Stokes bu maçta 8 sayı atmış nasıl olduysa ama Quanitra 16 sayıyla kapamış. Milli takımdada gördüğümüz eksik uzun oyuncu eksikliğimiz. Onun içinde devşirme oyuncular önemli oluyor. MC cowanı elinden kaçırdıysan Quanitrayla idare edecektin Stokes'le değil.yerli rotasyonda gençler hariç çok zayıfız. Olay ve Alperi tamamda Stokes Manolya olmuyor başkada iyi yerli rotasyonumuz yok. Gerçi burada ne konuşsak boş. Yönetim bildiğini yapıyor. Her Branşı yönetenler nasıl bakış açısıyla bakıyorlar bilemiyorum ama bir taraftar kadar göremiyorlar, süzemiyorlar. Geçen sezon bu inat yüzünden bağıra bağıra Euroleagueyi kaybettik
Ben şahsrn bu kupayı umursamıyorum. Mesele kupa değil. Elimden geldiğince Tüm Branş karşılaşmalarını (Kadın Furtbol, Masa Tenisi vs.) gazozuna olsada seyrederim. Yapım bu. Maç sonucında yenilirsekde üzülürüm. Bukadar basit.
Tom'ada şunda katılıyorum, Tüm Branşlarda şu var Maç öncesi, '5 atarız, 3 atarız' yenilirsekde 'Rezillik, bu şubeyi kapatın, Trabzon maçı da ben çekinirken tv de izlediğim 3-0, 3-1,4-0,6-0 ben yeneceğimize emin olsamda yeneriz parçalatız diyemem, Bazen burda kim yener anketi oluyor, inanın biz yenerizi işaretlemeye korkuyorum.