Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Genel Haberler  (Okunma sayısı 36590 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Epoupa konusunda katılmakla beraber bu kız iyi savunmacı.Prag maçında dönüşü sağlayan isim.oldu.Ah 3 kuralin zararı.Savunmasıyla yıpratırdi.Mcbride çok üretti ama tutamadı Grayi.
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2022, 21:34:36 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Neyse bir kupa daha gitti. Biz de mactan once rakip iki yabancı ile çıkıyor maça diye saf saf seviniyoruz. Bunun tek maçlık bir kupa olduğunu ve sozkonusu takimin loser bahçe olduğunu unutuyoruz. Hata bizde.
  Tek ben sevinmedim.Takim var karşıda.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Alina yı şükür son kez izledik kritik bir maçta ana oyuncu olarak. Bu kadının kariyer özeti artık. Ligde stewart alır yerini. Ligde yabancı sayısından dolayı guard eklemek zor ama avrupa için vandersloot alınmak zorunda. Emma 5 top kaybı alina 6 top kaybı. Baskıyla falan da değil sürekli ellerinden düşürüyorlar olmaz bu kadar gevşeklik.
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2022, 21:38:05 Gönderen: ata771 »

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
Emma da gamsız bir tip, orta mesafe dışında bi numarasını hâlâ göremedim ben.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Emma da gamsız bir tip, orta mesafe dışında bi numarasını hâlâ göremedim ben.

Kısalar eşek oldukça uzunların elinden pek bir şey gelmez. 7 asist yapmış Emma, oyun kurucularımızın toplamından daha fazla. Korkunç bir şey bu.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Stewart 193 oyun kurabilir.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Stewart kurtarırsa kurtarır marina yı da koç yapabilir

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Epoupa eldeki iki guarddan da iyi oyuncu bu arada. En azından savunma yapıyor, atlet filan. Ribaund, top çalma ve asist katkıları da cabası. İlk onun adını yazarım rotasyona.
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2022, 21:54:12 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Neden oyun kurabilir çünkü komple basketbolcü.Muazzam oyun zekası var.Madem alınamıyor kurucu takım içi çözüm Stewartin oyun kurması

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Stewart'tan ziyade Sabally kurar. Topla yaratabilen bir oyuncu Sabally. Hoş, geçen sene finalde ağır sıçtı o da ama...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Alperi gayet formda hastalıktan dönmüşler Olcayda öyle gömmeyin kıza.Bizim kanal söyledi

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ne zaman ona buna kupa verseler alayı hasta zaten bunların.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Şu an Avrupada elenme durumunda değilsek bunda Alperinin payı büyük hem Prag hem Valencia hemde Bourges maçlarındaki etkili oyunu var yine mili maçtaki oyunu.Hastalik sağlık insanlar için.Saglik olsun deyip bakacağız bir sonraki maca.Ne olursa olsun en başarılı şube tek avrupada gelmiyor kupa ona odaklanılması lazım.
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2022, 22:14:24 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ata771

• Üye
Alperi ve olcay türk oyuncu özelinde gereken işi yapıyor zaten ama eldeki guardlar bunlarken alina gibi dengesize kalmak sıkıntı top yönlendirme konusunda. Stewart bir şekilde en azından skor atarak hücumda sıkışıklığı çözer

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Jones krizine benzer kriz bizde var.Geldi mi Sabally hanımefendi teşrif etti mi.? >:(.Alo esas buna kızılması gerek.Ekimde gelmesi gerekiyordu sonra Murat kötü oluyor.