Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 372355 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #2730 : 22 Mart 2021, 14:51:08 »
İrfan Oğuz Çetinden bu yana yaptığımız en iyi yerli orta saha oyuncu transferidir..Hemen mucize beklememek lazım güvenim tam neden Galatasaray sinirlendi bundan.Selçuk İnanda yapılan hata ortada. iken.Mesut şov transferi.Şu her oyuncuya malum şeyi yapıştırmayı bırakmak lazım.Çöp lafını.
« Son Düzenleme: 22 Mart 2021, 14:52:54 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2731 : 22 Mart 2021, 15:16:38 »
Eğer yeni yönetimde futboldan anlayan adamlar olmazsa, işimiz cidden sıkıntı. Erol Bulut'a güvenen ve devam edilmesi gerektiğini telkin eden yöneticiler ve onları dinleyen başkan, sezonu çöpe atmıştır.

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2732 : 22 Mart 2021, 16:38:47 »
Arkadaşlar kusura bakmayın ama siz yenildiğimiz zaman sürekli o ikili olmaz, o üçlü olmaz diyorsunuz. Sonraki hafta dediğiniz ikili, üçlü rezil oynuyor, bu sefer öncekini bozmamak lazım diyorsunuz. Kabul edelim, Hoca bu işten anlamıyor, ama siz de zerre anladığınız yok (ben de dahil).

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2733 : 22 Mart 2021, 16:41:39 »
Şimdi başkan ya da malum sportif direktör ekranlara çıkar ve hocadan ne kadar memnun olduklarını açıklarlar.
İşte onu yaparlarsa,tüm taraftar başkana sırtını döner.
Erol şu performansı GS'de göstermiş olsaydı,çoktan kovulurdu.Ama bizde onu kovacak kadar vizyon sahibi kimse olmadığı için ben aşırı umutsuzum.
Adamlar hemen sorunun Tudor olduğunu görüp;onu kovup FT'yi getirmişlerdi.Yanılmıyorsam hatta şampiyon olmuşlardı.
Bizde bunu yapacak kimse yok.O yüzden bu yönetim ile umutlanmak için hiçbir neden yok.

Sorun kadro değil,sorun sportif direktör,takımın abileri ve teknik direktör.Bunları aşabilirsek,bence seneye en büyük favori biz oluruz.

Ben kadronun da sorunlu olduğunu düşünüyorum. Evet sistemsiz bir yapıda oynayınca, oyuncuların iyi halini görebilmek zor. Ama oyun zekası yerlerde gezen oyuncu sayısı az değil. Düşük zekalı oyuncular istemiyorum. Bence kadro anlamında da durum o kadar çizildiği kadar toz pembe değil.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2734 : 22 Mart 2021, 16:48:39 »
Ben kadronun da sorunlu olduğunu düşünüyorum. Evet sistemsiz bir yapıda oynayınca, oyuncuların iyi halini görebilmek zor. Ama oyun zekası yerlerde gezen oyuncu sayısı az değil. Düşük zekalı oyuncular istemiyorum. Bence kadro anlamında da durum o kadar çizildiği kadar toz pembe değil.
özellikle de ileri üçlü.yetenekleri sınırlı futbol iqları da.en az 2 oyuncunun değişmesi lazım kanat ve forvette.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2735 : 22 Mart 2021, 18:45:16 »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2736 : 22 Mart 2021, 18:47:37 »
Çok güzel çizilmiş.Nerden karikatür.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2737 : 22 Mart 2021, 19:19:04 »
Böyle bir sezondan sonra artık paraya kıyıp kaliteli yabancı t. direktör ve topsuz alanda etkili bir bitirici transfer edilmeli. Diğer bölgeler düşük bütçeyle, sözleşmesi biten oyuncularla falan bir şekilde hallolur.

Başkanın tekrar aday olacağı ve karşısına aday çıkmayacağı (en azından şu an için) söyleniyor. Durumdan hoşnut olmayan potansiyel başkan adayları vardır ama "kaybedeceğim seçime girmeyeyim" saikiyle hareket ediyorlar olsa gerek.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #2738 : 22 Mart 2021, 22:42:19 »

Büyük efsanelerimizden rahmetli Can Bartu foruma girip bir mesaj atsa böyle bir şey atardı.

Bizim ligi domine ettiğimiz dönemlerde her zaman çok iyi bir stoperimiz (Luciano/Lugano), gole dönük orta sahamız (Alex) ve net golcümüz (Nobre, Sow vs vs) oldu. Öyle ahım şahım değil dediğimiz Nobre bile geldiğinde fark yaratan isim olmuştu. Sow'un düşüşleri olsa da sana belli bir güven veriyordu. Ben o yüzden bu kadroya ufak dokunuşların yeterli olacağını düşünüyorum. Bir de zaten önümüzdeki sezon sil baştan yapacak ekonomik durumumuz da yok. Artık belli bir iskelet kadro yaratma zamanı geldi. Topu ileri oynayabilecek, zaman zaman ileri çıktığında etkili olacak bir stoper ve nokta atışı bir golcü yeterli. Ortasahada Pelkas ya da Mesut zaten yaratıcılık kısmını götürür bu düzende.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2739 : 23 Mart 2021, 00:06:58 »
Genk, sezon sonu yüksek bonservis bedeliyle takımdan ayrılması beklenen Onuachu'nun boşluğunu eski oyuncusu Samatta ile doldurmak istiyor.

🗞(Voetbal24)

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2740 : 23 Mart 2021, 00:13:12 »
Genk, sezon sonu yüksek bonservis bedeliyle takımdan ayrılması beklenen Onuachu'nun boşluğunu eski oyuncusu Samatta ile doldurmak istiyor.

🗞(Voetbal24)
İşte beklenen haber geçen bir youtube kanalında da deniyordu Belçika'da pazarı var diye
« Son Düzenleme: 23 Mart 2021, 00:13:24 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2741 : 23 Mart 2021, 01:01:26 »
#BielsaFenere tt olmuş :D taraftar çalışıyor boş durmuyorda Ali Koç ne yapacak bakalım leedsten ayrılmadı benim bildiğim boşa çalışma olmuş
« Son Düzenleme: 23 Mart 2021, 01:04:42 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #2742 : 23 Mart 2021, 01:12:31 »
Ben artık yabancı teknik adam  getiremeyeceğimizi düşünüyorum.Para yok çünkü.Sadece onu değil tüm ekibini getiriyorsun.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #2743 : 23 Mart 2021, 01:16:15 »
Yerli kim gelecek ? mecbur yabancı gelecek transfere para varda hocaya mı yok kulüpler bankalar birliği ile anlaşmada imzalayacak oda rahatlatacak

Çevrimdışı Avanta

• Üye
« Yanıtla #2744 : 23 Mart 2021, 01:32:23 »
İşte beklenen haber geçen bir youtube kanalında da deniyordu Belçika'da pazarı var diye

€5M'lik bir beklentim var, umarım o fiyata satabiliriz. Onuachu'yu iyi paraya satacaklarını farz edersek, €5M'yi rahatlıkla gözden çıkarabilirler. Eğer Thiam da yeni sezon planlarında yer almayacaksa, onun da satışıyla birlikte yeni santraforun parası rahatlıkla çıkmış olur. Muhtemelen diğer santrafor/forveti de sözleşmesi bitenlerden düşürmeye çalırız.

Bu arada, yeni t. direktör için Arjantin'i (Arjantin ligi mi, Arjantinli mi?) işaret edenler var ama henüz erken tabi. Arjantin'den, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Marcelo Gallardo için övgüyle bahsediyorlar ama ilgilenip ilgilenmediğimiz hakkında -önceden çıkan tek tük bir kaç haber hariç- henüz bilgi yok. Onun hakkında ilgiç olan; kıtanın en önemli kupası Libertadores'i 2 kez kazanmış olmasına rağmen, ligde şampiyonluğu yok. Sözleşmesi sezon sonunda bitiyormuş. (Keza öğrencisi Santos Borre'nin de sözleşmesi bitiyor. Bize bırakırlar mı bilmem ama onun ismi bizle anılıyor.)

Akla gelen bir diğer kişi de Bielsa, dediğin gibi bazı taraftarlar şu an twitterda #BielsaFenere tag'i açmış. Onun da sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. O hususta şöyle bir durum var; Leed'ten yıllık £8M kazanıyormuş. Yarısı vergiye olarak kesilse, gene büyük para.

Ahmet Ercanlar da konuyla ilgili olarak; "Fenerbahçe çok büyük hocalarla görüşüyor. Mesela Arsene Wenger ismini duydum." demiş.

Ben artık yabancı teknik adam  getiremeyeceğimizi düşünüyorum.Para yok çünkü.Sadece onu değil tüm ekibini getiriyorsun.

Duyan da, üst üste yabancı t. direktörler getirdik de durum böyle oldu sanır. :D Herhalde ki gidip de Mourinho'ya teklif yapacak halimiz yok. Maliyet kısmı bir şekilde hallolur. Şartlar zorlanarak yıllık €2-2,5M civarında verilebilir. Sportif başarı gelirse, bonusunu da alacaktır.