Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 373294 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #2925 : 08 Nisan 2021, 21:06:43 »
Bari Ş.L. eleme biletini alalım...

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #2926 : 08 Nisan 2021, 21:08:04 »
Takımın havası tamamen değişmeli.Bence antrenman tesisleri falan Düzce’ye taşınsın.
Bu takım lanetlendi mi ne oldu hiç bilmiyorum.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #2927 : 08 Nisan 2021, 21:08:55 »
Takımın havası tamamen değişmeli.Bence antrenman tesisleri falan Düzce’ye taşınsın.
Bu takım lanetlendi mi ne oldu hiç bilmiyorum.

Lanet filan yok. Takım 30 küsür haftadır neyse, yine aynı. Ne pas vermeyi biliyor, ne de düzgün bir atak geliştirmeyi. Bu kadar basit.
« Son Düzenleme: 08 Nisan 2021, 21:09:03 Gönderen: Besim »

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #2928 : 08 Nisan 2021, 21:10:41 »
Bildigin sosyete kerhanesi. Takima yeni gelen, iyi dedigimiz adamlar bile zamanla orospulasiyor.  Su pelkasin hali ne öyle. Pas vermeyi, top tutmayı, sut atmayı unutmus. Kacirdigi gole ise diyecek bisiy yok. Formasında mi, yedikleri ictiklerinde mi, kulübün içinde soluduklari havadan mi, nedendir bilinmez ama bu camia ne zaman normalleşir. Hic bilmiyorum.

Kaçırdığı golde Valencia'nın pası rezalet. Önündeki sadece iki kişi var. İkisi de Fenerbahçe oyuncusu. Önlerine bile atmaktan aciz. Hepsi ezbere pas atıyor. Mert Hakan dışında son bölümde düzgün pas atan var mıydı? Gökhan'ın ve Sosa'nın pasları utanç vericiydi. Bu kadar pas özürlüsü bir takım olamaz.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #2929 : 08 Nisan 2021, 21:11:49 »
Lanet filan yok. Takım 30 küsür haftadır neyse, yine aynı. Ne pas vermeyi biliyor, ne de düzgün bir atak geliştirmeyi. Bu kadar basit.
Dönemsel konuşmuyorum.
Son 2 senedir bu takıma bir şeyler oldu.Ali Koç sonrası Anadolu kulübü olduk.
Ali Koç ile birlikte büyük takım ruhu bitti.
Artık Türkiye’nin Arsenal’i olduk.
Ben 20’de 20 yapsak bile 10 maç kaybedip şampiyon olamayacağımızı düşünüyorum.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #2930 : 08 Nisan 2021, 21:12:15 »
Sadece bu sene mi böyle Besim. Bu takim yıllardır böyle. 100lerce topcu, 10larca antrenör geldi geçti.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #2931 : 08 Nisan 2021, 21:14:08 »
Kaçırdığı golde Valencia'nın pası rezalet. Önündeki sadece iki kişi var. İkisi de Fenerbahçe oyuncusu. Önlerine bile atmaktan aciz. Hepsi ezbere pas atıyor. Mert Hakan dışında son bölümde düzgün pas atan var mıydı? Gökhan'ın ve Sosa'nın pasları utanç vericiydi. Bu kadar pas özürlüsü bir takım olamaz.
Alti pasta kontrol edemedigi top, verdigi ara pasları, durduğu yerler o kadar berbat ki, sadece kacirdigi gol değil. Adam futbolu unutmus

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #2932 : 08 Nisan 2021, 21:24:58 »
Alti pasta kontrol edemedigi top, verdigi ara pasları, durduğu yerler o kadar berbat ki, sadece kacirdigi gol değil. Adam futbolu unutmus

Çok iyi oynayan bir tenis oyuncusu düşün. Sürekli vasat bir oyuncu ile oynarsa, bir noktada vasat olan daha iyiye gider, iyi olanın oyunu ise giderek zayıflaşır. Pelkas vs. şu takımda iyi seviyede kalabilmeleri zor. Öyle bir ortam veya kalite göremiyorum ben.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #2933 : 08 Nisan 2021, 21:34:20 »
Çok iyi oynayan bir tenis oyuncusu düşün. Sürekli vasat bir oyuncu ile oynarsa, bir noktada vasat olan daha iyiye gider, iyi olanın oyunu ise giderek zayıflaşır. Pelkas vs. şu takımda iyi seviyede kalabilmeleri zor. Öyle bir ortam veya kalite göremiyorum ben.
Tenis doğru örnek olmadi. Bireysel bir oyun o ve cok sayida faktor var. Yakin kalitede sporcular kortun zeminine bağlı olarak birbirlerini yenebilir ama aksi taktirde güçlü olan zayifi çoğu zaman yener. Bu ise takim oyunu. Topu ayaginda stop edememenin yanındaki adamla alakası nedir.
Bu takimin zeka eksiği var, yetenek eksiği var, fizik eksiği var, teknik ve taktik eksiği var. Var da var. Neresini duzelteceksin. Devre arasında gelen adamlar takimi guclendirecegine daha da kötüye götürdü. Mesut ortada yok, osayi şarlatanin teki. İrfan ise ne is yapar henuz çözemedim. Sadece szalai. O da gelmese de takim daha kotu olmazdı. Sadece satıp para kazanırsın. Hepsi o.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #2934 : 08 Nisan 2021, 21:37:28 »
önceden sosyal medyaya bakıp kulübün yönetiyolardı şimdi de takımı yönetiyolar.değişiklikler,oynayan oyuncular vs bu twitterdaki ergenlere bakıp anca olacak şeyler.

Çevrimdışı Besim

• Üye
« Yanıtla #2935 : 08 Nisan 2021, 21:54:51 »
Tenis doğru örnek olmadi. Bireysel bir oyun o ve cok sayida faktor var. Yakin kalitede sporcular kortun zeminine bağlı olarak birbirlerini yenebilir ama aksi taktirde güçlü olan zayifi çoğu zaman yener. Bu ise takim oyunu. Topu ayaginda stop edememenin yanındaki adamla alakası nedir.
Bu takimin zeka eksiği var, yetenek eksiği var, fizik eksiği var, teknik ve taktik eksiği var. Var da var. Neresini duzelteceksin. Devre arasında gelen adamlar takimi guclendirecegine daha da kötüye götürdü. Mesut ortada yok, osayi şarlatanin teki. İrfan ise ne is yapar henuz çözemedim. Sadece szalai. O da gelmese de takim daha kotu olmazdı. Sadece satıp para kazanırsın. Hepsi o.

Tenis örneğini doğrudan analoji yapmak için vermedim. Şahsi bir spordan verme sebebim de tam olarak o. Bir oyuncu, kötü bir ortamda geriye gider. Takım oyunu gerektiren sporlarda bu daha da kötü çünkü bireysel çaba kafi de gelmiyor. Herkesin kötü olduğu bir ortamda sen de ona uyum sağlamaya başlarsın.

Pelkas veya hangi yetenekli sporcu olursa olsun, şu ortamda aynı seviyede devam edebilmesi imkansız. Takımı karakterize eden tek bir oyun var: Kıçını savunmaya ver, çakılı dur, hızını ayarlayamayan paslar atlar, pasın geldiği adam topu sektirsin... Tüm maç böyle.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #2936 : 09 Nisan 2021, 01:12:12 »
Emre Belözoğlu: "İrfan Can, Kovid-19 hastalığından döndü, tam hazır değil, elinden geleni yapmaya çalıştı. Osayi-Samuel'den kapalı savunmada istediğimizi almaya çalıştık. Biz inandığımız doğrularla, yine futbola tutunmaya, Fenerbahçe'nin hedeflerini tutturmaya devam edeceğiz."

İrfan hazır değilse 15-20dk oynat o zaman
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2021, 01:12:20 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #2937 : 09 Nisan 2021, 09:26:23 »
Bugün cuma ama pzt gibi hissediyorum teşekkürler Fenerbahçe.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #2939 : 09 Nisan 2021, 09:38:53 »
Yok mu bir babayiğit hem taktik nedir bilecek hem Samandıra'yı çekip çevirecek,transferlerde akıl koyacak aynı mevkiye 10 adam alınmasına izin vermeyecek ?
« Son Düzenleme: 09 Nisan 2021, 09:39:13 Gönderen: Zoltan Gera »