Gönderen Konu: ŞAMPİYON FENERBAHÇE | Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 119587 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: ŞAMPİYON FENERBAHÇE Basketbol Süper Ligi (2021-22 Sezonu)
« Yanıtla #675 : 16 Ocak 2022, 16:27:55 »
Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic, hastalığı nedeniyle bugünkü karşılaşmada takımımızın başında yer alamayacaktır.

Bu süreçte yapılan Covid-19 testi negatif sonuçlanan antrenörümüz, semptomları sebebiyle tedbir amaçlı olarak takımdan ayrılarak İstanbul’a dönmüştür.

Değerli hocamıza geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum, acil şifalar.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • İnadına Fener
« Yanıtla #676 : 16 Ocak 2022, 16:30:31 »
Bu maçları oynamak daha zor. Maçta zorlanırsak hiç şaşırmam. Koça da geçmiş olsun.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #677 : 16 Ocak 2022, 18:48:28 »
Bu maçları oynamak daha zor. Maçta zorlanırsak hiç şaşırmam. Koça da geçmiş olsun.

haftaici oynadiklari gibi oynayacaklarsa euroleage de ... farkli yenilsinler ... sonucta turkiye ligi :)
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #678 : 16 Ocak 2022, 18:52:08 »
Yüzde 20 ile falan soktuk ilk yarıda, üçlük atışları.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #679 : 16 Ocak 2022, 18:57:05 »
haftaici oynadiklari gibi oynayacaklarsa euroleage de ... farkli yenilsinler ... sonucta turkiye ligi :)
Valla ben bu kulübün yöneticisi falan olsam gazozuna maçlarda bile galibiyet isterim :) Kazanmak alışkanlık, yenilmezlik karakter/kültür işidir.

Çevrimdışı Enver Tarcan

• Üye
  • İnadına Fener
« Yanıtla #680 : 16 Ocak 2022, 19:50:24 »
Hay Allah ya… Şimdi de İsmet’in ayak bileği.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #681 : 16 Ocak 2022, 20:27:24 »
Aliağa Petkimspor Bu oyuncularla nasıl 2 galibiyetle kalmış hayret

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #682 : 17 Ocak 2022, 00:08:16 »
13 sayıdan gelip son 6 dakikasına 9 sayı önde girdiğimiz maçı acemice ve basit top kayıplarıyla kaybettik.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #683 : 17 Ocak 2022, 00:48:28 »
13 sayıdan gelip son 6 dakikasına 9 sayı önde girdiğimiz maçı acemice ve basit top kayıplarıyla kaybettik.
Iste oli maçından sonra tam da söylemeye çalıştığım şey buydu. Bir mac cok iyi mücadele edip hakli olarak herkesi gaza getirip taktiri kazanıyorlar ama sadece bir kaç gün sonra lig sonuncusuna kaybediyorlar. Keske her mac boyle mucadele etseler demiştim ama iyi dedigimiz iki gün yaşamadığı için kolay kanmiyorum ben artık geçici reaksiyonlara.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #684 : 17 Ocak 2022, 13:10:17 »
Iste oli maçından sonra tam da söylemeye çalıştığım şey buydu. Bir mac cok iyi mücadele edip hakli olarak herkesi gaza getirip taktiri kazanıyorlar ama sadece bir kaç gün sonra lig sonuncusuna kaybediyorlar. Keske her mac boyle mucadele etseler demiştim ama iyi dedigimiz iki gün yaşamadığı için kolay kanmiyorum ben artık geçici reaksiyonlara.

ben de farkli bir bakis kazandim... Hem sakatliklar hem de ugursuzluk suruyor...
Bu nedenle lig maclarina bence konsantre olamiyorlar artik... kalan enerjilerini sadece Euroleague e yansitiyorlar .... Umarim hakli cikarim sonraki Eu. macinda goruruz....

Oyle ise cok umursamam yalan degil, finallere kadar turkiye liginde zorlamanin anlami yok ... hele bu kadar eksikken...

Begenmesem de hoca bile gitti... birak masallah dedigimizi, burun buktugumuz bile saglam kalmiyor...

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #685 : 17 Ocak 2022, 20:46:24 »
18 Ocak Salı, 20:15
Erteleme / Tivibu Spor 2

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #686 : 18 Ocak 2022, 09:02:19 »
ben de farkli bir bakis kazandim... Hem sakatliklar hem de ugursuzluk suruyor...
Bu nedenle lig maclarina bence konsantre olamiyorlar artik... kalan enerjilerini sadece Euroleague e yansitiyorlar .... Umarim hakli cikarim sonraki Eu. macinda goruruz....

Oyle ise cok umursamam yalan degil, finallere kadar turkiye liginde zorlamanin anlami yok ... hele bu kadar eksikken...

Begenmesem de hoca bile gitti... birak masallah dedigimizi, burun buktugumuz bile saglam kalmiyor...

Sıkıntı şu ki, bu kadar eksiğe rağmen ligde 2-3 takım dışındakilere yenilmemiz kabul edilemez. "first of all, I want to congratulate bandırma kırmızı" günlerine geri dönüyoruz yavaş yavaş. ligde 30-40 maçlık yenilmezlik serilerinden gelinen noka bu malesef.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #687 : 18 Ocak 2022, 11:42:20 »
Sıkıntı şu ki, bu kadar eksiğe rağmen ligde 2-3 takım dışındakilere yenilmemiz kabul edilemez. "first of all, I want to congratulate bandırma kırmızı" günlerine geri dönüyoruz yavaş yavaş. ligde 30-40 maçlık yenilmezlik serilerinden gelinen noka bu malesef.
Ben şunu anlamıyorum. Eurolague'e yansitsan yansitsan tüm enerjini ne yapabileceksin. Maksimum top8 mi, ötesi ihtimal dahilinde mi? Yoksa şampiyonluk mu bekleniyor. Ben de daha çok heyecan duyup daha çok seviniyorum Avrupa maçlarında ama bir realite var. Bunu görmezden gelip de ligi önemsememek tamamen avuntu. Lig sonuncusuna yenilmek de nedir. Şu oynayan oyuncular, yabancılarla sonuncuyu yenemeyecek miyiz. Efesin lig sampiyonlugu artık önemsiz sayılıyor sanırım ama bana göre son derece önemli ve çok daha gerçekçi bir hedef. O nedenle ben ne olursa olsun böyle mağlubiyetlere çok sinirleniyorum.
« Son Düzenleme: 18 Ocak 2022, 11:42:57 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #688 : 18 Ocak 2022, 12:01:16 »
Ben şunu anlamıyorum. Eurolague'e yansitsan yansitsan tüm enerjini ne yapabileceksin. Maksimum top8 mi, ötesi ihtimal dahilinde mi? Yoksa şampiyonluk mu bekleniyor. Ben de daha çok heyecan duyup daha çok seviniyorum Avrupa maçlarında ama bir realite var. Bunu görmezden gelip de ligi önemsememek tamamen avuntu. Lig sonuncusuna yenilmek de nedir. Şu oynayan oyuncular, yabancılarla sonuncuyu yenemeyecek miyiz. Efesin lig sampiyonlugu artık önemsiz sayılıyor sanırım ama bana göre son derece önemli ve çok daha gerçekçi bir hedef. O nedenle ben ne olursa olsun böyle mağlubiyetlere çok sinirleniyorum.
katılıyorum bizim için  gerçekçi hedef lig sampiyonlugudur o riske atılmamalı şu an için hala opsiyonumuz var efes kaybettiği için ama ne olursa olsun  sıralamada üstte kalmalıyiz

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
« Yanıtla #689 : 18 Ocak 2022, 12:12:06 »

Abi bu konuda katilmiyorum.... benim hala marka degerinin kurtulmasi umidim var... Sonraki yonetim vs ... birileri cikacaktir ne oluyor bu fenerbahce basket degil diyecektir....

O gune kadar final 4 hep zorlayan hep vitrinde kalan takim olmamiz lazim yoksa bu isin sonu kotu....

Turkiye  de  playoff a kaldiktan sonrasi onemli sadece benim gozumde.... hatta daha gecen seneye kadar , sadece turkler  ve yedekler oynasin, sakatlik olmasin  yeter  kafasindayim.