Nevriye ile 2.görüşmeden de sonuç alamamışlar ama muhtemelen anlaşırlar.
İnşallah dediğin gibidir.Hem yerli rotasyonumuzun zayıfladığından hemde şuan Türkiye'de Nevriye ayarında çok seçenek olmamasından dolayı çok istiyorum.Benim genç olarak dikkatimi çeken Galatasaray alt yapısında yetişen Gizem Başaran; 23 yaşında 1,93 metre boyunda , kariyerinde Burhaniye Belediyespor, Antakya Belediyespor, Mersin Kurtuluş ve son olarak Mersin Basketbol A takımına alınmıştı.Beşiktaş Anlaşınca buda hayal oldu.Yine Genç Esra var ama onu seyredince adını koyamadığım birşeyler var.yinede Nevriye olmazsa mutlaka bir oyuncu alıp yetiştirmemiz şart..
Bayan Basketbol idarecileri sadece bizleri ban'lamayı bildiklerinden Transfer konusunda ser verip sır vermiyorlar.Layota Sanders duruken ben Q'yu takıma almam ama isfendiyar bey fiyat düşürdü diye sandersi istemedi.Bu bile Aziz Başkanın biz sadece Erkek Veleybolda kıstık demesini haklı göstermemeye yetiyor.
Dikkat ederseniz Fenerbahçe Ülker nezaman büyük transfer yapsa hemen orda İsfendiyar Zulfikari orda bitiyor. Twetlerindede şaşalı bir kumandan edasıyla tebrik ediyor.ama aynı hassasiyeti Bayan basketbol sorumlusu olduğu halde açıklamıyor.Bende diyorum ki kendi yaptıkları Transferlere inanmıyor.Yoksa kesinleşmiş Transferler aylarca neden açıklanmaz!
Maya Moore Transferine gelince ben inanmıyorum.Ama gelirse hem çok büyük süpriz olur hemde Fenerbahçe formasıyla görmek isterim.Angelin yerini dolduracak dünyada iki kişi var biri Maya Moree ikincisi Simone Ağustus.Ama onlar Zellous'ta karar kıldılar.
Vanguards of FB ye pelin konusunda katılıyorum.Çünkü Birsel Cappie ve Esmeral gittikten sonra çok yanlız kaldı.Bojovic belası gelince iyice serdi kendini.Olcay bence hala çok toy.Olcay,cansu,Tuğçe kumaşlar iyi ama hem ben ne oldum havasındalar hemde yeterince çalıştıklarına inanmıyorum.Bir Ara Van Hooijdonk,Alex ve Ömer Onan'ı incelemiştim.Herkesde katılır,Van Hooijdonk ve Alex çok güzel frikik atıyorlar.Bunlar antreman sonlarında hemen koşup banyo yapıp gitmiyorlar.çok iyi attıkları halde saatlerce Maketler üstünden atış yapıyorlar.Aynı şey ömer Onan içinde geçerliydi çok iyi üçlük atardı ama yinede saatlerce kimse yokken üçlük çalışıyordu.Obradovic der ki ''ben antreman bittikten sonra özel çalışanı severim.ama Anteremanlardan sonra Bogdanovic gibi çalışmazlarsa bence başarılı olamazlar''Tuğçe Ribauntlarda iyi ama aslında çok iyi bir şutör nedense korkak davranıyor ve bu konuda kendisini geliştirmiyor.Keza Cansu gitti üzülmedim,Çünkü özel bir çalışması yok.Ben sıradan biri olarak düşünüyorumda nekadar 3lük atarsan okadar kendini geliştirirsin bu toplu antremanla olacak işler değil.
Vallaha bu kadroyla bırakın UMMC'yi ligdede şampiyon olacagımıza inanmıyorum.İnşallah beni yanıltırlar.inşallah Göle çalınan maya tutar.2010 da namağlup takımdn eser yok.İsfendiyar bey geldiğinden buya bu branş geriliyor.14 sene sonra Galatasaray'ı şampiyon yaptık varmı bundan büyük başarısızlık.