Tüm sezonu devsirmesiz gecirdik. Üstelik bu kadın bostaydi. Çok bayildigim bir oyuncu da değil ama 1>0. Her türlü ligde derinlik katardi ama 6 tane pivotun olduğu yerde de tuhaf kaçar. Biz seneye şu besiktastaki evansi yerli yapabiliriz. Bayadır aklımda olan bir düşünce.
Devşirme için kısa amerikalı bakıldığı söylenmiş. Bir kaç defa söylemiştim bunu. Doğruysa mantıklı bir hamle olur. Bence doğru adres evans. Maceraya gerek yok. Biraz düzen dışı bir oyuncu ama hem ülkeyi tanıyor hem de dizginlenirse ciddi bir potansiyel.
Fransız'ın istemediği Johannes ve Howard'ı da şimdiden bağlamak lazım. Tabi burada en kritik hamle Jones olacak. MVP de olmuşken ve adamlar seneye de güzel bir kadro kurmuşken onu oradan koparmak zor olabilir. Dünkü sonuçlardan sonra bana zor geliyor bu hamle.
Badiane, Milic, Tina ve Sabally sorgusuz, sualsiz gönderilmeli.
Uzun oyuncu olarak önerim Gustafsson (yıllardır söylüyorum) yada Fagbenle. Uzun oyuncunun dış şutu olması da son derece önemli.
Ayrıca şutör forvet lazım. Winterburn ilk tercihim, sonrasında Nogic, Laksa olabilir.
Salaun ve Astier'i kaptırmak iyi olmadı. Fiebich 2 yıllık imzaladı Valencia ile. Onu da kaptırdık. Unrivaled sonrası piyasa çok daraldı. Avrupalılara mecbursun.
Son olarak unrivaled yapmayan üst düzey bir süper star hamlesi. Biz şampiyon olacaksak rakiplerden çok iyi kadromuz olması lazım. Son 2 senedir WNBA şampiyonu olabilecek kadrolar kurduk ve şampiyon olduk. Bu sene makas daraldı ve sonuç ortada.
Artık Clark mı olur A'ja mı, Jonquel mi, Plum mu bilmem ama fark yaratacak winner bir karakter mutlaka olmalı takımda. Yoksa biz öyle çekişmeli maçlar kazanarak şampiyon olabilecek bir takım değiliz. Ya fark atarak, ezerek şampiyon oluruz yada tek maçta yenilir sezonu kaparız.