Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 373659 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #2370 : 14 Mart 2021, 15:28:53 »
7-8 senedir 1 tane tutan haberi yok :D

Neyse ki sadece o demiyor :D

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2371 : 14 Mart 2021, 15:47:32 »
Neyse ki sadece o demiyor :D
Valla bu sene ki golcü performanslarından sonra tartışmasız nokta golcü şart ya Niang gibi birini bulsunlar yada Avrupalı olsun ben Afrikalı istemiyorum doğrusu Boupenza'da baya sıkıntılı egoist birisi

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2372 : 14 Mart 2021, 15:53:39 »
Valla bu sene ki golcü performanslarından sonra tartışmasız nokta golcü şart ya Niang gibi birini bulsunlar yada Avrupalı olsun ben Afrikalı istemiyorum doğrusu Boupenza'da baya sıkıntılı egoist birisi

Alttaki yayında Boupenza'nın gece hayatına aktığı için son haftalarda formunun düştüğü ve mental olarak sıkıntılı olduğu söylendi. Ayrıca, oradaki maçtan sonra gayri resmi bir görüşme haricinde herhangi bir resmi bir temas olmamış ve Hatayspor tarafından gelen son günlerdeki açıklamalar bizimkilerde rahatsızlık yaratmış.

https://www.youtube.com/watch?v=CCplKyQGctE

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2373 : 14 Mart 2021, 16:00:46 »
Alttaki yayında Boupenza'nın gece hayatına aktığı için son haftalarda formunun düştüğü ve mental olarak sıkıntılı olduğu söylendi. Ayrıca, oradaki maçtan sonra gayri resmi bir görüşme haricinde herhangi bir resmi bir temas olmamış ve Hatayspor tarafından gelen son günlerdeki açıklamalar bizimkilerde rahatsızlık yaratmış.

https://www.youtube.com/watch?v=CCplKyQGctE
Krasnodar transferi yatınca düşüş başladı bende yanlış hatırlamıyorsam Ali Ece'den dinlemiştim gol sevinçlerinde falan arkadaşlarını itiyormuş gelmeyin tek kutlayacağım diyormuş konuşulan rakamlarda 9 ve üstü ben istemem doğrusu

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2374 : 14 Mart 2021, 16:33:18 »
Krasnodar transferi yatınca düşüş başladı bende yanlış hatırlamıyorsam Ali Ece'den dinlemiştim gol sevinçlerinde falan arkadaşlarını itiyormuş gelmeyin tek kutlayacağım diyormuş konuşulan rakamlarda 9 ve üstü ben istemem doğrusu

Eğer bunlar dorğuysa -ki bir sürü söylenti var böyle- kafadan kırık olduğu ortada :D Son haftalardaki düşüşünü, bize transferine yorumlayanlar da var.

Aynı yayının sonunda alttaki haberden bahsedildi. Güya Fenerbahçeli bir yetkili “Buopendza ligimize renk katan önemli bir golcü. Ancak biz Fenerbahçe olarak bu oyuncuyla kesinlikle ilgilenmiyoruz. Ayrıca telaffuz edilen 8-10 milyon Euro gibi bir rakamları hiçbir futbolcuya vermeyi düşünmeyen bir yapımız var. Bu nedenle milli arada oynanacak stat açılış maçının futbolcu transferiyle hiçbir alakası bulunmamaktadır. Hatay’a iki kulüp arasındaki iyi ilişkilerin ve dostluğun pekişmesinden başka bir gidiş amacımız yok” demiş. Yetkilinin ismi cismi yazmıyor ama açıklama akla yatkın denilebilir.

(https://www.hurriyet.com.tr/sporarena/fenerbahceden-aaron-boupendza-icin-transfer-aciklamasi-41762270)

Ben, golcü olarak Nsame'yi istemiştim. Söylentilere göre muhtemelen ciddi şekilde ilgenildi, kulübünden fiyat almıştık. "30 gol atacak golcü" lafı ortaya atıldığında aklıma gelen oyuncuydu, Aston Villa'da 14 maçta 1 gol atan Samatta değil. Gösterişli bir oyunu yok ama gol pozisyonlarında nerede duracağını bilen ve son vuruşu iyi olan bir oyuncu, bir santrafor için de önemli olan bu zaten. Samatta'yı aldığımız fiyata biterdi bu transfer.

Samatta'dan kazık yedik maalesef. Ne kadar az zararla satabilirsek, kârdır. Transfer olduktan sonra ağlayarak başkandan maçların ülkesinde yayınlamasına vesile olmasını istediği söyleniyor. Ben başkan olsam, o anda "eyvah, sıçtık" derdim. Duygusal adam gol atamayınca, mental olarak çabuk düşmeye müsait olur.

Böyle bir sezondan sonra, yaz transfer döneminde o mevkiye doğru düzgün transferler yapsınlar bir zahmet.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2375 : 14 Mart 2021, 16:39:22 »
Eğer bunlar dorğuysa -ki bir sürü söylenti var böyle- kafadan kırık olduğu ortada :D Son haftalardaki düşüşünü, bize transferine yorumlayanlar da var.

Aynı yayının sonunda alttaki haberden bahsedildi. Güya Fenerbahçeli bir yetkili “Buopendza ligimize renk katan önemli bir golcü. Ancak biz Fenerbahçe olarak bu oyuncuyla kesinlikle ilgilenmiyoruz. Ayrıca telaffuz edilen 8-10 milyon Euro gibi bir rakamları hiçbir futbolcuya vermeyi düşünmeyen bir yapımız var. Bu nedenle milli arada oynanacak stat açılış maçının futbolcu transferiyle hiçbir alakası bulunmamaktadır. Hatay’a iki kulüp arasındaki iyi ilişkilerin ve dostluğun pekişmesinden başka bir gidiş amacımız yok” demiş. Yetkilinin ismi cismi yazmıyor ama açıklama akla yatkın denilebilir.

(https://www.hurriyet.com.tr/sporarena/fenerbahceden-aaron-boupendza-icin-transfer-aciklamasi-41762270)

Ben, golcü olarak Nsame'yi istemiştim. Söylentilere göre muhtemelen ciddi şekilde ilgenildi, kulübünden fiyat almıştık. "30 gol atacak golcü" lafı ortaya atıldığında aklıma gelen oyuncuydu, Aston Villa'da 14 maçta 1 gol atan Samatta değil. Gösterişli bir oyunu yok ama gol pozisyonlarında nerede duracağını bilen ve son vuruşu iyi olan bir oyuncu, bir santrafor için de önemli olan bu zaten. Samatta'yı aldığımız fiyata biterdi bu transfer.

Samatta'dan kazık yedik maalesef. Ne kadar az zararla satabilirsek, kârdır. Transfer olduktan sonra ağlayarak başkandan maçların ülkesinde yayınlamasına vesile olmasını istediği söyleniyor. Ben başkan olsam, o anda "eyvah, sıçtık" derdim. Duygusal adam gol atamayınca, mental olarak çabuk düşmeye müsait olur.

Böyle bir sezondan sonra, yaz transfer döneminde o mevkiye doğru düzgün transferler yapsınlar bir zahmet.
Valla o dönem 30 gol lafını duyunca Cavani atar dedim ben bizim lige kimler kimler geldi 15-20yi zor buldu muhtemelen Ze Luis-Samatta için dendi ama Ze Luis alınamadı keşke alsaydık Seferovic'in de adı geçti hepsi Samatta'dan iyidir gol pozisyonuna giremiyor son vuruşlarıda kötü elde patladı Belçika'ya falan yarı fiyatına satsak keşke

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2376 : 14 Mart 2021, 17:59:57 »
4-3-3e dönmüş pelkas sola geçmiş gustavo-mhy-sosa orta sahası yada mert hakanı kanada atar 4-2-3-1 e devam
« Son Düzenleme: 14 Mart 2021, 18:07:09 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2377 : 14 Mart 2021, 18:47:56 »
3-0,4-0 tarzı rahat bol gollü galibiyet olsun özledik

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2378 : 14 Mart 2021, 19:13:11 »
İrfan Can yedek. Valencia sarı kart cezalısı olduğu için kadroda yok.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #2379 : 14 Mart 2021, 19:19:26 »
Bu maç Göztepenin benzeri 0-0 yada 0-1 biter.Zayıf kadromuz iyi geldik yinede.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #2380 : 14 Mart 2021, 19:26:17 »
1-0 olsun bizim olsun.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2381 : 14 Mart 2021, 19:30:36 »
Bu maç Göztepenin benzeri 0-0 yada 0-1 biter.Zayıf kadromuz iyi geldik yinede.
her branşta kadromuz zayıf mı abi

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2382 : 14 Mart 2021, 19:36:01 »
arka direk novak

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #2383 : 14 Mart 2021, 19:40:06 »
Yedik.Şaka mı abi
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2384 : 14 Mart 2021, 19:40:23 »
Gene bize yakışır gol yedik :D