Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2288777 defa)

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Hakancan

• Üye
  • Yer: Antalya
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #11145 : 12 Nisan 2025, 13:56:29 »
Arkadaşlar boşuna kadro falan yazmayın bu yönetim kendi bilmediğini okuyacak nasıl olsa

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #11146 : 13 Nisan 2025, 22:49:48 »
Allemand - Olcay - Alperi
Johannes - Anderson - Sevgi
Gabby - unrilaved dışı kalan süperstar
Meesseman - Fagbenle
Brioanna Jones - Malonga- McCowan

Çevrimdışı MotorCade

• Üye
« Yanıtla #11147 : 13 Nisan 2025, 23:06:06 »
Caitlin Clark-Leila Lecan-Alperi
Kelsey Plum-Johannes- Sevgi
Gabby- Laksa
Emma- Elif Bayram(?)
Malonga- McCowan bana kurulabilecek bir kadroymuş gibi geliyor.

Çevrimiçi myildirim

• Üye
« Yanıtla #11148 : 13 Nisan 2025, 23:14:51 »
Lacan da olabilir ama elit seviye için biraz daha toy henüz bence tabi uzun vadeli yatırım söz konusuysa her türlü düşünülebilir Malonga gibi o da, Astier bence onun daha olmuşu, inanılmaz bir oyun görüşü var kızın son zamanlarda avrupa basketbolu için acayip aranılan cinsten, uzun yıllar damga vuracak gibi görünüyor fransız guardlar özellikle unrivaled saçmalığı da devam edecekse en azından birini kaçırmayız umarım.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #11149 : 13 Nisan 2025, 23:19:54 »
Salaun ve astieri prag aldi. İkisini de çok söyledim. Şampiyon olup üstüne de direkt oynayacak 2 isim aldılar. Biz de onları bozmak istiyorsak jonesu almalıyız onlardan.

Çevrimiçi myildirim

• Üye
« Yanıtla #11150 : 13 Nisan 2025, 23:27:06 »
Salaun ve astieri prag aldi. İkisini de çok söyledim. Şampiyon olup üstüne de direkt oynayacak 2 isim aldılar. Biz de onları bozmak istiyorsak jonesu almalıyız onlardan.

Pragın hejkova sonrası gasparla anlaştığını görmüştüm ki bence gençlerden en gelecek vaad eden koçtu o da uzak ara harika hamle onlar için, Astier-prag işini kaçırmışım, çok üzüldüm şimdi gerçekten, salaün de dengesizlikleri çok olsa da tam bir klasik prag transferi olmuş, ah kemal bey ah bütün kazandırdığın imajını şu son 3 ayda yaşanan skandal mevzularla nasıl yıkıp viran eylemeyi başardın böyle vallahi pes doğrusu, bari ortada kalan 3-5 kritik oyuncu hamlelerini daha kaçırma, havuz zaten aşırı daraldı, avrupalı konusunda karavana şansımız hiç yok bence artık.

Çevrimdışı dwdark

• Üye
« Yanıtla #11151 : 14 Nisan 2025, 11:20:24 »
Çoktan anlaşma yapmıştı o.

Simdi gördüm. Unrivaled'dan ilk yıl kazanacağı para 4 yillik imzalayacagi çaylak kontratindan daha fazlaymış. Yani yaklaşık 400 bin dolar. Biz bu paralarla nasıl baş edecegiz.
« Son Düzenleme: 14 Nisan 2025, 11:21:10 Gönderen: dwdark »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #11152 : 14 Nisan 2025, 11:21:10 »
Tüm sezonu devsirmesiz gecirdik. Üstelik bu kadın bostaydi. Çok bayildigim bir oyuncu da değil ama 1>0. Her türlü ligde derinlik katardi ama 6 tane pivotun olduğu yerde de tuhaf kaçar. Biz seneye şu besiktastaki evansi yerli yapabiliriz. Bayadır aklımda olan bir düşünce.
Devşirme için kısa amerikalı bakıldığı söylenmiş. Bir kaç defa söylemiştim bunu. Doğruysa mantıklı bir hamle olur. Bence doğru adres evans. Maceraya gerek yok. Biraz düzen dışı bir oyuncu ama hem ülkeyi tanıyor hem de dizginlenirse ciddi bir potansiyel.

Fransız'ın istemediği Johannes ve Howard'ı da şimdiden bağlamak lazım. Tabi burada en kritik hamle Jones olacak. MVP de olmuşken ve adamlar seneye de güzel bir kadro kurmuşken onu oradan koparmak zor olabilir. Dünkü sonuçlardan sonra bana zor geliyor bu hamle.

Badiane, Milic, Tina ve Sabally sorgusuz, sualsiz gönderilmeli.

Uzun oyuncu olarak önerim Gustafsson (yıllardır söylüyorum) yada Fagbenle. Uzun oyuncunun dış şutu olması da son derece önemli.

Ayrıca şutör forvet lazım. Winterburn ilk tercihim, sonrasında Nogic, Laksa olabilir.

Salaun ve Astier'i kaptırmak iyi olmadı. Fiebich 2 yıllık imzaladı Valencia ile. Onu da kaptırdık. Unrivaled sonrası piyasa çok daraldı. Avrupalılara mecbursun.

Son olarak unrivaled yapmayan üst düzey bir süper star hamlesi. Biz şampiyon olacaksak rakiplerden çok iyi kadromuz olması lazım. Son 2 senedir WNBA şampiyonu olabilecek kadrolar kurduk ve şampiyon olduk. Bu sene makas daraldı ve sonuç ortada.

Artık Clark mı olur A'ja mı, Jonquel mi, Plum mu bilmem ama fark yaratacak winner bir karakter mutlaka olmalı takımda. Yoksa biz öyle çekişmeli maçlar kazanarak şampiyon olabilecek bir takım değiliz. Ya fark atarak, ezerek şampiyon oluruz yada tek maçta yenilir sezonu kaparız.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #11153 : 14 Nisan 2025, 17:02:52 »
Johannes madalya töreninde kendi madalyasını takmadan çıkmış seremoniye, neden acaba

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #11154 : 14 Nisan 2025, 17:41:42 »
Herşeyden bir anlam çıkarmaya gerek yok. Bazı oyuncular final kaybedince üzgün oldukları için ikincilik madalyasını takmaz. Bunu baskette, futbolda çok yerde gördüm ben.

Çevrimdışı Ugur_aus

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #11155 : 15 Nisan 2025, 15:17:18 »
Koc gitmis

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #11156 : 15 Nisan 2025, 15:24:43 »
Yeni Başantrenörümüz Miguel Mendez!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #11157 : 15 Nisan 2025, 15:25:32 »
Cehennemin dibine gitsin. 1 euroleague şampiyonluğu göz göre göre gitti onun yüzünden.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #11158 : 15 Nisan 2025, 16:27:30 »
Cehennemin dibine gitsin. 1 euroleague şampiyonluğu göz göre göre gitti onun yüzünden.
Bence Danabaş da gitmeli, zaten ligde çok zorda,
Ya iloturo çok güzel yazmışında senin dediğin transferi yapacak kapatiseli yöneticimi var, önce onun adı yazılmalı.
FBTV ye çıkıp çok kuvvetli kadro kurduk hem Euroleaguede hem Ligde bize rakip yok dedi. Atkins-Lekovic-Tina-Milic-Olcay-Badiane-Tilbe ve gelişim oyuncularına övgü düzen bir yerli ve devşirme alamıyan, başının dikine giden kişimi yapacak senin dediklerini,her şeyi geçtim Tina ve Lekovic kapasiteyi gösterdi, Begenmediği Anderson-M. Johannes-Howard nerdeyse kupa alıyordu.
Geçen seneden istediğin veya önerdiğin kaç kişi alındı, yanlış anlama dediğin herkesi bende isterim ama bunda o kapasite yok,

Çevrimdışı İlkay35

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #11159 : 15 Nisan 2025, 17:05:17 »
Yeni Baş Antrenörümüz İspanyol Miguel Mendez oldu. Nihayet iyi bir koç geldi.