Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2313571 defa)

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı borapozam

• Üye
  • Yer: Bursa
    • bor4pozam
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #3825 : 26 Mayıs 2015, 11:13:02 »
Eğer Facebookta'taki hesap hocanın hesabıysa dün akşam bildiğiniz sohbet ettim hocayla.. sorduğum her soruya içtenlikle cevap verdi..şuan milli takımıyla fransa'da olduğunu söyledi.Maya Moore Ve CP3 ü sorduğumda ise çok çok iyi oyuncular olduğunu ve yalnızca 2.5 ay avrupada basketbol oynamak istediklerini söledi. elena della donne sorusuna ise avrupada oynamak istemiyor diye yanıtladı..

Çevrimdışı Anka

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #3826 : 26 Mayıs 2015, 13:54:00 »

Transferde Celine Dumerc, Ana Dabovic ve Sylvia Fowles ile ilgilenildiği yazılmış.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı kanazawa1907

• Üye
  • Yer: Japonya
« Yanıtla #3827 : 26 Mayıs 2015, 15:36:12 »
Transferde Celine Dumerc, Ana Dabovic ve Sylvia Fowles ile ilgilenildiği yazılmış.
Fowles eski Fowles gibi mi hala?son durumu nasil arkadaslar?

Çevrimdışı kanazawa1907

• Üye
  • Yer: Japonya
« Yanıtla #3828 : 26 Mayıs 2015, 15:37:49 »
vera geri dönmüş umarım 2.çocuğuna da burda hamile kalmaz
[/quote
zane de geri gelse keske.onun kadar yurekli oyuncular lazim bize:)

Çevrimdışı fatihtaner

• Üye
  • Yer: sakarya
    • @tanerfindik
« Yanıtla #3829 : 26 Mayıs 2015, 17:16:18 »
Ozellikle , bu kadar konuya vakif arkadaslar varken yorum yapmaktansa okumayi tercih ederim. Subeden tekrar bir isik gormek guzel.
Ayrica altyapilardan Melis olur, Melisa su an icin yeterli degil bence.
Fahriye ve Deniz Catalbas in durumunu bilen aciklik getirebilirmi.

Çevrimdışı myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #3830 : 26 Mayıs 2015, 18:32:03 »
@hmetin abinin nam-ı değer kadife bileği Vera işi resmiyete dökülmese de büyük ihtimal oldu heralde çıkan haberlere bakılırsa, zaten liginde oynadığı takımın hocası da seneye fbde olacağını söylemişti, kendisi zamanında benim ve büyük fenerbahçe taraftarının en sevdiği isimlerden biriydi, adeta komplenin tanımı Bjelica'nın bayan basketbol versiyonu idi fakat yaptığı profesyonel dışı malum davranış ile kalbimizi çok kırmıştı zamanında, kendini affettirmesi için baya uğraşması lazım. Aynı zamanda o zamanki menajer Didem Hanımın da sorumsuzluğu bu gibi davranışlara neden olmasına rağmen hala takımda kalabilir oluşu beni ürkütmüyor değil. Önceki kadro değerlendirmemde Vera işi olursa bütçenin konuşulandan biraz fazla olabileceğini söylemiştim. Çıkan haberlere ve ilgilendiğimiz isimlere bakılırsa doğru olabilir bu durum.
Vera-Astou-Zel ve 2 amerikalı diye tahmin ediyorum yabancıları, devşirme Q kalır heralde, agünün Sanders'ı bırakacağını sanmam, bir çok kez söylediğim gibi esas önemli işin Türk rotasyonu olduğuna inanıyorum çünkü üst seviye katkı alabileceğimiz bir isim kalmadı neredeyse takımda.

Fowles konusuna gelirsek marka bir oyuncu, son yıllarda eski formu düşük de olsa bu seviyede hala çok iş yapar fakat başarı için kıtadışı haklarının kısa oyunculardan yana kullanılmasını daha doğru buluyorum bayan basketbolda.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #3831 : 26 Mayıs 2015, 19:23:40 »
Dumerc transferine katılmıyorum..yerli PG sen yanayım pelin bilgiç gibi...yada amerikalı olursa o da olur whalen yada diggins gibi...

Ndour kalacak mi tam Çözemedin...
Sanki ya ndour ya zel kalacak takımda...ama su turklesmis oyuncu haric 2 devşirme olayı çözülürse 2 side kalabilir.zaten ndour nasıl devşirme anlamıyorum...keza Sancho..

Whalen + fowles
Quanitra
Zel+ndour+vera+dabovic

Gibi bir yabancı rotasyonu olursa super olur...6 yabancili..
Bu rotasyonda
Ligde maçına gore zel+vera;dabovic+vera yada dabovic+ndour oynarsin...
Ama dumerc gibi bir guard gelirse ya ndour ya zel gider o bölgeye amerikalı 3 numara alırlar...lig icin

Vera(ndour)+tugce
Fowles+quanitra
Yeter mi?

Muhtemelen yeter...ama umarım genede genç bir yerli alınır...yada şelale bir an önce iyileşir..

Kışlalarda ise kesin yerli takviyesi şart..hemde 2 tane...o yüzden israrla pelin+burcu cigil alınmalı diyorum..Olcay ise bence artik 2 numaraya kaydırılmalı...topa baskı yapması iyi;sütü düzeldi;penetre ediyor...o yüzden Olcay artik 2 numara oynamali bu takımda..ama 1 adet 3 ve 1 adet 1 numara elzem yerliler için.

« Son Düzenleme: 26 Mayıs 2015, 19:29:29 Gönderen: Vanguards of FB »

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #3832 : 26 Mayıs 2015, 22:03:57 »
Ben en başından beri istiyorum Fowlesı. Wnba de geçen yaz gayet iyiydi. Ama bu yaz orada oynamayacağını açıkladı.

• Üye
« Yanıtla #3833 : 27 Mayıs 2015, 11:47:11 »
tina cine transfer olmus...

tina gitsin fowles gelsin cinden bari..

hatta fowles ile beraber maya gelse keske.

ama bence maya da cinde kalacak...tina o yuzden gitti..

bizim icin en iyisi fowles+whalen yada diggins bence su an..

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3834 : 27 Mayıs 2015, 11:52:25 »
Fowles yerine aynı maliyetle Sancho zorlanıp kıta dışı eskiden olduğu gibi kısa forvetlerle kullanılmalı bence.

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #3835 : 27 Mayıs 2015, 12:01:03 »
Fowles yerine aynı maliyetle Sancho zorlanıp kıta dışı eskiden olduğu gibi kısa forvetlerle kullanılmalı bence.
Sancho için bonserviste olmazmı?

• Üye
« Yanıtla #3836 : 27 Mayıs 2015, 12:03:32 »

sancho'nun sozlesmesi var..ama bonservis odenirse olur...gecen seneki yıllık aldıgı para..(pardon alamadıgı :) )

gs zaten sancho+dubljevic+nuria ile devam edecek..2 tanede amerikalı alırlar...herhalde bir pivot bir de 2-3 numara..

ısıl dondugu icin guard almazlar..

ısıl-nuria-aysegul
xxxx (amerikalı)-sebnem
cansu-deniz-barbara turner (?)
dubljevic-bahar-nevriye (?)
xxxx (amerikalı)-sancho

herhalde kadroları bu olacak...

yani kadroları degismez bence..

casas yerine amerikalı alacaklar, bone yerine baska pivot alacaklar...birde ısıl donecek..
umarım nevriye bırakır...
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 12:04:05 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
« Yanıtla #3837 : 27 Mayıs 2015, 12:06:35 »
sancho'nun sozlesmesi var..ama bonservis odenirse olur...gecen seneki yıllık aldıgı para..(pardon alamadıgı :) )

gs zaten sancho+dubljevic+nuria ile devam edecek..2 tanede amerikalı alırlar...herhalde bir pivot bir de 2-3 numara..

ısıl-nuria-aysegul
xxxx (amerikalı)-sebnem

xxxx (amerikalı)-sancho

casas yerine amerikalı alacaklar, bone yerine baska pivot alacaklar...birde ısıl donecek..

bones devşirilmiycekmi ekrem onu devsirdikten sonra takımda tutar
« Son Düzenleme: 27 Mayıs 2015, 12:07:34 Gönderen: nuevitas »

Çevrimdışı nuevitas

• Üye
« Yanıtla #3838 : 27 Mayıs 2015, 12:07:08 »

bones devşirilmiycekmi ekrem devsirdikten sonra onu takımda tutar

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #3839 : 27 Mayıs 2015, 12:14:51 »

ısıl-nuria-aysegul
xxxx (amerikalı)-sebnem
xxxx (amerikalı)-sancho

Neviyenin bırakacağını sanmam. Şu yaşıyla bile en iyi yerli oyuncu. Bone'u da Türk yapacaktı Memnun.
Sancho geçen sene kaç yıllık imzalamıştı hatırlamıyorum.
Sancho gibi pozisyonunun kıta içi en iyi oyuncusunun o kadar Rus takımı ve dahası yatırım yaptığımız dönemde biz varken yıllardır Gs'de oynaması şaşkınlık verici
Bir tarafımızı yırtmıştık Casares dağılınca kaptırmamak lazım Sancho'yu diye. Biz burnumuzu kaf dağında gezdirirken göz göre göre gitti gsye. Rakibe darbe vurmak için çok kritik bir oyuncu Sancho.
Biz kıta dışını uzundan kullandığımız zaman dengeler şaşıyor. Esmeral bıraktı, Birsel ok'ye dönüp duruyor. Piyasada çok fazla yerli guard, forvet oyuncusu da yok. O nedenle Fowles'a karşıyım. İki kıta dışı da kısa oyuncu olmalı.