Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 372368 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #2115 : 05 Mart 2021, 01:02:05 »
Mesut Özil, yaklaşık 6 hafta sahalardan uzak kalacak. (NTV)

Tisserand ve Lemos'tan sağlam kazık yedik, şu ana değin yaptıkları mallıklar pahalıya mâl oldu. Sezonun geri kalanında Szalai ve Serdar'a bir şey olmaz umarım.

Valla Zanka boşa kiralanmış daha fazla güven veriyordu bu ikiliden bence, bizim takım bu sene tam kadro olmaz

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2116 : 05 Mart 2021, 02:17:50 »
Zanka gittiğinde ben de aynı şeyi düşünmüştüm. Bu gelen iki tane kazmadan da daha iyiydi.

Ote yandan hamin evladı sakatlanmış. Uc hafta önce olsaydı bu belki bu iki puan kaybı olmazdı. Simdi takim sene basindaki özüne doner belki. Gustavo, irfan, pelkas orta sahası ile mesuttan kurtulmuşken belki bir umut yesertebiliriz.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2117 : 05 Mart 2021, 02:31:41 »
Valla Zanka boşa kiralanmış daha fazla güven veriyordu bu ikiliden bence, bizim takım bu sene tam kadro olmaz

Marcel ve Lemos'un vasatlığına ve yaptıkları mallıklara bakınca, bence de Zanka onlardan evladır.

Neyse ki Attila'yı transfer etmişler. Böyle devam eder ve üstüne bir de Euro 2021'de de iyi oynarsa, iyi para kazanarak satarız.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2118 : 05 Mart 2021, 02:40:30 »
Zanka gittiğinde ben de aynı şeyi düşünmüştüm. Bu gelen iki tane kazmadan da daha iyiydi.

Ote yandan hamin evladı sakatlanmış. Uc hafta önce olsaydı bu belki bu iki puan kaybı olmazdı. Simdi takim sene basindaki özüne doner belki. Gustavo, irfan, pelkas orta sahası ile mesuttan kurtulmuşken belki bir umut yesertebiliriz.
Mesut'u bu sene fazla yıpratmadan dediğin sisteme dönmek şart birde Osayi şuan Valencia'yı kesecek durumda değil bence Valencia 11 başlamalı

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2119 : 05 Mart 2021, 02:44:06 »
Marcel ve Lemos'un vasatlığına ve yaptıkları mallıklara bakınca, bence de Zanka onlardan evladır.

Neyse ki Attila'yı transfer etmişler. Böyle devam eder ve üstüne bir de Euro 2021'de de iyi oynarsa, iyi para kazanarak satarız.

Atilla gerçekten çok iyi oynuyor topla çıkışları da ayağıda çok iyi çizgiden çıkardığı topta görüldü ki çokta hantal değil eğer Ozan satılırsa Atilla kalmalı paraya ihtiyaç yoksa çünkü dolduramıyoruz o bölgeyi 7-8 stoper geldi gitti son 2-3 senede artık başarıya ulaşmak için kadro istikrarı şart
« Son Düzenleme: 05 Mart 2021, 02:45:46 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #2120 : 05 Mart 2021, 08:11:57 »
Sezonun geri kalanında ne yapılması gerektiği artık çok açık. 9da 8 yapılan sistem ve ön taraf istikrarı. Erol Bulut'un bildiği ve oynatabildiği futbol tarzı bu çünkü. Ezberi dışında bir oyun oynatmaya çalıştıkça patlıyoruz ve patlamaya devam edeceğiz.

Bu adam önde atletik oyuncularla basan ve savunmayı geride tutan bir oyun anlayışına sahip. Fazlası yok. Hayallerimizdeki dar alan paslaşmaları, hızlı kanat değiştimeler gibi şeyler Erol Bulut ile pek mümkün değil. Bu adam ile devam ediyorsak hala daha şansımız varken yapılacak şey belli.

Orta saha merkezi Gustavo yok iken Sosa-İrfan, Gustavo var iken Gustavo-İrfan. Ozan mental olarak çökmüş durumda ne zaman ayağa kalkarsa o zaman oynar. İkilinin önünde Pelkas.

İleri üçlüde patlasakta çatlasakta Valencia-Thiam banko yapacak birşey yok. 3.oyuncu olarak ise çıkış yaptığımız dönemdeki gibi Sinan olabilir. Ankaragücü ve Kayseri maçlarındaki iştahı olacaksa Samatta da olur. Osayi sonradan girip iş yapacak oyuncu gibi gözüküyor çünkü ona uygun futbol oynayamıyoruz.

Herkes sağlam olduğunda:

Gustavo-İrfan
Valencia-Pelkas-Sinan
Thiam.

Buradaki en önemli kriterler oyun aklı ve dinamizmin belli oranda her oyuncuda bulunması.

Benim görüşlerim bu yönde karşı olanlar var ise tartışırsak sevinirim.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2121 : 05 Mart 2021, 08:20:53 »
Mesut durumu aynı De Colo. Oda ilk geldiğinde uyum sağlayamamış hayal kırıklığına yol açan sezonda çok üzmüştü.Bu yılda sallantılı girsede kendini buldu.O kasap Mesut hunharca giren pis adam memnunmusun.Avrupada çat atıyorlar bu hareketleri yapanı.Nerde yıldız oyuncuyu koruma kanununu nerde.?

Mesut seneye daha iyi takım formasyonunda bizi mahçup edecek daha kuvvetli girecek göreceksiniz.?

Kaliteli oyuncu bir yerde patlar.Kendine gelir.
« Son Düzenleme: 05 Mart 2021, 08:21:41 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2122 : 05 Mart 2021, 08:41:42 »
Atilla gerçekten çok iyi oynuyor topla çıkışları da ayağıda çok iyi çizgiden çıkardığı topta görüldü ki çokta hantal değil eğer Ozan satılırsa Atilla kalmalı paraya ihtiyaç yoksa çünkü dolduramıyoruz o bölgeyi 7-8 stoper geldi gitti son 2-3 senede artık başarıya ulaşmak için kadro istikrarı şart

Mevcut ekonomik şartlarda, Eljif ve Muriç'i sattığımız miktar olan €16-18 milyon civarındaki (ve fazlası) teklifleri reddedebileceğimizi sanmıyorum. Bu durumda sağlıklı olan; eldekini €16-18 milyon bandında miktara satmak, yerine ilk olarak boştaki kaliteli & gelmeyi kabul edebilecek oyuncular kovalamak olur. Eğer öyle bir oyuncu bulunamazsa, €6-7 milyon civarında eli yüzü düzgün oyuncu transfer edilmeli. Tabi bu senaryo, bir satıp bir almada geçerli. Muriç + Jailson gibi 1,5 oyuncu satıp, o parayla kadro kurmaya çalışınca araya "ucuz etin yahnisi" misali Lemos gibi yetersiz adamlar da karışıyor.

Şu an eldeki kadroya bakarsak; İrfan Can ve Altay için o miktarın üstünde tekliflerin gelme durumu ortaya çıkabilir. Ozan'ın da €10M piyasa değeri var ama istikrar sorunu olduğu için piyasa değerine satsak yeter bence.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #2123 : 05 Mart 2021, 08:46:50 »
Mesut kac gol atti yada asist yapti. Gelmeden onceki son maclarda takimin sonuclari nasil geldikten sonra nasil.
Yeni bir pvh, guiza veya ortega vakasi olarak tarihe gececek. Biz kaybettigimiz sampiyonluklarla kalmaya devam edicez
o dediklerinin üçü de (ki pvh yerine rvp demek istediğini düşünüyorum) şimdiki takımın yıldızı olurlardı...

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #2124 : 05 Mart 2021, 08:53:37 »
Dün inanılmaz dikkatimi çekti durarak oynama mevzusu. Hele o Ozan! Ozan'ı satan şampiyonluğu satar demiştim bir de amk bu Nasıl düşüş??
Valencia ne alaka demiştim sene başında ama gerçekten helal olsun adama. Çok hareketli oyun içinde ve dün aldığı her top pozisyon oldu en kötü korner oldu.
Szalai çok değerli ve özellikleri olan bir oyuncu bu arada. Ben baya baya beğendim. İyi bir hoca ve sistemle çok daha farklı bir noktaya gelebilir. Gelişime de açık yaşı çok uygun

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2125 : 05 Mart 2021, 08:54:45 »
Ozana 10 verecek olursa altında başka işler ararim.
3-5 ne veriyorlarsa paraya çevirmek lazim. Bu şartlarda pas vermeyi bilmeyen, oyun zekası neredeyse 0'a yakın olan adama kimse o kadar para vermez.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2126 : 05 Mart 2021, 09:13:00 »
Dün inanılmaz dikkatimi çekti durarak oynama mevzusu. Hele o Ozan! Ozan'ı satan şampiyonluğu satar demiştim bir de amk bu Nasıl düşüş??
Valencia ne alaka demiştim sene başında ama gerçekten helal olsun adama. Çok hareketli oyun içinde ve dün aldığı her top pozisyon oldu en kötü korner oldu.
Szalai çok değerli ve özellikleri olan bir oyuncu bu arada. Ben baya baya beğendim. İyi bir hoca ve sistemle çok daha farklı bir noktaya gelebilir. Gelişime de açık yaşı çok uygun

Futbol şansıda yok.Şans olsa 1-1 olmuşken o top direğe çarpmaz içeri girerdi.Valencia gayet teknik oyuncu.O beğenilmeyen Ekvador bizim milli takımı 3'ler.Teknik ülke.Seneye bizim maçlarıda illegal seyredeceğim futbol.Az önce farkettim.Antalyalı oyuncu gol öncesi topu dışarıdan çeviriyor.Beşiktaş böyle gol atmıştı.

Almamamın nedeni bu düzene su taşımayalım.Bitiremiyorum yaş var.Mini spor paketi var tek Eurolig.

« Son Düzenleme: 05 Mart 2021, 09:46:43 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2127 : 05 Mart 2021, 11:40:55 »
Bizde bu sağlık ekibi varken Mesut'un sezonu kapadığını söylemek yanlış olmaz. Belki de hayırlı oldu çünkü Pelkas 10 numaraya geçecek. Bundan sonra ideal 11'miz şöyle olmalı.

GG-Serdar-Attila-Caner
     Gustavo-İrfan
Samuel-Pelkas-Valencia
             Thiam

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #2128 : 05 Mart 2021, 11:48:00 »
Bu dizilişte Valencia mutlakâ solda, Samuel de sağda oynamalı.

Ayrıca ne olursa olsun ilk golü atan biz olmalıyız. 1-0 öne geçtikten sonra Valencia ve Samuel çok fazla açık alan bulacak. Bu yüzden her maça önde basıp rakibi boğarak ve alanı daraltarak oynamalıyız. BJK deplasmanı dışında her maçı bu şekilde oynayıp vurup geçmeliyiz.

Erol'a gelince. Göte bala şampiyon olsak bile teşekkür edip yolları ayırmalıyız. Şampiyon olamazsak sâdece Erol değil, onu zamanında kovmayan yönetim de gitmeli.

Ben her zaman genç, başarıya aç ve hücum oynatan disiplinli bir Alman hocadan yanayım. Daum'un gençliği yâni. Zico falan demeyin, o Daum'un kurduğu kadronun ekmeğini yedi.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #2129 : 05 Mart 2021, 12:00:17 »
Mesut yoksa bu takım keyif verir,zevk verir ve neşe verir.
Ozan’ı da Caner beyin yanına gönderelim.
Sosa bence Ozan’a nazaran bize daha çok uyuyor.
                  Altay
Nazım Serdar Attila Novak
             Gustavo İrfan
 Osayi    Pelkas Valecia(Ferdi)
        Thiam(Valencia)
Bu takım kolay kolay puan kaybetmez.
FENERBAHÇE