Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2311494 defa)

0 Üye ve 6 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5250 : 02 Haziran 2016, 21:31:26 »
Eğer öyle bir durum varsa yuh derim artık..yuh ki ne yuh.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #5251 : 02 Haziran 2016, 22:06:28 »
Eyvah eyvah, Kuanitra, Olcay, Gökçe yok ama Coleman dimdik ayakta.Coleman kalacaksa konuyu kitle gitsin.

Çevrimdışı fenerbahce_1907

• Üye
« Yanıtla #5252 : 03 Haziran 2016, 12:01:10 »
Baktığın zaman yabancı transferini unutun gibime geliyor. Bir devşirme ve bir kaçta yerli transferi olur hepsi o. Levander, Coleman, Quikley, ve Veremeyenka kalan isimler. Yani geçen senenin aynı kadrosu. Üst düzey yabancı transferi olmayacak. Hedef yine Türkiye ligi. Avrupa'yı gözden çıkarmışlar anlaşılan. Geçmiş ola.

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5253 : 03 Haziran 2016, 13:17:25 »
Coleman'la yolları ayırdığımız yazılıyordu birçok sitede. Kalması imkansız, bir hata olmuştur resmi sitede.

Çevrimdışı damrsic

• Üye
  • Yer: Edirne
« Yanıtla #5254 : 03 Haziran 2016, 19:04:38 »
işin garibi hülya çoklarıda çıkarmışlar listeden geçen twitterda 7 senenin ardından zor oluyor gibi birşey yazmıştı hülya demekki ayrıldı. bu sene aldığımız esradan çok daha potansiyelli bir oyuncu bence inşallah süre alabileceği bir takıma gider.

• Üye
« Yanıtla #5255 : 03 Haziran 2016, 19:41:23 »
Coleman kalmiss..müjde....ben böyle şubenin...
Hülya gidiyor Esra geliyor..bu şube neyin peşindedir..cidden merak ediyorum...yazıklar olsun...Allah .....

Çevrimiçi Murat

• Üye
« Yanıtla #5256 : 03 Haziran 2016, 19:52:01 »
Ulan sistemimiz bir tane üst yapıya oyuncu çıkarsın yahu.  Olcay olacak dedik oda olmadı. Ne iştir bu.

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #5257 : 04 Haziran 2016, 00:00:46 »
gs koçluğa Marina Maljkovic'i getirmiş. Euroleague'e gidemeyip ekrem'i bıraktıklarında bütçeleri düşer diyordum ama öyle olmamış belli ki. Bizimkiler de çok düşünceli oldukları için aradaki fark büyümesin diye uyduruk coleman'ı tuttular herhalde. Pelin ve Sanders'ı falan da zorlamazlar. isfendiyar uyuzunun gitmesi bile bir şeyi değiştirememiş, yazık.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #5258 : 04 Haziran 2016, 09:02:54 »
Bonner, Stewart, Sanders falan derken Coleman kalıyor :D

E tabi F4 oynadı bu takım, boru değil. Çenemizi yormayalım biz, baştakiler biliyor bu işi :D

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #5259 : 04 Haziran 2016, 11:59:38 »
Bu Coleman'ın sözleşmesi bitmemiş miydi?  Hem ne güzel sevinmiştik Q gitti her şey çok güzel olacak diye :)
FENERBAHÇE

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5260 : 04 Haziran 2016, 17:13:06 »
Madem çok para harcamak istemiyoruz; gidip Jewell Loyd'u getirelim işte. Gün geçtikçe daha mükemmel oynuyor ve gelişimi muazzam. Coleman'dan en az 3-4 gömlek iyi oyuncu.

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #5261 : 04 Haziran 2016, 21:54:14 »
Madem çok para harcamak istemiyoruz; gidip Jewell Loyd'u getirelim işte. Gün geçtikçe daha mükemmel oynuyor ve gelişimi muazzam. Coleman'dan en az 3-4 gömlek iyi oyuncu.
Loyd benimde beğendiğim bir oyuncu ve kendisini de geliştiriyor sürekli ama o bölgede Quigley gibi skorer ve topu kullanmayı seven birisi varken bence lüks olur. Bana kalirsa guard bölgesine bir Avrupalı yabancı oyuncu almamız şart Cruz,Palau gibi.Coleman'in takimda kalip kalmadigini bilmiyorum resmi siteyede güvenmek istemiyorum ama umarım takımda kalmaz.
~ Zeljko's Soldiers ~

active

• Ziyaretçi
« Yanıtla #5262 : 04 Haziran 2016, 22:41:59 »
Loyd benimde beğendiğim bir oyuncu ve kendisini de geliştiriyor sürekli ama o bölgede Quigley gibi skorer ve topu kullanmayı seven birisi varken bence lüks olur. Bana kalirsa guard bölgesine bir Avrupalı yabancı oyuncu almamız şart Cruz,Palau gibi.Coleman'in takimda kalip kalmadigini bilmiyorum resmi siteyede güvenmek istemiyorum ama umarım takımda kalmaz.
Quigley'i daha çok 3'te de kullanabiliriz, kadın basketbolunda fiziksel açıdan çok fazla problem çıkmıyor. Ya da Loyd'u kısa sürelerde 1'de kullalabiliriz. Benim demek istediğim maliyeti düşük olan kaliteli oyuncular da çok fazla. Coleman'ın kalması felaket olur.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #5263 : 04 Haziran 2016, 22:50:20 »
Angel ı beğenmeyenler vardı Coleman geldi, Quanitra'yı de beğenmeyenler var Esra Ural Geldi yerine aynı şekilde Olcay'ı da beğenmeyenler vardı oda gitti gelenlere ve gidenlere bakınca takımın seviyesinin düştüğü net kere net

• Üye
« Yanıtla #5264 : 05 Haziran 2016, 02:12:02 »
Asagidaki kelimeler ile bir cümle kurunuZ..

İncir , fb , şube , kadın , çuval, bir, basketbol, ettiniz, bok.