 »
Keşke devre arası transfer dönemi hiç olmasaydı.
Şu adamların hiçbirisi gelmeseydi bize. En azından rakiplere de kimse gitmezdi.

Haftaya lazlara da yenilip hakettigimiz yere ineriz.

Trabzonlular Laz değil.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1780 : 21 Şubat 2021, 21:42:12 »
Sakat adama milyonları bayılıp forvet transferi yapmadan bu öküzlerle sezona devam ettiler. Topu ayaklarında tutamazlar, şut cekemezler, adam eksiltemezler. Kasimpasanin forveti bizim as forvetimiz. Durumum vahametine bakin.

Ligden koptuktan sonra İrfan oynamaya başlar. Bu kadar beyinsiz bir düşünce yapısı nasil olur. Adamlar ara transferde direkt olarak takima katkıda bulunacak, seviye atlatacak adamlar aldı. Biz daha da kötüye gittik. Daha aldığımız adamlardan da zerre katki yok. Szalai gibi vasat bir stoper bile gözümüze iyi gözüküyor. Yazikki ne yazık bize.

9.dkada gol yiyoruz. Sonra uzatmalarla 90 dakika bildiğin kör dövüşü, ne yaptığımız ne bok yedigimiz belli degil. Mac 1-0 bitiyor. Zerre kadar gol atariz hissiyatı vermiyorlar. En ufak bir heyecan yaratmiyorlar.

Su skor adim gibi eminim oyuncularin %90'inin sikinde bile değil. Gider milyonluk arabaları ile milyonluk yalilarinda keyif yaparlar. 8 yildir sampiyonluk gelmiyor ama olsun. Kimin sikinde. Sahada bildiğin sosyete sürüsü. Gram hırs, azim, mucadele yok. Sadece kör dövüşü var. Sağdan orta, soldan orta, geriye pas, yan pas, bir de duran toptan karambol.

Acınası, zavallı bir camiaya döndük. Adamlardan kac sampiyonluk geriye düştük, fark sene sonu kaça cikacak. Unuttum artık.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #1781 : 21 Şubat 2021, 21:47:03 »
Ben de bunu anlamıyorum. Galatasaray nasıl kötü oynuyor Allah aşkına? Tam tipik Türkiye ligini domine eden, doğru futbol. Az gol yiyor, etkili geldiğinde mutlaka golü buluyor. Daha ne yapsın? Bize bakıyorum. Daha önce de dediğim gibi daha zeka namına sahada bir şey göremiyorum. Oyuncularımız yanındaki adamın yaptığı koşuyu görmekten aciz. Düzgün önüne pas atmak ise hayal gibi bir şey. Saha kenarındaki zeka seviyesi ise yerlerde sürünüyor. Teknik ekipte zekasına güvenebileceğiniz tek bir insan evladı var mı? Özellikle son iki maçta yaptıkları değişiklikleri inanın Fatih Terim'e versen zarar vermek için bu kadarını yapamaz. Aklına gelmez.

Şimdi tamam, puanlar eşitlendi, daha 19 hafta var da, neye bakıp umutlu konuşayım söyleyin? 23 hafta rezalet oynatan adam, bir anda düzeltecek mi takımı? GS'ın sakatlıkları, COVID veya şanssız mağlubiyetler yarışı aktif tutabilir. Ama normal şartlarda çok zor.

Dürüst olmak gerekirse, uzun yıllar önce futbola küsüp izlemeyi bırakan biriydim. Uzun zaman sonra düzenli izleme şansım oldu. Twitter'da Fenerbahçeli arkadaşlar Galatasaray'ın rezalet oynamasından dem vurduğundan dolayı Galatasaray'ı ilk izlediğimde şaşkınlığımı gizleyemedim. Bir tarafta, 100 sene geçse gol atamayacak izlenimi veren, boşluklara kaçmayan, oyun zekası düşük, önündeki adamın koşu yoluna doğru düzgün pas vermekten aciz oyuncularla dolu bir takım; diğer tarafta ise 100 sene geçse dahi gol yemeyecek izlenimi veren, istediği zaman ve gerektiğinde vites yükseltip aşırı tehlikeli ve organize ataklar yapan bir takım...

Evet, Galatasaray belki çok iyi oynamıyor ama adamlar ligin 2. yarısında bizden çok daha iyi oynuyorlar. Bu gerçeği inkar etme yatkınlığı neden var? Bilmiyorum açıkçası ama bazı şeylerin değişmesi için gerçekleri olduğu gibi görmekte fayda var.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1782 : 21 Şubat 2021, 21:48:07 »
Sakat adama milyonları bayılıp forvet transferi yapmadan bu öküzlerle sezona devam ettiler. Topu ayaklarında tutamazlar, şut cekemezler, adam eksiltemezler. Kasimpasanin forveti bizim as forvetimiz. Durumum vahametine bakin.

Ligden koptuktan sonra İrfan oynamaya başlar. Bu kadar beyinsiz bir düşünce yapısı nasil olur. Adamlar ara transferde direkt olarak takima katkıda bulunacak, seviye atlatacak adamlar aldı. Biz daha da kötüye gittik. Daha aldığımız adamlardan da zerre katki yok. Szalai gibi vasat bir stoper bile gözümüze iyi gözüküyor. Yazikki ne yazık bize.

9.dkada gol yiyoruz. Sonra uzatmalarla 90 dakika bildiğin kör dövüşü, ne yaptığımız ne bok yedigimiz belli degil. Mac 1-0 bitiyor. Zerre kadar gol atariz hissiyatı vermiyorlar. En ufak bir heyecan yaratmiyorlar.

Su skor adim gibi eminim oyuncularin %90'inin sikinde bile değil. Gider milyonluk arabaları ile milyonluk yalilarinda keyif yaparlar. 8 yildir sampiyonluk gelmiyor ama olsun. Kimin sikinde. Sahada bildiğin sosyete sürüsü. Gram hırs, azim, mucadele yok. Sadece kör dövüşü var. Sağdan orta, soldan orta, geriye pas, yan pas, bir de duran toptan karambol.

Acınası, zavallı bir camiaya döndük. Adamlardan kac sampiyonluk geriye düştük, fark sene sonu kaça cikacak. Unuttum artık.

4 oldu.Vedat iş yapardı bu şablonda ama oyuncu satarak oyuncu aldık.Şampiyonlar liginden koptuk yine lig bize zor.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #1783 : 21 Şubat 2021, 21:49:23 »
Benim gerekçem Beşiktaş'ın nisbeten zayıf bir rakip olması. Orta vadede ve uzun vadede bize rakip olmaları mümkün değil. Ekonomik olarak da zayıflar. Öte yandan, yavaş yavaş sendeleyen ve ciddi sorunlar yaşamaya başlayacak bir Galatasaray var. Onların ekonomik olarak zayıflaması önemli.

Ben meseleye sadece Fenerbahçe odaklı bakmak yerine, ''GS şampiyon olmamalı'' şekilde yaklaşıyorum. O yüzden Beşiktaş'ın yarışta kalması demek bu bahsettiğim amaçla ilgili ihtimallerin artması demek.

Beşiktaş'ın oyunda kalmasını istememdeki sebep de tam olarak buydu ve kısa sürede gerçekler yüzeye çıkmaya başladı. Maalesef korktuğumuz başımıza gelmeye başladı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1784 : 21 Şubat 2021, 21:50:18 »

Uefeda olsa kupalardan birine iştirak ederiz umarım.Hiç yoktan iyidir.Farklı düşünene saygı duyarım.Çok transfer yapmak iyi takım kurduğun anlamı taşımıyor.
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2021, 21:50:35 Gönderen: Tom Hanks »