Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 182998 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı ayhançınar

• Üye
  • Yer: izmir
Ynt: Olympiakos:67 Fenerbahçe Beko:65 | Euroleague 7. Hafta
« Yanıtla #750 : 28 Ekim 2021, 23:07:34 »
1 şutu olan kısa şart.

Budanan bir şube direnmeye çalışıyoruz buna şapka çıkartırım.80 ortalama sayı üreten takımı 70 altı tuttuk.

Neresi budandı diye sormayacağım. Takım kadro kalitesi olarak euroleage'de ilk 6'ya çok rahatlıkla girer.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #751 : 28 Ekim 2021, 23:10:38 »
Geçen yılki dağılan takıma bu takımı tercih ederim.Çok formda rakibe son topta kaybettik.

Aynen geçen yıl önüne geleni üst üste koyup sokarken de böyle diyor muydun? Abi bak allah aşkına tamam anladık, mücadele seni tatmin ediyor, bu aq kelini de çok seviyorsun, ya neye inanıyorsan onun adına söylüyorum her mesajın altına aynı şeyleri yazıp durma.

Kokoskov'un ilk haftaları olmasa neye tutunacaksınız anlamadım, akıl ve mantık diye bir şey var. Sırf şu keli savunayım, yıkayıp yağlayayım diye bu kadar zorlanmaz. Kalp kırmak da istemiyorum ama şu keli savunan kim varsa ciddi anlamda kalp kıracağım artık.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #752 : 28 Ekim 2021, 23:11:36 »
Koskoca Fenerbahçe mücadele etti diye övülüyor aq şaka gibi.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #753 : 28 Ekim 2021, 23:14:16 »
Çıldıracağım artık Kokoskov'un elindeki kadro sanki çok hazır bir kadroydu. Efsane koçun gitmiş, kadronun neredeyse tamamı gitmiş, üstelik kovid sezonu seyirci falan yok. Sıfırdan gelmiş adam, sezon ortası bir düzen oturtmuş, inanılmaz bir seri yapmış. Sonra yine kovid mevzuları falan derken CSKA serisiyle birlikte havlunu atmışsın. Üstüne şubedeki yaşananları, koça karşı kurulan kumpası da biliyoruz. Hala Kokoskov da Kokoskov, yok mücadele, yok yeni kadro. Geçin şu boş işleri, insanın aklıyla taşak geçmeyin.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #754 : 28 Ekim 2021, 23:16:03 »
Henry okuzunun birebir şutunu ibretle izlemek lazım. Tekrar tekrar. Topu faul bölgesinden öyle bir fırlatıyor ki çembere mi potaya mi carptirmaya çalışıyor bilmiyorum. Öylesine sallıyor. Sokaktaki eline top değmemiş adamlar bile ancak bu kadar fırlatır. Adam bildiğin öküz. Yemin ediyorum lorenzoyu arıyorum. Beterin beteri değil bin beteri buldu bizi. Hani bildigim tanıdığım adam ama bu kadarini ben bile tahmin etmiyordum.

Maç sonu klasik oldu artık. Küçük takım kaybetti. Söyleyecek söz yok. Çok iyi savunma yapıp yine yenildik diyelim de bu çağ dışı basketbolu sevenler mutlu olsun.

Çevrimdışı ayhançınar

• Üye
« Yanıtla #755 : 28 Ekim 2021, 23:16:19 »
Bu sene gerek basketbol gerek futbolda  iyi kadrolarımızın olduğunu düşünüyorum.
Ama iki branşta da hoca tercihleri çok yanlış oldu malesef.
İkisi branş ayrı değerdirilir ancak 2 hocanın oyuna müdahale yapamabilme , hatalardan ders çıkarbilme yetenekleri 10 üzerinden 0.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #756 : 28 Ekim 2021, 23:17:07 »
Sonraki 5 maçımız daha zor .... yarıştan erken kopabiliriz
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #757 : 28 Ekim 2021, 23:17:11 »
Aynen geçen yıl önüne geleni üst üste koyup sokarken de böyle diyor muydun? Abi bak allah aşkına tamam anladık, mücadele seni tatmin ediyor, bu aq kelini de çok seviyorsun, ya neye inanıyorsan onun adına söylüyorum her mesajın altına aynı şeyleri yazıp durma.

Kokoskov'un ilk haftaları olmasa neye tutunacaksınız anlamadım, akıl ve mantık diye bir şey var. Sırf şu keli savunayım, yıkayıp yağlayayım diye bu kadar zorlanmaz. Kalp kırmak da istemiyorum ama şu keli savunan kim varsa ciddi anlamda kalp kıracağım artık.

Koçu övmüyorum.Tabi mücadeleyi öveceğim.Skorlar tam tersine olsa susacakmıydık.Çok formda zıpkın bir rakibe 13 sayıdan dönen takım alkışlanır.

A son 8 şansımız az zaten o konuda görüşlerim aynı.Öyle hava yaratılıyor ki sanki yenilgiye üzülmüyoruz.Takım harika mücadele etti.
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2021, 23:18:30 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ayhançınar

• Üye
« Yanıtla #758 : 28 Ekim 2021, 23:18:30 »
Henry okuzunun birebir şutunu ibretle izlemek lazım. Tekrar tekrar. Topu faul bölgesinden öyle bir fırlatıyor ki çembere mi potaya mi carptirmaya çalışıyor bilmiyorum. Öylesine sallıyor. Sokaktaki eline top değmemiş adamlar bile ancak bu kadar fırlatır. Adam bildiğin öküz. Yemin ediyorum lorenzoyu arıyorum. Beterin beteri değil bin beteri buldu bizi. Hani bildigim tanıdığım adam ama bu kadarini ben bile tahmin etmiyordum.

Maç sonu klasik oldu artık. Küçük takım kaybetti. Söyleyecek söz yok. Çok iyi savunma yapıp yine yenildik diyelim de bu çağ dışı basketbolu sevenler mutlu olsun.

orada suç sadece henry ' de değil 3 sn kala topu elinde buldu. sahadaki 5 'den kim o topu kullanmasın desek bu  Henry' olurdu
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2021, 23:20:05 Gönderen: ayhançınar »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #759 : 28 Ekim 2021, 23:19:20 »
Sonraki 5 maçımız daha zor .... yarıştan erken kopabiliriz
Bence sonraki 11 maçımız da zor. İçerideki baskonia dahil kazanırız dediğim banko maç bir tane bile yok.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #760 : 28 Ekim 2021, 23:20:22 »
orada suç sadece henry ' de 3 sn kala topu elinde buldu. sahadaki 5 'den kim o topu kullanmasın desek Henry'i seçerdik.

Henry basit oynamaya asist üretmeye devam etmeli.Savunmada zaten beğeniyorum.Tek Cem Bey geldi teşhisi koydu ligin iyi ekiplerinden değiliz skala hatalı dedi.Bravo.

« Son Düzenleme: 28 Ekim 2021, 23:22:19 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #761 : 28 Ekim 2021, 23:22:22 »
orada suç sadece henry ' de değil 3 sn kala topu elinde buldu. sahadaki 5 'den kim o topu kullanmasın desek bu  Henry' olurdu
Topu elinde bulması vs değil olay. Şut dinamiği korkunç. Felaket kotu. Rahat da bir şut buldu. Hatta kostasınkinden daha rahattı. Kostas gibi bir son top katili bile winner oldu bize karsi.

Gerçi kostasi beğenmeyenlere böyle Lorenzo, Henry falan yakışır.

Çevrimdışı ayhançınar

• Üye
« Yanıtla #762 : 28 Ekim 2021, 23:23:27 »
Bayern sezon başındaki gibi kötü gidip Trinchieri  ayrılırmı diye umut ediyordum.
Bir mucize olup bizim yönetim takımın başına getirebilir mi diyede umut ediyordum.

konuyu futbolada getiriyorum ama hem futbol hem basketde koçlar sezon sonunu görmezler gibi geliyor.

• Yönetici
  • Üye
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #763 : 28 Ekim 2021, 23:24:14 »
Topu elinde bulması vs değil olay. Şut dinamiği korkunç. Felaket kotu. Rahat da bir şut buldu. Hatta kostasınkinden daha rahattı. Kostas gibi bir son top katili bile winner oldu bize karsi.

İlhan abi, bak adım gibi biliyorum ama ispat edemem, bu adamın eline Curry'i ver, sana Rondo olarak iade eder.
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2021, 23:24:43 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı ayhançınar

• Üye
« Yanıtla #764 : 28 Ekim 2021, 23:24:34 »

Şut dinamiği kötüde o an sahada Decolo,Guduriç,Polonara gibi şut dinamği süper olan oyuncular var. Hepsinin de aynı anda mükemmel şutor olmasını bekleyemeyiz.