Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2149010 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #10905 : 02 Aralık 2024, 17:38:13 »
Gs Steinberga'yı almış tekrar. Ekrem eskileri topluyor takıma. Li'den sonra ikinci takviyeleri oldu. Sorsan butçeleri yok. Sürekli oyuncu alıyorlar. Bu sene mersini geçmeyi kafaya koymuşlar belli.

Unrivaled dışı kalan 5 tane top düzey oyuncu var. Clark, Wilson, Jones, Bonner ve Ionescu. Bir de avrupalı Fiebich. Bu oyunculardan en az birisini alan fark yaratacaktır.
En olası da jones ve fiebich. Umarım ocak ayına yetişir bunlardan birisi yada ikisi. 

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #10906 : 02 Aralık 2024, 18:44:01 »
Gs Steinberga'yı almış tekrar. Ekrem eskileri topluyor takıma. Li'den sonra ikinci takviyeleri oldu. Sorsan butçeleri yok. Sürekli oyuncu alıyorlar. Bu sene mersini geçmeyi kafaya koymuşlar belli.

Unrivaled dışı kalan 5 tane top düzey oyuncu var. Clark, Wilson, Jones, Bonner ve Ionescu. Bir de avrupalı Fiebich. Bu oyunculardan en az birisini alan fark yaratacaktır.
En olası da jones ve fiebich. Umarım ocak ayına yetişir bunlardan birisi yada ikisi.
İnşallah

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #10907 : 04 Aralık 2024, 21:01:49 »
Ne istiyorsa verin Kiah Stokes'u getirin Ocak ayında.

• Üye
« Yanıtla #10908 : 04 Aralık 2024, 22:53:16 »
Kısa ABD'li ve şutör eu 3 numara + Stokes şart oğlu şart. Bel bağladığımız Gabby Williams 4'te 0 üçlük atıyor. Çok üzülücez sonra.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #10909 : 05 Aralık 2024, 11:46:29 »
Kısa ABD'li ve şutör eu 3 numara + Stokes şart oğlu şart. Bel bağladığımız Gabby Williams 4'te 0 üçlük atıyor. Çok üzülücez sonra.
Gabby hiç bir zaman iyi bir dış şutör değildi. Mcbride yerine alınmadı ki Gabby. Fiebich ve Jones bizim ilacımız. Wnba şampiyonunun ilk 5'indeki 2 oyuncu.

Burada Stewart yerine Meeseman, Laney yerine Gabby, Ionescu yerine Allemand gelir.

Sadece Allemand da geride kalırız. Al sana wnba şampiyonu takıma denk takım. O nedenle Jones ve Fiebich çok şeyi değiştirir. Umuyorum bağlantılar ve anlaşmalar çoktan yapılmaya çalışılıyordur. Ocak ayına az kaldı.

Çevrimdışı Fbkolik

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #10910 : 06 Aralık 2024, 02:32:36 »
Gabby Williams gününde şut da sokar ama zaten en büyük zaafı şutudur ki eskisine göre çok daha iyi şut atmasına rağmen durum bu, birkaç sene önceye kadar çok daha kötü şutördü. Gabby Williams konusunda benim endişem de tam tersi şut sokmaya başlaması. Çok ilginç ama durum bu çünkü eskiden Gabby Williams şutu daha kötü olduğu için çok daha fazla penetre ediyordu, penetre pası çok daha fazla yapıyordu ki dünyanın en iyi penetre eden ve yardım sonrası pası verebilen oyuncularından birisiydi. Daha iyi şut atmaya başlayınca bunlardan feragat ederek oynuyor bu sene, tabi 2. bir ihtimal de son senelerde çok sakatlanmaya başladı ve geçen sene Wnba'de büyük bir sakatlık yaşadı, onun korkusu da olabilir daha az penetre etme durumu. Bazı oyuncuların daha iyi şut sokmaya başlaması kendine fayda değil zarar getirir çünkü çok daha iyi yaptığı şeyleri daha az yapmaya başlarlar, azıcık şutumu geliştirdim diye çok kötüden kötüye yükselttikleri şutu gider çok daha fazla kullanırlar ve bu durum olumlu gibi görünürken olumsuza dönüşebilir. Gabby Williams konusunda yaşadığımız durum böyle bu sene ama bunun sebebi son senelerde yaşadığı sık sık sakatlanma durumu da olabilir.

Dünkü maçın tekrarını birkaç saat önce izleyebildim, dün izleyememiştim. Gabby erkenden 3'lemişken, Allemand felaket bir maç çıkarırken Emma Meesseman dışında başka bir oyuncu olsa dün değil Çbk'ya lig sonuncusuna kaybedebilirmiştik ama işte Emma öyle akıl almaz büyük oyuncu ki en olmaz denilen maçları da alıyor. Emma'yı bir kenara ayırırsak dünkü maçın kazanılmasının 2 önemli nedeni daha var. İlki Garnier'in 2. periyotta Gabby 3'lemişken 3 kısaya dönüp alan savunmasına dönmesi, Gabby 3'lemiş, Allemand felaket yandık diye düşünülürken 3 kısaya dönüp hem hücumu açmış hem de alan savunmasına Çbk hücum edememiş. 2. neden de uzun yıllardır izlerim, heralde Marine Fathoux'un dünkü maçtaki skandal performansı kadar bi guard performansı görmemişimdir. Hani hücumda felaket olursun en azından savunmada bir şeyler yaparsın ama hem hücumda hem savunmada sadece bize çalışmış maç boyu.

Euroleague'de işler biraz daha farklı olabilir, Çbk'nın çok ciddi bir dış şut sorunu var ligde ama El'de Samuelson belli ölçüde dış şut sokar, Marine Johannes dönebilcek mi, dönerse nasıl döncek, nasıl katkı vercek bilmiyoruz, Thornton hücumda zaten kötü bir oyuncu, hücumda nadir gününde olur, gününde olduğunda sadece boş dış şut sokar, hücum tarafında başka bir meziyeti yok ama savunması çok değerli. Savunmada çok sert, yürekli bir oyuncu. El'de Çbk'nın lige göre avantajı daha fazla bize kıyasla. Bizim adımıza doğru 2 hamle işleri yine bizim tarafımıza çok rahat çevirecektir. Emma sayesinde zaten her maça önde başlıyorsun ama daha iyi yardımcılar lazım yanına, Gabby'nin de iyi yaptığı şeyleri daha fazla yapması lazım özellikle.
« Son Düzenleme: 06 Aralık 2024, 02:39:40 Gönderen: Fbkolik »

• Üye
« Yanıtla #10911 : 12 Aralık 2024, 22:28:28 »
Çbk, teira mccowan ile yolları ayırmış.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #10912 : 12 Aralık 2024, 22:30:38 »
Çbk, teira mccowan ile yolları ayırmış.
Alalım hemen

Çevrimiçi Maldonado

• Üye
« Yanıtla #10913 : 12 Aralık 2024, 22:32:02 »

• Üye
« Yanıtla #10914 : 12 Aralık 2024, 22:37:02 »
Lig için mutlaka alınmalı. 10-12 dk süre alsa bile kafi. Beceriksiz yönetim uyuyor .

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #10915 : 12 Aralık 2024, 22:41:32 »
Pelin bilgici almışlar. Son avrupa maçında 8 yabanci haric yerli oyunculari 0 sn sure aldılar. Toplam "0"
Tam bir rezillik. Mac sonu faulleri kacirmasa avenida sonuc değişik olabilirdi. Biz kendi takımımıza diyoruz da bunlar bizden beter. Halen ciddi bir mac yapmadılar avrupada.

Su önümüzdeki 2 maci da kazasız geçersek ocak ayında yapacağımız takviye yada takviyeler büyük önem kazanacak.
« Son Düzenleme: 12 Aralık 2024, 22:41:49 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı cosby

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #10916 : 13 Aralık 2024, 11:36:29 »
Lig için mutlaka alınmalı. 10-12 dk süre alsa bile kafi. Beceriksiz yönetim uyuyor .

Kesinlikle alınmalı, son maçlarda ciddi olarak zorlanmaya başladık. Biz almazsak kapacak takımlar var…

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #10917 : 19 Aralık 2024, 16:34:18 »
Fiebich resmi olarak Valencia'da. Biz bakalım ne düşünüyoruz.

Herkesin takviye yapacağını söylemiştik. İlk ve önemli takviye haberi Valencia'dan geldi. Bizim maç öncesi güçlendiler. Mersin de yapacak. Hatta yerel ligde gs de yapacak. Her yerde namağlupuz diye bir cengaverliğe girmezler umarım. Gerçi Garnier'e güvenmiyorum ya. Transfer istemiyorum falan diyebilir.
« Son Düzenleme: 19 Aralık 2024, 16:45:52 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Murat

• Üye
« Yanıtla #10918 : 19 Aralık 2024, 16:47:25 »
Fiebich resmi olarak Valencia'da. Biz bakalım ne düşünüyoruz.

Herkesin takviye yapacağını söylemiştik. İlk ve önemli takviye haberi Valencia'dan geldi. Bizim maç öncesi güçlendiler. Mersin de yapacak. Hatta yerel ligde gs de yapacak. Her yerde namağlupuz diye bir cengaverliğe girmezler umarım. Gerçi Garnier'e güvenmiyorum ya. Transfer istemiyorum falan diyebilir.
Saras ve Garner birbirlerinden esinleniyor olabilirler. :D

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #10919 : 19 Aralık 2024, 16:57:36 »
Saras ve Garner birbirlerinden esinleniyor olabilirler. :D
Aynen dimi, bende lekovic ve olcay var, ne gerek var Clark'a falan diyebilir :)