Wnba ve Euroleague varken, yeni bir ligde nesi?Yeni bir lig gerçekçiliği ne kadar?
Yasallığı nekadar?
Her istiyen lig kurabilme açıklığı var demekki, Akıl-mantık almıyor.
Lig demek, Takımlar demek ama takım değil isimler geçiyor.
Diyelimki bir açıklık var istiyen lig kuruluyor, sürdürebilirliği tartışılır ama hiçmi hukuki bir engeli yok.
Ben bir bilgim olmadan duyumlara göre yorum yapıyorum, isterimki profesyonellerin bukonudaki yorumlarını okumak, yorumlarını, bilgilerini dinlemek isterdim.bana yardımcı olurmusunuz?
Aslında bana göre, sizin WNBA nızı-Euroleague'nizi tanımam demek değilmi dir?
İkinci bir konu Kayla, bence çok yükleniliyor, bir ara içimizde, 'Kayla defolsun gitsin, takımın......etti,vs vs' diyenler son iki sezondaki etkisinden dolayı vatan haini ilan edecekler, Kayla, Fenerbahçe'ye geldiğinden buyana kötü günüde iyi günüde oldu, severim, duruşunuda, takıma saygısınıda. Bogdanovic'mi demiş sanki Ülkesinde değilde hindistanda oynuyor,
Collier dememişmiydi ben çocuğumdan dolayı gelemem diye. Alex Türkiye'ye hanımından dolayı gelmek istememilti ama üstüne düşülerek ikna edildi, Collier'in ikinci gelişide Kayla'dan dolayıydı.
Vandersloot, aile sebeplerinden dolayı Avrupa defterini kapadım demedimi?
Bunun gibi bir çok isim var.
Kısacası kayla, Gs'ye-Çbk'ye gitseydi vay hain denebilirdi. Peki bunu görmedik mi, çok gördük, Biraz insaflı davranalım, acımasız olmayalım.
Yabancı oyuncularda bir Diana Taurasi'de yaram var onunda GS ye gitmesinin tek nedeni yönetimin hataları. Doping var dendi diye meselenin iç yüzünü bilmeden, yüz üstü bırakılıp, sözleşmesi fes edilince böyle bir olay ortaya çıktı. Onuda suçlayamazsınız.
M. Johannes'e gelince anlatıldığı kadar kötü oyuncu değil, Alamadığımız için olmasın, hala hocanın neden ondan vaz geçtiğini anlamadım. Şahsen Fauthoux ve onun ÇBK ye gittiğine üzgünüm, Tek tesellim Atkins daha iyi oyuncu denilmesi. Zamanla göreceğiz.