"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Var abi..Olmazmı...Ahada al sana yollayım statüyü...4) 2012-2013 sezonundan itibaren, bir takım, bir sezon içerisinde doğumdan sonra uyruğunu herhangi bir sebeple değiştirmiş yabancı sporcular arasından en fazla bir tanesini sonradan geçtiği uyruğuyla TBF’ye tescil ettirebilecektir. Bu kotaya, Türk Milli Takımlarında yer alan sporcuların dışında kalan Türk vatandaşlığını elde etmiş sporcular da tabi olacaktır.Sonra buna eklemeler yaptılar
Bu sene ben koçun yerinde olsam (kim olacağı belli olmasa da) Olcay'ı 1 numarada çok kullanır, ısındırır ve Birsel'i 2 ye daha çok çekerdim maç içerisinde, değişerek 1-2 oynayabilirler
Hayır abi...Q varken 1 avrupalı devşirmen olur...Milli olduğu için.Kadrodada olur oynarda..Ama Bahar Öztürk varken olmaz.
ve avrupalı mı sayılır..yani aynı andawhalenangeldublejevicsanchoquanitra olur mu?olur diyorsun...whalenangelturnerdublejevicsanchoolmaz dşyorsun...
Bu kotaya, Türk Milli Takımlarında yer alan sporcuların dışında kalan Türk vatandaşlığını elde etmiş sporcular da tabi olacaktır.1 kotan var..Ama Milli olanlar buna girmiyor..Yani Q+1 kota!
Sue Bird, İsrail / AmerikaDiana Taurasi, AmerikaDeanna Nolan, Rus-AmerikaCandace Parker, Amerikabu oyuncuların hepsi aynı takımdaydı nasıl bir sorun olmadı devşirmelik dersen var kıtadışılık var