Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE | Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 125827 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Maldonado

• Üye
Ynt: ŞAMPİYON FENERBAHÇE Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)
« Yanıtla #1485 : 12 Haziran 2022, 00:53:21 »
Ne diyim şimdi ben buna? Ne bileyim önce bir şans verseydiniz kıza. Olduktan sonra izlemeyiverirdiniz. Hem o zaman daha okkalı gömülebilir... Ne zaman bitecek bu henüz süre almamış, geçtim süre almayı formayı dahi terletmemiş insanları önyargı ile aşağılamak, hakir görmek? Bu forumda henüz tek maç oynamamış Udohlara, Kaliniclere, Anticlere, Datomelere sallayanları da gördük.

Espri mahiyetinde söyledim abim... Yani voleybol çok daha kötü durumda şu sıralar seyir zevkimiz açısından.  :D

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1486 : 12 Haziran 2022, 04:25:34 »
çıkar larkin micic poff yapamaz erkin diorum, cevap yazan oluo yahu.

Larkin ve Micic yokken Efes başarılı olur diyen biri mi var forumda? Kime, niye laf sokuyorsun o da belli değil. Sen tutup Micic ve Larkinsiz başarılı ol dersen, biri de sana çıkar şu bu olmadan başarılı ol der. Vasat oyuncularla başarılı olamazsın, yıldızlar seni yukarı çeker. Aksi tek bir örnek yok. Her takımı sırtlayan bir lider vardır. Bu adamlar da o sayı 2, yeri geldiğinde 3.
« Son Düzenleme: 12 Haziran 2022, 04:26:10 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1487 : 12 Haziran 2022, 04:27:59 »
sana söylemiyorum ama bu herifin yönettiği milli takımın amk inşallah rezil olur

Ata zaten milli takım mı kalmış? Türkiye'nin özellikle son 15 yılında milli takım kavramının içi boşaltıldı. Ne futbolda ne basketbolda zerre umrumda değil milli takım. Milli hassasiyet kasılacak zaman değil, en azından Fenerbahçe açısından durum bu.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1488 : 12 Haziran 2022, 04:30:10 »
Ya bi şey değil yurtdışında Javoru, Lamonicası, yurtiçinde Moğolkoçu, Erşanı boku püsürü nefret ettirdi artık şu spordan.

Valla azmine hayranım Ertan abi, hoş sana söylüyorum ama ben de senin gibi twitter'da kıvranıp duruyorum. Bizim söylediğimiz şeylerin yarısı kadar tepki göstermeyen bir şube var. Sertaç Bey'e bakıyorsun enerji piyasası ve PR peşinde, Derya Bey zaten şubeye menajerleri sokmakla meşgul. Biz de burada bir yerlerimizi yırtarız işte.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1489 : 12 Haziran 2022, 05:52:03 »
4. Maç hakem üçlüsü:

Aytuğ Ekti
Kerem Baki
Altuğ Köselerli

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #1490 : 12 Haziran 2022, 10:37:21 »
4.maçta bu seri biter.
Larkin her maç 50 atamaz.Biz de ekstra oynadık ama skor baremini düşürmemiz lazım.
Şimdi Nando’nun efsane bir 4.maç oynaması lazım ve Larkin’e tuzak kurmamız gerek,şimdi şu belli ki Larkin yine tek başına maçı almaya çalışacak.
Umarım Ataşehir’e bile bırakmadan seriyi bitiririz ve Itoudis hocamın bu şovmene yapacaklarını izleriz.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1491 : 12 Haziran 2022, 10:49:50 »
macin farki serbest atislardi .... 30 a 15 ....
birde top calma son maclara gore dusuktu.
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1492 : 12 Haziran 2022, 10:58:34 »
çıkar larkin micic poff yapamaz erkin diorum, cevap yazan oluo yahu. bunlar varken bizde de koç yokken sonuç bu malesef.

Bu nasıl bir mantık ? Neden çıkaralım ki ? Çıkar jordanla pippen ı, shaq la kobeyi, phill jackson da şmoiyon falan olamazdı.
Kimse larkin micic olmadan da efes/ergin bunu yaprdı demiyor ki ? Sonuçta larkin micic li takıma gelmedi ki adam. Onları isteyip getiren de kendisi.

Çevrimdışı ata771

• Üye
« Yanıtla #1493 : 12 Haziran 2022, 11:30:49 »
Ata zaten milli takım mı kalmış? Türkiye'nin özellikle son 15 yılında milli takım kavramının içi boşaltıldı. Ne futbolda ne basketbolda zerre umrumda değil milli takım. Milli hassasiyet kasılacak zaman değil, en azından Fenerbahçe açısından durum bu.
öyle maalesef abi.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1494 : 12 Haziran 2022, 11:58:52 »
Tasvip ettiğim şeyler değil ama bu herif bir gün bir yerde nevri dönen birinden çok temiz dayak yiyecek. Allah herkese Efesliler gibi taraftar nasip etsin demek tüm Fenerlilere hakarettir. He bunun görüşü şeyimizde mi? Değil, o ayrı.

Çevrimdışı smith jr

• Üye
    • gfburakkk
« Yanıtla #1495 : 12 Haziran 2022, 11:59:14 »
Ömer Onan formasını o salonda görmek istemiyorum

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #1496 : 12 Haziran 2022, 12:22:19 »
Ömer Onan formasını o salonda görmek istemiyorum
Federasyon yöneticisi olmasından bağımsız İbo, Mrsic, Dixon gibi adamlar çok daha fazla hak ediyor formalarının asılmasını.

Çevrimdışı efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #1497 : 12 Haziran 2022, 12:38:58 »
4.maçta bu seri biter.
Larkin her maç 50 atamaz.Biz de ekstra oynadık ama skor baremini düşürmemiz lazım.
Şimdi Nando’nun efsane bir 4.maç oynaması lazım ve Larkin’e tuzak kurmamız gerek,şimdi şu belli ki Larkin yine tek başına maçı almaya çalışacak.
Umarım Ataşehir’e bile bırakmadan seriyi bitiririz ve Itoudis hocamın bu şovmene yapacaklarını izleriz.
bana da öyle geliyor ya.sakin kafayla her şeyi masaya koyunca yarın işi bitirmek bence bizim için çok olası.marko,nando,jan,hücumda booker,henry ,metecan bütün oyuncularımız işin içinde.istikrarlı şekilde 90 sayıları buluyoruz.üçlük atmasak bile içerden yüzdeli oynuyoruz vs. genelde tabiki efes daha iyi takım ama an itibariyle hak eden de daha komple takım olan da biziz gibi geliyor bana.gerçekten polyanacılık falan da yapmıyorum mantığım bunları bana söylüyor,yarın bu işi bitirme ihtimalimiz çok yüksek.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1498 : 12 Haziran 2022, 13:00:14 »
Valla azmine hayranım Ertan abi, hoş sana söylüyorum ama ben de senin gibi twitter'da kıvranıp duruyorum. Bizim söylediğimiz şeylerin yarısı kadar tepki göstermeyen bir şube var. Sertaç Bey'e bakıyorsun enerji piyasası ve PR peşinde, Derya Bey zaten şubeye menajerleri sokmakla meşgul. Biz de burada bir yerlerimizi yırtarız işte.

Ağbi yoruldum, yorulduk hepimiz, bir değil iki değil. Olay mağlubiyet de değil. Cska finali öldürmedi sonuçta bizi. Ama doğran doğran nereye kadar...

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #1499 : 12 Haziran 2022, 13:56:38 »
Keşke 4.maç için bu kadar iyimser olabilsem ben de. O torba ağızlıya laflarını bir bir yedirsek de içimizin yağları erise. Ataşehir'de görüşeceğiz gibime geliyor benim yine, umarım kalmaz diyeyim yine ama..