Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2249393 defa)

0 Üye ve 109 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı jordan23

• Üye
  • Yer: istanbul
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #9255 : 20 Nisan 2023, 10:56:55 »
Alina, Meeseman, Sabally ile devam edilecek sanırım. Vandersloot ile Stewart da Ocak ayında takıma katılacak. Mc Bride'ın durumu belirsiz sanırım. Mc Bride'dan daha iyi biri olmayacaksa kalmasında fayda var. Raca ve Corceviç yerine iki Avrupalı bakıyorlar galiba. Jelena Brooks iyi bir tercih olur. Yanına Marianna Johannes de olursa çok iyi olur. Stokes yerine MC Cowan olacak gibi görünüyor. Olcay, Alperi, Elif İstanbulluoğlu, İdil kalacak, yanına da Sevgi Uzun ile Tilbe Şenyürek gelecek, Manoyla kesin gidici, Merve Aydin bir ihtimal kalabilir.  Duyumlar bu yönde. Melis Gülcan gelmek istemiyor sanırım. Öyleyse eski oyuncumuz Özge Kavurmacıoğlu olabilir. Beşiktaş'tan Elif Bayram olsa çok iyi olur, ancak bu konuda bir hamlemiz yok. Önümüzdeki yıl Olcay, Alperi, Sevgi Uzun, Tilbe Şenyürek, İdil Saçalır, Elif İstanbulluoğlu, Mc Cowan yerli rotasyonu gençlerle takviye ile ligi götürür. Bu arada 12 kişilik kadroda mutlaka yabancı hakkı en az 4 olması için bastırmalıyız. Hatta erkeklerde olduğu gibi 5 olmalı, ayrıca ilave bir devşirme oyuncu tabi ki. Mevcut 3 yabancı kuralı ile ekonomik anlamda zorlanıyoruz. Tribüne çıkan yabancı hoşnutsuzluk yaratır. Düşünsenize Sabally, Alina, Mc Bride, Vandersloot, Meeseman, Stewart'tan hangi üçünü kadroya almazsınız? En kısa zamanda dopingçi çakma Fenerli Hido'dan kurtulmak gerek. Fenerbahçe'yi durdurmak için olmadık işler yapıyor. Fener lobisi kulis faaliyetlerine ağırlık vermeli bence.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #9256 : 20 Nisan 2023, 11:01:08 »
Sn Maldadonadonun ya o ya ben lafina içerlemiş deniyor. ;D :D :).Bazen emoji.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #9257 : 20 Nisan 2023, 11:26:20 »
Belki McBride ayrılıyor takımdan.Yada takıma geç katılacak.Mike James gibi etkileşim manyağı Kayla.Hakkindaki olumsuz görüşleri okuyordur.Bence tutamayız oyuncuları fiyatlar katlandı herşeye hazırlıklı olalım.Sponsor olursa belki.
Normalde böyle şeyleri hiç yapmam ama bir daha bu tip yangıncı yorumlar yapmamanız için bizzat ali koçun bu branşla ilgili daha dün konuştuğu bir kısmı alıntılayacağım şimdi,yani bunu okuduktan sonrada artık böyle absürt yorumlar yapmazsınız diye umut ediyorum.

Çevrimdışı Scorpionur

• Üye
« Yanıtla #9258 : 20 Nisan 2023, 11:26:57 »
Kadınlar Avrupa Ligi finalinde ÇBK Mersin Yenişehir Belediyesi’ni yenerek Avrupa şampiyonluğunu kazanan Fenerbahçe Alagöz Holding Kadın Basketbol Takımımız, kupayı Başkanımız Ali Koç ve Yönetim Kurulu Üyelerimize götürdü.

Kulübümüzün Yönetim Kurulu Odası’nda gerçekleşen ziyarette Başkanımız Ali Koç ve Yöneticilerimiz, takımımızın oyuncularını ve teknik heyetini tebrik etti.

Organizasyonda kısa bir konuşma yapan Başkanımız, “Finallerdeki şanssızlığımızı kırdığınız için teşekkür ediyorum. Zorlu geçen yarı final maçından sonra koçu aradım, bana endişe etmememi söyledi. Final maçında kadın basketbolunda gördüğüm en iyi performanslardan birini izledim. Tebrik ve teşekkür ediyorum. Siz her şeyin en iyisini hak ediyorsunuz. Sizlerle gurur duyuyoruz ama burada bitmiyor. Tekrar etmeliyiz. Bunu yapmamız için de en iyi takıma sahip olmamız ve bu takımı korumamız gerekiyor” şeklinde konuştu.
Artık rica ediyorum,bir daha da bu tip saçma sapan ''oyuncuları tutamayız edemeyiz,herkes ayrılmak istiyor'' yorumlarını yapmayı bırakın,yoksa artık niyetinizin fenerbahçeyi desteklemekten çok daha farklı noktalarda olduğuna inanacağım.
« Son Düzenleme: 20 Nisan 2023, 11:32:50 Gönderen: Scorpionur »

Çevrimdışı franz392

• Üye
« Yanıtla #9259 : 20 Nisan 2023, 12:19:00 »
Ali Koç'un söylediği yalan sayısı kaç bin olmuştur kim bilir ama genelde futbolla ilgili onlar. Yalnız yönetimdekiler bu sezondan yola çıkarak duruma ağırlık koymalı. Bu söylentilere bakacak olursak cidden bu kadının transfer yapmaması lazım, yeni Epoupalar için zaman ve ekstra para harcamak aptalca olur. Ben Kaka diyorum, Arda diyorum, sen Holmen diyorsun durumuna çok benzer bu :D

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #9260 : 20 Nisan 2023, 12:26:14 »
Tom'a kalsak Epoupa ve Howard çöpleriyle yola devam etmeliydik,  çok faydalı oyunculardı, sonra yine finalde tokatlayacaklardı bizi.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #9261 : 20 Nisan 2023, 13:37:48 »
Mc Bride - Stewart kaldı ama Ocak'ta gelecekler diyelim. O süreye kadar Guriantes falan idare eder. Ama kalıcı olarak hiç olmaz.

Çevrimdışı bojan bogdanovic

• Üye
« Yanıtla #9262 : 20 Nisan 2023, 16:26:17 »
Belki McBride ayrılıyor takımdan.Yada takıma geç katılacak.Mike James gibi etkileşim manyağı Kayla.Hakkindaki olumsuz görüşleri okuyordur.Bence tutamayız oyuncuları fiyatlar katlandı herşeye hazırlıklı olalım.Sponsor olursa belki.
Öyle olsa geçen yıl kalır mıydı acaba sallıyorsun bari doğru düzgün bir şeyler salla ne çeşit bir adamsın anlamadım ki

Çevrimdışı Ero1907

• Üye
« Yanıtla #9263 : 20 Nisan 2023, 21:44:43 »
bu stokes baya kotu bi uzun devsirme hakki mccowan varken stokesda kullanmak cok sacma yuksek ihtimal mccowan bize gelecektir seneye kacirmamak lazim

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #9264 : 20 Nisan 2023, 21:46:36 »
Yvonne Anderson bizimkilerle maçı izlemiş. Marina , brooks ve yvonne'yi bağladı sanırım.

McCowan ı mutlaka almak lazım. Pota altında durdurmak çok zor.

Çevrimiçi agha

• Üye
« Yanıtla #9265 : 20 Nisan 2023, 22:01:08 »
34 yaşında olan teyzeler; Brooks ve Anderson şaka mı?
Bu kadın neden bütün sırpları bize getiriyor. Yaw yeter artık!

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #9266 : 20 Nisan 2023, 22:56:01 »
Yvonne Anderson, guriantes falan noluyor yahu. Yine seneye başlarda kabız olacağız galiba.

Çevrimdışı bojan bogdanovic

• Üye
« Yanıtla #9267 : 21 Nisan 2023, 00:51:01 »
Guirantes kolpa sanırım ama Yvonne de Brooks da çok iyi sezon geçirdi yine de Brooks Sabally kalacaksa fazlalık oluyor sanki biraz, Sloot gelmeyecekse Yvonne hamlesine varım ben yaşa çok takılmamak lazım beş yıllık sözleşme koymuyoruz sonuçta önlerine

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #9268 : 22 Nisan 2023, 18:21:31 »
Lig kadrom:
Plum-Olcay
Sevgi-Alperi
Steawart-Merve
Emma-Tilbe
McCowan-E.Bayram

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #9269 : 22 Nisan 2023, 19:00:02 »
Plum filan gelmez, kandırmayın fenerbahçelileri..