bu arada cansu'yu izliyorum...sadece boy var kızda...cıdden ilerlemedi oyunu..umarım melis de aynısı olmaz...
simdi ben tahminlerimi soyleyeyim..
herhalde vera isi bitti..
aynı sekilde gokce dogan alındı 2/3 numaraya...
zellous / dabovic arasında ikilemde herhlade sube su pasaport olayı couzlmedigi icin...ama eninde sonunda zel oalcak bence..kadroya o yuzden zel yazıyorum..
bu arada bizimkilerin ısrarla soyledigim burcu cigil yerine bu sezon tekrar kiradan donen ozgeyi kadroya alacaklarını dusunuyorum..tecrube kazandı nispeten...3/4 oynar..yoksa simdiye gokce haric bir baska yerli haberi cıkardı...
zaten pelin, tilbe, pınar demirok ve sinem atas takımlarında kaldılar..seneye hedeflemek lzaım bu oyunculardan bazılarını...+sanders...
gelelim en buyuk muammalara...bence amerikalı 1 gelecek..whalen yada diggins...
eu pivot/moore yada eu forvet/fowles arasında gidip geliyorlar...
tabi altyapıda daha 95/96 dogumlular var.... kiradan donecek fahriye 95 + hulya 95 + melis 96 + basak 96 +var... ama bu isimlerden basak+fahriye bence kiralanırlar gene..hulya ve melis kalır...
melisa, merve ve selale 97/98 dogumlu...daha erken oynamaları için ..zaten melisa ve mervenin zaman daha ihtiyacı var..selale ise agır sakatlık gecirdi..bu 3 ismi unutmak lazım su an...
ona gore kadro yapmak lazım...bunlar bence bizim subenin genel fikirleri....
gelelim ben olsam ne yapardım..
benim tercihim eu 1/2 numara almak..cruz gibi...
birsel'in arkasına da onu zorlayacak 1 numara almak pelin gibi...ve en azından gelecegini yerli rotasyonu olarak simdiden garantilemek...
bence akılcı planlama boyle olmalı subede...cunku ne yazık ki ulkemizde iyi 1/1.5 numaralar cıkıyor ama 2/3 numara cıkmıyor...bu oyuncuları avrupalı / amerikalı almak daha mantıklı...
sonucta pelin+a.cruz paketini bence whalen'dan ucuza bile getirebilirsin...
boylece eu pivot yani messeman riskine de girmezsin aynı sekilde kobryn riskine de...1 den elde ettigin fedekarlıkla 5 numaranı fowles yaparsın amerikalı olarak boylece...
bir de el kupasını istiyorsan alırsın moore'u fedakarlık yapıp...ama sadece augustus bile sana ligi getirir...el icin risk olur augustus...sonucta maliyet isi...
Birsel-Pelin
A.Cruz-Zellous-Olcay
M.Moore-Gokce
A.Veremeyenka-A.Ndour-Tugce
S.Fowles-Quanitra
+ozge+melis+hulya...bu kadro el sampiyonu olur..
lig icin..
Birsel-Pelin
A.Cruz-Olcay-Melis
M.Moore-Gokce-Ozge
A.Ndour-Tugce
S.Fowles-Quanitra-Hulya
ligide alır gecer...