Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 182400 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Real Madrid:70 Fenerbahçe Beko:69 | Euroleague 5. Hafta
« Yanıtla #540 : 22 Ekim 2021, 01:24:02 »
Evet onu bende gördüm abi gerçekse skandal gerçekten o zmn müstahak derim . Ama artık bu düdkler mide bulandırmaya başladı ben daha ilk yarı sonunda de colo ya faul çalmayıp steps verdiğinde o kaltak maçın sonunu hayal ettim orda fragmanı verdiler . Takımı gerçekten tebrik ediyorum ama koçu etmiyorum yorumuma kızan eleştiren olabilir ama etmiyorum yok abi maçın sonunu alev almış giden polonaran varsa onsuz oynayamazsın . son 6 dakka sada melih shayok ahmet olamaz vesely polonara kenardayken. Bu alenen maçı sabote etmektir bu saçma sapan 5 lerden bana gına geldi artık .

Peki kontra bir soru. Koç her işi düzgün yaptı ve iyi bir beşle maç sonlarını oynadı -tek maç için sormuyorum, keza bugün son topu soksak maçı alıyorduk- UZUN VADEDE -mesela Barcelona ile olası bir play off eşleşmesinde ya da oldu ya final fourunda -ağzı düdüklü bu it sürüsü nefes aldıracak mı bize? Ben zannetmiyorum. Keza kenarda Obradovic gibi bir figür varken Berlin'de aleni, Belgrad'da ise çiğ çiğ yediler bizi. Kesinlikle şube küçülsün ya da kapansın gibi bir şey kastettiğim sanılmasın, -bunu dile getiren beni karşısında bulur- bu şartlar dahilinde havanda su dövüyoruz gibi geliyor bana. Yatırım, dökülen ter, verilen emek ağzı düdüklü bu itlerle telef ediliyor. İtlerin isimleri de hep aynı. İster inanın ister inanmayın daha ilk çeyrekte hissettim maç sonunu, Javorunu Pantherini bokunu püsürünü parkede görünce...
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2021, 01:25:06 Gönderen: Ertan Ürkmez »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #541 : 22 Ekim 2021, 07:29:30 »
Maç sonu bir kez daha hakem triosu işin içine girdi ve maçı bizden alıp rakibe verdi
O kadar ezik bir klubuz ki her maç aynı şeyler olsa da sesimiz cikmiyor ve ezilmeye devam ediyoruz.
Melihin pozisyonunda sportmenlik falan yok, son iki dk o faulü verenin yedi ceddini ben, Henry heurtel pozisyonunda kesinlikle faul yok adam tokezliyor, booker pozisyonunda ise yine faul falan yok. E zaten sen adamlara son iki dakika 7 faul atışı fazladan vermişsin. Bizim koç da sağolsun shayokla son top kullanıyoruz. Maç boyu iki üç defa öne geçtiler, 70 sayı atıp maç kazandı adamlar. Oyun kaos basketboluna dönünce demiştim zaten. Neden her branşta bu kadar ezigiz, looseriz anlamıyorum. Hakikaten böyle basiretsiz yönetimlerden o kadar sıkıldım ki.
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2021, 07:29:56 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #542 : 22 Ekim 2021, 08:25:18 »
Hakemler etki etti mi? Evet etti. Ama her şeyi hakemlere mal etmemek lazım. Misal Melih'in yaptığı faul. Misal Hennry'nin maçı koparacağımız anda 10 saniye varken salladığı üçlük! misal son topta Shayok ile hücum etmek...

Kaybettiğimiz üç maç ta rahat kazanabileceğimiz maçlardı. Burada sadece hakemlere kabahat bulmak kolaycılık olur.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #543 : 22 Ekim 2021, 08:44:54 »
Melihin yaptığına benzer bir sürü faul yapılıyor çalınmıyor.Sanırım 1 maçta çalındı.Artık bıraksın atsın rakip o zamanda neden müdahele etmiyorsunuz denecek.Malum olay deyim.

Takım şube hatalara rağmen onur savaşı veriyor.

Yönetim memnunmusun hani futbolda başarı gelse ama aynı seviyeye çekti hem şubeyi bitirdiler hem futbolda homurdanmalar başladı.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #544 : 22 Ekim 2021, 09:14:22 »
Adamlar 36 tane üçlük sallamış. Poirier tek başına 17 ribaund, Tavares de olsa hiç ribaund alamaycaktık herhalde. Bu takımda kısa oyuncu olmak çok güzel salla üçlüğü nasıl olsa Poirier veya Tavares toplar ribaundu. Koca Eurolig'in en pis takımı bu herifler,kritik anlarda hepsi kaldırıp atıyor korkusuzca. Hele o Causeur yok mu Allah'ın cezası gel de sövme şimdi.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #545 : 22 Ekim 2021, 09:22:54 »
Melihin yaptığına benzer bir sürü faul yapılıyor çalınmıyor.Sanırım 1 maçta çalındı.Artık bıraksın atsın rakip o zamanda neden müdahele etmiyorsunuz denecek...

Melih'in faul yapmasına değil, yapış şekline tepki gösteriyorum. Adamın kafasında savunma yapmak, rakibin önünde kalmak, topu çalmak gibi bir düşünce yok.  Kafasındaki tek düşünce; geçilince faul yapayım! Öyle laubali faul yaparsan tekniği yersin. Bir zahmet kıçını az kaldırsın.
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #546 : 22 Ekim 2021, 09:47:43 »
Tavares pivot içte rahat aldığı ribaundları sağa sola dağıtıyor.Takımda rahatlıyor.Sokuyor kısalar forvetler.

Real şampiyonluk adayı bu net dün Tavares olsa 15 fark olurdu.İyi sıkıştırdık yinede devamı gelsin.Oli ile denk takımız onlarda iyi.Cska Oliyi yenmek için oynamalıyız.
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2021, 09:48:02 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #547 : 22 Ekim 2021, 09:55:01 »
Realden bir bok olmaz. Barça, CSKA, Milano ve Efes benim f4 adaylarim. Geçen senenin bir nevi tekrarı. Burada Barça yıllardır yatırım yaptığı için diyet ödenebilir.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #548 : 22 Ekim 2021, 10:01:09 »
Bence favoriler.Rossta sakatlandı esas Barca leş oynuyor.Facia kötü değiller ama tempo yok hoş Calathesi olan takımın burnu kurtulmaz.Milano alsın Gigiye yakışır.

Ben Datomeyle buluşacağımızı düşünüyorum teknik heyet ilerde.

Efeste sorunlar dağ gibi piyot yok forvetler yetersiz.Moermann kıpırdadı ama eski havasından uzakta.Singleton papatya falı.

Byrant attı ama oda istikrarsız bence.

Son 8 umudu için rakipler kaybetsin biz artık B bölümdeyiz.Lyon alsa kötü olurdu.

Olide güçlensede bu kategoride kaybederler umarım e kusura bakma can Kostas çıkarlar seviyoruz seni o ayrı.

« Son Düzenleme: 22 Ekim 2021, 10:30:46 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #549 : 22 Ekim 2021, 10:10:12 »
Miçiç ile karakedi girdi gibi dün izlediğim bölümlerde yoktu.Kazana kolay oynatmasana daha büyük maçta.Bence gidecek Miçiç.

Seni şampiyon yapan o.
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2021, 10:10:43 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #550 : 22 Ekim 2021, 11:17:45 »
bundan çok daha güçsüz bi kadroyla euroleague şampiyonunu eliyolardı az daha yani son 2-3 dakikada oyunu domine edip 6-7 sayı farkla kazansalae neyse de hakem desteğinin gayet fazla olduğu bir maç sonuyla 1 sayıyla bitmiş bir maçın ardından kendimizi kandırmayalım kapasitemiz yetmedi yorumu bence biraz haksızlık.obra döneminde bundan çok daha kötü mağlubiyetlerimiz de olmuştu o zaman da mı kapasite yetmedi? bu kadronun oyunu,düzeni,taktiği eleştirilir ama kadronun kapasitesi bence lig seviyesinin üstünde.

Madrid'in yarısı yoktu, zaten bu kötü şut attıkları maçı bile kazanamadıysan kendini kandırıp ümitvar olmaya gerek yok, bu koçun kapasitesi bu kadar, melih ahmet ile oynuyor adam 4. periyotta kritik yerlerde, onlarda sıvamak için ellerinden geleni yapıyorlar sağolsunlar, f8 iyi hedef ilerisi yok.
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2021, 11:48:29 Gönderen: Civa »

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
Ynt: Real Madrid-Fenerbahçe Beko | Euroleague 5. Hafta
« Yanıtla #551 : 22 Ekim 2021, 11:20:11 »
Polonara 'yi fazla unuttuk sanki kenarda

Sankisi fazla, saçmalığın dik alasıydı. Shayok'a bu maç özelinde bu kadar güvenilmesini gerektiren hiçbir done yoktu koçun elinde.

Son çeyrek gereksiz yere panik havasına girdik, hakemler de sağolsun hemen fırsatı değerlendirip oyunun momentumunu Real'e teslim etmeyi ihmal etmediler o sırada.

Hakemlerdi, Causeur'dü, oydu, buydu derken yine dramatik bir mağlubiyet, yine Fenerbahçe.

Neyse bu haftaki tesellimiz de "ama iyi mücadele ettik".

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #552 : 22 Ekim 2021, 11:41:20 »
Bu mac ne kadar iyi basladiysak okadar kotu bitirdik....

Hocanin kenarda ilk adam unutusu degil ama bu sefer çok yazık oldu ... alba ve bu maçta da hocaya yazar ....

Kafasını değiştirmesi lazım. Mac sonunda shayok un pozisyonunda itirazdan teknik alacağına, pozisyona koç itirazı yapip izletseydi belki maçı almıştık... mac sonlarini seyirci gibi izliyor...

Ama yinede beklediğimden çok iyiyiz son 3 maçtır...
« Son Düzenleme: 22 Ekim 2021, 11:53:57 Gönderen: ETIRYAK »
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #553 : 22 Ekim 2021, 12:49:46 »
Melih'in faul yapmasına değil, yapış şekline tepki gösteriyorum. Adamın kafasında savunma yapmak, rakibin önünde kalmak, topu çalmak gibi bir düşünce yok.  Kafasındaki tek düşünce; geçilince faul yapayım! Öyle laubali faul yaparsan tekniği yersin. Bir zahmet kıçını az kaldırsın.

Ağbi Melih'i, karakterini, performansını ayrı tartışalım, yaptığı faulü ve kararın doğruluğunu da bir yana koyalım, şu şekilde çalınan düdüklerin bir standardı olsa her maç en az 10-15 sportmenlik dışı çalınır. Fenerbahçe formasını giyen insanların hiç hata yapma şansı yok mu Allah aşkına! Kaç sezondur doğranıyoruz. Şu şartlarda kendimizi eleştirmemiz havanda su dövmek diye düşünüyorum. Melih o hatayı yapmasa başkasına çalacak, bu açık ve net. Javor denilen insan müsveddesi Real Madrid bencine teknik çalınca dedim ben eyvah, maç sonuna yer yapıyor diye. Bu herif final maçında doğradı bizi. Niyeti, amacı belli. Biz ne kadar doğru da oynasak çalacaklar ikinciyi, üçüncüyü, dördüncüyü...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #554 : 22 Ekim 2021, 12:58:34 »
Kenz Bey işte bazen istatistik önem arz etmiyor.Sporun cilvesi bu.

Barthelden çıkıp bir hareketli şutu olan uzun alsak iyi olur.

önce eldekini kullanalım. Polonara var zaten.