Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 182445 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Alba Berlin-Fenerbahçe Beko | Euroleague 3. Hafta
« Yanıtla #375 : 12 Ekim 2021, 23:05:29 »
şuan tek konuşulacak konu Djordjevic maalesef çünkü bu takımın başında koç olmasa Alba'yı gene yenerdi üstelik 3-4 oyuncusu da eksik adamların rotasyonlar sahadaki beşler hepsi rezil halde

O gönderilince de bir sonraki konuşulur. Ne diyim kimseyle didişmek gibi bir derdim yok, ben de sizler gibi kahrola kahrola izliyorum. Ne desek boş...

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #376 : 12 Ekim 2021, 23:06:37 »
Kokoskov.
O korkak yosmanın da Allah belasını versin.
Ulan Igor keşke Dallas'a götürseydin bari basketbol ıqsu bu kadar kötü adam görmedim

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #377 : 12 Ekim 2021, 23:08:15 »
O gönderilince de bir sonraki konuşulur. Ne diyim kimseyle didişmek gibi bir derdim yok, ben de sizler gibi kahrola kahrola izliyorum. Ne desek boş...
Benim derdim sizle değil hocam Sertaç ve Djordjevicle adam gibi birini getirse konuşulmaz şimdi sadece futbol izleyen tayfaya malzeme veriliyor başladılar gene 20 milyon boşa gidiyor diye

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #378 : 12 Ekim 2021, 23:09:06 »
Burdayım. Djordovic değil de başka koç ile anlaşsalardı da aynı şeyi yazacaktım. Djordovic'in yerine gelecek koç için de aynısını yazarım. Zaten Djordovic de mutlaka olur gibi bir iddiam olmadı. Kumar bir yerimize girmiş gibi görünüyor. Çok erken patladı. Djordovic'e kadar çok şey var konuşulacak, Djordovic sonuç...
Ertan abi ben de sana şunu sorayım:
Geçen senede utanç verici sonuçlar aldık,ancak hepsinde gerçekten bir bahanemiz vardı.Vesely sakatlıktan çıkmıştı,Gherardini’nin kumarları tutmamıştı ve Obra sonrası geçiş dönemindeydik.Ama ben böyle ruhsuz bir takım izlememiştim.Oyuncular Bahçeşehir maçında M.Baygül adlı arkadaşın kışkırtması sayesinde takım karakter gösterip kazandı.Ancak yine ruh gibi bir oyun vardı.Bu ruhsuzluk nereden geliyor?

Bence oyuncular istemiyor ve biz bile bile daha kötüye gidiyoruz.
FENERBAHÇE

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #379 : 12 Ekim 2021, 23:09:13 »
sertaç diyoruz sasha diyoruz tamam ama gherardini’ye de gidip ilk bulduğunu getirmek yakıştı mı?

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #380 : 12 Ekim 2021, 23:10:05 »
Aleksandar Djordjevic: "İlk yarıdan sonra ikinci yarıyı açıklayamam. Bir zorluk gördüğümüzde kafamız, ellerimiz, karakterimiz aşağıda. İkinci yarıdaki oyunumuza çok şaşırdım."

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #381 : 12 Ekim 2021, 23:11:05 »
Çok iyiymişiz gibi yenildiğimiz son 2 maçta Nando ortalama 19 dakika süre aldı. Hiçbir  şey yapamıyorsan Nando'nun bireysel oyunundan ekmek ye.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #382 : 12 Ekim 2021, 23:11:14 »
sertaç diyoruz sasha diyoruz tamam ama gherardini’ye de gidip ilk bulduğunu getirmek yakıştı mı?
Adam kaçacak yer arıyor Efe şimdiden yerine gelecek adamı hazırlıyor şube ne hale geldi

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #383 : 12 Ekim 2021, 23:13:20 »
Savunma savunma diye kıçını yırtan Djordjevic bugün Alba'dan 84 yedi yarın Cska-Milano-Real maçlarında göreceğiz bakalım

Çevrimdışı Civa

• Üye
  • Yer: Turkiye
  • Arif
    • twitter.com/arifcakir13
« Yanıtla #384 : 12 Ekim 2021, 23:16:15 »
ben ümit görmek istiyorum bir zeka pırıltısı trincheri olsa hatta bartzokas bile olsa gam yemeyeceğim ama geri zekâlı gibi bu kadar defosu olan bir adamın getirip 3 yıl sözleşme yapmaları taraftarla alay eder gibi 2023 falan demeleri canımı sıkıyor, obradovic gibi birini elinde tutamayan yönetimden bir şey beklemiyordum tabi ama bu kadar aleni aptallık kaldırmıyor bünyem

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #385 : 12 Ekim 2021, 23:22:46 »
Burdayım. Djordovic değil de başka koç ile anlaşsalardı da aynı şeyi yazacaktım. Djordovic'in yerine gelecek koç için de aynısını yazarım. Zaten Djordovic de mutlaka olur gibi bir iddiam olmadı. Kumar bir yerimize girmiş gibi görünüyor. Çok erken patladı. Djordovic'e kadar çok şey var konuşulacak, Djordovic sonuç...

Katılıyorum istikrarlı bir şekilde sabote ediliyor takim ki sonuc Djordjevic....

Asil bu sabotajin arkasındaki yonetim kendine gelmeli ..... Sertaç şimdi ciksin konuşsun....

Kimin geleceğinin ne önemi var? Geleni yine kaçırırız ... bu yonetim anlayışına dur demek lazım....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #386 : 12 Ekim 2021, 23:29:22 »
Ertan abi ben de sana şunu sorayım:
Geçen senede utanç verici sonuçlar aldık,ancak hepsinde gerçekten bir bahanemiz vardı.Vesely sakatlıktan çıkmıştı,Gherardini’nin kumarları tutmamıştı ve Obra sonrası geçiş dönemindeydik.Ama ben böyle ruhsuz bir takım izlememiştim.Oyuncular Bahçeşehir maçında M.Baygül adlı arkadaşın kışkırtması sayesinde takım karakter gösterip kazandı.Ancak yine ruh gibi bir oyun vardı.Bu ruhsuzluk nereden geliyor?

Bence oyuncular istemiyor ve biz bile bile daha kötüye gidiyoruz.

İşaret ettiğiniz mevzuyu ben de hissetmedim değil. Eğer doğru hissetmişsek bu en az Djordovic'in koçluk kalitesi kadar sıkıntılı bir mesele. Kimse kusura bakmasın koç seçen oyuncuya da ana avrat söverim ben. İspatlama şansım yok ama aynı şeyi -hadi ismini de vereyim- De Colo özelinde Obradovic'in son senesinde de hissetmiştim ben. Djordovic'den sonraki koçu da beğenmezlerse ne olacak? Oldu o zaman, biz maç izlerken geberelim, oyuncu beriki koçu beğenmesin, ötekisini beğenmesin. Eğer böyle bir şey varsa bu da oyuncuların ahlaksızlığı derim... Saygılar...

Çevrimiçi Ertan Ürkmez

• Üye
« Yanıtla #387 : 12 Ekim 2021, 23:31:24 »
Benim derdim sizle değil hocam Sertaç ve Djordjevicle adam gibi birini getirse konuşulmaz şimdi sadece futbol izleyen tayfaya malzeme veriliyor başladılar gene 20 milyon boşa gidiyor diye

Eyvallah. Piste alalım yazdığınız için üstüme alındım, bir iki kelime yazdım. Aynı endişe bende de var fazlasıyla. Diyorum ya ne desek boş...

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #388 : 12 Ekim 2021, 23:35:19 »
“Kısa bir açıklama olacak. İkinci yarıdaki oyunumuzu hâlâ açıklayamıyorum. Sahaya çıkmadık. İlk yarıda savunmada çok iyiydik. Devre arasında söylediğim gibi bazı boş şutlar kaçırdık ama ikinci yarıda basketbol oynamaya çıkmadık. İlk zorlukta ellerimizi indirip oynamayı, mücadele etmeyi bıraktık. ALBA, iyi takımlar ne yaparsa onu yaptı. Bizi zorlamaya, bizden akıllı oynamaya devam ettiler ve galibiyeti hak ettiler. Bu galibiyeti hak ettiler. Şu anda bunu açıklayamıyorum.”

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Ynt: Alba Berlin:84 Fenerbahçe Beko:70 | Euroleague 3. Hafta
« Yanıtla #389 : 12 Ekim 2021, 23:55:01 »
Kenarda oyuna müdahale etmesini beklediğin 'koçun' Aleksandar Djordjevic, sahada isyan etmesini istediğin 'kaptanın' Melih Mahmutoğlu ve tüm bu olup biteni kurgulayan 'şube sorumlun' Sertaç Komsuoğlu olunca ortaya böyle bir şey çıkıyor.