Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2311747 defa)

0 Üye ve 9 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3765 : 19 Mayıs 2015, 22:35:14 »
Birsel ve Zellous takımda kalacakmış. Kaynak: JWB

Çevrimdışı nsmert

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #3766 : 19 Mayıs 2015, 22:55:15 »
eldebrink kursk'a gitmis

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3767 : 19 Mayıs 2015, 23:25:36 »
Aferin eldebrink önde kacirdik..bakalım kimi alacak bizim akillilar.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3768 : 19 Mayıs 2015, 23:59:47 »
Abi adam gibi bir şey söylesinler kongreyi bekliyorlarsa sezonu çöpe atalım biz de 31 mayısa kadar tükenir zaten piyasa çocuk kandırma numaraları sıktı artık

Çevrimdışı Besim

• Üye
  • Yer: Londra
« Yanıtla #3769 : 20 Mayıs 2015, 00:14:24 »
Su takimi yonetenler durdugu surece, yapilan tum harcamalar icin yazik diyorum. 

• Üye
« Yanıtla #3770 : 20 Mayıs 2015, 16:25:09 »
bu arada bizim altyapıda iyi gencer olsa da rize'den erdenay topcu cok kaliteli bir forvet...bence alınmalı o kız..gs ye kaptırılmamalı..ayrıca istanbul uni de pivot ilayda guner de oyle...bu 2 oyuncu selale,melisa  ve melis'in yanına dusunulmeli ilerde..

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #3771 : 20 Mayıs 2015, 21:02:50 »
Moore, Parker fena bir ikili gibi durmuyor ama bence de kıta dışılar kısa forvet olmalı. Alınan avrupalı guardın Bojovic falan olduğunu görünce. Sanders, Vera, Sancho ilk hedefler olmalı. O vakit uzun amerikalıya gerek kalmaz. Tabi taraftar olarak bir de boşa çene yormak var. Bu şubeye pek güven olmaz artık.

Senin yazında bir isim gözüme çarptı yeter hiç bir şeyi okuyamadım.''Alınan avrupalı guardın Bojovic falan olduğunu görünce. Sanders, Vera, Sancho ilk hedefler olmalı.'' bundan tek anladığım Bojovic hala bizde olduğu,Her an kriz geçirebilirim.İnşallah yoktur öyle bir şey gerekirse sadece gençlerle takım kursunlar ,şampiyonda olmasın razıyım,Yeterki Bojovic'in b sini bile duyunca kusmaya gidiyorum,.2 sene üstüste GS olmuş zaten bu ayıbı temizliyemeyiz.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3772 : 20 Mayıs 2015, 23:54:07 »
Senin yazında bir isim gözüme çarptı yeter hiç bir şeyi okuyamadım.''Alınan avrupalı guardın Bojovic falan olduğunu görünce. Sanders, Vera, Sancho ilk hedefler olmalı.'' bundan tek anladığım Bojovic hala bizde olduğu,Her an kriz geçirebilirim.İnşallah yoktur öyle bir şey gerekirse sadece gençlerle takım kursunlar ,şampiyonda olmasın razıyım,Yeterki Bojovic'in b sini bile duyunca kusmaya gidiyorum,.2 sene üstüste GS olmuş zaten bu ayıbı temizliyemeyiz.

Bojovic kalmaz bu sene. Orada demek istediğim biz taraftar olarak kimleri bu takımda görmeyi isterken karşımıza Bojovic gibi isimler çıkabiliyor idi. Mesela Eldebrink dedik. Beşiktaş gibi ligin orta sırasındaki bir takım bu oyuncuyu getirebiliyorken şu anki vizyonumuz Eldebrink'i bile kaçırıyor elden.
Her sene diyoruz ki seneye bu ayıbı temizlemeleri lazım. Bir bakıyoruz bir önceki sezondan daha büyük rezillikler yaşatıyorlar. O nedenle güven olmaz bu şubeye diyorum.

• Üye
« Yanıtla #3773 : 21 Mayıs 2015, 12:22:50 »
begum aski'ye gitmis...sasırdık mı ...hayır...

begum gitti, pınar kaskide kaldı..

cansuyu gs ye kacırdık...

eee ben mi oynayacagım forvette..

bari burcu cigil'i alın...hatta ayse cora...

• Üye
« Yanıtla #3774 : 21 Mayıs 2015, 12:30:48 »
ısrarla soyluyorum altyapıya ilayda guner alınmalı..ileride inci guclu karsısında en buyuk kozumuz olacak banece..istanbul uniden mutlaka alınmalı..

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3775 : 21 Mayıs 2015, 13:59:33 »
bunlardan bi cacık olmaz..adam tek aday giriyor seçime hala plan program yok..hele gs 4. yıldızı aldıktan sonra iyice raydan çıkacak eldeki üç beş kuruşu da yine çakma futbolculara saçacak...durum rezalet ve maalasef erkek basket ve bayan voleybol dışında biz salon sporlarında artık sadece temsil şeklinde olacağız..Hatta o şubelerin sponsoru çekilsin, orada da aynı şey olacak. Yarsuvat ile herkes alay etti ama adam inanılmaz bir politika ile takımı ayağa kaldırdı ve şimdi şampiyon yapıp gidiyor. Maalesef bizim başkan için deniz bitti ama ısrarla bırakmıyor ve kulübü batırıyor... 

Çevrimdışı sener_nureddin

• Üye
  • Yer: bursa
« Yanıtla #3776 : 21 Mayıs 2015, 14:23:10 »
Yine AY Düşmanlığı ili Gs  seviciligi. Ne güzel.  Isinize gelince sov takıma. Küçülme deyince sevicilik yap. Kafa bu işte.  Gs gecen yil maca çıkmadı ama kimse şurada Fb ye  yazilanlar kadar birşey yazmadi.
HER ZAMAN VE DAİMA FENERBAHÇE

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #3777 : 21 Mayıs 2015, 16:05:03 »
Fenerbahçe Ülker'deki oyuncu rotasyonu ve hedefleri neden bayan takımında olmuyor.Neden 11 oyuncuyla sezonu kapadık.Ben hala hazmedemiyorum.10 oyuncu gönderip 4 oyuncuyla Transferi kapatmak ara Transferdede AGÜ dahil herkes transfer yaparken bizim seyretmemiz bize bu durumları görmemizi sağladı.
Onun içinde İsfendiyar Başkan iyi biride olsa çok yetersiz,Çok alıngan,Taraftara küsen Yöneticimi olur.Eleştiriye tahammülleri yok.İlk taransferimizi bu işten anlıyan bir yöneticiyi getirmek.
Önce çok iyi bir şutör guard,attığı üçlüklerin % 90 nını sokabilecek bir oyun kurucu şart.Bu zaten takımın yarısı demektir.Avrupalı gözükeceğinden zellous kalabilir.Layota Sanders'i mutlaka kaçırmamalıyız.Bunların haricinde de okadar yararlı oyuncular varki ama gel görki herkes Transfer yaparken biz seyretmeyi ön görmüşüz galiba.
Yerli oyunculardan geniş bir katılım yapmamız bu takımın en az 5 senesini rahat geçirmesini sağlar.bu gençlerin arasında mutlaka ve mutlaka Nevriye ayarında 2 uzun bulmamız şart.Pelin,Pınar,esra,ileyda,erdenay,Emel,Özge,Nevriye özbinar,Tilbe,Gizem Mürüvvet Uca (şutör guard),Gizem Başaran 1.93 lük pivot (1992 doğumlu biliyorum),95 doğumlu yugoslav göçmeni Sinam Ataş.aslında bir sürü iyi oyuncu var yeter ki bizimkiler istesin.Daha alt yapıdaki Şelale,Merve,Melis A takıma çıkarmadılar.Önemli olan gençlere yer verebilmek.Tuğba palazoğlu yerinede Saziyeyi tercih ederdim.

Türkiye'de GS veya başka kuluplerin aldığı insanları değil kendisinin bulup ilk defa Türkiye'ye getireceği oyuncularıBu takımda görmek istiyorum.Fenerbahçe'nin Diana Taurasi'de Cappie'de Peny Taylor'da yaptığı Transferler istiyorum.
Bu takımda görmek istediğim isimlerden bir kaçı Delle donne,Maya More,Peny Taylor,Simone Augustos.Sanders,Rezzan,Wremeyenka,Tina,Parker,Laia Palau,S. Petrovic gibi .

• Üye
« Yanıtla #3778 : 22 Mayıs 2015, 10:53:28 »
İlayda Güner ve erdenay topcu mutlaka alınması gereken 2 yetenek...

Pelin bilgic ve tilbe ise su an icin alınması gereken diger 2 olmus yetenek..

pınar demirok ve begumu alamadıysak burcu cigili mutlak almamız lazım artık...ve cansu yerine melis'e sans vverilmeli..keza selale'ye...

hulyadan cok umidim yok esasen...

dedigin gibi sinem atas bence dusunlebilecek oyuncular arasında...fırsat bulunursa alınabilir..

canikde ve edirnede iyi sezon geciren deniz gokce veya ayse cora'dan bir tanesi de dusunulebilir...

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3779 : 22 Mayıs 2015, 16:23:24 »
Hoca senin İlayda yine cosmus.Guncel boyu kac bu kızın?2014 de Center diye gecmis.Su anda pozisyonu nedir?
Su subeye laf ediliyor da bu klubun amiral gemisi bu sube kaybetmek uzucu olabilir de 2 CL finali oynamıs takım 3 senede 2 tane duzgun koc olsa Bojovic faciasına ragmen 3. finali oynar birini de alırdık.
Hoca Cansu bize yanlıs yaptı.Ama Begum ile Eldebrink ten emindim.Bu oyuncuları kacırmak cok kotu oldu.
Su takıma duzgun bir koc bulsunlar Omer Buharalı bence gayet iyidir.10 tane Inoquez 5 tane Winnicki yapar.Sonra takımı kuralım artık hic yaptıgını unutamıyorum ama bari Vera yı falan geri alalım.