Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 195106 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Olympiakos:67 Fenerbahçe Beko:65 | Euroleague 7. Hafta
« Yanıtla #765 : 28 Ekim 2021, 23:28:28 »

Gerçi kostasi beğenmeyenlere böyle Lorenzo, Henry falan yakışır.

Al benden de o kadar. Şu twitt'e bak mesela.

https://twitter.com/bbosports/status/1453809652651728905

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #766 : 28 Ekim 2021, 23:28:52 »
Şut dinamiği kötüde o an sahada Decolo,Guduriç,Polonara gibi şut dinamği süper olan oyuncular var. Hepsinin de aynı anda mükemmel şutor olmasını bekleyemeyiz.
Şimdi de colo, guduric iyi diye mi avunalim, Henrye kötü demeyelim yani. Neyi tartışıyoruz biz. Anlamadım. Adamın attığı bombok suttan bahsediyorum ama De colo ve guduric iyi şutör diyorsunuz.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #767 : 28 Ekim 2021, 23:31:48 »
İlhan abi, bak adım gibi biliyorum ama ispat edemem, bu adamın eline Curry'i ver, sana Rondo olarak iade eder.
Kemal ben şu izledigim maçlara göre Henrye yorum yapmıyorum. Daha bizle adı çıktığından bu yana yanlış tercih diye defalarca söyledim. Kokoskov da olsa yanlıştı.
Curry çok uç örnek oldu :D
Onu djordevic bile katledemez.
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2021, 23:32:10 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı ayhançınar

• Üye
  • Yer: izmir
« Yanıtla #768 : 28 Ekim 2021, 23:35:13 »
Şimdi de colo, guduric iyi diye mi avunalim, Henrye kötü demeyelim yani. Neyi tartışıyoruz biz. Anlamadım. Adamın attığı bombok suttan bahsediyorum ama De colo ve guduric iyi şutör diyorsunuz.

Henry'nin çok kötü bir oyuncu olmadığını takıma katkı verdiği noktalar olduğunu düşünüyorum.
Takımdaki rolü doğru verilirse şutunun kötü olmasına rağmen daha faydalı olacağını anlatmaya çalışyorum.
örneğin maçın o anında sahada şu 5 var iken  o şutu kullanmaması gerektiği gibi.

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #769 : 28 Ekim 2021, 23:35:30 »
Henry’nin ne olduğu belli. Bence asıl sorun DeColo’nun o topta köşede kalıp topu almaması

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #770 : 28 Ekim 2021, 23:37:14 »
Son 8 şansımız az bu sene.Avrupayı lig için hazırlık olarak görmeliyiz.İyi takım sayısı çok bu yıl.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #771 : 28 Ekim 2021, 23:39:09 »
Aleksandar Djordjevic Olympiakos Maçını Değerlendirdi

Fenerbahçe Beko Erkek Basketbol Takımımızın Başantrenörü Aleksandar Djordjevic, THY EuroLeague’in 7. haftasında deplasmanda oynadığımız Olympiakos karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu.

Müsabakayı Fenerbahçe TV’ye değerlendiren Başantrenörümüz Aleksandar Djordjevic, “Taş aslında bir yumrukla kırılmıyor, aslında o taşa daha da vurmaya devam etmemiz gerekiyor. Savaşmamız gerekiyordu ve savaştık. Çok mücadele ettik. Kazansak gerçekten çok hak ettiğimiz bir maç olacaktı. Olympiakos’u da tabii ki tebrik ediyorum. Onlar da çok iyi ritimdeler. Biz de zorlu bir süreçteyiz. Sürekli deplasmandayız, maçları hep dışarıda oynuyoruz. Ve son birkaç maçımızı hep ya tek sayıyla ya da son topla kaybetmiş olduk. Belki Polonara kaçırmasaydı o maçı döndüren atış olacaktı. Kendisi de pişmanlık duyuyor olabilir ama bunlar olabiliyor. Başta hatalarımız vardı ve çok agresif başlamadık. Ama savunma hatalarını aza indirdiğimiz zaman agresif olup, öne geçmeye başladık. Aynı şekilde devam etmemiz gerekiyor. Başımız dik ve en önemlisi de taraftarımızın desteğinin aynı şekilde devam etmesini istiyoruz. Onların gücünü arkamızda her zaman hissediyoruz. Özellikle Gaziantep maçında inşallah yanımızda olurlar.” dedi.

Oyuncularımızın ortaya bir karakter koyduğuna da değinen Başantrenörümüz Djordjevic,“Her maçtan sonra özellikle Barcelona maçından sonra da söyledim; karakterin, kişiliğe ve hayata geçmesini gösteriyorlar. Çünkü kolay bir şey değil ve gerçekten bir galibiyete ihtiyacımız var ki biz de mutlu olalım, aynı şekilde savaşmaya devam edebilelim. Oyuncularım bunu hak ediyor.” diyerek sözlerini noktaladı.
« Son Düzenleme: 28 Ekim 2021, 23:39:24 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #772 : 28 Ekim 2021, 23:44:02 »
Bak Polonara ya sallamış yine ... ulan idiot sen 1. Ceyrek ve 2. Çeyrek te o saçma rotasyonlari yapmasan da takim son iki ceyregi senin bokunu temizlemeye ugrasmasa yeter ....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #773 : 29 Ekim 2021, 00:10:37 »
Bu maçlar tam tersi 3 galibiyetle bitse çekirge sıçradı denecekti adım gibi eminim.

Sanki ben yenilgilerde kahrolmuyorum.

Oyuncuların mücadelesini alkışlıyorum artı koçla ilgili görüş bu güzel formu germemek için yazmıyorum övüyorsun deniyor.

Koç gidici zaten.

Çevrimdışı İsmailÇelebi

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @Elebilso
« Yanıtla #774 : 29 Ekim 2021, 00:12:34 »
Djordevic in kripto gs li olduğuna ikna oldum artık yani şu takımın iyi olmasını istemeyen birini dahi takımın başına getirsen misal gergin o bile bu kadar dinamit koymaz takımın altına. Garip rotasyonlar garip oyuncu kullanımları say say gider liste . Fenerbahçe nin kadrosu kötü falan değil gayet iyi kadro evet hernry sıçıp batırıyor hücumda kaç maçtır ama biz bu adamı hiç izlemedikmi marsdan yada jüpiterdenmi geldi bu adam ki şaşırıypruz şimdi hücumda sokamamasına . Henry de polonarada geçen sene play off kıyısından dönen baskonia takımının en iyi 2 3 oyuncusundan biriydi ben koçun oyuna bakış açısının oyuncuları değersizleştirdiğini düşünüyorum . Henry ye al yarı sahada yarat dersen adam tabikide böyle kalır spanolus falan zannediyo heralde hoca henry yi. Bu ismet neden hiç süre almaz mesela şehmus bak ne güzel katkı veriyor fark yaratıyor eminim aynı katkıyı ismettende alırsın ki kaldıki ismetin şutu çok daha güvenilir bir kaç maç sonra rakipler şehumusunda şutunu riske etmeye başlayacaktır. Yani anlamıyorum gerçekten melih neden hala bu takımda süre alır ne vasıfla her maç kadroda olur yazık vallahi yazıkya. Kokoshovu falan geçtim ufuk sarıca orhun ene yada erdem can falan olsa en az 2 galibiyet fazlamız vardı şu an. Djordevicin bu takıma mücadele edin gazı dışında verebileceği bir şey yok kimse kendini kandırmasın biz daha çok maç kaybederiz bu şekilde . Dshawn pierre geçen seneki çıkışıyla belkide cska yapacaktı bu sene adam allahını kaybetti çok afedersiniz bi tane hücum meziyetinin kullanmıyoruz adamın . Vesely onur meselesi yapmasa eminim son 2 maçtada bu kadar kafa kafaya gidemezdik. Çok yazık şu takım bu çapsızın elinde eriyor . Daha farklı şeyler yazmak istiyorum aslında ama forum kurallarınıda çiğnemek istemiyorum .

Çevrimdışı kyoujin

• Üye
  • Yer: ankara
Ynt: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2021-22 Sezonu)
« Yanıtla #775 : 29 Ekim 2021, 01:17:06 »
https://youtu.be/WKKXuQ_l0dU

Oly maçını konuştuk. yenileceksek de Henry değil Şehmuzun kararıyla yenilelim.

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #776 : 29 Ekim 2021, 16:37:54 »
Şu takım elbiseli niye her maçtan sonra savaş, mücadele, karakter diyor? Bu kadar mı çağ dışı kalınır?
Kadro kötü diyenleri de anlamıyorum. Geçen sene Vesely oyun kuruyordu, bu sene bir tane mi uzundan kurulan setin olmaz? Vesely, Polonara, Davşan varken bunu denemek bizim takım elbiseli hariç herkesin aklına gelirdi.
« Son Düzenleme: 29 Ekim 2021, 20:45:47 Gönderen: eu_kobe »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #777 : 29 Ekim 2021, 16:42:17 »
Takımın savaşmasının nesi kötü.

Pes etmiyoruz kolay değil çok formda istim üstünde olan Oli gibi deplasmanda 13 sayıdan dönmek.

Şerefli yenilgi edebiyatıda yapmıyorum bu arada.

Tamam koçla ilgili konuşmuyorum zaten.Obrada önce karekter mücadele diyen bir koçtu.

Koç başarısız olunca her lafı batıyor buda doğal.

« Son Düzenleme: 29 Ekim 2021, 16:50:05 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı eu_kobe

• Üye
  • Yer: antalya
« Yanıtla #778 : 29 Ekim 2021, 20:52:55 »
Takımın savaşmasının nesi kötü.

Pes etmiyoruz kolay değil çok formda istim üstünde olan Oli gibi deplasmanda 13 sayıdan dönmek.

Şerefli yenilgi edebiyatıda yapmıyorum bu arada.

Tamam koçla ilgili konuşmuyorum zaten.Obrada önce karekter mücadele diyen bir koçtu.

Koç başarısız olunca her lafı batıyor buda doğal.
Abi olayın seninle alakası yok ki sen taraftar olarak mücadeleyi, savaşı beğenebilirsin. Bu koç diye kenara koyduğumuz takım elbiseli her maçtan sonra bunları söylüyor. Ben şöyle yorumluyorum artık bizim kadromuz bu takımların çok altında biz yine de büyük iş yapıp başa baş mücadele ettik. E ortada öyle bir şey yok, senin elinde her takımda yıldız olacak Polonara var, geçen sene CSKA alacak diye korktuğumuz Dyshawn Pierre var. Bunlar oyunu rahatlatacak her takıma üstünlük kurabileceğimiz 4 numaralar. Birini rotasyon oyuncusu yaptı birini 4den hiç kullanmadı.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #779 : 30 Ekim 2021, 00:13:27 »
Ligde bizden az galibiyeti olan tek takım kaldı: Zalgiris