"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Alakası yok. Kafaya oynayanların hepsi kör topal ilerledi ve saçma sapan salak puan kayıpları yaptılar. Erol Bulut'u zamanında göndermek + fark yaratacak bir santrafor transferi hamleleriyle şu an 4-5 puan önde şampiyonluğu almıştık. Şu maçı alsak bile, derbi kazanmadan şampiyon olma durumumuz vardı.----Başkan umarım devam etme kararı almaz. İşin altından kalkabilecek ve sportif zekaya sahip biri başkan olmalı.
Bence BJK 4 tane atar Göztepe’ye ama GS 7 tane atar mı orası ilginç.Neyse futbolu tamamen hayatımızdan çıkartalım,böylece hiç stres çekmemiş oluruz.
GS aldı şampiyonluğu arkadaşlar. 10 tane de atarlar. Hiç mi tanımıyorsunuz GS'yi? Bitti o iş.
Bu sene bizi şampiyonluktan eden tek bir şey söyle dersen: Samatta. Gerisi lafügüzaf.
Bu sonuçla Emre'de kalmaz herhalde tarihi fırsatı tepti
Başkan tekrar seçilmezse, yeni yönetim başkasını getirir. Eğer gene başkan olursa, hiç belli olmaz. İşi bu noktaya kadar getirmesiyle tecrübelendikten sonra ilerleyen yıllarda tekrar görev almayı cebine koydu ama en kritik yerde bir çuval inciri berbat ettiği için yabancı ve tecrübeli t. d. getirilmesi daha uygun olur.
Serdar Ali'nin dediğine göre başkan şampiyon olsa bırakacamış ama bugünkü maç sonrası fikri değişir mi bilinmez başkan için dediğim dedik diyorlar kesin yabancı hoca getirecekte kim acaba Löw mü Pellegrini mi orası bilinmez