Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2314154 defa)

0 Üye ve 22 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5610 : 24 Ekim 2016, 10:56:53 »
seneye keske sunu becerebilsek...(birsel devam ederse diyelim 2-3 oyuncusu etmezse 1-2 oyuncusu)
sanders olmuyorsa tilbe'yi mutlaka alıp; kısa oyuncu devsirmek bir yolunu bulup...cok daha etkili olabilir uzun vadede...
ama o kısa oyuncuyu nasıl bulacagız ve devsirecegiz...cok zor...bu durumda el mahkum mecburen sanders'a gıtmek zorunda kalıyorsun...

birsel-pelin-melisa
allie-ayse-merve
yıldız abdli 3 numara-(devsirme 2-3 oyuncusu)-melis
lavender-vera*-tugce
gruda-tilbe-esra
« Son Düzenleme: 24 Ekim 2016, 10:58:06 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #5611 : 30 Ekim 2016, 16:03:12 »
Ayşe Cora,Pelin Bilgiç,Esra'nın bu takıma gelmemesini düşünen arkadaşlar var.Ligimizde yabancı sınırlaması olduğu unutulmamalı.Alt yapıdan gelenler kolay kolay yer bulamıyorlar bunuda yazalım kafamıza.
 Transferlerde özellikle Quigley ayarında skorer oyuncu alınmaması önemli eksiklik.
Coleman'ın zelous'un olmadığı yerde sıkıntı çekeriz.
Q nun yerine devşirme açığımız Lara Sanders'le kapatılmalıydı.Yoksa neden Q yollandı.
Sandrine Gruda'yı geçen sene çok istemiştim busene bize çok faydası olur

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
« Yanıtla #5612 : 30 Ekim 2016, 16:13:06 »
Ayşe Cora,Pelin Bilgiç,Esra'nın bu takıma gelmemesini düşünen arkadaşlar var.Ligimizde yabancı sınırlaması olduğu unutulmamalı.Alt yapıdan gelenler kolay kolay yer bulamıyorlar bunuda yazalım kafamıza.
 Transferlerde özellikle Quigley ayarında skorer oyuncu alınmaması önemli eksiklik.
Coleman'ın zelous'un olmadığı yerde sıkıntı çekeriz.
Q nun yerine devşirme açığımız Lara Sanders'le kapatılmalıydı.Yoksa neden Q yollandı.
Sandrine Gruda'yı geçen sene çok istemiştim busene bize çok faydası olur
Abi mesele yerlilerin gelmemesi değil. Pelin Bilgiç geldi mesela herkes çok sevindi. Ama Olcay varken Ayşe Cora kim? Hiç bir özelliği yok.
Keza Tilbe dururken neden Esra alınır kimse anlamıyor. 
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #5613 : 02 Kasım 2016, 00:19:21 »
Abi mesele yerlilerin gelmemesi değil. Pelin Bilgiç geldi mesela herkes çok sevindi. Ama Olcay varken Ayşe Cora kim? Hiç bir özelliği yok.
Keza Tilbe dururken neden Esra alınır kimse anlamıyor.

Birincisi ; Olcay benimde sevdiğim bir oyuncu.Tam Yararlanacağımız Zaman Gönderiliyor.Bana göre Olcay Geçen sezonda burda olmayacaktı.Didem Yüzünden,Fazla süre alamaması Yüzünden, Mutsuz bir sezon geçirdi.Bir bizdeki Olcay'a bakalım Birde yeni takımında.Orda güven verilmiş,Sorumluluk verilmiş,Daha İstekli Daha Arzulu.
İkincisi ; Birincinin devamı gibi.Alt yapımız çok iyi bence,Yetiştirme güzel,A takımına kazandırmakda güzel,Gelenlerin çoğunuda seviyoruz ama Bençte sadece sayı kalabalığı yapılıyor.Bildiğim kadarıyla oyuncu değiştirme sınırı yok,(bu konuda yanlışsam düzeltiniz?)Birer dakika bile olsa zaman zaman yer verseler hem onlar güven kazanacak,hemde Aslarda nefes alacak.Onlarda haklı olarak gitmek zorunda kalıyorlar.Cansu ve Olcay ayarına getirincede Takımda Tutmayı Beceremiyoruz.
Üçüncüsü ; de Transfer yaparken sadece Yabancı Oyuncu alınıyor yada tek tük vadesi dolmuş yerliler.Yabancı sınırlamasının olduğu yerde Hem yerli Oyuncular Hemde Devşirme oyuncunun önemi büyük oluyor onun içinde alınan Yerli oyunculara sevindim.Ben yanlışsam düzelt sonkale1907 Esra ile Tilbe farklı.Türkiyede Sadece Nevriye aklıma geliyor.Tabi Nevriye olmak zor ama ona en yakın Esra diye düşünüyorum.Nevriye bize geldiğiyde gitti zaman ki farklar bambaşkaydı.Pelin ve Cora'yada güveniyorum şahsen.Bunun haricindede yerli oyuncu alınsaydıda yinede isterdim.Bizim esas dikkat etmemiz gereken Yabancı Transferlerdi malesef ondada yeterince akıllı ve hassas davranamıyoruz.Ben olsam Stricklen'i almazdım.Yerine Layota'ı almıyacaksam Q'yu satmazdım.Zellous ve Coleman bu Takıma bir beden küçük derken onlardanda olduk..Tabi bunlar benim şahsi görüşüm sizin kadar iyi bilmesemde sadece seyirci gözüyle bakıyorum.
« Son Düzenleme: 02 Kasım 2016, 00:49:42 Gönderen: ahadeli »

Çevrimdışı Afiliadam

• Üye
  • Yer: İstanbul - Adana
  • https://twitter.com/Afiliadam
« Yanıtla #5614 : 03 Kasım 2016, 20:42:56 »
Avrupali bi 3numara bakılıyormus sanırım
#IngaOrekhova

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #5615 : 04 Kasım 2016, 00:06:47 »
Kaynak nedir hocam. İnşallah takviye yapılır.

• Üye
Ynt: Fenerbahçe Kadın Basketbol Genel Haberler
« Yanıtla #5616 : 07 Kasım 2016, 17:38:53 »
Akasya avm basket takımına sponsor olmuş. Burdan gelcek parayla getirin şu Maya Moore'u artık.

• Üye
« Yanıtla #5617 : 08 Kasım 2016, 11:07:44 »
su yeni sponsorla su petrovic'i cıkarsak keske prag'dan madem 3 numara bakıyoruz...
bonner yerine alınaiblecek oyuncu iste...avrupalı modeli...

bu arada stricklen icin bir kac kelam edeyim...

stricklen'e cok laf ediyoruz..bende ediyorum..ama gunah kecisi ilan ediyorum kızı...esas kızgınlıgım subeye...yaptıkları hatalara...bonner meselesi, onun yeirne avrupalı birini alıp, ocak'ta baska amerikalı almayı akıl edememelri gibi...

ama stricklen icin sezon bası bir kac kelam etmistim..hatırlayan belki vardır..

ben strcklen'in coleman'dan daha kotu oyuncu olmadıgını, kesinlikle daha potansiyelli oldugunu yazmıstım..

esasında mac ıcınde bakarsnaız; stricklen bu dediklerimi haksız cıkarmıyor..

kesinlikle daha iyi sutor
daha cok reb katkısı veriyor
daha cok savunma isini biliyor, top calma ve yardıma gitme islerinde daha iyi...

ama dedigim gibi stricklen'in problemi mac icine girememek, sorumluluk almamak...canik macında alınca neler oldu gorduk...23 sayı 7 reb 1 asist 2 top calma yaptı..5/11 3 sayı 4/5 2 sayı yaotı...
ama bu surekli olur mu bilemiyorum..yani ncaa de ki haline donebilir mi tekrar burada hava yakalayıp...guven meselesi...

stricklen'in seattle'daki ilk 3 senesi allie ve lavender'in 6. adam rolunde farksızdı ve iyi is cıkartıyordu..ama takastan sonra conneticut'da isler degisti sorumlulugu iyice azaldı ve bu sene iyiden iyiye 8.; 9. oyuncu rolune dustu conneticut'da...iyice salmıs gozuktu...tekrar isin icine sokarsak belki bekledigimizdne fazlası gelebilir...deidigm gibi potansyieli var ama acıga cıkarmak lazım...draft 2 numarası kotu oyuncu olamaz bu kadar...

draftine bakarsak..
2012 1 Nnemkadi Ogwumike 2 Shekinna Stricklen 3 Devereaux Peters 4   Glory Johnson 5 Shenise Johnson 12 Damiris Dantas 14 Tiffany Hayes 17 Riquna Williams 29 Lynetta Kizer
cok parlak bir sezon degil esasen wnba icin...ama 30 secılenden 10 tanesi bir turlu wnba'de tutunan oyuncular...cok kotu bir oran degil, ortalamaya bir yıl oyuncu kailtesi acısından..

ama bakalım neler olacak...ocaga kadar memnun kalacak mıyız bunu kendi belirleyecek bence...

dedigim gibi amerikalı oyuncu olarak bu sene boyle diyip (zaten allie gibi bir devsitrmemiz var-yıldız amerikalı gibi), stricklen'i sanki avrupalı iyi bir yan parca olarak gorerek; (biraz da mecburiyetten (maya-bonner-della donne-parker olmuyorsa); su yeni sponsorla ciddi bir avrupa'lı yıldızı cıkarmtak lazım bir takımdan...yani paraya avrupalı ıcın kıyalım...(zaten abd'li yıldızdan her turlu ucuz da gelir)

ben iyi bir paraya ve ligdede surekli oynama sartıyla petrovic'i getirebilecegimize inanıyorum..yeter ki sube bu vizyonda olsun...

petrovic + stricklen ile de avrupa'da  is yaparız..en azından rotasyon seven kocun elinde fazla oyuncu oldugundan kullanabilecegi sahada hep skor opsıyonu kalır..

« Son Düzenleme: 08 Kasım 2016, 11:09:24 Gönderen: Vanguards of FB »

• Üye
« Yanıtla #5618 : 08 Kasım 2016, 13:15:28 »
Geçen twitter da Bonner'in c.dupree ile evlendigini gördüm. Bonner transferinin yatma sebebi buysa ki budur büyük ihtimalle,  yazık subedeki geri kafalilara.

Çevrimdışı ilkerz

• Üye
    • ilkerzzz
« Yanıtla #5619 : 08 Kasım 2016, 13:50:56 »
Maya Moore won't be playing overseas this offseason. #WNBAOverseas
En son umutlar ölür !

• Üye
« Yanıtla #5620 : 08 Kasım 2016, 15:04:36 »
Geçen twitter da Bonner'in c.dupree ile evlendigini gördüm. Bonner transferinin yatma sebebi buysa ki budur büyük ihtimalle,  yazık subedeki geri kafalilara.

o abicim...

ama soyle bir durum sonrası da olabilir...biz bonner'la anlastık; direkt veto yemedi belki ama eger ben dupree ile evlenecem sonra gelecem dediyse de yatmıs olabilir transfer...

bilemiyorum detayını...ama bu evlilikle alakası oldugu kesin...

Çevrimdışı FeNeRiM669

• Üye
  • Yer: Almanya
« Yanıtla #5621 : 08 Kasım 2016, 17:47:23 »
bunlara her hafta bir sponsor iddiasi geliyor, bugün de bir sponsor ile anlasmisiz
şu erkek takimina bir tane sponsor bulun Allah askina

• Üye
« Yanıtla #5622 : 08 Kasım 2016, 18:10:52 »
Maya Moore da bu sene kesin oynamıcam diyorsa Elena Delle Done ya da Seimone Augustus' tan başka alabileceğimiz kimse gelmiyor aklıma.
« Son Düzenleme: 08 Kasım 2016, 18:18:01 Gönderen: ertugrul_solomon »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #5623 : 11 Kasım 2016, 00:22:03 »
Kaynak nedir hocam. İnşallah takviye yapılır.

Kayna Yeni Sponsorumuz.Ama Transfer olurmu orası muamma.Ama benim gönlümden geçen çok iyi skorer oyun kurucu.Birsel'le takım zorlanır.

Çevrimdışı Kevin Rankin

• Üye
« Yanıtla #5624 : 26 Kasım 2016, 20:25:15 »
Quigley ve Gruda çok iyi oyuncular Lavender de öyle çok faydalı. Doğumdan önceki Vera da çok iyiydi. Vera ve Stricklen da Quigley, Gruda ve Lavender ayarında olsa ciddi şansımız olurdu.