Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2248959 defa)

0 Üye ve 149 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #9075 : 21 Şubat 2023, 13:56:24 »
Abi futbol örneği önümüzde. Her sene o kadar gereksiz transferler yapılıyor ki sonra elimizden çıkarmak için 40 takla atıyoruz. Adamlar bedava icardi oynatıyor biz brumaya 4.5 milyon sayıyoruz. İnsan kaba etiyle güler. Bayan baskette hakkını yiyemem şimdi çok iyi bir kadro kuruldu ama bir tarafı yine eksik. O da yerli rotasyonu. Bunu basketten anlamayan adam bile görür. Yabancılarla yerliler arasında milyon kat fark var. Mccowan örneği tarihe geçecek bir aptallıktır. Kadın tek başına adamları 3.kez Eurocup şampiyonu yapacak ve biz stokesu tutup onu istemedik ki mccowanin şutu stokestan daha iyi. Quanitra'dan hayır gelmez. Stokesun hallicesi. Gerek yok. Tilbeyi ise ismi çıkmadan söyledim, kulübü bırakmadı ama sonra Avrupa'ya veda ettiler. Tekrar şartların zorlanması gerekirdi. Sevgi ise mutlaka alınması gerekirdi. Neden olmadı bilmiyorum. Oyuncu transferi yapmak için transfer yapmaya bence gerek yok. O zaman yerli rotasyonumuzu değil de yetersiz rotasyonumuzu genişletiyoruz. alperi ve stokes iyi bir şekilde dönerler umarım. Senin kadronda dünyanın en iyi oyuncuları var ama Fenerbahçe düşmanı hido sağolsun oynatmamiza izin vermiyor ve kıçı kırık Mersin'in dediği oluyor. Burada bile etkimiz, gücümüz yok.
Önce şunu anlıyayım.Ligin başı değil,Ortası hatta dahada ilerisi.Bu zamanlamaya göre Fenerbahçe istese herhangi bir takımdan istediğini alabilyormu?Buradada yazıldı biz Sevgi'yi ve başka oyuncuları istiyoruzda takım verirmi gibi?Fazla uç noktalara gideyim haddimi aşarak ,Mc Cowan'ı alabilirmiyiz? Çünkü sadece bizim değil herkesin kendine göre planı var.
Tilbe konusuna gelirsek bende isterim ama o olsada yine Pota altına bir uzun gerekmezmi?Bunun için bir önerin varmı?Ayrıca Tilbe olsada olmasada Melis için ne dersin? Tilbe'de 1.89 sanırım Melis 1.87 .Bilmediğim için soruyorum.Sevgi alınabiliniyorsa Melis'de alınsın.Tilbe bizi istemiyor olabilir hatta Melis'de ,onların yazılarından okuduğum kadarıyla Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra kendilerine geldikleri.Çünkü yeterince süre alamadıkları için hoşnutsuzlardı.
Stokes'e gelirsek kişilik olaraklafım yok,severimde ama Omuz sakatlığı ondan verim almayı asgari verime düşürdü.Yoksa iyi bir Stokes bize çok yararı olurdu.Ama senle hem fikirim Sezon Başında Stokes ve Manolya ile yollar ayrılmalıydı. Mc Cowanı düşünmemek hataydı.
Mersin olayına gelince Mc Cowanı düşünürsek sanki bu işte GS ninde parmağı var.Birden Milli takımda oynaması düşündürücü.Burda yöneticilik hatası olduğunu düşünüyorum.Yerli Transfer yapılmamasıda bunun parçası.Ama Hoca da suçlanıyor burda.
Bir sorumda Transferler hakkında.
''Bayan baskette hakkını yiyemem şimdi çok iyi bir kadro kuruldu ama bir tarafı yine eksik. O da yerli rotasyonu''
Bu Transferleri kim yapıyor?Yabancı planı şu aşamada iyi ama bu ana gelene kadarda bir çok yabancıdada başarısız olduk.Bir transfer yapılırken sezon başında plan yapılıpda bu aşamaya gelemezmiydik?Bu yabancı Transferini yapanlar Yerli Transferde neden sınıfta kaldılar?Bu Transferleri yapanlar aynı kişiler değilmi?
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2023, 14:12:24 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #9076 : 21 Şubat 2023, 16:20:16 »
Önce şunu anlıyayım.Ligin başı değil,Ortası hatta dahada ilerisi.Bu zamanlamaya göre Fenerbahçe istese herhangi bir takımdan istediğini alabilyormu?Buradada yazıldı biz Sevgi'yi ve başka oyuncuları istiyoruzda takım verirmi gibi?Fazla uç noktalara gideyim haddimi aşarak ,Mc Cowan'ı alabilirmiyiz? Çünkü sadece bizim değil herkesin kendine göre planı var.
Tilbe konusuna gelirsek bende isterim ama o olsada yine Pota altına bir uzun gerekmezmi?Bunun için bir önerin varmı?Ayrıca Tilbe olsada olmasada Melis için ne dersin? Tilbe'de 1.89 sanırım Melis 1.87 .Bilmediğim için soruyorum.Sevgi alınabiliniyorsa Melis'de alınsın.Tilbe bizi istemiyor olabilir hatta Melis'de ,onların yazılarından okuduğum kadarıyla Fenerbahçe'den ayrıldıktan sonra kendilerine geldikleri.Çünkü yeterince süre alamadıkları için hoşnutsuzlardı.
Stokes'e gelirsek kişilik olaraklafım yok,severimde ama Omuz sakatlığı ondan verim almayı asgari verime düşürdü.Yoksa iyi bir Stokes bize çok yararı olurdu.Ama senle hem fikirim Sezon Başında Stokes ve Manolya ile yollar ayrılmalıydı. Mc Cowanı düşünmemek hataydı.
Mersin olayına gelince Mc Cowanı düşünürsek sanki bu işte GS ninde parmağı var.Birden Milli takımda oynaması düşündürücü.Burda yöneticilik hatası olduğunu düşünüyorum.Yerli Transfer yapılmamasıda bunun parçası.Ama Hoca da suçlanıyor burda.
Bir sorumda Transferler hakkında.
''Bayan baskette hakkını yiyemem şimdi çok iyi bir kadro kuruldu ama bir tarafı yine eksik. O da yerli rotasyonu''
Bu Transferleri kim yapıyor?Yabancı planı şu aşamada iyi ama bu ana gelene kadarda bir çok yabancıdada başarısız olduk.Bir transfer yapılırken sezon başında plan yapılıpda bu aşamaya gelemezmiydik?Bu yabancı Transferini yapanlar Yerli Transferde neden sınıfta kaldılar?Bu Transferleri yapanlar aynı kişiler değilmi?
Abi alabilmesi lazim. Sevgi de tilbe de gelmek istiyor. Senin aklin alıyor mu, kadronda dünyanın en iyi 5-6 oyuncusundan belki 3 tanesi var ve bu oyuncularla oynamayı kim istemez. Olasi eurolaguei kazanan takimda olmayı kim istemez?
Mccowani alamayız. Gs bırakmaz. Onlarin durumu farklı ama kadin henuz sözleşme uzatmamis. Bu da sene sonu bağlanması olasılığını doğuruyor ki, kacirirlarsa ciddi ciddi akıllarından şüphe ederim. Biz alsak sene başı fenerbahce dusmani hido turk yapar mıydı onu? Bence yapmazdı. Belki de umarim doğrudur o yüzden 1 sene gsde oynamasına izin vermiştir bizimkiler. Pota altında 2 uzun gerek yok. Zaten yabancilarimiz uzun, oyle yada böyle stokes var, tilbe ile yeterli rotasyon olurdu. Transferleri ise tabiki hoca yapiyor. Epoupa gibi asrin en büyük felaketlerinden birisini aldıran da o, iki tane garip sirpi aldıran da ve tabiki mevcut yerli rotasyonunu kuran da o. Epoupa hatasından gec de olsa dondu, yerli rotasyonunun zayıflığını da gördü ki takviye istedi ama asil soru neden sene başı bunlari göremedi, ben profesyonel degilim, şubenin içinde de değilim ama yillardir takip ederim ve bunlari görebiliyorsam bu isi yapanlar  neden goremedi. Bu hocanin bazi takıntıları var  ve bana gore oyuncu gelişiminde de çok zayıf bir kadın. Bir tane bile oyuncu bir yerden  bir yere gelebilmis degil. En basiti gençler. Cok kotuler ama yabancılar o kadar kaliteli ki hocanin zaafiyeti avrupada tolere edilebiliyor ama ligde malesef yabancılar dışarıda kalınca diger takımlarla makas kapanıyor. Simdi de deli gibi alabildiklerini alıyorlar.
« Son Düzenleme: 21 Şubat 2023, 16:22:20 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #9077 : 21 Şubat 2023, 17:04:13 »
Gizeme geçmiş olsun ve tüm yurduma hoşgeldin.Ligde katkı versin kafi.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #9078 : 21 Şubat 2023, 18:49:55 »
Hatay kadın basket takımı ligden çekilmiş. Sanırım Gizem Başaran'ı onun için almışlar. Ölen nilay'ada Allah Rahmet eylesin.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #9079 : 21 Şubat 2023, 20:26:45 »
Hatay sanırım hakları saklı kalmak koşuluyla çekildi.Ancak çekimler gösteriyor ki bu kent 3 5yilda toparlayamaz.Diğerleri Maraş Adıyaman kent bütünlüğü kalmamış.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #9080 : 28 Şubat 2023, 15:06:19 »
Laksa Şubat ayı MVP'si olmuş. Çok iyi bir yedek olur aslında seneye düşünsek. Raca mıdır ne karın ağrısıdır onun yerine cuk otururdu.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #9081 : 28 Şubat 2023, 17:09:24 »
Laksa Şubat ayı MVP'si olmuş. Çok iyi bir yedek olur aslında seneye düşünsek. Raca mıdır ne karın ağrısıdır onun yerine cuk otururdu.
Aslında sadece racada değil,ilaveten merve djordevic manolya stokeslardan da çıkıp gerekirse sayıca az ama daha net isimler eklense dar kadroyla bile gençlerle kurtarırız her türlü işi.Şu an yapmaları gereken en önemli iş seneye sabally,daha iyi alternatif bulunamazsa mcbride,vandersloot,meesseman,stewart 5lisiyle ne yapıp edip sözleşmelerini uzatmak(iagupovanın bir senesi daha var),daha sonra eğer niyetleri bu branşı gerçekten zirvede tutmaksa,önce yabancılarda jonesu bağlayıp,daha sonra yerlilerde de sevgi-mccowana gitmeleri şartoğluşart,sonra isterseler kalan eklemelere yeni dabovicler sottanalarıda bulabilirler,yeter ki şu isimleri bir şekilde kadroya eklesinler

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #9082 : 28 Şubat 2023, 17:25:30 »
Aslında sadece racada değil,ilaveten merve djordevic manolya stokeslardan da çıkıp gerekirse sayıca az ama daha net isimler eklense dar kadroyla bile gençlerle kurtarırız her türlü işi.Şu an yapmaları gereken en önemli iş seneye sabally,daha iyi alternatif bulunamazsa mcbride,vandersloot,meesseman,stewart 5lisiyle ne yapıp edip sözleşmelerini uzatmak(iagupovanın bir senesi daha var),daha sonra eğer niyetleri bu branşı gerçekten zirvede tutmaksa,önce yabancılarda jonesu bağlayıp,daha sonra yerlilerde de sevgi-mccowana gitmeleri şartoğluşart,sonra isterseler kalan eklemelere yeni dabovicler sottanalarıda bulabilirler,yeter ki şu isimleri bir şekilde kadroya eklesinler
Zaten iki isim sezon ortası geliyor. Hatta sabaly ile 3 isim. Bu durum maliyeti düşürür. Jones pahalı bir isim. Ben de çok isterim ama para gömülecekse Mccowan'a gömülüp 5 yıllık anlaşma yapılmalı. Fenerbahçe düşmanı Hido'nun olduğu yerde yerli kalitesi çok büyük önem kazandı. Sevgi ve Tilbe de seneye mutlaka eklenmeli. Olcay ve alperi de olduktan sonra 5 yerli yeter. Çok da aman aman kaliteli yerliler yok zaten ülkemizde. Hido sağolsun taş devrinden kalma kısıtlamalarla yerlilerin kalitesini artıracağını sanıyor. Düşün dünyanın en iyi oyuncuları ülkemizde ama oynayamıyor.
Yedek isimler de belli bir kalitede ama nispeten daha az maliyetli isimler olabilir. Mesela Fathoux, Laksa, Fagbenle, Friskovec, Krajisnik, Vadeeva vs gibi.
« Son Düzenleme: 28 Şubat 2023, 17:25:59 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #9083 : 01 Mart 2023, 03:00:17 »
Zaten iki isim sezon ortası geliyor. Hatta sabaly ile 3 isim. Bu durum maliyeti düşürür. Jones pahalı bir isim. Ben de çok isterim ama para gömülecekse Mccowan'a gömülüp 5 yıllık anlaşma yapılmalı. Fenerbahçe düşmanı Hido'nun olduğu yerde yerli kalitesi çok büyük önem kazandı. Sevgi ve Tilbe de seneye mutlaka eklenmeli. Olcay ve alperi de olduktan sonra 5 yerli yeter. Çok da aman aman kaliteli yerliler yok zaten ülkemizde. Hido sağolsun taş devrinden kalma kısıtlamalarla yerlilerin kalitesini artıracağını sanıyor. Düşün dünyanın en iyi oyuncuları ülkemizde ama oynayamıyor.
Yedek isimler de belli bir kalitede ama nispeten daha az maliyetli isimler olabilir. Mesela Fathoux, Laksa, Fagbenle, Friskovec, Krajisnik, Vadeeva vs gibi.
Yerlilerde mccowan işini çözsek bence tilbeyede çok gerek kalmayacak ya,yeterki orayı halletsinler,zaten sabally-messeman-stewart derken götürürüz orayı,diğer taraftan sevginin yarı oyun kurucu profilini kazandığınıda düşünürsek özellikle yerli olarak çok faydasını görebiliriz bence ligde dönem dönem,o da çok önemli ihtiyaç,maliyet olarak vadeeva düşük rakamlara ikna edilebilecek bir isim mi ki,eğer öyleyse diğer adaylara bakmadan direk vadeevaya gitsinler madem,gerçi bayadır izlemiyorumda form olarak en son ne durumda hiç bilmiyorum
« Son Düzenleme: 01 Mart 2023, 03:00:45 Gönderen: Scorpionur »

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #9084 : 01 Mart 2023, 10:39:49 »
McCowan ve Tilbe alınıp Sabally yerine çok çok iyi bir 2-3 numara, kıta dışı kısa alsak keşke seneye. Kadın basketbolu kısaların sporu. Kısaların iyiyse ezer geçersin.

Ben Avrupa'da 47 sene filan üst üste şampiyonluk istiyorum. Bunca cefadan sonra bunu hak ediyorum. Sprite'ımı cosss diye açıp yemek yemeye gitmek, geldiğimde final maçının 44-28 üstünlüğümüz ile devam ettiğini görmek istiyorum. Buna uygun kadrolar yapılmalı her sene. Herkesi ezip geçmeliyiz.
« Son Düzenleme: 01 Mart 2023, 10:40:12 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #9085 : 01 Mart 2023, 12:27:49 »
McCowan ve Tilbe alınıp Sabally yerine çok çok iyi bir 2-3 numara, kıta dışı kısa alsak keşke seneye. Kadın basketbolu kısaların sporu. Kısaların iyiyse ezer geçersin.

Ben Avrupa'da 47 sene filan üst üste şampiyonluk istiyorum. Bunca cefadan sonra bunu hak ediyorum. Sprite'ımı cosss diye açıp yemek yemeye gitmek, geldiğimde final maçının 44-28 üstünlüğümüz ile devam ettiğini görmek istiyorum. Buna uygun kadrolar yapılmalı her sene. Herkesi ezip geçmeliyiz.
Ayrıca Tavuğumun Ağzımdaki çıtırdısını duymak istiyorum.
Yazın eksik kalmış altında şöyle yazması gerekiyordu
''Çokmu şey istiyorum''
Eline sağlık
« Son Düzenleme: 01 Mart 2023, 12:29:59 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #9086 : 01 Mart 2023, 14:47:51 »

Kısa sporu muhabbetine katılamıyorum maalesef ya ben pek.Bir şampiyonluğu bizzat o uzunumuz olmadığı için kaybettik hatta mesela.Şu an elimizde bayan basketbolunun aktif olarak en iyi oyun kurucusuda varken bence onun yanına direk bitirici rolde uzunlar eklemeyi başarabilirsek ben hiçbir takımın bize rakip olabileceğini sanmıyorum.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #9087 : 01 Mart 2023, 16:44:46 »
Kia Vaughn ile Stewart'lı, Meesseman'lı, Griner'lı, Jones'lu pota altına sahip Eka'yı eliyorduk az daha. Neden, çünkü Alina muhteşem oynayıp oyunu domine etmişti.

Şayet kısaların leş atıyorsa final maçlarını kazanman imkânsız kadın basketbolunda. Bu takımın da son 10 senedir problemi guard ve şutör kısalarıydı. Olcay ve Alperi ile şampiyon olmaya çalıştık. Bir bacağı olmayan iki numaraları 6 aylığına getirip guard oynattık. Bojovic'lere bel bağladık. Kelsey Plum tam zirvelere çıkıyorken gönderdik. Kaç senedir en önemli maçlarda bocalayan ve kendi şutunu asla yaratamayan, delemeyen McBride ile uğraşıyoruz. O da çıkıp finalde 13'te 2 filan atıyor. Bunların hepsinden evvel de bitik bir Birsel vardı, Rivas Ecopolis maçında filan yaptıklarını dün gibi hatırlıyorum. Yıllarca Birsel var diye iyi bir yabancı guard almadılar, Birsel bıraktı, daha kötülerini toplayıp yine doğru düzgün yabancı guard almadılar.

Kısaların kötü ise uzunların hiçbir surette iş yapamaz. Meesseman ile filan gidip Mersin'e 40 kere patates olmamızın nedeni de budur. Gray, Esra Ural'a 4 kere asist yaparken senin guardın topu yarı sahaya taşıyamazsa böyle patates olursun.

Ha tabii hepsi çok iyi olsun, daha iyi olur  8)
« Son Düzenleme: 01 Mart 2023, 16:46:14 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #9088 : 02 Mart 2023, 22:24:45 »
Hani Gizem alınmıştı,? Tilbe ve Sevgi dede srs yok. Bence yerliyi bu sezon yapmıyacaklar.
Ligi düşünüyorlardır inşallah derken ben ligi gözden çıkardıklarını sanıyorum.
« Son Düzenleme: 03 Mart 2023, 12:58:28 Gönderen: iHTiYaRDeRKi »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #9089 : 03 Mart 2023, 19:58:15 »
Hani Gizem alınmıştı,? Tilbe ve Sevgi dede srs yok. Bence yerliyi bu sezon yapmıyacaklar.
Ligi düşünüyorlardır inşallah derken ben ligi gözden çıkardıklarını sanıyorum.
Açıklandı gizem.