Gönderen Konu: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)  (Okunma sayısı 373384 defa)

0 Üye ve 8 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • gfburakkk
Ynt: Fenerbahçe / Süper Lig (2020-21 Sezonu)
« Yanıtla #3090 : 26 Nisan 2021, 00:38:35 »
Gustavo oynarsa iş yapamayız asla. Gustavo Sosa yan yana olunca iki cambaz bir ipte oynamıyor. İkisi de birbirini bozuyor. Sosa Ozan MHY Pelkas Osayi Valencia bence Alanya deplasmanı için çok uygun. Emre kesin Sinan'ı oynatır ama nefret ediyorum bu adamdan. Alanya klasik açık oynama şovuna girişecek Osayi net iş yapar bu maçta.
@Tom Hanks abi sen de bırak artık Gustavo Mesut gibi adamların yedek kaldığı kadroya bok atmayı bence. Bu kadroyla CL ön eleme başarı falan değil. 25 30 haftayı piç etmeseydik mesela Hikmet Karaman bile olsaydı bu kadronun başında biz 6-7 puan öndeydik şimdi. Hakemlerin BJK'ye verdikleri bizden aldıkları da cabası

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #3091 : 26 Nisan 2021, 01:11:30 »
Gustavo'ya sezon başında teklif varken 7'ye falan satabiliyorduk, satmadık. Onu satıp Josef'i alsak hem ekonomik anlamda hem de sportif anlamda çok akıllıca bir hamle olacaktı.

Çevrimdışı Avanta

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #3092 : 26 Nisan 2021, 01:36:29 »
Gustavo oynarsa iş yapamayız asla. Gustavo Sosa yan yana olunca iki cambaz bir ipte oynamıyor. İkisi de birbirini bozuyor. Sosa Ozan MHY Pelkas Osayi Valencia bence Alanya deplasmanı için çok uygun. Emre kesin Sinan'ı oynatır ama nefret ediyorum bu adamdan. Alanya klasik açık oynama şovuna girişecek Osayi net iş yapar bu maçta.
@Tom Hanks abi sen de bırak artık Gustavo Mesut gibi adamların yedek kaldığı kadroya bok atmayı bence. Bu kadroyla CL ön eleme başarı falan değil. 25 30 haftayı piç etmeseydik mesela Hikmet Karaman bile olsaydı bu kadronun başında biz 6-7 puan öndeydik şimdi. Hakemlerin BJK'ye verdikleri bizden aldıkları da cabası

Aralık ayının sonunda Daum söylentileri çıktığında, t. direktörlük için Emre Belözoğlu'nun zikretmişim. O zaman "kim olursa olsun, yeter ki değişsin" modundaydık. Dum da olsa, olumlu etki yapardı ama Emre Belözoğlu o zaman göreve geçseydi, büyük ihtimalle şu an liderdik. Sezon bittiğinde t. direktör değişikliğinin geç yapılmasına hayıflanırsak, yazık olur.

Derbinin de dahil olduğu 5 maçlık periyot her şeye gebe. Hazır şartlar oluşmuşken, şans bu sene de bizim yüzümüze gülsün ulan artık.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #3093 : 26 Nisan 2021, 02:06:38 »
Şampiyon olamazsak gençler-göztepe maçlarından olamayız şaka gibi bari birini kazansaydık

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #3094 : 26 Nisan 2021, 02:06:42 »
Gustavo'ya sezon başında teklif varken 7'ye falan satabiliyorduk, satmadık. Onu satıp Josef'i alsak hem ekonomik anlamda hem de sportif anlamda çok akıllıca bir hamle olacaktı.
konu josef ya da gustavo değil ki.sosa-mhy-ozan orta sahası eylülden beri en ideal üçlüyüm diye bas bas bağırıyodu.bu sistemde savunma önünde sosa varken josefe gustavoya gerek yok.b planı olmayı kabul etmiş olacaksa olur ama ilk 11e ön libero aramaya gerek yok bence spesifik maçlar dışında.
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2021, 02:07:14 Gönderen: efeovic »

Çevrimdışı south

• Üye
« Yanıtla #3095 : 26 Nisan 2021, 02:24:16 »
Bugün bakınca çok mantıklı duruyor gerçekten ama  geçen sene oynadığı toptan sonra Gustavo'yu gönderip Josef'i alsaydık şu an çoğu kişi Gustavo olsa liderdik Gustavo'yu satan şampiyonluğu satar gibi şeyler söylüyor olacaktı.O yüzden  satmayarak o gün için bence doğrusunu yapmıştı yönetim.

Yönetimi bir konuda  tebrik ediyorum.Sonunda gerçekten zamanında,gerekli aksiyonu alarak bi Var felaketinin önüne geçtiler.Muhtemelen maç başı o var operatörüyle ilgili açıklama yapılmamış olsaydı o gol verilecekti ve şampiyonluk umudumuz bitmiş olacaktı.Yönetimde böyle ne olursa olsun bizi şampiyon yapmayacaklar moduna girip oyuncuları da düşürmeden hakkımızı aramaya devam etmeli.
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2021, 02:25:21 Gönderen: south »

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3096 : 26 Nisan 2021, 03:17:32 »
Bunu ben de çok düşündüm abi ama yanlış hamle diyemiyorum Arabistan'dan dönen diğer oyuncuların düşüşünü gördüğümüz için..

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #3097 : 26 Nisan 2021, 03:20:10 »
Ah be Altay.. Altay olsaydı çok daha yüksek olurdu şampiyonluk ümidim. Kalede adeta bir canlı Bombayla çıkıyoruz her maça maalesef..
Alanya maçı çok çok önemli o maçı alırsak önemli bir adım atmış olabiliriz.. Ki nedense kazanacağız diye düşünüyorum. Benim korktuğun maçlar Erzueum ve Ankaragücü

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #3098 : 26 Nisan 2021, 07:39:54 »
Şampiyon olamazsak gençler-göztepe maçlarından olamayız şaka gibi bari birini kazansaydık

Belki Beşiktaş puan yitirmeyecekti.Belli olmuyor.Neyse Avrupa kupalarına katılacağız.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3099 : 26 Nisan 2021, 11:22:25 »

kadro ile ilgili şöyle de bir şey var, yabancı sınırlaması olmayan bir yerde sahaya 4 yabancı ile çıkıyorsak, 2 stoper, 3 forvet kenarda oturuyorsa ve forvet pozisyonunda Valencia oynuyorsa kadroda bir sıkıntı var demektir.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #3100 : 26 Nisan 2021, 11:24:36 »

Belki Beşiktaş puan yitirmeyecekti.Belli olmuyor.Neyse Avrupa kupalarına katılacağız.

Bu "Neyse Avrupa kupalarına katılacağız." kısmı yeni imzan mı oldu, yoksa oltaya birisi gelsin diye taktığın yeni bir yem mi ?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #3101 : 26 Nisan 2021, 11:47:13 »
Avrupa kupalarına katılım önemli.Her türlü yayın gelirine ihtiyaç var.

Şampiyonluk şansı baya düşük.5 maç ikili averaj rakipte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #3102 : 26 Nisan 2021, 12:25:34 »

İyi de bjk milli ara dönüşü yorgunluk ve sakatlıklardan dolayı kaybetti bende şöyle derim o zaman baskıyı kaldıramayacaktı daha çok kaybedecekti

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #3103 : 26 Nisan 2021, 12:28:27 »
Eğer şampiyon olamazsak gelirden çok zararı olur bize avrupa liginin :D hem gelirleri çok değil hemde yıpratır sadece avrupa hasretimiz sona erer
« Son Düzenleme: 26 Nisan 2021, 12:29:35 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #3104 : 26 Nisan 2021, 12:45:54 »
Eğer şampiyon olamazsak gelirden çok zararı olur bize avrupa liginin :D hem gelirleri çok değil hemde yıpratır sadece avrupa hasretimiz sona erer

Duran toplardan gol ata ata diplerine gelmişiz.Suç sanki duran top organizasyonları.