Çok kasmaya gerek yok. Düzgün bir guard. Howard yerine komple Collier. Bu kadar.
Yok hocam ben o howard devşirme işine de kafayı taktım, ne yapıp edip bir şekilde onuda ekleyebilmeliyiz, çünkü aklıma daha geçen oynadığımız final serisinin 2. maçında nerdeyse tüm uzunlarımıza daha maç başladığı gibi yine o lanet hakemlerin 3. faullerini çaldırmaları geliyor ve deliriyorum. Şuraya bir sağlam uzunu daha eklemeyi başarabilirsek isterseler tepinsinler yinede istediklerini alamazlar, geçen sefer zorlasalar az daha 2 oyuncuyu yok yere oyundan attırıyorlardı, ve biz nerdeyse 1.5 periyot sırf faul problemine girmesinler diye doğru düzgün kullanamadık bile bu isimleri, zaten istedikleride buydu ve bir bakıma aldılarda, o yüzden bizim ne yapıp edip sağlam bir devşirme çözmemiz lazım stokes falan geçti artık, öyle bir halletmeliyiz ki bu işi, istedikleri kadar faul çalsalarda yine uzunların hepsinin maçı domine edip bu lanet hakemlerinde başlarındakilerininde heveslerini kursaklarında bırakmaları lazım, öyle böyle kurulmadım ben o gün yaptıklarına, bu howard olur başkası olur hepsi olur howard fena da perf göstermedi sezon genelinde o yüzden onun ismini verdim, laksa yerine de fiebich çözülebilir bence gayet ya, öyle çok aman aman zor bir transfer olacağını sanmıyorum ben fiebichin istersek alırız bence kolayca