Gönderen Konu: Fenerbahçe | Kadın Basketbol Genel Haberler  (Okunma sayısı 36567 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ata771

• Üye
Sabally gelmiyor diye sallamayan yok zaten ama ortada bir krizde yok. Gidip howard alındı zaten

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Sabally gelmiyor diye sallamayan yok zaten ama ortada bir krizde yok. Gidip howard alındı zaten
Sözleşmesi Ekimde başlayan bir oyuncu ayak diretip gelmiyorsa yapilacak şey yol ayrımıdır Burası Fenerbahçe.Evet kızsakta etsekte biz marka bir takımız.Wnbade bile tanınırız kolej ligleri dahil.Geliyor ama neyse biz kötü oluyoruz.
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2022, 22:37:35 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ata771

• Üye
Sözleşmesi Ekimde başlayan bir oyuncu ayak diretip gelmiyorsa yapilacak şey yol ayrımıdır Burası Fenerbahçe.Evet kızsakta etsekte biz marka bir takımız.Wnbade bile tanınırız kolej ligleri dahil.Geliyor ama neyse biz kötü oluyoruz.
  önceki sene de kasım sonuna doğru gelmişti. İmzalanmış sözleşme de belirli bir tarih yoksa bu tarz geç kalma izinleri verilmişse yapacak bir şey kalmıyor.  Ocak’ta geleceğim diyorsa el mahkum beklemek zorundasın . Sözleşmeden çıkmak için para ödeyeceğine gider guard alırsın daha iyi

Çevrimiçi Maldonado

• Üye
Bu kulüp yıllardır başarıya aç. Domestik başarıya dahi. Ona buna kupa dağıtmaktan ciğerimiz soldu, üç dört branşta domine etmemiz lazım en azından Türkiye'yi. Bunu bile beceremiyoruz. Avrupa'nın en büyüğü erkek basketbol, kadın voleybol takımları ne hale düştü. Şu takımın da senelerdir ne yaptığı belli değil. Oyuncuların donuna kadar sponsor aldılar, herkes 5 ay oynayıp gidiyor. Ben hiçbir şey anlamıyorum. Kadın voleybolda bi Dünya Kupası, bi lig şampiyonluğu gelse fena mı olurdu... Erkek basketbolda Türkiye'deki kupaları toplasak çok mu olurdu... Bunları yapmak çok çok çok zor mu yani? Alex Perez ve Starks'ı almak çapında mı bizim vizyon yani? Tüm amatör branşlar berbat yönetiliyor. Futbol ise zaten en baştan rezalet durumda da işte bu sene fena gitmiyoruz diye susuyoruz ama bakalım.
« Son Düzenleme: 28 Aralık 2022, 22:52:40 Gönderen: Maldonado »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Fenerbahçenin en kazanan şubesine gelipte loser demeyin ne olur.Kupa dolu müze Aziz Başkanla başlayan süreç.Çok final oynarsan ıstatistik olarak kayıplarda artar.Çoğu Galatasraya kaldırıldı iyi dönemleriydi.Kizmaniza laf yok ama loser yaftası yapıştırılacak en son branş.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Tek eksik Avrupa.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  önceki sene de kasım sonuna doğru gelmişti. İmzalanmış sözleşme de belirli bir tarih yoksa bu tarz geç kalma izinleri verilmişse yapacak bir şey kalmıyor.  Ocak’ta geleceğim diyorsa el mahkum beklemek zorundasın . Sözleşmeden çıkmak için para ödeyeceğine gider guard alırsın daha iyi
Biz Tuğçeyi neden attık.Densiz izin alınmadan yaptığı açıklamalar için.Saballyninde farkı yok.Sen bunu wnbade yapabilirmisin yapamazsın bence Jones biz gidelim alalım.Etik olmayacak ama gönülsüz gelen sporcu nazi çekemeyiz değil mi?

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Sonucu gördüm ama ben hala geçen yıldayım. İki maçta toplam elli küsür fark attığın takıma final kaybet. Macaristan'da yaşıyorum, ne zaman Soproni birası ya da reklamı görsem travmam tetikleniyor, gözüm seyiriyor. Şu şubenin son 25 yılda içeride yaptıklarının bir muadili daha yoktur dünyada diye düşünüyorum. 1998'den beri 16 şampiyonluk. Ama öyle maçlarda sıvadık ki loser damgası kaldı üstlerine. 2017 euroleague şampiyonluğu için Aziz Yıldırım'a ne kadar müteşekkir isem inadından dolayı Nevriye'yi göndermesine de o kadar kızgınım ki o yıl başladı tüm terslikler...

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Nevriye çok para önermemize rağmen Ekrem hocası çağırır cağırmaz  gitti öğrencisi.Aziz Başkanın hatası yok orda artı dönemin kripto Galatasaraylısı Remzi Dilli işi hızlandırdı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Dilli sonra menajer oldu şampiyonluk yaşadı.Eski başkanda çok kripto Galatasaraylı çalıştırdı.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Nevriye çok para önermemize rağmen Ekrem hocası çağırır cağırmaz  gitti öğrencisi.Aziz Başkanın hatası yok orda artı dönemin kripto Galatasaraylısı Remzi Dilli işi hızlandırdı.

Ben öyle bilmiyorum. Mevzu tamamen para diye biliyorum.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Epoupa eldeki iki guarddan da iyi oyuncu bu arada. En azından savunma yapıyor, atlet filan. Ribaund, top çalma ve asist katkıları da cabası. İlk onun adını yazarım rotasyona.
Senin Epoupa'ya bakış açınla bakmaya çalışsamda Fenerbahçe'de oynayacak oyun kurucu olduğuna inanmıyorum. Tamam atlet , tamam hızlı, top çalıyor  ams bu kadar, şutörlüğü, yönlendirmesi, oyunu okuma, eksik. Hatta bugüne kadar gelen oyun kuruculardan bir kaç gömlek aşağıda. Bana Hartley deme ben onuda tutmadım. Hatta ileri gideyim bir Esmeral, Birsen bile olamaz. Bana kızmayın ama kişisel görüşüm bu. Zaman zaman olcay ve Alperi iyi oynasada onlar iyi bir oyun kurucunun yedeği olabilirler.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Şu anlamsız kupa için üzmeyin kendinizi.Çumhurbaskani bile gelmez hiç.Türkiye kupsdibtamam ona laf yok ama bu cidden anlamı yitirdi.
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2022, 01:33:21 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
Her kupa yitirilişte şube kapansın diyenlerden gına geldi.Len futbolda yıllardır kupa yok kapatın deniyor mu.Sözüm buraya değil.Galatasaray küme yaptı geldi kapanmadı.Çok arabesk taraftarlarımız var.Bu arada kabul edelimkadın basketinin en iyi koçu Ekrem Memnu.Şebnem Kimyacioğlundan randıman alan kişi bugün Takmaz Gökşen Asena Sinemden aldı.
« Son Düzenleme: 29 Aralık 2022, 02:34:06 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
Stokes bu maçta 8 sayı atmış nasıl olduysa ama Quanitra 16 sayıyla kapamış. Milli takımdada gördüğümüz eksik uzun oyuncu eksikliğimiz. Onun içinde devşirme oyuncular önemli oluyor. MC cowanı elinden kaçırdıysan Quanitrayla idare edecektin Stokes'le değil.yerli rotasyonda gençler hariç çok zayıfız. Olay ve Alperi tamamda Stokes Manolya olmuyor başkada iyi yerli rotasyonumuz yok. Gerçi burada ne konuşsak boş. Yönetim bildiğini yapıyor. Her Branşı yönetenler nasıl bakış açısıyla bakıyorlar bilemiyorum ama bir taraftar kadar göremiyorlar, süzemiyorlar. Geçen sezon bu inat yüzünden bağıra bağıra Euroleagueyi kaybettik
Ben şahsrn bu kupayı umursamıyorum. Mesele kupa değil. Elimden geldiğince Tüm Branş karşılaşmalarını (Kadın Furtbol, Masa Tenisi vs.) gazozuna olsada seyrederim. Yapım bu. Maç sonucında yenilirsekde üzülürüm. Bukadar basit.
Tom'ada şunda katılıyorum, Tüm Branşlarda şu var Maç öncesi, '5 atarız, 3 atarız' yenilirsekde 'Rezillik, bu şubeyi kapatın, Trabzon maçı da ben çekinirken tv de izlediğim 3-0, 3-1,4-0,6-0  ben yeneceğimize emin olsamda yeneriz parçalatız diyemem, Bazen burda kim yener anketi oluyor, inanın biz yenerizi işaretlemeye korkuyorum.