Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2310811 defa)

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı murat kaya

• Üye
  • Yer: EDREMİT-BALIKESİR
  • Deniz ve Sevgi Nehirin Babası
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4035 : 15 Haziran 2015, 22:34:39 »
Uzunları Vera-Ndour-Kobryn-Q olsa yeterli olur mu sizce ? yoksa uzun almaya gerek kısa mı alsak _

Çok rahat yeter..Uzunların zerre kadar önemi yok..Orta mesafesi olsun ribaunt çeksin yeter asıl mesele..Whealen ve Moore olur..Onları aldıkmı diğerlerinin isimlerinin hiç önemi yok
HaBaBaM GüM GüM GüM

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4036 : 15 Haziran 2015, 22:42:08 »
O takımda 4 devşirme var 3 eu 1 türk..2 tane EU yu ligde hic oynatamama riski var o kadronun.o düzenleme olmadan olmaz..ayni anda zel+ndour+q nasıl olacak derken üstüne quigley diyorsun abi..olmaz o is...

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Üye
« Yanıtla #4037 : 15 Haziran 2015, 22:43:29 »
Vera yerine alınabilecek oyuncular..
Kravicevic;hanusova;milavanovic...
Ama milavanovic ve özellikle hanusova yi alamayiz..kravicevic bir ihtimal...

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4038 : 15 Haziran 2015, 22:55:26 »
O takımda 4 devşirme var 3 eu 1 türk..2 tane EU yu ligde hic oynatamama riski var o kadronun.o düzenleme olmadan olmaz..ayni anda zel+ndour+q nasıl olacak derken üstüne quigley diyorsun abi..olmaz o is...

Bu kadro zaten Avrupa için kurulu bir kadro.Quigley ve Ndour ligde oynamayabilir

• Üye
« Yanıtla #4039 : 15 Haziran 2015, 22:58:07 »
Mesela su kadro en akillicasi bence..
Moore olmuyor dersek..

A.Cruz-Birsel-Pelin Bilgic
A.Dabovic-Olcay-Gokce*
S.Augustus-Burcu Cigil*
C.Parker-A.Ndour-Tugce
E.Meeseman-Quanitra
13 kişi arasından.

Ligde bu kadroda c.parker-ndour ve meeseman i dönüşümlü oynatirsin 2 tanesini kadroya alırsın.
Ayni şekilde cruz-dabovic ve augustus da dönüşümlü 2 kişi oynar..ama ligin play offunda muhtemelen.

Birsel-Pelin
Cruz(Dabovic)-Olcay-Gokce
Augustus-Burcu-Melis*
Pârker-Tugce
Ndour(Meeseman)-Quanitra-Hulya*
13 kişi arasından.

Bu kadro daha mantıklı...

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4040 : 15 Haziran 2015, 23:01:36 »
Mesela su kadro en akillicasi bence..
Moore olmuyor dersek..

A.Cruz-Birsel-Pelin Bilgic
A.Dabovic-Olcay-Gokce*
S.Augustus-Burcu Cigil*
C.Parker-A.Ndour-Tugce
E.Meeseman-Quanitra
13 kişi arasından.

Ligde bu kadroda c.parker-ndour ve meeseman i dönüşümlü oynatirsin 2 tanesini kadroya alırsın.
Ayni şekilde cruz-dabovic ve augustus da dönüşümlü 2 kişi oynar..ama ligin play offunda muhtemelen.

Birsel-Pelin
Cruz(Dabovic)-Olcay-Gokce
Augustus-Burcu-Melis*
Pârker-Tugce
Ndour(Meeseman)-Quanitra-Hulya*
13 kişi arasından.

Bu kadro daha mantıklı...

Bu kadro daha güzel tabi ama biraz da kurulması zor ve masraflı kadro.Ben Augustusu pek istemiyorum gerçi ama yine de genel hatlarla iyi kadro

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #4041 : 15 Haziran 2015, 23:27:26 »
Verameyenkayı almak gibi bir hatayı yapmayız inşallah :(
Almak gibi bir hata derken hamile kaldı yaptı bir hata geçti gitti artık.Unutmak gerekiyor.Vera çok değerli bir oyuncu özellikle oyun kurucu bölgesinde sıkıntı yaşarken onun pasları çok değerli

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #4042 : 15 Haziran 2015, 23:34:46 »
Ben olsam
Celine Dumerc-Birsel
Olcay-Ana Dabovic
Maya moore--Zellous
Candace Parker/Dwanna Bonner-Verameyenka
Qu-Ndour-Hülya
Kadrosunu kurardım.Son derece güçlü bir kadro.Verameyenkayı gerekirse 5e de kaydırırsın.Bayan basketbolunda 4-5 ayrımı pek yok.Verameyenkayı iyi gördüm yardım savunması bire bir savunması iyiydi.Şut yüzdesi de hamilelikten çıktığını varsayarsak çok iyi.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4043 : 15 Haziran 2015, 23:46:55 »
Almak gibi bir hata derken hamile kaldı yaptı bir hata geçti gitti artık.Unutmak gerekiyor.Vera çok değerli bir oyuncu özellikle oyun kurucu bölgesinde sıkıntı yaşarken onun pasları çok değerli
Almak gibi bir hatadan kastım begenmedigim için.Oyun kurucu bölgesinden hallederiz o sıkıntıyı.Dünyada zaten bu iş hiçbir yerde 4 numaralara güvenip yapılmaz.Whalen Dabovic Birsel 3 lüsü kurtarır bu sıkıntıyı.Avrupa şampiyonasında ki son zamanların en kalitesiz turnuvası rezalet oynuyor baya da hantallaşmış savunmadaki çabukluk avantajı da gitti.Şahsi fikrime göre alınması hata olur
« Son Düzenleme: 15 Haziran 2015, 23:47:58 Gönderen: active »

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #4044 : 16 Haziran 2015, 00:00:42 »
Almak gibi bir hatadan kastım begenmedigim için.Oyun kurucu bölgesinden hallederiz o sıkıntıyı.Dünyada zaten bu iş hiçbir yerde 4 numaralara güvenip yapılmaz.Whalen Dabovic Birsel 3 lüsü kurtarır bu sıkıntıyı.Avrupa şampiyonasında ki son zamanların en kalitesiz turnuvası rezalet oynuyor baya da hantallaşmış savunmadaki çabukluk avantajı da gitti.Şahsi fikrime göre alınması hata olur
Cskada khrypa ve bizde bjelicayı hatırlatmama gerek yok.Zamanla vera çok daha hızlı olacaktır.Şut yüzdesi fena değil.Bize karşı %100le oynamıştı nevriye karşısında izlediğim kısımda iyi de durmuştu.Bugün de 6da 3 isabetle 8 sayı 6 asistle oynamış yanılmıyorsam.Veranın oyun zekasına bu takımın ihtiyacı var.Ondan daha iyi de piyasada çok fazla oyuncu yok.En önemlisi de 3 sayılık tehditi oyunu açmak açısından çok önemli

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #4045 : 16 Haziran 2015, 00:02:24 »
Ayrıca da hocayla küçük bir konuşmam oldu.Oyun kurucu alacağız izlenimi yaratmadı bana.Ondan veraya çok ihtiyaç var.Birsel eski birsel değil
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 00:02:44 Gönderen: Penny Taylor »

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4046 : 16 Haziran 2015, 00:35:37 »
Cskada khrypa ve bizde bjelicayı hatırlatmama gerek yok.Zamanla vera çok daha hızlı olacaktır.Şut yüzdesi fena değil.Bize karşı %100le oynamıştı nevriye karşısında izlediğim kısımda iyi de durmuştu.Bugün de 6da 3 isabetle 8 sayı 6 asistle oynamış yanılmıyorsam.Veranın oyun zekasına bu takımın ihtiyacı var.Ondan daha iyi de piyasada çok fazla oyuncu yok.En önemlisi de 3 sayılık tehditi oyunu açmak açısından çok önemli
Cska bunu extra olarak kullanıyor Khryapanın yaratıclığına güvenip çıkmıyor yola zaten Teo Weems Jackson gibi yaratıcı kisalar var orada.Biz de aynı sekilde çıkıp oyunu Bjelica üstünden kurmaya kalmıyoruz.Vera konusuna gelirsek Belarus gibi üst düzey olmayan bir takımda bu kadar az şut kullanması zaten istememek için geçerli sebep benim için.Ayrica Veranın savunması hiçbir zaman iyi değildi bence uzun kollarının avantajıyla blokta etkili.Mesela Gs maçında bütün ikili oyunlarda yenildik ve bunun başmimarı da Vera idi.Rezalet savundu ve Lyttle bomboş soktuğu orta mesafelerle o maçın başkahramanıydi.Aklıma gelen ilk örnek bu mesela çoğaltabiliriz
« Son Düzenleme: 16 Haziran 2015, 00:39:45 Gönderen: active »

Çevrimdışı Penny Taylor

• Üye
« Yanıtla #4047 : 16 Haziran 2015, 01:06:39 »
Cska bunu extra olarak kullanıyor Khryapanın yaratıclığına güvenip çıkmıyor yola zaten Teo Weems Jackson gibi yaratıcı kisalar var orada.Biz de aynı sekilde çıkıp oyunu Bjelica üstünden kurmaya kalmıyoruz.Vera konusuna gelirsek Belarus gibi üst düzey olmayan bir takımda bu kadar az şut kullanması zaten istememek için geçerli sebep benim için.Ayrica Veranın savunması hiçbir zaman iyi değildi bence uzun kollarının avantajıyla blokta etkili.Mesela Gs maçında bütün ikili oyunlarda yenildik ve bunun başmimarı da Vera idi.Rezalet savundu ve Lyttle bomboş soktuğu orta mesafelerle o maçın başkahramanıydi.Aklıma gelen ilk örnek bu mesela çoğaltabiliriz
Bizdeyken de fazla şut kullanmıyordu çünkü onun asıl görevi hiçbir zaman sahada sayı atmak olmadı.Zaten çok temiz şutu var zamanında bizimkiler kullanmayı tercih etselerdi daha yüksek sayılara ulaşırdı.Az şut kullanması sistemle alakalı bir durum

Çevrimdışı __lefter__

• Üye
  • Yer: izmir
    • __lefter__
« Yanıtla #4048 : 16 Haziran 2015, 08:06:48 »
Ben olsam
Celine Dumerc-Birsel
Olcay-Ana Dabovic
Maya moore--Zellous
Candace Parker/Dwanna Bonner-Verameyenka
Qu-Ndour-Hülya
Kadrosunu kurardım.Son derece güçlü bir kadro.Verameyenkayı gerekirse 5e de kaydırırsın.Bayan basketbolunda 4-5 ayrımı pek yok.Verameyenkayı iyi gördüm yardım savunması bire bir savunması iyiydi.Şut yüzdesi de hamilelikten çıktığını varsayarsak çok iyi.

güzel kadro birsel i 2. ci guard yapmak çok iyi olur.ama şampiyon olmak istiyorsan içerdeki oyuncularımızın dış şutu olacak ve avrupalı olacaklar.celin-agustus-moore-vera-ndour yabancılarımız olsun. birsel-olcay-xxxxx-tuğçe-Q yerlilerimiz.çok isterim böyle bir kadro.avrupa için de leucenka oldumu super olur. hiç bir takımdan korkmamıza gerek kalmaz tersine avrupanın fovarisi oluruz...

• Üye
« Yanıtla #4049 : 16 Haziran 2015, 11:41:02 »
bu arada cansu'yu izliyorum...sadece boy var kızda...cıdden ilerlemedi oyunu..umarım melis de aynısı olmaz...

simdi ben tahminlerimi soyleyeyim..

herhalde vera isi bitti..
aynı sekilde gokce dogan alındı 2/3 numaraya...

zellous / dabovic arasında ikilemde herhlade sube su pasaport olayı couzlmedigi icin...ama eninde sonunda zel oalcak bence..kadroya o yuzden zel yazıyorum..

bu arada bizimkilerin ısrarla soyledigim burcu cigil yerine bu sezon tekrar kiradan donen ozgeyi kadroya alacaklarını dusunuyorum..tecrube kazandı nispeten...3/4 oynar..yoksa simdiye gokce haric bir baska yerli haberi cıkardı...
zaten pelin, tilbe, pınar demirok ve sinem atas takımlarında kaldılar..seneye hedeflemek lzaım bu oyunculardan bazılarını...+sanders...

gelelim en buyuk muammalara...bence amerikalı 1 gelecek..whalen yada diggins...
eu pivot/moore yada eu forvet/fowles arasında gidip geliyorlar...

tabi altyapıda daha 95/96 dogumlular var.... kiradan donecek fahriye 95 + hulya 95 + melis 96 + basak 96 +var... ama bu isimlerden basak+fahriye bence kiralanırlar gene..hulya ve melis kalır...
melisa, merve ve selale 97/98 dogumlu...daha erken oynamaları için ..zaten melisa ve mervenin zaman daha ihtiyacı var..selale ise agır sakatlık gecirdi..bu 3 ismi unutmak lazım su an...

ona gore kadro yapmak lazım...bunlar bence bizim subenin genel fikirleri....

gelelim ben olsam ne yapardım..
benim tercihim eu 1/2 numara almak..cruz gibi...
birsel'in arkasına da onu zorlayacak 1 numara almak pelin gibi...ve en azından gelecegini yerli rotasyonu olarak simdiden garantilemek...

bence akılcı planlama boyle olmalı subede...cunku ne yazık ki ulkemizde iyi 1/1.5 numaralar cıkıyor ama 2/3 numara cıkmıyor...bu oyuncuları avrupalı / amerikalı almak daha mantıklı...

sonucta pelin+a.cruz paketini bence whalen'dan ucuza bile getirebilirsin...

boylece eu pivot yani messeman riskine de girmezsin aynı sekilde kobryn riskine de...1 den elde ettigin fedekarlıkla 5 numaranı fowles yaparsın amerikalı olarak boylece...
bir de el kupasını istiyorsan alırsın moore'u fedakarlık yapıp...ama sadece augustus bile sana ligi getirir...el icin risk olur augustus...sonucta maliyet isi...

Birsel-Pelin
A.Cruz-Zellous-Olcay
M.Moore-Gokce
A.Veremeyenka-A.Ndour-Tugce
S.Fowles-Quanitra

+ozge+melis+hulya...bu kadro el sampiyonu olur..

lig icin..

Birsel-Pelin
A.Cruz-Olcay-Melis
M.Moore-Gokce-Ozge
A.Ndour-Tugce
S.Fowles-Quanitra-Hulya

ligide alır gecer...