Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2250295 defa)

0 Üye ve 30 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #4590 : 28 Temmuz 2015, 09:31:14 »
Nevriye ile 2.görüşmeden de sonuç alamamışlar ama muhtemelen anlaşırlar.

İnşallah dediğin gibidir.Hem yerli rotasyonumuzun zayıfladığından hemde şuan Türkiye'de Nevriye ayarında çok seçenek olmamasından dolayı çok istiyorum.Benim genç olarak dikkatimi çeken Galatasaray alt yapısında yetişen Gizem Başaran; 23 yaşında 1,93 metre boyunda , kariyerinde Burhaniye Belediyespor, Antakya Belediyespor, Mersin Kurtuluş ve son olarak Mersin Basketbol A takımına alınmıştı.Beşiktaş Anlaşınca buda hayal oldu.Yine Genç Esra var ama onu seyredince adını koyamadığım birşeyler var.yinede Nevriye olmazsa mutlaka bir oyuncu alıp yetiştirmemiz şart..
Bayan Basketbol idarecileri sadece bizleri ban'lamayı bildiklerinden Transfer konusunda ser verip sır vermiyorlar.Layota Sanders duruken ben Q'yu takıma almam ama isfendiyar bey fiyat düşürdü diye sandersi istemedi.Bu bile Aziz Başkanın biz sadece Erkek Veleybolda kıstık demesini haklı göstermemeye yetiyor.
Dikkat ederseniz Fenerbahçe Ülker nezaman büyük transfer yapsa hemen orda İsfendiyar Zulfikari orda bitiyor. Twetlerindede şaşalı bir kumandan edasıyla tebrik ediyor.ama aynı hassasiyeti Bayan basketbol sorumlusu olduğu halde açıklamıyor.Bende diyorum ki kendi yaptıkları Transferlere inanmıyor.Yoksa kesinleşmiş Transferler aylarca neden açıklanmaz!

Maya Moore Transferine gelince ben inanmıyorum.Ama gelirse hem çok büyük süpriz olur hemde Fenerbahçe formasıyla görmek isterim.Angelin yerini dolduracak dünyada iki kişi var biri Maya Moree ikincisi Simone Ağustus.Ama onlar Zellous'ta karar kıldılar.
Vanguards of FB ye pelin konusunda katılıyorum.Çünkü Birsel Cappie ve Esmeral gittikten sonra çok yanlız kaldı.Bojovic belası gelince iyice serdi kendini.Olcay bence hala çok toy.Olcay,cansu,Tuğçe kumaşlar iyi ama hem ben ne oldum havasındalar hemde yeterince çalıştıklarına inanmıyorum.Bir Ara Van Hooijdonk,Alex ve Ömer Onan'ı incelemiştim.Herkesde katılır,Van Hooijdonk ve Alex çok güzel frikik atıyorlar.Bunlar antreman sonlarında hemen koşup banyo yapıp gitmiyorlar.çok iyi attıkları halde saatlerce Maketler üstünden atış yapıyorlar.Aynı şey ömer Onan içinde geçerliydi çok iyi üçlük atardı ama yinede saatlerce kimse yokken üçlük çalışıyordu.Obradovic der ki ''ben antreman bittikten sonra özel çalışanı severim.ama Anteremanlardan sonra Bogdanovic gibi çalışmazlarsa bence başarılı olamazlar''Tuğçe Ribauntlarda iyi ama aslında çok iyi bir şutör nedense korkak davranıyor ve bu konuda kendisini geliştirmiyor.Keza Cansu gitti üzülmedim,Çünkü özel bir çalışması yok.Ben sıradan biri olarak düşünüyorumda nekadar 3lük atarsan okadar kendini geliştirirsin bu toplu antremanla olacak işler değil.
Vallaha bu kadroyla bırakın UMMC'yi ligdede şampiyon olacagımıza inanmıyorum.İnşallah beni yanıltırlar.inşallah Göle çalınan maya tutar.2010 da namağlup takımdn eser yok.İsfendiyar bey geldiğinden buya bu branş geriliyor.14 sene sonra Galatasaray'ı şampiyon yaptık varmı bundan büyük başarısızlık.
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2015, 09:35:33 Gönderen: ahadeli »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #4591 : 28 Temmuz 2015, 09:55:25 »
Abi ben maya'nın geleceğine inanmıyorum.
Martinez kalmış gsde. Işıl + Martinez'e karşılık Birsel + Olcay var.
Kafadan maça yenik başlatır bu pg rotasyonu.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #4592 : 28 Temmuz 2015, 10:13:54 »

biraz karsılastırmaya erken basladık ama o pg-sg rotasyonuna birlikte bakmak lazım..

pg-sg: ekstra 1 yabancıları oldugundan gucluler 1 adım ondeler..(o yuzden takviye istiyoruz ya ozellikle pg'ye)ama bu sene birsel-olcay ve gokce icin onemli bence..
ısıl-aysegul / lloyd-martinez
birsel-olcay / quigley-gokce

sf : burada biz ustunuz..
sebnem (kalırsa) - cansu
coleman - melis

pf-c:bence buradada ustunuz alacakları amerikalıya gore...en kotu kafa kafaya olur..amerikalı alsalar bile bu vakitten sonra lavender'dan iyisi yok piyasada pek...
dubljevic-bahar  / nevriye (kalırsa)-xxxx (alacaklar amerikalı)
vera(kobryn)-tugce / quanitra - lavender
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2015, 10:14:20 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #4593 : 28 Temmuz 2015, 10:30:49 »
biraz karsılastırmaya erken basladık ama o pg-sg rotasyonuna birlikte bakmak lazım..

pg-sg: ekstra 1 yabancıları oldugundan gucluler 1 adım ondeler..(o yuzden takviye istiyoruz ya ozellikle pg'ye)ama bu sene birsel-olcay ve gokce icin onemli bence..
ısıl-aysegul / lloyd-martinez
birsel-olcay / quigley-gokce

sf : burada biz ustunuz..
sebnem (kalırsa) - cansu
coleman - melis

pf-c:bence buradada ustunuz alacakları amerikalıya gore...en kotu kafa kafaya olur..amerikalı alsalar bile bu vakitten sonra lavender'dan iyisi yok piyasada pek...
dubljevic-bahar  / nevriye (kalırsa)-xxxx (alacaklar amerikalı)
vera(kobryn)-tugce / quanitra - lavender

Martinez'i 2'ye kaydırıp Ayşegül'ü pg olarak yazarak dengelemeye çalışmışsınız eşleşmeleri :)
Kazın ayağı öyle değil ama. Martinez pg oynar. Oynadığı zaman da Agü maçlarında Whalen ile bile kafa kafaya oynamış bir isim. Birsel eski günlerine dönsün diye bildiğimiz tüm duaları etmemiz lazım. Yoksa bariz bir şekilde üstünler PG'da.
Zamanında çok dedik ama kaçtı gitti Martinez. Hani burnumuzu kaf dağından indirseydik sözleşmesi bitmişken bu sene de alınabilirdi ama yok biz rakipten oyuncu almayız. Onlar yıllar boyunca bizden almaya çalıştılar. Özellikle de Big Three'yi bozmaya çalıştılar ve Nevriye ile muvakkaf oldular ve sonuç ortada.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4594 : 28 Temmuz 2015, 11:43:29 »

Maya konusunda hem fikirim kadro olarakda şu çok iyi bu çok kötü demiyorum.
ben olsam böyle transfer yapmazdım ama yapıldıgına göre bireysel başarılar nekadar önemli olursa olsun takım olarak uyum sağlamak çok önemli.Transfer yapanlar neye göre yaptığı önemli.Geçen sezonu bana açıklayacak biri varmı?10 yakın oyuncu yolladın,aklıma ilk gelenler,Esmeral,Matovic,Cappie,Veremeyenka,Kübra,Esra,Yasemin,Emel,Yakubu,Nevin Nevlin, sonradanda ANGEL, isimlerle yolları ayırıyorsun yerine 4 Transfer yapıyorsun ve bu 4 Transferden sadece Tinadan verim alabiliyorsun.Bunun açıklamasını kim yapabilir.
şimdi de alınan oyuncular Bojovic kadar kötü olamaz zaten,bunlar nekadar verimli olacak önemli olan o.
gelelim karşılaştırmalarına ''Martinez kalmış gsde. Işıl + Martinez'e karşılık Birsel + Olcay var. ''    Alexandria Quigley'i neden hesaba katmıyorsunuz.Oyun kurucu olarak alındı yazıyor.

« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2015, 17:42:11 Gönderen: ahadeli »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #4595 : 28 Temmuz 2015, 11:44:17 »
Beşiktaş bir ABDli oyun kurucu bir de devşirme olarak Nevin'i alırsa gayet iyi bir rotasyona sahip olur.Devşirme olarak Bahar Öztürk veya Melisa Can daha iyi giderdi ama.

ABDli
Pondexter
Şaziye-Ayşe Cora
Grisheva
Ivankovic-Gizem

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #4596 : 28 Temmuz 2015, 12:11:13 »
Maya konusunda hem fikirim kadro olarakda şu çok iyi bu çok kötü demiyorum.
ben olsam böyle transfer yapmazdım ama yapıldıgına göre bireysel başarılar nekadar önemli olursa olsun takım olarak uyum sağlamak çok önemli.Transfer yapanlar neye göre yaptığı önemli.Geçen sezonu bana açıklayacak biri varmı?10 yakın oyuncu yolladın,aklıma ilk gelenler,Esmeral,Matovic,Cappie,Veremeyenka,Kübra,Esra,Yasemin,Emel,Yakubu sonradanda ANGEL, isimlerle yolları ayırıyorsun yerine 4 Transfer yapıyorsun ve bu 4 Transferden sadece Tinadan verim alabiliyorsun.Bunun açıklamasını kim yapabilir.
şimdi de alınan oyuncular Bojovic kadar kötü olamaz zaten,bunlar nekadar verimli olacak önemli olan o.
gelelim karşılaştırmalarına ''Martinez kalmış gsde. Işıl + Martinez'e karşılık Birsel + Olcay var. ''    Alexandria Quigley'i neden hesaba katmıyorsunuz.Oyun kurucu olarak alındı yazıyor.

Gou ne kadar oyun kurucu ise Quigley de o kadar oyun kurucu.
Tina geçen sene geldiğinde gayet formda idi ancak sezon ortasından sonra düşüşe geçti ve sıradan bir Amerikalı pivot gibiydi.
Gerçi o takımda kim olsa basketbol oynama zevki körelirdi.

• Üye
« Yanıtla #4597 : 28 Temmuz 2015, 13:37:45 »
bjk iyi kadro oluyor...
ayse cora'yı alabilirdik esasında..yası da genc..ama tercih edilmedi..
muhtemelen kısa kıtadısı ve devsirme nevin'i almaya calısacaklardır...

• Üye
« Yanıtla #4598 : 28 Temmuz 2015, 13:39:57 »
Martinez'i 2'ye kaydırıp Ayşegül'ü pg olarak yazarak dengelemeye çalışmışsınız eşleşmeleri :)
Kazın ayağı öyle değil ama. Martinez pg oynar. Oynadığı zaman da Agü maçlarında Whalen ile bile kafa kafaya oynamış bir isim. Birsel eski günlerine dönsün diye bildiğimiz tüm duaları etmemiz lazım. Yoksa bariz bir şekilde üstünler PG'da.
Zamanında çok dedik ama kaçtı gitti Martinez. Hani burnumuzu kaf dağından indirseydik sözleşmesi bitmişken bu sene de alınabilirdi ama yok biz rakipten oyuncu almayız. Onlar yıllar boyunca bizden almaya çalıştılar. Özellikle de Big Three'yi bozmaya çalıştılar ve Nevriye ile muvakkaf oldular ve sonuç ortada.

ısıl ve aysegul daha cok 1 numara olup, 2 oynamadıgından martinez'i mecburen 2 rotasyonuna yazdım... yoksa esitlemek icin degil... :) sonucta 4 kısa oyuncu uzerinden konusuyoruz..
biz buraya yerli bir takviye yapmalıyız bence...

bu arada a'ja wilson diye bir hatun geliyor amerikalı 19 yasında inanılmaz...her pozisyonu oynuyor..zorlasan pg'd eoynayacak..1.95 boyunda ama ball-handling 10 numara..sg-sf-pf de super...pg-c bile oynar kassa..

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #4599 : 28 Temmuz 2015, 14:21:22 »
gs de Nuria Martinez ve Jelena Dubljevic yıllık 150 bin euro kazanıyorlarmış. İkisi de geçen senenin nokta transferi.
Bunu öğrendikten sonra İsfendiyar geçen yıl Avrupanın en iyi guardlarından dediği Bojoviç'e senelik ne kadar ödedi merak ettim.
FENERBAHÇE

• Üye
« Yanıtla #4600 : 28 Temmuz 2015, 14:26:51 »
gs de Nuria Martinez ve Jelena Dubljevic yıllık 150 bin euro kazanıyorlarmış. İkisi de geçen senenin nokta transferi.
Bunu öğrendikten sonra İsfendiyar geçen yıl Avrupanın en iyi guardlarından dediği Bojoviç'e senelik ne kadar ödedi merak ettim.

dunya yıldızı dememis miydi? :)

ben bu ucretler varken piyasada 2-3 sezon once nasıl 7 milyon dolar butce harcadıgımızı merak ediyorum..bir gariplik var bu iste...

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #4601 : 28 Temmuz 2015, 14:44:43 »
Maya'nın ücreti için sponsor bulunsa (ki Aziz Yıldırım istese 2 saat içerisinde bulunabilir)
Diggins ve diğer 3 Eu transferine 2 ya da maximum 2 buçuk m. dolar gider en fazla. Kalan 2 buçuk m. dolarda şubenin senelik masrafı olsun.
Yani 5 m. dolara kadroyu kurup, ligde şampiyon olursun. Ayrıca EL'de final oynayıp kazanma şansında %50
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
« Yanıtla #4602 : 28 Temmuz 2015, 15:28:15 »
Beşiktaş Bayan Basketbol Takımı, ABD'li Natasha Cloud’u kadrosuna katmıs...
cidden iyi takım oldular nevini de alırlarsa ki alacaklar gibi gorunuyor hic fena diiller.
En son umutlar ölür !

• Üye
« Yanıtla #4603 : 28 Temmuz 2015, 15:41:55 »
ama cloud oyle ahım sahım oyuncu degil..cok fark yaratmaz...

c - Luca Ivankovic - Gizem Başaran
pf - Nadezhda Grishaeva
sf -  Saziye İvegin Üner- Meltem Avcı
sg - Cappie Pondexter- Ayşe Cora  - İrem Kikiler
pg - Natasha Cloud-Ecem Güler

Natasha-Cappy-Saziye-Grisheva-İvankovic iyi bir 5 sayılır..ayse+gizem destekleyecek...bir de nevin gelirse 8 kisilik rotasyon onlar icin yeterli...ilk 6 da olurlar..

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #4604 : 28 Temmuz 2015, 16:33:06 »
ama cloud oyle ahım sahım oyuncu degil..cok fark yaratmaz...

c - Luca Ivankovic - Gizem Başaran
pf - Nadezhda Grishaeva
sf -  Saziye İvegin Üner- Meltem Avcı
sg - Cappie Pondexter- Ayşe Cora  - İrem Kikiler
pg - Natasha Cloud-Ecem Güler

Natasha-Cappy-Saziye-Grisheva-İvankovic iyi bir 5 sayılır..ayse+gizem destekleyecek...bir de nevin gelirse 8 kisilik rotasyon onlar icin yeterli...ilk 6 da olurlar..

''a'ja wilson diye bir hatun geliyor amerikalı 19 yasında inanılmaz'' Bizemi geliyor orasını anlamadım?Kime gidiyor öğrenelim.Evet iyi bir oyuncu.

Beşiktaş,bizi eski kadroyla bile sallamışlardı.Bu kadro iyide ancak onlara göre.Ayşe ile Gizem hariç yaş ortalaması yüksek.Ben Cappie olsaydım gelmezdim.ama Cappie'de kızamıyorum özellikle Angel'e yaptıklarımızdan sonra.Beşiktaş nekadar iyi takım oluşturuyor desekde bu kadar bütçeyle ancak bukadarını yapabilirler.aslında bana ne Beşiktaştan derdim ama ilk 5 artık kolay olmıyacak gibi.Birde Angel'i alsalar Saziye,Cappie,Angel bize yarası olan toplanır işte.vallaha hiç yazma isteğim bile gelmiyor.İsfendiyar bey bu takımın başı olduğu sürece biz zor takım oluruz.