Kazandık ama son anlarda iki defa maç Bursa'ya gitti geldi. Maç 98-96 iken bitime 30-35 saniye kala boş üçlük kaçırdılar, girse öne geçeceklerdi. Onun dönüşünde bizim kaptan olacak Melih bey 2 serbest atışın 2.sini kaçırdığı için yine Bursa'ya beraberlik şansı geldi ama bir kez daha üçlük kaçırdılar.
İki taraf da hücumda çok iyi oynadı, skordan da belli olduğu üzere. Karşılıklı kaç üçlük atıldı sayamadım. Bursa gerçekten iyi takım. CSKA'ya adam göndermiş olmaları tesadüf değil.
Starks'a gelince, şut mekaniği gayet iyi, tertemiz bir bileği var ama yaratıcılık kısmında çok yeterli olabilirmiş gibi gelmedi bana ilk izlenim olarak. Genelde yanındaki oyuncuya pas verip pozisyon aldı, fazla asist kovalamadı. 2 kere top kaybıyla sonuçlanan pas hatası yaptı. 1 numaradan çok 2 numaraya yakınmış gibi göründü bana şimdilik. Belki o da Floyd gibi sonradan açılır takıma alıştıkça, henüz setleri bilmiyor olması doğal elbette.
Sıkışık fikstürde her türlü iyi galibiyet, bir ara maç uzayacak diye korktum allahtan olmadı. Zor rakibe karşı galibiyeti kopardık ya bu yeter.