Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2353433 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #10230 : 27 Nisan 2024, 18:54:18 »
Oyuncu transfer sınırlaması varmı?
M. Johannes geldi Anderson gider diyorlar
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2024, 20:50:15 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #10231 : 27 Nisan 2024, 19:58:08 »
Mersin Cooper haric tüm yabancıları gonderecekmis. Bakalım bu seneki değirmene kaç tane antrenör ve oyuncu ogutecekler. Hala para akıtmaya devam ediyorlar..

Elif Bayram besiktasta kalmis. Biz istiyor muyduk bilmiyorum ama aynı bayan voleyboldaki ilkin aydın gibi vizyonu küçük bir oyuncu demekki.
Nasıl olsa Belediyeye dayanmışlar, isimde değiştirdiler ÇBK Mersin. Oraya giden hoca ve oyunculara Allah akıl versin.
Elif'in çok talibi varmış ama sen bizde kal maaşını arttıracağız sözü vermişler, yeni bir yerde daha çok alacağı kesindi, ve hocalarını beğenen çok olsada kızlara tavrı çok kötü. Demekki içine sindiriyorlar, ençok azarlanan Melek şuan boştaymış anlaşılmamış.
Geçen sezonlara göre yerli oyunculara rağbet fazla, yerlilerde açıkta kalmamak içinmi bilmem hemen anlaşmışlar
Bir Fenerbahçe'de  yerli çalışması yok gibi.
İlkin'in bir yazısını okudum, anladığım kadar uzun süredir sakatmış, kadavradan parça alınıp parçalanan dizine büyük amaliyat yapılmış, (bunu bir yakınımdada gördüm) , işte bu dan dolayı bana anlayış gösteter takımımı bırakmayı düşünmedim dedi. Aklımda kaldığı kadarıyla.
« Son Düzenleme: 27 Nisan 2024, 20:01:27 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #10232 : 28 Nisan 2024, 00:45:00 »
Allemand da Johannes de Gabby de bitti diyorlar. İnşallah 3 ü de olmuştur. Geriye uzun transferi kaldı.

Allemand - Olcay - Alperi
Johannes - Anderson - Sevgi
McBride - Gabby Williams
Collier - Meesseman - Tilbe
Jones - Miliç - Stokes

Çevrimdışı myildirim

• Üye
« Yanıtla #10233 : 28 Nisan 2024, 14:11:09 »
Allemand da Johannes de Gabby de bitti diyorlar. İnşallah 3 ü de olmuştur. Geriye uzun transferi kaldı.

Allemand - Olcay - Alperi
Johannes - Anderson - Sevgi
McBride - Gabby Williams
Collier - Meesseman - Tilbe
Jones - Miliç - Stokes

Hocam saydığın 3 isim bittiyse açıkçası Anderson kalmaz gibi, 9 yabancı yapacağımızı sanmıyorum, rotasyon çok daralır haliyle ki zaten bütçeyi de o kadar zorlamayız, yeni başkanın tavrı da önemli tabi. Şu kadroda Anderson çıkıp Jones gibi pahalı bir oyuncu yerine Mavunga yapsak 8 yabancı harika bir kadro olur yine ambargo koyacak 😇

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #10234 : 28 Nisan 2024, 14:32:01 »
Hocam saydığın 3 isim bittiyse açıkçası Anderson kalmaz gibi, 9 yabancı yapacağımızı sanmıyorum, rotasyon çok daralır haliyle ki zaten bütçeyi de o kadar zorlamayız, yeni başkanın tavrı da önemli tabi. Şu kadroda Anderson çıkıp Jones gibi pahalı bir oyuncu yerine Mavunga yapsak 8 yabancı harika bir kadro olur yine ambargo koyacak 😇
100'de 100 katılıyorum. Bu 3 isim gelecekse andersona gerek yok. Tam ekremin istediği tarz bir isim. Oraya gidebilir. Mavunga ile gelmiş geçmiş en iyi kadro olur. Zira takımda boş bir tane bile rotasyon oyuncusu kalmaz. Ne genç Sırp, ne genç Makedon. Inanilmaz bir seviyeye ulaşır bu kadro.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #10235 : 28 Nisan 2024, 14:37:57 »
Mersin mavungayla yolları ayırmış.Yalnız benim kafa hala şu gabby işinde, allemand johannes tamamda onu da mutlaka çözmemiz şart, yvonnedan garanti çıkılır zaten bu kadar geniş tutulmaz rotasyon. Önce gabbyi bağlayıp sonra mavungayı çözsek tertemiz başlarız sezona

• Üye
« Yanıtla #10236 : 28 Nisan 2024, 17:55:26 »
Jones pahalı ise Mavunga'ya yürüyelim. GS'li lebron, fener transferi bitirdi demiş ama C. Rookie yazmaya başlasa da duysak.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #10237 : 28 Nisan 2024, 18:12:52 »
Jones gündemde bile değildir. Maliyetli de bir oyuncu. Hayal kurmaya gerek yok. Mavungaya teklif yapsak koşarak gelir. Keşke yapsak. Sert, savunması iyi, orta ve dış şutu olan bir oyuncu. Bence tam aradığımız isim.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #10238 : 28 Nisan 2024, 19:08:29 »
Milic devam eder. Ne yapacaksınız Mavunga'yı filan. Artık bu takım hep şampiyon, tek şampiyon.
« Son Düzenleme: 28 Nisan 2024, 19:08:55 Gönderen: Maldonado »

• Üye
« Yanıtla #10239 : 28 Nisan 2024, 21:10:10 »
2'de 0'cı C. Parker basketbolu bırakmış. Ben de gram iyi hatıra bırakmadı ki çok istediğim bir oyuncuydu.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #10240 : 28 Nisan 2024, 21:19:05 »
Kiah Stokes ile de yeniden anlaşmışız. İnşallah sakatlanmaz artık.
Le bron muydu ne Gs li  'İNG kadınlar basketbol ligi ekibi Fenerbahçe Alagöz Holding milli pivot Kiah Stokes ile yollarını ayırdı' diyor
Siz eminmisiniz Stokes'le anlaşıldığına

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #10241 : 28 Nisan 2024, 21:22:33 »
Melis Gülcan boşa çıkmış

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #10242 : 29 Nisan 2024, 00:19:51 »
Le bron muydu ne Gs li  'İNG kadınlar basketbol ligi ekibi Fenerbahçe Alagöz Holding milli pivot Kiah Stokes ile yollarını ayırdı' diyor
Siz eminmisiniz Stokes'le anlaşıldığına
Başta ayırdı yazdı sonra anlaşıldı abi ama, hatta bjk almak üzereydi sonradan yeniden anlaşıldı

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #10243 : 29 Nisan 2024, 02:35:53 »
Besiktas kadroyu kurdu gibi.
Evans ve bayram kaldı. Çaylak nika muhl geldi. Ayrıca london lions'tan acikcasi benim de cok beğendiğim winterburn ve fagbenle geldi, bir de İzmit'ten avrupa pasaportlu hillsman'i aldılar. Geçen seneki lig istatistikleri baya iyiydi. Son amerikali kim olacak bakalım ama eurocup için fena kadro kurmadilar.
Fagbenle, Çukurova'da bize karşı çok iyi oynamıştı, çok iyi transfer.
Hillsman'ın hangi ülke pasaportu var?O da çok sağlam istatistik yapmıştı bu sene.
Bu oyuncuları biz bile düşünebilirdik. Beşiktaş tarihinin en iyi kadrosu olabilir bu.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #10244 : 29 Nisan 2024, 11:14:00 »
Fagbenle, Çukurova'da bize karşı çok iyi oynamıştı, çok iyi transfer.
Hillsman'ın hangi ülke pasaportu var?O da çok sağlam istatistik yapmıştı bu sene.
Bu oyuncuları biz bile düşünebilirdik. Beşiktaş tarihinin en iyi kadrosu olabilir bu.
Fagbenle işi muallaga döndü. Olmayabilir. En önemli transferleri winterburn bence. Allemand olmasa bize bile isterdim onu. Muhtemelen eurolague'de olacaklar ama yine de şu aşamada bu kadro yetersiz. Lazic kalmış, çaylak bir oyuncu aldılar. Ikinci amerikali hakları önemli. Hillsman bu sene alacak pasaportunu. Türk olursa işte o zaman üzülürüm.