Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2248955 defa)

0 Üye ve 148 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #8100 : 26 Mart 2022, 12:28:37 »
Amerikalı hakkını Williams'tan yana kullanmak pek mantıklı gelmiyor.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #8101 : 26 Mart 2022, 12:30:31 »
Inşallah ekanin iki uzunu bağlamışlardır. Sabally ve olursa McCowan la yıllarca pota altında herkesi ezeriz. Alina da aptallık yapıp gitmez artık bi yere. Ondan sonra 2 abd li hakkını istediğin gibi kullan kısalardan.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #8102 : 26 Mart 2022, 13:01:01 »
Bir şeyler düşünülmesi ve ilgilenilmesi güzel de.Burdaki listeye göre Mc Cowan yerli olması karşılığında güzel.Alina,Kayla,Sabally ve olcay kalsın,Yerli Cowan olsun.Gerisi bana aman aman gelmesede idare eder.Zaten buraya isim yazsak yine bildiklerini okuyacaklar.Ama şu kesin ki yabancı sınırlamasından dolayı yerli oyunculara küçümsenmiyecek takviye şart.32 yaşındaki Harika'yla olacak iş değil,Ozaman Baharı al 33 yaşında oda pota altında iş yapar..Meltem 22 yaşında ,Kazma dediğiniz Esra ,Cansu,Melis Gülcan,Sevgi şuan aklıma gelmeyen bir çok yerli var.Alperi kalır sanıyorum.Asenada düşünenler var.Kısacası önümüzdeki sezon yerli bencimizi güçlendirmemiz şart.Anladığım kadarıyla Jones - Meesseman - Fathoux düşünmüyorlar sanırım.

Birde Scorpionur,Plum konusunda ki görüşünü biraz açarmısın?Hartley konusunda senle hem fikirim de Pulum gibilerle vakit kaybetmeye gerek yok gibi anladım.Merak ettim sence kim olmalı?
Abi vakit kaybetmeye gerek yoktan ziyade plum wnba sınırları dışında çok fazla takımın merkezinde olması gereken oyuncu profiline bürünüyor bir tık.Yani elde alina varken plum'ı verimli bir şekilde kullanmak çok büyük meziyet isteyen bir iş,direk topu eline isteyecek isim yani kısaca,o yüzden onun kadar bireysel anlamda baskın olmayacak,ama takımın organizatörlüğünü üstlenecek birine ihtiyacımız var şu anda.Ama plum öyle çok ultra bir skorer kısa da değil,eğer o tanıma uyacak bir kısa bulabiliyorsak bir şekilde çözülür zaten sorun.Problem plumın kendine o özgürlüğü isteyecek kadar da özel bir skorer olamaması yani bana sorarsanız

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #8103 : 26 Mart 2022, 13:03:31 »
Mesela örnek verecek olursak,sakatlık sürecini hiç yaşamamış olsaydı uconndan paige bueckers ı isterdim gelecek sezon için,ya da grupta daha önce de adı geçen caitlin clarkta olabilir,ikisi de buralarda gayet öne çıkabilecek isimler,daha doğrusu rol çalmadan kendi ortalamalarını burada da yansıtabilecek profiller

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #8104 : 27 Mart 2022, 15:18:42 »
Fenerbahçe Safiport Kadın Basketbol Takımı'nın dün bize yaşattığı kötü günün ardından bugün iyi bir haber vereyim!
Koç Viktor Lapena Mayıs ayında Fenerbahçe'ye veda ediyor! Kendisi Kanada Milli Takımı ile 4+3 yıl sözleşme imzaladı! Yönetime de söyledi ve Kanada'dan ev dahi tuttu!(Meriç Tunca)
Eğer doğruysa keşke doğru düzgün bir koça gitseler,hiçte umudum yok ama bir ihtimal şaşırtırlar mı diye de düşünmüyor değilim,işin can sıkan tarafı final 4 da lapena şampiyon olup ayrılmayı ciddi bir hedef olarak düşünüyor mudur,yoksa artık tamamen kanada tarafına mı odaklanmıştır,o konuda kafamda çok soru işareti belirdi şu an

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #8105 : 27 Mart 2022, 15:27:52 »
Bu saatten sonra Lapena bu takıma etki edemez. İşimiz Alina Iaqupova,  Kayla Mc Bride ve Satou Sabally e kaldı . Onlar iyi oynarsa kazanırız yoksa hüsran.

Mc Bride yine sıçarsa yol verilsin. Williams i zaten hiç istemiyorum. Ciak in bir sakatlanması herşeyi karıştırdı

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #8106 : 27 Mart 2022, 15:31:07 »
Scorpionue o baya oldu belli olali yeni degil.Ams etkiler tabi.Kanada takımının yaptıgı federasyon etik değil.Bu arada gayet güzel moc o iptal edilen sezonda şampiyonluğa gidiyorduk bence zandada vardı.Sonradan düştü. Ve bize koç dayanmıyor kimse beğenilmiyor Garniere bile burun kivirmid bir takimin taraftarıyız Bence yabancı koç gelmez bitti o gu ler kontenjanda düşüyor.Ömer Buharalı olur koç.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #8107 : 28 Mart 2022, 21:05:49 »
Scorpionue o baya oldu belli olali yeni degil.Ams etkiler tabi.Kanada takımının yaptıgı federasyon etik değil.Bu arada gayet güzel moc o iptal edilen sezonda şampiyonluğa gidiyorduk bence zandada vardı.Sonradan düştü. Ve bize koç dayanmıyor kimse beğenilmiyor Garniere bile burun kivirmid bir takimin taraftarıyız Bence yabancı koç gelmez bitti o gu ler kontenjanda düşüyor.Ömer Buharalı olur koç.
Bir konuda bende sana katılıyorum. Bizede hoca beğendirmek zor.
Lapena geldiğinde iyi hatırlıyorum sırf Euroleague için gelmişti. Ama olmadımı olmuyor. Bir kupayı bile Mersin'e kaptırandan Euroleague'yi beklemek hayal bence.
Aslında akıl bir derler internette bir yorumcunun sadece yazdığı bir kubleyi hatırlıyorum Euroleagueyi istiyorsanız takviye şart. Özellikle oyun kurucu Olcay ve Alperi'ye teslim edilemez diye. Aradım sonra bulamadım acaba takviye isimleri neydi kaç kişiydi okuyamadım. Tabi sen takviyeye şiddetle karşıydın. Mersin maçında sadece Vandersloot bile oynasaydı başka şeyler konuşabilirdik.
Bir arkadaş yazmış işimiz Mc Biride, Sabally, Lagupova'nın kişisel oyununa bağlı diye işte bunu devam lı söylüyoruz. Gs maçındada Mersin maçındada iyi günlerinde olsun diye dua edeceğiz
Konu Ömer Buharalı'ya gelince ona gelene kadar Zafer Kalaycıoğlu, var. Ben beğeniyorum. Onun tek gönderilme nedeni Euroleague yi alamazmış. Sen bizim yazdıklarımızı al sonra konuş derler adama

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #8108 : 28 Mart 2022, 22:15:19 »
Plum gsden ayrılmış. Sadece Avrupa'da eurocupta oynayacakmis. Lig maclarinda olmayacakmış.

Bu arada ogunbowale ile anlaşan GS genel kuruldaki bütçe kısıtlaması nedeniyle imzalar atılmadan geri dönmüş.
« Son Düzenleme: 28 Mart 2022, 22:18:10 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #8109 : 28 Mart 2022, 22:24:43 »
Plum gsden ayrılmış. Sadece Avrupa'da eurocupta oynayacakmis. Lig maclarinda olmayacakmış.

Bu arada ogunbowale ile anlaşan GS genel kuruldaki bütçe kısıtlaması nedeniyle imzalar atılmadan geri dönmüş.
Acayip bir oyuncu zenginliği oluştu Avrupa’da şu an.
Ama bizim akıllı yönetim ne yapıp edip Williams gibi çöpleri toplamaya devam eder.
ABD’li kısa-Olcay
ABD’li kısa-Quigley-Türk
Alina-Zanda
Jones-Sabally-Tuğçe
McCowan-Meessaman
Türk olarakta Esra ve Pelin’i geri getirmeye çalış.Direkt şampiyon kadro.
Hiçbir rakibi olamaz bu kadronun.
Tabii bizimkiler vizyonsuzluk gösterip saçma hamleler yaparsa unut gitsin sezonu.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #8110 : 28 Mart 2022, 22:41:54 »
Quanitra mi kaldı allah aşkına.Pelini dönmez. Bu arada kontenjan düşeceği için kolej liginden aç yabancılar al tamam.Alinanin  yanına.Seneye topu tüfeği erkek baskete yatırmalıyız.14 16 maç için dışarıda fazla yabancı tutma lüksümüz yok bizim.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #8111 : 28 Mart 2022, 22:45:09 »
Acayip bir oyuncu zenginliği oluştu Avrupa’da şu an.
Ama bizim akıllı yönetim ne yapıp edip Williams gibi çöpleri toplamaya devam eder.
ABD’li kısa-Olcay
ABD’li kısa-Quigley-Türk
Alina-Zanda
Jones-Sabally-Tuğçe
McCowan-Meessaman
Türk olarakta Esra ve Pelin’i geri getirmeye çalış.Direkt şampiyon kadro.
Hiçbir rakibi olamaz bu kadronun.
Tabii bizimkiler vizyonsuzluk gösterip saçma hamleler yaparsa unut gitsin sezonu.
Ruslarin olmadigi bir basketbol inanilmaz bir fırsat ve rekabet doğuruyor. Bir cok kaliteli oyuncu bosa cikti ve ruslarin verdigi çılgın ucretlerin muhtemelen cok daha dusugune alinabilir konumdalar.  Gs bile ogunbowale düşünmüş olmamış. Bizim.subeyi yönetenlerde ne o zeka ne de vizyon var. Bula bula bentleyi bulmuşlar o kadar isim arasından. Sadece Jones meeseman yapsalar bile kabulüm. Bizim sıkıntımız uzunlarda.
Simdi biz trene bakar gibi bakarken mersin, avenida gibi takimlar toplar bu isimleri.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #8112 : 29 Mart 2022, 00:12:45 »
Ogunbowalenin metin oktay tesislerinden bir fotoğrafı paylaşılmış ama bugün,sanırım vazgeçmelerine rağmen yapmışlar transferi,şaka gibi olay :D

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #8113 : 29 Mart 2022, 00:13:59 »
Tam tersi önümüze böyle bir fırsat çıkmışken ömer buharalı yı geçtim,herhangi bir yerli koça gitmeyiz asla,yabancı birine gidilir ama umarım doğru bir isim olur

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #8114 : 29 Mart 2022, 00:16:54 »
Ruslarin olmadigi bir basketbol inanilmaz bir fırsat ve rekabet doğuruyor. Bir cok kaliteli oyuncu bosa cikti ve ruslarin verdigi çılgın ucretlerin muhtemelen cok daha dusugune alinabilir konumdalar.  Gs bile ogunbowale düşünmüş olmamış. Bizim.subeyi yönetenlerde ne o zeka ne de vizyon var. Bula bula bentleyi bulmuşlar o kadar isim arasından. Sadece Jones meeseman yapsalar bile kabulüm. Bizim sıkıntımız uzunlarda.
Simdi biz trene bakar gibi bakarken mersin, avenida gibi takimlar toplar bu isimleri.
Bentley işi umarım olmaz ya,bu kadar büyük fırsat varken gerçekten bentley için uğraşılacaksa hiç uğraşmasınlar direk kapatsınlar bayan basketbolu,bu kadar art niyetli yönetilmez yani,önüne bu kadar oyuncu düşmüş,üstelik hepsi de asıl rakibin olan takımdan ayrılıyorken bunu da yapmasınlar artık