Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2248611 defa)

0 Üye ve 131 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Oğuz Han

• Üye
  • Yer: Moda
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #10125 : 16 Nisan 2024, 03:10:13 »
Benim en sevdigim 5:  angel, cappie, penny, clarissa, nevriye.
clarissa biz yaslilar icin vaz gecilmezdir :)
canim caferagam, ilk sampiyonluklarimizda el'den fazla sevinmisimdir :))

Çevrimdışı dwdark

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #10126 : 16 Nisan 2024, 04:26:44 »
Caitlin Clark Indiana tarafindan birinci siradan draft edildi. 4 yilda toplam 338 bin dolar. ilk yilinda ise 76 bin dolar kazanacakmis. Valla su endorsement olayi olamasa (yillik 1 milyon dolar kazaniyormus.) havada kapardik.
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2024, 04:27:31 Gönderen: dwdark »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #10127 : 16 Nisan 2024, 09:28:15 »
Fenerbahceye gelmiş geçmiş en iyi 5

Cappie Pondexter, Diana Taurasi, Penny Taylor, Breanna Stewart, Emme Meesseman

ikinci 5

Courtney Wandersloot, Kayla Mcbride, Angel Mccoughtry, Napheessa Collier, Candace Parker

Üçüncü 5

Katie Smith, Allie Quigley, Kelsey Plum, Clarissa Davis, Tina Charles

En iyi yerli 5

Birsel Vardarlı, Esmeral Tunçluer, Şaziye İvegin, Nevriye Yılmaz, Nevin Nevlin

Valla Birsel'le Esmeral Fener efsaneleridir, hatta Türk kadın basketbolunun efsaneleridir, lafım yok ama bu takım Avrupa'da 2013'te, 14'te ve devamında madara olduysa bunların nedenleri de biraz onlardır. Özellikle Birsel ve Esmeral 2012'den sonra Işıl karşısında çok rezil performanslar sergilediler, bu kulüp de bilhassa Birsel'e fazla güvenip doğru düzgün guard almadan, kısa almadan yıllarını feda etti, kıta dışı kontenjanını hep dümdüz uzunlara harcadı, sonra da biz finalleri niye kaybediyoruz deyip durdu.

Birsel 2012'den sonra 5 tane üçlük sokmamıştır.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #10128 : 16 Nisan 2024, 11:02:51 »
Euroleague şampiyonluğunun ardından Hürriyet’e özel açıklamalarda bulunan Fenerbahçe Spor Kulübü Kadın Basketbolu Takımı'ndan Sorumlu Yöneticisi Kemal Danabaş, şunları söyledi:

“2021’de İstanbul’da kendi evimizde şampiyonluğu kaybedince çok üzüldük ama o gün başkanımıza o kupayı getireceğime söz verdim ve iki yıl üst üste bu sözü yerine getirdik. Göreve geldiğimizde takımın tek sponsoru vardı. Bugün havlu, şort dahil 7 sponsorumuz var. Alagöz Holding, Yükselen Çelik, Gain. Yemek Sepeti, Dsv, Arsavev ve Adidas. Gördüğünüz gibi hiç biri Koç grubu değil. Kimsenin hayal bile edemeyeceği, dünyanın en iyi kadın basketbolcularını getirdik. Şampiyon kadroyu korumak çok zor. Geçen yılın MVP’si anne oldu gelemedi, gardımızın annesi çok ciddi hasta olduğu için gelemedi. Mecburen 6 transferle yep yeni bir takım kurduk, sezonu açmaya 3 gün kala koçumuz Marina Maljkovic gelmeyeceğini söyledi. Kendi kurmadığı takımın başına 2017-19’da çalıştığımız Valerie Garnier’i getirdik. Hoca değişti ama başarı değişmedi. Çünkü biz bir aileyiz, çok çalışıyoruz, ve işimizi ciddiye alıyoruz. Önce Süper Kupa, Türkiye Kupası, Euroleague’yi kazandık; yarın Türkiye Ligi Şampiyonu da olacağız. Bütün yaz tüm ekip WNBA izleyip araştırıp seneye de 4 kupa hedefiyle yola çıkacağız. Mersin’e 7 bin taraftar geldi, bu çok güzel bir duygu. Biz artık Euroleague üstü bir takımız. Bu unvanı korumak için çok çalışacağız”

Bütün yaz WNBA izlemeye gerek yok bence. Hatta oradan oyuncu almaya da gerek yok. Mevcudu koruyup gabby, johannes, fiebich ilaveleri yeter.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #10129 : 16 Nisan 2024, 11:24:21 »
Seneye 5 kupa hedefiyle çıkıyoruz yalnız, 4 değil.

Süper Kupa, Cumhurbaşkanlığı, Lig, Türkiye Kupası ve Euroleague.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #10130 : 16 Nisan 2024, 13:06:47 »
Transfer haberleri gelsin artık . C. Rookie twitter'da bayağı iyi bu konuda.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #10131 : 16 Nisan 2024, 15:33:18 »
Olcay kesin geri dönmüş deniyor. Aptalca bir gurur ve macera yüzünden ikinci euroleague kupasını kaldırma şansını kaybetti. Derinlik açısından iyi olur. Nogiç gitti madem Garnier'in esasında sevdiği eski öğrencisi Alina da geri gelebilir. Eğer gabi yada johannes olmayacaksa.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #10132 : 16 Nisan 2024, 15:37:25 »
Mccowan tam bir yürüyen tank olmus. Ondan kimseye hayır gelmez bu saatten sonra. Gs başına çalsın da milli takım için de bir yararı olmaz. Howard işi için fb düşmanı hidoya bastırmak lazım.

Bu arada gabby ve johannes ile ilgili ismimiz nerede hangi haber sitesinde cikti acaba ben mi göremedim yoksa kendi kendimize mi yazıyoruz.
eski yazıları bulamadım Onun için beni bağışla ama acaba diyorum sen veya başka arkadaşlar dememiş miydi bu milli takımda mı oynamış falan onun için de olamaz bizim milli takıma giremez filan gibi ben mi yanlış hatırlıyorum, Çünkü bunu hep ben söyledim Hatta istedim, yerli yapalım, işte Yaşı bahane edildi milli takım bahane edildi yani o yerli olması için bir engel yoksa o zaman mutlaka yapmalıyız

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #10133 : 16 Nisan 2024, 15:59:31 »
Olcay kesin geri dönmüş deniyor. Aptalca bir gurur ve macera yüzünden ikinci euroleague kupasını kaldırma şansını kaybetti. Derinlik açısından iyi olur. Nogiç gitti madem Garnier'in esasında sevdiği eski öğrencisi Alina da geri gelebilir. Eğer gabi yada johannes olmayacaksa.
Kendi kaderine küssün, bence Olcay gelene kadar ilk aklıma gelen Asena-Gökşen-Derin den biri olabilir, Olcay'dan daha iyi isimler bence, artı bunu yeni yapmadı YDü 'ye giderekde yapmıştı. Sanki bulunmaz hint kumaşı,
M. Johannes'i severim ama formunda bir Alina'yı tercih ederim.
Bakalım görelim Mc Bride' nin dediği gibi bir tık ilerimi bir tık geri kadro planımı göreceğiz,
Fırsatı gekmişken sana sorum var,
Biz Danabaş'a kızıyoruz ama transferleri yaparken hocanın isteklerinemi göre yapılıyor? Yada kimler karışıyor? Danabaş' ın tek başına yapacağı iş değil ama alternatifli yabu ya şu gibi  bir liste gelir oda tercih yapar, Görüşün nedir?
Biraz daha açayım aynı olay kadın futbol takımındada memnuniyetsizlik verdi. Örneğin hoca ve Shameeka, jessica dahil yabancıları gönderip takımın tüm ayarlarıyla oynadılar şuana kadar 10-15 civarında yabancı alındı ama bir çoğu oynamadan gitti var olan 2-3 taneside yedek kalıyor. Özetle bu transfer politikasını kim yönetiyor, hocaya soruyorlarsa dahada kötü bir tablo, yok yerliler le bir yana geleceksek neden 15 transfer yapıldı? Neden yönetim bu israfı engelliyemedi?
« Son Düzenleme: 16 Nisan 2024, 16:05:46 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #10134 : 16 Nisan 2024, 16:08:20 »
eski yazıları bulamadım Onun için beni bağışla ama acaba diyorum sen veya başka arkadaşlar dememiş miydi bu milli takımda mı oynamış falan onun için de olamaz bizim milli takıma giremez filan gibi ben mi yanlış hatırlıyorum, Çünkü bunu hep ben söyledim Hatta istedim, yerli yapalım, işte Yaşı bahane edildi milli takım bahane edildi yani o yerli olması için bir engel yoksa o zaman mutlaka yapmalıyız
Abi ben demedim. Howard'ın usa milli olduğunu da bilmiyorum. Zaten 32 yaşında 3-4 yıl devşirme olarak katkı verse yeter.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #10135 : 16 Nisan 2024, 16:18:57 »
Kendi kaderine küssün, bence Olcay gelene kadar ilk aklıma gelen Asena-Gökşen-Derin den biri olabilir, Olcay'dan daha iyi isimler bence, artı bunu yeni yapmadı YDü 'ye giderekde yapmıştı. Sanki bulunmaz hint kumaşı,
M. Johannes'i severim ama formunda bir Alina'yı tercih ederim.
Bakalım görelim Mc Bride' nin dediği gibi bir tık ilerimi bir tık geri kadro planımı göreceğiz,
Fırsatı gekmişken sana sorum var,
Biz Danabaş'a kızıyoruz ama transferleri yaparken hocanın isteklerinemi göre yapılıyor? Yada kimler karışıyor? Danabaş' ın tek başına yapacağı iş değil ama alternatifli yabu ya şu gibi  bir liste gelir oda tercih yapar, Görüşün nedir?
Biraz daha açayım aynı olay kadın futbol takımındada memnuniyetsizlik verdi. Örneğin hoca ve Shameeka, jessica dahil yabancıları gönderip takımın tüm ayarlarıyla oynadılar şuana kadar 10-15 civarında yabancı alındı ama bir çoğu oynamadan gitti var olan 2-3 taneside yedek kalıyor. Özetle bu transfer politikasını kim yönetiyor, hocaya soruyorlarsa dahada kötü bir tablo, yok yerliler le bir yana geleceksek neden 15 transfer yapıldı? Neden yönetim bu israfı engelliyemedi?

Bu seneki kadroyu tamamen giden sarışın sırp yaptı. Sonra da ayrılıyorum dedi gitti. İagupovayı da küstüren gönderen o. Eurolague finalinde ilk 5 başlatıyor ama 3 maçlık final serisinde 1 maç bile kadroya almıyor kadını.  Raca muamelesi yaptı resmen. Garnier aynı jasikevicius gibi kendi kurmadığı bir kadronun başına tepeden iniverdi. Gabby Williams'ı devşirme yaparak fransız milli takımda oynatanın kendisi olduğu söyleniyor. Seneye de o yüzden gabiyi isteyebilir takıma. Johannes çok farklı bir oyuncu. Alina'nın iyi anıları yok bizde, O nedenle ben olsam öncelikle johannes tercih ederim. Yeri geldiğinde atan, yeri geldiğinde attıran bir oyuncu ve spectaküler hareketlerle trübünleri de kendisine bağlayabilecek bir isim. Fransız olması da yine avantaj ama işte bütçemiz ikisini birden kaldırır mı bilmem. Tabiki de hocanın isteklerine göre transfer yapılıyor. Mina ve Raca'yı dünyada giden sırp kadar isteyebilecek bir tane hoca çıkar mıydı bilmem. Hadi lekovic genç diyelim ki  dakika bile süre almıyor. O da gidenin kazığı mesela. Kirala bir takıma seneye oynasın, süre alsın. Zaten fizik olarak kısa ve zayıf bir oyuncu. Kendisini geliştirmesi lazım. Laksa da olmadı. Denildiği kadar gömülecek bir isim değil ama rolünü bulamadı takımda. Onu da göndermek lazım. Sonuçta olcay geldiyse olcay + alperi + sevgi + anderson (kalırsa) varken allemand gereksiz. 5 tane pg'ı ne yapacağız. Lekoviç ve Laksa yerine gabi ve johannes yeter bize. Badiane yerine de Fiebich yada Movunga.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #10136 : 16 Nisan 2024, 19:06:22 »
Bu seneki kadroyu tamamen giden sarışın sırp yaptı. Sonra da ayrılıyorum dedi gitti. İagupovayı da küstüren gönderen o. Eurolague finalinde ilk 5 başlatıyor ama 3 maçlık final serisinde 1 maç bile kadroya almıyor kadını.  Raca muamelesi yaptı resmen. Garnier aynı jasikevicius gibi kendi kurmadığı bir kadronun başına tepeden iniverdi. Gabby Williams'ı devşirme yaparak fransız milli takımda oynatanın kendisi olduğu söyleniyor. Seneye de o yüzden gabiyi isteyebilir takıma. Johannes çok farklı bir oyuncu. Alina'nın iyi anıları yok bizde, O nedenle ben olsam öncelikle johannes tercih ederim. Yeri geldiğinde atan, yeri geldiğinde attıran bir oyuncu ve spectaküler hareketlerle trübünleri de kendisine bağlayabilecek bir isim. Fransız olması da yine avantaj ama işte bütçemiz ikisini birden kaldırır mı bilmem. Tabiki de hocanın isteklerine göre transfer yapılıyor. Mina ve Raca'yı dünyada giden sırp kadar isteyebilecek bir tane hoca çıkar mıydı bilmem. Hadi lekovic genç diyelim ki  dakika bile süre almıyor. O da gidenin kazığı mesela. Kirala bir takıma seneye oynasın, süre alsın. Zaten fizik olarak kısa ve zayıf bir oyuncu. Kendisini geliştirmesi lazım. Laksa da olmadı. Denildiği kadar gömülecek bir isim değil ama rolünü bulamadı takımda. Onu da göndermek lazım. Sonuçta olcay geldiyse olcay + alperi + sevgi + anderson (kalırsa) varken allemand gereksiz. 5 tane pg'ı ne yapacağız. Lekoviç ve Laksa yerine gabi ve johannes yeter bize. Badiane yerine de Fiebich yada Movunga.
tam adını verebilirmisin? Movunga Mersindekimi? J. Jones olsa Badiane yerine

• Üye
« Yanıtla #10137 : 16 Nisan 2024, 19:28:15 »
Şu Jones'u dünya gözüyle izleyelim bizde yahu. Çok yakışır.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #10138 : 16 Nisan 2024, 22:08:07 »
Şu Jones'u dünya gözüyle izleyelim bizde yahu. Çok yakışır.

Neyi merak ediyorum biliyormusun, Jonquel Jones Bahamalı ama Bosna Hersek vatandaşı yani biz neden Türk vatandaşı yapmıyoruz? Yoksa sınırmı var? Çünkü, Vargas'ı biz yerli yapmasaydık, Sırplar istemiş, bizi tercih etti derken kafam karıştı bu prosedürü bilyormusum?

• Üye
« Yanıtla #10139 : 16 Nisan 2024, 22:12:14 »
Neyi merak ediyorum biliyormusun, Jonquel Jones Bahamalı ama Bosna Hersek vatandaşı yani biz neden Türk vatandaşı yapmıyoruz? Yoksa sınırmı var? Çünkü, Vargas'ı biz yerli yapmasaydık, Sırplar istemiş, bizi tercih etti derken kafam karıştı bu prosedürü bilyormusum?

Sanirim Jones'u Türk yapmayı bizimkilerde istemiş ama becerememişler. Öyle birşeyler okumuştum eskiden.