Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2306679 defa)

0 Üye ve 25 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4260 : 27 Haziran 2015, 21:54:24 »
Ne dabovic ne başka PG almadan birsel-olcay devam edigorsak buyruk cenaze namazına.

Yahu hic akillanmiyor bunlar hic...resmen rezillik...allah .... Versin...
Umarım İsmail senola ters manyel yapmışlardır yoksa çok pis sovecegim.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Üye
« Yanıtla #4261 : 27 Haziran 2015, 21:56:43 »
Sonra çıkıp gecen senenden güçlü kadro...bunlar kiminle dalga geçiyor acaba...
Sonra bu adamı savunuyorlar..birsey bilmiyor kullanılıyor diye...
O zaman bilader bilmedigin konu hakkında başkasının agzinlaa konusmayacaksin...boyle yöneticilik olmaz...ergen diyoruz herife..bırakın saflığı falan.

Çevrimdışı Emreisking

• Üye
  • Yer: istanbul
« Yanıtla #4262 : 27 Haziran 2015, 22:00:03 »
Bizim yöneticiler birseli hala 2009 daki Birsel zannediyorlar galiba şu takımın 5 tane maçını izlemiş 10 yaşındaki çocuğa sorsan bu takıma oyun kurucu lazım der bizim yöneticiler akıl edemiyor ama hadi onlar akıl edemiyor da koçta mı hiçbirşey söylemiyor bu guard rotasyonuyla euroleague in iyi takımları bizi kevgire çevirir oyun kurucu alalım demez

• Üye
« Yanıtla #4263 : 27 Haziran 2015, 22:12:13 »
Ben ters manüel olduğunu düşünüyorum..jws kolay kolay bos haber yapmaz..vardır bir ilgi...yoksa yazılmazdı..

Ama gelelim su noktaya; bu adamin üslubu yanlış...hem bilmiyor hem bilen biri buna yazdimi küçük çocuk gibi engelliyor...sonra birde çok biliyormusun gibi millete sosyal medyada yalan söylüyor...
Bana bu adamı sakin kimse savunmasını bir daha..yok parasıyla rezil oluyormuş safmis ufalanmış filanmis..

Bu adam fb yonetimine yakışmıyor bu yaptıklarıyla ve konustuklariyla..

Çevrimiçi myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4264 : 27 Haziran 2015, 23:04:59 »
Yemin ederim şu Hakan Dinçay'a tonla laf ettik ama beterin beteri varmış, Allah cezamızı bu herifle veriyor heralde sınanıyoruz resmen  >:(

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4265 : 28 Haziran 2015, 00:06:23 »
Yemin ederim şu Hakan Dinçay'a tonla laf ettik ama beterin beteri varmış, Allah cezamızı bu herifle veriyor heralde sınanıyoruz resmen  >:(

Aynen.Hakan Dinçay'a okadar yazıyazdık beni engellemediği gibi hepsine yanıt verdi ama @isfendiyarz listesinde bulunan 100 lerce kişi engelli nedenide sadece eleştiri küfür falan kesinlikle yok. Bu ismail şenol kim onu anlamadım sadece.@isfendiyarz her sene çok iyi kadro kurduk dediği zaman tecrübesiz olduğu belliydi.10 kişi yolladın bunun içinde Matovic,Cappie,Veremeyenka,Esmeral,Nevin,Yakubu,vs vs isimler vardı ve bunlara karşılık 4 oyuncu Transfer yaptın 1-Tina,2- Ndour-doğru dürüst oynatmadın bile,3-Tuğba 34 yaşında esmeral kadar katkı veremedi. 4- Bojovic Fenerbahçe tarihinde gelmiş geçmiş en kötü oyuncu. akabinde Savaşçı ve skor gücü olan Angeli yolladın,Zelleous lada telafi etmek istedin. isfendiyar bey sonra açıklama yapıyor biz çok güzel bir takım kurduk ,rotasyonumuz çok güçlü biz bitti demeden hiç bir maç bitmez.Bu kadroya bu laflar söyliyen biri hiç bir şey anlamıyar demektir.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4266 : 28 Haziran 2015, 00:30:00 »
Ben ters manüel olduğunu düşünüyorum..jws kolay kolay bos haber yapmaz..vardır bir ilgi...yoksa yazılmazdı..

Ama gelelim su noktaya; bu adamin üslubu yanlış...hem bilmiyor hem bilen biri buna yazdimi küçük çocuk gibi engelliyor...sonra birde çok biliyormusun gibi millete sosyal medyada yalan söylüyor...
Bana bu adamı sakin kimse savunmasını bir daha..yok parasıyla rezil oluyormuş safmis ufalanmış filanmis..

Bu adam fb yonetimine yakışmıyor bu yaptıklarıyla ve konustuklariyla..

Ben bugün içimden ne geçiyorsa küfür ve hakaret içermeden gayet düzgün bir şekilde yazdım.Dedim ki bir cevap verir misiniz.Ama kendinden bekleneni yaptı ve blokladı.Ne kadar Fenerbahçeli varsa yüzde 80 i bloklandı.Eleştiri kaldıramıyorlar tabi

• Üye
« Yanıtla #4267 : 28 Haziran 2015, 01:35:43 »
Ben bugün içimden ne geçiyorsa küfür ve hakaret içermeden gayet düzgün bir şekilde yazdım.Dedim ki bir cevap verir misiniz.Ama kendinden bekleneni yaptı ve blokladı.Ne kadar Fenerbahçeli varsa yüzde 80 i bloklandı.Eleştiri kaldıramıyorlar tabi

namerdim su subeyi benim kadar dert ediyorlarsa...
eger paran varsa ve anlamıyorsan, bilmedigini kabul et, arastır ogren, bilenlere sor, akıl verenlere saygı duy..
hicbiri yok abi hicbiri...yazıklar olsun bu tip insanlara...insan parası var diye orada oturmamalı...

• Üye
« Yanıtla #4268 : 28 Haziran 2015, 01:54:17 »
eger sezona

birsel-olcay
quigley-gokce
coleman-melis
dupree-tugce-bahar?
quanitra-vera(ndour)-hulya

gireceksek vay halimize kısa rotasyonunda...
kesinlikle bu takıma yerli guard zaten lazım lig icin...
dabovic'i de almıyorsan zaten el de seni kısa rotasyonunla iyice paspas ederler.
soyluyoruz ama umarım dinelyen vardır.
« Son Düzenleme: 28 Haziran 2015, 01:54:36 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #4269 : 28 Haziran 2015, 09:00:02 »
koçla belki konuşma fırsatı olabilir daha önce biri yazmıştı buraya facebook kanalıyla konuştum diye. istek gönderdiğinizde kabul ediyor ben yazmadım denemek isteyen deneyebilir.

taraftarın isteklerine göre transfer listesi oluşturmak ?? kaldı ki transferler zaten yüzde doksandokuz bitmiştir.

Çevrimiçi myildirim

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4270 : 28 Haziran 2015, 21:30:33 »
Anna Dabovic ile daha önceden anlaşmadıysak, bu saatten sonra hiç anlaşamayız artık. İnanılmaz bir dünya kupası oynadıktan sonra, şimdide avrupa şampiyonasında estiriyor gerçekten, belki de biraz sonra ülkesini avrupanın en büyüğü yapacak ve mvp olacak kız. Bu saatten sonra almak istesen önceden 1 istediyse şimdi 10 ister bu kız. İsfendiyar Bey'de ancak babayı alır artık, geçmiş olsun.

hmetin

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4271 : 28 Haziran 2015, 22:00:26 »
Neyse kaybımız yok zaten sadece MVP olmus oyuncuyu tercih etmiyoruz.Olcay ondan daha iyi serbest atıs atar Dabovic %95 atıyorsa Olcay %98 atar.Ondan iyi penetre eder.Ondan iyi sutordur.Geregi yoktu.İyi oldu.Simdi Torrens de oldugu gibi UMMC 1m USD basar alır.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #4272 : 28 Haziran 2015, 22:19:28 »
Dabovic bugun çıkmadı piyasaya. Yıllardır var. Dahası ülkemizde gözümüzün önünde oynuyordu. Bir de Olcay'a şans vermek falan deniyor. Allah akıl fikir versin bu subedeki insanlara.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4273 : 28 Haziran 2015, 23:29:21 »
Şu an gözümüzün önünde bizim için biçilmiş kaftan Dabovic boşta.Almamız için daha ne yapması gerekiyor anlamıyorum.Ama bu şube anormalliklerin şubesi normal iş olmaz

hustle

• Ziyaretçi
« Yanıtla #4274 : 28 Haziran 2015, 23:33:48 »
Dabovic bugun çıkmadı piyasaya. Yıllardır var. Dahası ülkemizde gözümüzün önünde oynuyordu. Bir de Olcay'a şans vermek falan deniyor. Allah akıl fikir versin bu subedeki insanlara.

Gerçekten Allah akıl versin.
Türkiye'den hiçbir oyuncu bu mantalite devam ederse hiçbir zaman bir Dabovic bir Petrovic bir Torrens olamaz.Neden diye sorarsanız bu saydığım oyuncular para kazanabilmek ve bunu devamlı hale getirebilmek için sürekli çalışmak zorunda olduklarını biliyorlar.Çünkü başarısız oldukları zaman yurtdışında kontrat bulamayacaklarını biliyorlar.Ülkelerine döndüklerinde de alacakları paralar komik rakamlar olacaktır.Mesela İspanyol Nichols Rivas Ecopoliste oynarken ki euroleague oynuyorlardı 3000 € aylık maaşı vardı.
Türkiyede öyle mi peki? Olcay bu seviyede kendini hiç geliştirmese de senelerce 400-500 binlerin altında para kazanmayacağını biliyor.Cansu, milli takımda 0 dakika alan Cansu bu sene Dabovic kadar para kazanacaktır.Sadece bu sene mi? En az 10 sene !!

Ha bir de komik olan ne biliyor musunuz?(Kadın takımında çalıştığım için biliyorum) Kendilerini yabancılarla kıyaslayıp onlara daha fazla göz yumulduğunu iddia ederler.Ama salona en geç bunlar gelir , en erken bunlar çıkarlar.Yabancı sınırından dolayı kendilerine mahkum olunduğunun farkındadırlar ve bunun faydalarını sonuna kadar kullanırlar.

Yani dünyada bu kadar bedava para kazanan hakettiğinden fazlasını kazanan başka sporcular yoktur arkadaşlar.Kız çocuğu olan arkadaşlara sesleniyorum kızınızı basketbola başlatın biraz sıkı çalışırsa kendini milli takımda bulacaktır, bundan %100 eminim.