Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2356483 defa)

0 Üye ve 11 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
  • Yer: MERSİN
Ynt: Fenerbahçe / Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #5670 : 28 Şubat 2017, 12:25:39 »
Yılmaz Abi gelse de biraz kadro mühendisliği yapsa.  :)
Onsuz tadı olmuyor  :)
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #5671 : 28 Şubat 2017, 12:31:48 »
Avrupalı 3 numara aranıyorsa bence Stricklen gönderilir.
Dünyanın en iyi 3-4 kadın basketbolcusundan birini alıyoruz ama resmi site Parker'ın 5 numara olmadığının hala farkında değil.

O zaman 4 yabancı uzun lüks olur. Avrupalı 3 numara kim var bu donemde?

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #5672 : 28 Şubat 2017, 12:33:01 »
Şu maya moore u da alsalar iki aylığına . O zaman kupa çok yakın olurdu.

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
« Yanıtla #5673 : 28 Şubat 2017, 13:22:36 »

O zaman 4 yabancı uzun lüks olur. Avrupalı 3 numara kim var bu donemde?
Avrupalı değilde Abd li var. Kendisi Maya Moore'dur  :)
Yönetim futboldaki rezilliği manipüle etme adına gözünü karartıp böyle bir hamle yapsa bari..
FENERBAHÇE

Çevrimiçi ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #5674 : 28 Şubat 2017, 22:21:22 »
Candace Parker transferine çok sevindim fakat takımın kanayan yarası 3 numara pozisyonu vasatken eldeki 3 ü yollayıp uzun almak saçma. Ha sağlam bir eu 3 gelirse efsane olur . İnşallah bir transfer daha olur ama olmazsa bence stricklen değil lavender tribüne çıkmalı, gitmeli artık nasıl olacaksa.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #5675 : 28 Şubat 2017, 22:38:47 »
Hem Lavender hem Şekina gidip Parker'la birlikte bir kısa ABDli gelecekse muazzam bir hamle ama EL şampiyonluğu bu sezon çok uzak her türlü.

Çevrimdışı ELM

• Üye
  • Yer: Adana-Antalya
« Yanıtla #5676 : 01 Mart 2017, 01:48:11 »
Kalite olarak bence Parker=Taurasi=Moore=Griner > diğerleri
Şu kadroya birde 2-3 oynayabilen skorer bir oyuncu daha gelse müthiş olur.
~ Zeljko's Soldiers ~

Çevrimdışı sonkale1907

• Üye
« Yanıtla #5677 : 02 Mart 2017, 12:30:35 »
Seneye de Moore ve Sanders alınırsa mükemmel olur.

Birsel-Pelin
Quigley-Ayşe
Moore-Şebnem/Begüm/Şaziye
C.Parker-Sanders-Bahar
Gruda-Tilbe-Esra

Gruda ligde dışarıda kalır..
Tek can sıkıcı husus yabancı sayısının 4+1 den 3+1 e düşecek olması..

FENERBAHÇE

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #5678 : 02 Mart 2017, 14:09:13 »
3+1 kesinleşmedi sanırım. Oldum olası şu ülkede sınırlamalara, kısıtlamalara karşıyım. Türk sporunu baltalamaktan başka bir şey değil. Tüm branşlarda yabancı kısıtlaması kalkmalı. Türk oyuncusu yetenekli ise oynar, değilse de daha çok çaba sarfetmesi gerektiğini bilir.  Senin rakiplerinin avrupada yabancı kısıtlaması mı var ki. Geri kafalı bir zihniyettir bu. Başka bir şey değil.

Bu arada Vera'yı sadece Avrupa için bile kadroda tutarım ben. Kaldı ki Parker bildiğim kadarıyla sezon ortası takıma katılan bir isim. UMMC'de iken de öyleydi.

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #5679 : 03 Mart 2017, 14:02:55 »
Seneye su takımı ana hatlariyla koruyup 2 oyuncu yollayıp, 3 oyuncu alacaksın...Tamamdır..Gidecekler belli zaten Esra ve jantel bence..1 kitadisi 3 numara, sanders ve Tilbe...
Sanders ve Tilbe yi, Lavender ve Esra yerine alacaksın ki böylece ligde artık hangi uzunu kesme derdin olmayacak...Keseceksin verayi , parker-gruda-sanders-tilbe ile oynayacaksin ligi...Avrupa'da ise Vera eklenecek..Hatta parker ocak ta katılsa bile dert etmeyeceksin..Vera ligde oynayacak sürekli o vakte kadar...
Kitadisi 3 numara adayımız ise McBride YDÜ den cikaramazsak ki zor zaten (ancak birleşme olursa)..Karıma christmas..Hatta al petrovic i . Öbür kitadasini da birsele destek çıkacak combo guard da kullan.
Gerçi aşağıda daha detaylı yazdım..Petrovic olayı daha iyi oluyor.

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 03 Mart 2017, 14:35:42 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı Vanguards of FB

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #5680 : 03 Mart 2017, 14:24:06 »
Esasinda parker i Şubat'ta gelir diye hesap edersek 4 transfer...Seneye petrovic-sanders-tilbe paketi in...lavender-esra out...
4.olarak Hatta bir tane de kitadisi combo alıp mesela loyd gibi yada Diggins gibi(birsele bağlı) yani sezona 4 eu +1 kitadisi ile başlamak..zaten elindeki eu lardan biri kitadisi ve 1 devşirme olunca yetecektir bu kadar amerikali...parker ile gene subat sonrası anlaşacaksin sene sonu için..
Yol haritası bu olursa süper olur.

Birsel-pelin-melisa
Allie(*loyd)-ayse
Petrovic(*allie)-tugce-melis
Sanders-vera(*petrovic)
Gruda(*Vera)-tilbe
+C.Parker
Şubat'ta parker takviyesi gene.

Üstteki kadro ligde her türlü değişerek oynar 5 yabancı olarak arasında.
İstersen loyd u kes;allie 2-petrovic 3-vera 4-gruda 5 yap,
İstersen allie yi kes;Loyd 2-petrovic 3-vera 4-gruda 5 yap,
İstersen petrovic kes;loyd 2- allie 3-vera 4-gruda 5 yap,
İstersen Vera kes;loyd 2-allie 3-petrovic 4-gruda 5 yap,
İstersen gruda kes; loyd 2-allie 3-petrovic 4-vera 5 yap...
Hepsi çalışır ligde...Avrupa'da hepsi olacak zaten...

Bence mükemmel bir kadro olur...Ama biraz tuzlu olur loyd+petrovic...Sanders ve Tilbe sözleşmesi bitiyorsa ve bedava gelirse bence problem olmaz bu ikiliyi almak..Nasıl da bonservis olmayacak.
Lavender ve Esra'Yı oynattigimiz paraya nerdeyse Sanders ve tilbe oynar zaten...
Yani mesele bonservisleri varsa.ama bdigim her ikisi de sene sonu serbest kalıyor...Check etmek lazım...

Düşününce zaten bu sene ki bütçe üzerine loyd+petrovic biniyor...Stricklen için 5 ay ödediğini parayi ödemeyip o paranin biraz üstü ile nerdeyse parker i 3 ay getirirsin zaten...

Tahminim parker - stricklen farkı 150k(çünkü parker kısa süreli gelecek)
Sanders-lavender farkı 50k
Tilbe-esra farkı 50k
Üzerinde olmaz...Yani toplam 250 k...Bu fark gelen ve gidenler arası farklar geçen seneye göre...Bütçe aynen korunur nerdeyse..

Esas takviyeler ise aşağıda yazdıklarım...2 transfer fark yaratacak.
Petrovic (ort.400 k)ve loyd(ort.600k) a verilecek sezonluk paralar ile fark toplam 1000-1250 k civarı olur geçen seneki kadroya göre..Bu hesap bonservis vermezsen Sanders ve Tilbe için çok rahat tutar...

Yani deniyor ya 5000 k bütçe var..Yahu 6000 k civarı harcasak önünde rakip kalmaz..Sonuçta bu kadroda esasen subata kadar tek kitadisi ile 5 yabancılı..Ama devşirme de olunca Sanders gibi 2.kitadisina gerek kalmıyor zaten Avrupalıların üst düzey oluyor...Şubat'ta ise 6.Yabancının yıldız olarak takıma katıp tüm kupaları teker teker topluyorsun..Riski azaltıyorsun..Ve son hamlenin olası bir sakatlık riskine karşı kitadisi olarak elinde saklı tutmuş da oluyorsun..Çünkü ihtiyacın da yok böyle 5 yabancı varken...Hatta baktın rakipler zayıf, sen yakıt yakıt oynuyorsun alma kardeşim son ismi...
Gerçi parker i kim istemez..Gelsin kupa kaldırsın o bile yeter ablamiz.

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
« Son Düzenleme: 03 Mart 2017, 14:39:08 Gönderen: Vanguards of FB »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #5681 : 03 Mart 2017, 15:17:38 »
Seneye en önemli hamle Sanders. Olmazsa olmaz. Hem Levander kazmasından kurtuluruz, hem kıta dışı kontenjanı açılır, hem de yerli statüsünde.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #5682 : 03 Mart 2017, 16:10:46 »
Fenerbahçe Kadın Basketbol Takımı'nın yeni transferi Birleşik Amerikalı Candace Parker, bir an önce Fenerbahçe forması giymek için sabırsızlandığını söyledi

FB TV’de yayınlayan Güncel programında Serhan Hayat ve Kıvanç Özkök’ün sorularını yanıtlayan Candace Parker, “Uzun zamandır deniz aşırı ülkelerde oynadım. 6 sene Rusya’da oynadım. Fenerbahçe her zaman takip ettiğim ve sevdiğim bir kulüptü ve hep kafamda vardı. Teklif gelince çok sevindim. Lavender ve Gruda buranın çok güzel bir şehir, Fenerbahçe’nin çok büyük bir kulüp ve taraftarının çok ateşli olduğunu söylediler. Bir an önce Fenerbahçe formasın giymek için sabırsızlanıyorum. Sayın Başkanımıza da çok teşekkür ediyorum. Transferde emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” diye konuştu.

Fenerbahçe ile ilgili ilk tecrübesini Galatasaray ile Fenerbahçe arasında oynanan Euroleague finalinde yaşadığını belirten Parker, “Final maçında Fenerbahçe taraftarının oradaki coşkusunu görmüştüm. Şu anda o taraftarın benim arkamda olacağını düşünmek müthiş bir duygu. Sosyal medyadan müthiş hoş mesajlar geldi. Adeta mesaj yağmuruna tutuldum. Onların artık arkamda olmasından çok mutluyum” dedi.

Lavender ve Gruda ve Quigley’i iyi tanıidığını belirten Parker, “ Çok fazla oyuncuyu tanıyor olmam büyük avantaj. Adaptasyon sürecinin fazla uzun olmayacağını biliyorum. Önümüzde bir Avenida serisi var. Hızlı bir tempoda olaya adapte olup elimden geleni yapacağım ve Final-Four’da da katkılarım olacak” dedi.

Ancak Final Four öncesinde Avenida serisini düşünmeleri gerektiğini belirten Candace Parker, “Basamak, basamak gitmeliyiz. Önce Avenida’yı geçip adımızı Final-Four’a yazdıralım. Elbette kapasitemiz var ama öncelikle önümüzdeki maçı düşünüyoruz. Fenerbahçe’nin hem ligde hem de Avrupa’da şampiyon olması için elimden geleni yapacağım” dedi.

Kardeşi Anthony Parker ve babasının basketbolcu olmasında büyük payı olduğunu söyleyen Candace, futbol oynamasının da basketbola geçişte fayda sağladığını kaydetti

14 yaşında smaç basmaya başladığını belirten Candace “ Abim potaya basmaya ancak 16 yaşında başlamış. Onunla rekabet halindeydim. Tenis topuyla potaya basma antrenmanları yapardım” dedi.

“WNBA önemli hayallerimden biriydi ve en önemli oyuncularından biri olmayı hayal ediyordum. Futbolla başladım yeteneklerimi geliştirdim, tüm farklı pozisyonlarda oynamayı ve çok yönlü bir basketbolcu olmayı başardım” diyen Parker,  sütlacın en sevdiği tatlı olduğunu belirtti ve taraftara “Salı günü çok önemli bir maçımızı var. Sezonun geri kalanında size çok ihtiyacımız var. Şampiyonluk için elimizden gelenin yapacağız” mesajı vererek sözlerini tamamladı.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #5683 : 03 Mart 2017, 16:12:11 »
Şu kalitede bir isim geliyor takıma ve yanına bir kişi daha almayıp yine eksik bırakıyoruz. UMMC'nin Kursk'tan fark yediğini görünce yenilmeyecek takım değil diye düşünmeye başladım. Keşke bir hamle daha yapsak.

Umarım Parker uzun yıllar kalır takımda.

Çevrimdışı Tekirdağlı

• Üye
« Yanıtla #5684 : 06 Mart 2017, 12:58:40 »
Parker sözleşmesine 3 numara oynar diye bir madde koydurmuş diyorlar...5 dakikadan fazla 4-5 oynamam demiş....
Birsel'in de milli takımdan affını isteyip 1 yıl daha oynayıp basketbolu bırakacağı konuşuluyor kulislerde....