Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası  (Okunma sayısı 2247972 defa)

0 Üye ve 23 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Transfer Dosyası
« Yanıtla #9645 : 04 Temmuz 2023, 16:40:11 »
Ya bu kadar seviyorsanız evinize alın besleyin be birader, size ne ya? Beğenmiyorum hocalarınızın hiçbirini. Beğenmediğimi de eşek diyerek, hakaret ederek gösteriyorum. Bloklayın geçin amma tatava yaptınız sabahtan beri. 10 senede 3 kupa alabilmiş adamlara mı sevgi ya da saygı duyacağım? Zico'nun filan çok zoruna giderse gelir kendi hakkını savunur, merak etmeyin.

Biri bir şey deyince de havariler doluşuyor buraya. BM Genel Kuruluydu burası da biz böyle şeyler yazmaya başladık. Pardon.
« Son Düzenleme: 04 Temmuz 2023, 16:44:01 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı İlkay35

• Üye
  • Yer: İzmir
« Yanıtla #9646 : 05 Temmuz 2023, 08:56:31 »
Ya bu kadar seviyorsanız evinize alın besleyin be birader, size ne ya? Beğenmiyorum hocalarınızın hiçbirini. Beğenmediğimi de eşek diyerek, hakaret ederek gösteriyorum. Bloklayın geçin amma tatava yaptınız sabahtan beri. 10 senede 3 kupa alabilmiş adamlara mı sevgi ya da saygı duyacağım? Zico'nun filan çok zoruna giderse gelir kendi hakkını savunur, merak etmeyin.

Biri bir şey deyince de havariler doluşuyor buraya. BM Genel Kuruluydu burası da biz böyle şeyler yazmaya başladık. Pardon.
Bak sevgili kardeşim, sen bu forumda yalnız değilsin. Kimse senin hakaretlerini,saygısızlıklarını okumak zorunda değil. Bas engeli geç demekle olmuyor. Biraz ahlak kuralları, biraz saygı varsa da biraz vicdan gerek. Önüne gelen hakaret,küfür yazarsa, forum,forum olmaktan çıkar, arka mahalle ağzına döner. Bu kadar agrasif olmana gerek yok. Kelimelerini biraz düşünerek seçersen kimse de rahatsız olmaz. Sonuçta burası herkesin beğenilerini, eleştirilerini saygı çerçevesinde yapabileceği bir yer. Dolayısıyla senden ricam sakin ol, varsa beğenmediğin konular eleştirini yap. Katılan olur olmaz. Ama lütfen küfür etme. Deşarj olmak istiyorsan çık bir dağın tepesine dilediğin gibi küfür et bağır dur. Burası deşarj olabileceğin yer değil. Bak 27 yaşındasın, yetişkinsin. Ergen değilsin. Tekrar ediyorum, lütfen biraz saygı. Teşekkürler.

Çevrimdışı İlkay35

• Üye
« Yanıtla #9647 : 05 Temmuz 2023, 09:02:44 »

Bak sevgili kardeşim, sen bu forumda yalnız değilsin. Kimse senin hakaretlerini,saygısızlıklarını okumak zorunda değil. Bas engeli geç demekle olmuyor. Biraz ahlak kuralları, biraz saygı varsa da biraz vicdan gerek. Önüne gelen hakaret,küfür yazarsa, forum,forum olmaktan çıkar, arka mahalle ağzına döner. Bu kadar agrasif olmana gerek yok. Kelimelerini biraz düşünerek seçersen kimse de rahatsız olmaz. Sonuçta burası herkesin beğenilerini, eleştirilerini saygı çerçevesinde yapabileceği bir yer. Dolayısıyla senden ricam sakin ol, varsa beğenmediğin konular eleştirini yap. Katılan olur olmaz. Ama lütfen küfür etme. Deşarj olmak istiyorsan çık bir dağın tepesine dilediğin kadar bağır,küfür et dur. Bak 27 yaşındasın. Yetişkin bir insansın. Ergen değilsin. Burası deşarj olabileceğin bir yer değil. Tekrar ediyorum lütfen biraz saygı. Teşekkürler.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
« Yanıtla #9648 : 05 Temmuz 2023, 09:26:36 »
Abi ben dilediğim gibi yazmaya devam edeceğim, tamam? Kapat bu mevzuyu. Okumak zorunda değilsen engellersin. Veyahut da şikâyet eder hesabımı sildirtmeye uğraşırsın, ne bileyim. Bak meşgul ettin yeterince. Derdin varsa özelden yazsaydın. 30 yaşında adama nasıl konuşacağını da öğretme o zaman, ben böyle yazıyorum, yazacağım.
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2023, 09:27:34 Gönderen: Maldonado »

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #9649 : 05 Temmuz 2023, 20:41:50 »
Abi ben dilediğim gibi yazmaya devam edeceğim, tamam? Kapat bu mevzuyu. Okumak zorunda değilsen engellersin. Veyahut da şikâyet eder hesabımı sildirtmeye uğraşırsın, ne bileyim. Bak meşgul ettin yeterince. Derdin varsa özelden yazsaydın. 30 yaşında adama nasıl konuşacağını da öğretme o zaman, ben böyle yazıyorum, yazacağım.

Sevgili maldonado birçok başlıkta biraz fazla agresif çıkışlarda bulunuyosun. Biraz daha sakince yorumlar yapmanı rica ediyoruz, birbirimizi kırmadan yada tahrik etmeden yorumlar yaparsak memnun oluruz...
« Son Düzenleme: 05 Temmuz 2023, 20:42:46 Gönderen: sinanyucel »
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi sinanyucel

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya/Alanya
    • sinanycl
« Yanıtla #9650 : 05 Temmuz 2023, 21:17:25 »
Transfer döneminin verdiği heyecan yada bekleyişten olsa gerek bazen yorumlarımızın dozunun kaçtığını görüyoruz. O yüzden genel forum kurallarını hatırlatmak isteriz. Sonra ben duymadım ben işitmedim olmasın😁

Parkede Fener forumunun değerli üyeleri herkese merhabalar. Forum yönetimi olarak sizlere forumun işleyişi ve düzeni ile ilgili bazı konularda bilgilendirme yapacağız.

Bu forumun belki de en önemli amacı farklı kişilerin fikir, düşünce, yorum, eleştiri ve önerilerini bir arada toplayıp saygı çerçevesinde bir fikir alışverişinde bulunmaktır.

Lakin geçmiş dönemlerde çok sık küfür-hakaret-tahrik vb. içerikli mesajlar, yorumlar atıldığını gördük.

Olayların, maçların ya da yaşananların etkisi ile hepimiz tepki verebiliyoruz ve bazen ağzımızdan reaksiyon gereği bazı cümleler çıkabiliyor, fakat durumun kontrolden çıkmaması için bu konudaki sınırları belirlemenin faydalı olduğunu düşünüyoruz.

Bu yüzden de forumun yöneticileri olarak aramızda da ilgili durumu değerlendirdik ve bazı tedbirler almaya karar verdik.

Bundan sonra yukarıda belirttiğimiz tarzda yorumlar yazan kullanıcılar ile ilgili öncelikle sakıncalı görülen mesajları silinecek ve bu tarz mesajlar yazan kullanıcılara bu konuda gerekli uyarılarda bulunulacaktır. Kişilerin uyarılara uymaması ve bu davranışlara devam etmesi durumunda ise kısa süreli-uzun süreli ya da kalıcı uzaklaştırmalar tarafımızdan uygulanabilecektir. Bu konuya hassasiyet göstermenizi özellikle rica ediyoruz.

Lütfen forumla ilgili gördüğünüz aksaklıkları, şikayet ve önerileri de bizlere iletiniz.

Bu konuda göstereceğiniz anlayış için şimdiden teşekkür eder sağlıklı günler dileriz.

ParkedeFener Forum Yönetimi
Yıkılmayan son kale Fenerbahçe...

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #9651 : 06 Temmuz 2023, 12:33:06 »
Stewart dun gece de 43 sayi atmış. Bu sene sanırım 2.kez 40 sayiyi geçti. Tek başına takim. Ace'ye karşı koymaları yine de zor.  Ace bu sene makina düzeninde oynuyor. Gelmis gecmis en dominant sampiyon olabilirler.

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #9652 : 06 Temmuz 2023, 22:43:58 »
Sizin yapacağınız işe. 3 ay olcak sezon biteli hala hareket yok.

Çevrimdışı Ugur_aus

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #9653 : 08 Temmuz 2023, 04:01:36 »
Stewart isi galiba olmuyacak cunku offseason da oyuncularin ulke disina cikmasini engellemek yada alternatif olmak icin yeni bir lig kuruyormus 1-2 arkadasi ile birlikte.
Ice cube galiba bir benzerini yapmisti tek pota 3-3 mac

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #9654 : 08 Temmuz 2023, 08:28:01 »
Stewart öyle saçma sapan organizasyonlarda oynamaz.Kadın sporcular avrupada oynamayı gezip görmeyi seviyor.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #9655 : 08 Temmuz 2023, 17:35:52 »
Takım normalde bu dönemlere kadar açıklanırdı neden açıklanmadı acaba?

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #9656 : 08 Temmuz 2023, 17:40:08 »
Buranın da anasını sikeceklerdir de ondan. Kimse kusura bakmasın ama çok daha ağır konuşacam da susuyorum..

Çevrimdışı ertugrul_solomon

• Üye
« Yanıtla #9657 : 09 Temmuz 2023, 13:20:33 »
Sizin yapacağınız işe hala açıklamiyorlar.

Çevrimdışı İlkay35

• Üye
« Yanıtla #9658 : 10 Temmuz 2023, 01:23:39 »
Sosyal medyada Stewart fenerbahce de kaldı diye okudum. Haberi veren ne kadar doğru söylüyor bilmiyorum. Açıklama yapılmadan soru işaretleri devam edecek. Yönetim transferleri futbol hariç toplu açıklıyor genelde. Belki de onu bekliyorlar. Önce gidenleri sonra gelenleri. Biraz daha bekleyeceğiz gibi.

Çevrimdışı cosby

• Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #9659 : 14 Temmuz 2023, 12:59:40 »
Buraya da bir el atsalar artık…