Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 372413 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #1965 : 01 Mart 2021, 16:21:44 »

Beşiktaş an itibariyle şampiyonluk adayı hiç bir zaman yapmadım çok iyiler.Cenkte geldi.İzbandud gibi oyuncular.Sergen gibi teknik adam fizikli takım kurdu.Fransa liginden Ghezzal Rosier Beşiktaş alacak zaten ligi.

Biz gidip slimaniyi getiriyoruz.

Tek kale oynadı Beşiktaş doğru oynuyorlar.Kopmamalılar Ersun Hocaya yakışmıyor bu oyun.
Pardon Antalya maçıymış, Beşiktaş için "kopmamalılar ligden" demişsin işte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1966 : 01 Mart 2021, 16:22:28 »
Slimani iyi transferdi bu lige uygun santrafordu performans veremedi o yorum yanlış olmuş, Aboubakar ile Rosier takımlarında oynamıyordu mesela senin ki sonuç odaklı yorum maalesef biz alsak oynamayan adamı aldı denirdi

Oynatan oynatıyor Beşiktaş bize göre iç disiplini olan klüp.Slimanin açıklamaları korkunç hakkımızda Cocu denedi kazanmayı seni.Sn Hakan Yamanın mesajları mevcut.Gamsızdı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1967 : 01 Mart 2021, 16:23:22 »
Pardon Antalya maçıymış, Beşiktaş için "kopmamalılar ligden" demişsin işte.

Kopmamalılar dedim.Koptular dememişim.Farklı az.
« Son Düzenleme: 01 Mart 2021, 16:23:35 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1968 : 01 Mart 2021, 16:28:42 »

Oynatan oynatıyor Beşiktaş bize göre iç disiplini olan klüp.Slimanin açıklamaları korkunç hakkımızda Cocu denedi kazanmayı seni.Sn Hakan Yamanın mesajları mevcut.Gamsızdı.
Cocu denemeyip napacaktı Frey mi oynayacaktı o dönem Ayew-Slimani fena olmayan transferlerdi tutmadı bunda etken hocanın sistemine göre olmayan transferlerdi muhtemelen Comolli de açıkladı zaten göreve gelir gelmez Ayew'i aradım dedi kafasına göre transfer yaptı banane Slimani'nin açıklamalarından istediğini desin Bjk iç disiplin falan hikaye resmen demeseler de feda olarak girdiler sezona fazlasını buldular iç disiplin olayı büyüklerde yok öyle olsa Şenol ile yolları ayırmazlardı
« Son Düzenleme: 01 Mart 2021, 16:29:25 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #1969 : 01 Mart 2021, 18:31:18 »
Slimani'in bizden hemen sonra gittiği Monaco'da 18 maçta 9 gol 7 asist yaptı, hatta bazı asistlerini benim diyen orta saha yapamaz. Sadece o değil, o dönem Slimani'yle birlikte bizden ayrılan Valbuena ve Ayew de gittikleri takımlarda yüksek performans gösterdiler.

Ya bu orancı cenabetler bitirdi bizi.Uğursuzluk getirdiğine inanıyorum ciddi ciddi. :)

Öyle vallahi :D Gerçi, iddaa neye göre belirledi bilemeyiz tabi ama yabancı sitelerde oranlar farklı. GS favori, ondan sonra BJK, sonra da biz. Hatta bazılarında GS ile arada hatrı sayılır fark var. (2,40-3,5 gibi)

Çevrimdışı furkan

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1970 : 01 Mart 2021, 18:43:28 »
Beşiktaş'ın şampiyonluk ihtimalinin çok ama çok düşük olduğunu düşünüyorum.
Pek ihtimal vermiyorum ama olur da biz önümüzdeki dört maçı alırsak, zaten Beşiktaş'ı geride bırakacağız demektir, o saatten sonra Beşiktaş'ın son 8-9 haftalık son derece zor fikstürüyle hem bizi hem de Galatasaray'ı geçmesi olanaksız olur.
Eğer biz devre dışı kalırsak ve Galatasaray ile baş başa kalırlarsa Galatasaray bunları iki hafta kala yenip şampiyon olur, ikili averaja ihtiyacı olursa 2-0 yener, ertesi hafta da birilerine 5-6 tane atıp genel averajı alırlar.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #1971 : 02 Mart 2021, 11:41:43 »
ALİ KOÇ'TAN BOUPENDZA AÇIKLAMASI!

Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı'nın, eşit teklifler olması durumunda Boupendza'nın seçiminin Fenerbahçe olacağını açıklamasıyla ilgili de konuşan başkan Ali Koç, "Eşit tekliflerin arasında bizi önde görüyorlarsa ne güzel. Teşekkür ederiz Hatayspor'a." ifadelerini kullandı.

----

Şöyle bir düşünüyorum da; önümüzdeki sezon Soldan Boupendza, sağdan Marega yardırıyor  :D

Bir de üstüne Samatta'yı da Belçika'ya € 5-6 milyona göndersek, ne iyi olur.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1972 : 02 Mart 2021, 12:10:31 »
Beşiktaşta baskı yok zevk alarak oynuyorlar ve sahaya yansıyor.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #1973 : 02 Mart 2021, 12:45:05 »
ALİ KOÇ'TAN BOUPENDZA AÇIKLAMASI!

Hatayspor Basın Sözcüsü Rahmi Vardı'nın, eşit teklifler olması durumunda Boupendza'nın seçiminin Fenerbahçe olacağını açıklamasıyla ilgili de konuşan başkan Ali Koç, "Eşit tekliflerin arasında bizi önde görüyorlarsa ne güzel. Teşekkür ederiz Hatayspor'a." ifadelerini kullandı.

----

Şöyle bir düşünüyorum da; önümüzdeki sezon Soldan Boupendza, sağdan Marega yardırıyor  :D

Bir de üstüne Samatta'yı da Belçika'ya € 5-6 milyona göndersek, ne iyi olur.

Hiçbir şey olmaz. Bize Mbappé bile gelse, Samatta kadar oynar en fazla.
« Son Düzenleme: 02 Mart 2021, 12:45:14 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #1974 : 02 Mart 2021, 15:48:19 »
Hiçbir şey olmaz. Bize Mbappé bile gelse, Samatta kadar oynar en fazla.

Son zamanlarda hesaba İlhan abi giriyor galiba :D

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #1975 : 02 Mart 2021, 16:54:04 »
Rubin Kazan, Pelkas için 7 milyon Euro teklif etti. Fenerbahçe, 15 milyon Euro talep etti.

(Kaynak: Sport Time)

Çevrimdışı ertuğrul

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #1976 : 02 Mart 2021, 17:12:53 »
Perşembe günü oynayacağımız Antalya maçının hakemi Fetönün finosuymuş.
Bu öyle aşağılık bir maşa ki, Alanya'da 3 sene önce maçın katili oldu, gs'ye şampiyonluğun kapısını araladı ve maçtan sonra karısı çocuğu fetöyle resim çekilirken duvarın arkasına saklanıyordu.
Geçen yıl bu sefer bizim Alanya maçında son dakika pektemek'in yaptığı penaltıyı vermedi ve bizi yarışın dışına itti.
Bu şerefsizi vermişlerse yine bir pundunu yakalarsa yakacaklar bizi.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1977 : 02 Mart 2021, 17:18:03 »
Rubin Kazan, Pelkas için 7 milyon Euro teklif etti. Fenerbahçe, 15 milyon Euro talep etti.

(Kaynak: Sport Time)

Ya bırakın kalsın ilk defa düzgün oyuncu bulduk.Olmaz kadro istikrarı sağlanmadan başarı gelmez sat Ozanı işte hanidir bizde.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #1978 : 02 Mart 2021, 17:31:31 »

Ya bırakın kalsın ilk defa düzgün oyuncu bulduk.Olmaz kadro istikrarı sağlanmadan başarı gelmez sat Ozanı işte hanidir bizde.

Doğru ama hem paraya ihtiyaç olduğu için hem de orta sahada şişkinlik olduğu için iyi bir teklife satarlar.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #1979 : 02 Mart 2021, 17:52:15 »
Son zamanlarda hesaba İlhan abi giriyor galiba :D

:))))

Neden bilmiyorum ama futbol takımı beni aşırı derecede kötümser yaptı. Sanırım sene başında oluşturduğumuz beklentinin bir anda en gıcık kaptığımız rakip lehine bozulması yol açtı buna.