İşte beklenen haber geçen bir youtube kanalında da deniyordu Belçika'da pazarı var diye
€5M'lik bir beklentim var, umarım o fiyata satabiliriz. Onuachu'yu iyi paraya satacaklarını farz edersek, €5M'yi rahatlıkla gözden çıkarabilirler. Eğer Thiam da yeni sezon planlarında yer almayacaksa, onun da satışıyla birlikte yeni santraforun parası rahatlıkla çıkmış olur. Muhtemelen diğer santrafor/forveti de sözleşmesi bitenlerden düşürmeye çalırız.
Bu arada, yeni t. direktör için Arjantin'i
(Arjantin ligi mi, Arjantinli mi?) işaret edenler var ama henüz erken tabi. Arjantin'den, sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Marcelo Gallardo için övgüyle bahsediyorlar ama ilgilenip ilgilenmediğimiz hakkında -önceden çıkan tek tük bir kaç haber hariç- henüz bilgi yok. Onun hakkında ilgiç olan; kıtanın en önemli kupası Libertadores'i 2 kez kazanmış olmasına rağmen, ligde şampiyonluğu yok. Sözleşmesi sezon sonunda bitiyormuş.
(Keza öğrencisi Santos Borre'nin de sözleşmesi bitiyor. Bize bırakırlar mı bilmem ama onun ismi bizle anılıyor.) Akla gelen bir diğer kişi de Bielsa, dediğin gibi bazı taraftarlar şu an twitterda #BielsaFenere tag'i açmış. Onun da sözleşmesi sezon sonunda bitiyor. O hususta şöyle bir durum var; Leed'ten yıllık £8M kazanıyormuş. Yarısı vergiye olarak kesilse, gene büyük para.
Ahmet Ercanlar da konuyla ilgili olarak; "Fenerbahçe çok büyük hocalarla görüşüyor. Mesela Arsene Wenger ismini duydum." demiş.
Ben artık yabancı teknik adam getiremeyeceğimizi düşünüyorum.Para yok çünkü.Sadece onu değil tüm ekibini getiriyorsun.
Duyan da, üst üste yabancı t. direktörler getirdik de durum böyle oldu sanır.

Herhalde ki gidip de Mourinho'ya teklif yapacak halimiz yok. Maliyet kısmı bir şekilde hallolur. Şartlar zorlanarak yıllık €2-2,5M civarında verilebilir. Sportif başarı gelirse, bonusunu da alacaktır.