Fenerbahçe Ülker'deki oyuncu rotasyonu ve hedefleri neden bayan takımında olmuyor.Neden 11 oyuncuyla sezonu kapadık.Ben hala hazmedemiyorum.10 oyuncu gönderip 4 oyuncuyla Transferi kapatmak ara Transferdede AGÜ dahil herkes transfer yaparken bizim seyretmemiz bize bu durumları görmemizi sağladı.
Onun içinde İsfendiyar Başkan iyi biride olsa çok yetersiz,Çok alıngan,Taraftara küsen Yöneticimi olur.Eleştiriye tahammülleri yok.İlk taransferimizi bu işten anlıyan bir yöneticiyi getirmek.
Önce çok iyi bir şutör guard,attığı üçlüklerin % 90 nını sokabilecek bir oyun kurucu şart.Bu zaten takımın yarısı demektir.Avrupalı gözükeceğinden zellous kalabilir.Layota Sanders'i mutlaka kaçırmamalıyız.Bunların haricinde de okadar yararlı oyuncular varki ama gel görki herkes Transfer yaparken biz seyretmeyi ön görmüşüz galiba.
Yerli oyunculardan geniş bir katılım yapmamız bu takımın en az 5 senesini rahat geçirmesini sağlar.bu gençlerin arasında mutlaka ve mutlaka Nevriye ayarında 2 uzun bulmamız şart.Pelin,Pınar,esra,ileyda,erdenay,Emel,Özge,Nevriye özbinar,Tilbe,Gizem Mürüvvet Uca (şutör guard),Gizem Başaran 1.93 lük pivot (1992 doğumlu biliyorum),95 doğumlu yugoslav göçmeni Sinam Ataş.aslında bir sürü iyi oyuncu var yeter ki bizimkiler istesin.Daha alt yapıdaki Şelale,Merve,Melis A takıma çıkarmadılar.Önemli olan gençlere yer verebilmek.Tuğba palazoğlu yerinede Saziyeyi tercih ederdim.
Türkiye'de GS veya başka kuluplerin aldığı insanları değil kendisinin bulup ilk defa Türkiye'ye getireceği oyuncularıBu takımda görmek istiyorum.Fenerbahçe'nin Diana Taurasi'de Cappie'de Peny Taylor'da yaptığı Transferler istiyorum.
Bu takımda görmek istediğim isimlerden bir kaçı Delle donne,Maya More,Peny Taylor,Simone Augustos.Sanders,Rezzan,Wremeyenka,Tina,Parker,Laia Palau,S. Petrovic gibi .