"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Bizim bay olduğumuz hafta Beşiktaşın kazanma garantisi mi var yenilgi halinde hepten bitiyor.Zor ama umudu taze tutmakta güzel olur.Galatasaray şanzımanı dağıtmış gibi.
Fenerbahçe amı götü dağıtmış abi hangi umuttan bahsediyorsun allah aşkına. Zorla yani küfürlü konuşturuyorsun insanı. Altay 'allah modunu' açtı, 2 olmadı ve araya sıkıştırdın berabere kaldın. Bu kadar yani.
Şu var umut olmadan yaşanmıyor Gs bizden daha fena.Tabi ipler bizde değil kalan maçları almaya çalışıp bekleyeceğiz Erol Bulut görevden alınmalı.Yenilgi halinde tam biterdi.Bjk her an dağılabilir atsalardı derbi bu.Tabi iç sahada çuval dolusu puan kaybetmeyecektik.Yine 5 puan zor deplasmanları var Galatasaray tam havlu attı gibi.Aynı basket takımı çıkıp arma için oynayacaklar.
Aynen abi, katılıyorum. Beşiktaş ve Galatasaray bu haftadan sonra düşüş yaşarlar. Biz, içeride dışarıda gelene geçene veriyoruz ama aslında çok iyi futbol oynuyoruz. Kesinlikle bu mükemmel futbolun karşılığını şampiyon olarak alırız.
Kemal Bey yenilsek tam bitiyordu beraberlik ne getirir bilinmez uçmuyoruz galibiyetler mutlu eder ama puan farkı 8 olmadı 11 maçı var Beşiktaşın biz kazanmak için oynayalım zor ama son ana kadar savaşılmalı.2 rakibinde çok zorlu deplasmanları var.