Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 182077 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Bayern Münih:71 Fenerbahçe Beko:63 | Euroleague 10. Hafta
« Yanıtla #1005 : 17 Kasım 2021, 01:16:19 »
Görevden alınma olmayacak gibi.Sezon sonuna kadar kalacak.

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #1006 : 17 Kasım 2021, 01:24:40 »
Kafa ütülüyor anca. İstifa et senlik değil buralar. Yallah Yurokapa.
Euroligde takım çalıştırmaması lazımda pazar çok dar

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1007 : 17 Kasım 2021, 01:54:14 »
Şu net Yengi yada yenilgide en çok etkileşim alan takımız kulubüz.

Efeste bu yok.Şu şubeyi ayaklandır hey yönetim başkan yada herkimse.Başarısız sezonlar olur play-offta gelmeyebilir ama mentalide ufaltmayın.

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
Zalgiris Kaunas:86 Fenerbahçe Beko:75 | Euroleague 11. Hafta
« Yanıtla #1008 : 17 Kasım 2021, 02:44:22 »
Çift maç haftasının ikinci etabı;
19 Kasım Cuma, 21:45
« Son Düzenleme: 19 Kasım 2021, 23:33:07 Gönderen: Bogdan Bogdanovic »

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1009 : 17 Kasım 2021, 04:40:13 »
Djordjevic'i savunacağım diye sürekli başarısız bir başkanı öne atanlara da iki çift lafım var yalnız. Kokoskov da bu yönetimle çalıştı, ona gelince yönetime çıtınız çıkmıyor da, iş bu vasıfsıza laf söylemeye gelince ne diye Ali Koç kozunu kullanıyorsunuz cidden anlamıyorum. Kaldı ki, şu anki mevcut kadro (her ne kadar eksikleri olsa da) bu kadar saçma sapan bir basketbol oynayacak kadro değil.

Yönetimin basiretsizliği ayrı, bu çapsız adamın oynattığı çağ dışı basketbol ayrı.

Hazır olmuşu, mevcut olanı bitirdi herif. Djordovic'i savunduğum falan da yok. Siz nasıl çıldırıyorsanız ben de yığılıp kalıyorum maç akşamları ekranın başında. Ya boş boş bakınıyorum sağa sola, ya da sinirden ağlıyorum. Bir şey bildiğim falan yok ama şunu sorarım ben, kim bilir neden çekip gitti Kokoskov takımı yüzüstü bırakıp. Süreç sadece ve sadece Kokoskov'un karaktersizliği ile açıklanacak kadar basit mi acaba, cidden merak ediyorum. Ben hiç zannetmiyorum. Öte yandan siz sırf Melih mevzusunda demediğinizi bırakmıyorsunuz yönetime -ki bu konuda hemfikirim sizinle- bırakın da biz de iki çift laf edebilelim Koç'a. Yahu saç kalmadı kafamda. Hepimizin eli kolu bağlı, olan biteni film izler gibi izliyoruz. Sonra çaresizlikten birbirimize sarıyoruz burada... Saygılar...

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1010 : 17 Kasım 2021, 05:11:37 »
Hazır olmuşu, mevcut olanı bitirdi herif. Djordovic'i savunduğum falan da yok. Siz nasıl çıldırıyorsanız ben de yığılıp kalıyorum maç akşamları ekranın başında. Ya boş boş bakınıyorum sağa sola, ya da sinirden ağlıyorum. Bir şey bildiğim falan yok ama şunu sorarım ben, kim bilir neden çekip gitti Kokoskov takımı yüzüstü bırakıp. Süreç sadece ve sadece Kokoskov'un karaktersizliği ile açıklanacak kadar basit mi acaba, cidden merak ediyorum. Ben hiç zannetmiyorum. Öte yandan siz sırf Melih mevzusunda demediğinizi bırakmıyorsunuz yönetime -ki bu konuda hemfikirim sizinle- bırakın da biz de iki çift laf edebilelim Koç'a. Yahu saç kalmadı kafamda. Hepimizin eli kolu bağlı, olan biteni film izler gibi izliyoruz. Sonra çaresizlikten birbirimize sarıyoruz burada... Saygılar...

Sevgili Ertan abi, zaten ben Kokoskov konusunda yönetimi hiçbir zaman aklamadım. Hem burada hem sosyal medyada suçun büyük oranda Sertaç Bey'de olduğunu söyledim. Sırf bu yüzden zaman zaman tepki aldığımda oldu. Hala aynı şeyi söylüyorum, Sertaç Bey olmasaydı Kokoskov kalırdı.

Kokoskov, sezonun bitimiyle birlikte kendisinin yerine yapılan potansiyel koç pazarlıklarının tamamını (görüşelen koçlardan birinden doğrudan da öğrenince) haklı olarak tribe girdi. Sezon içinde de yine Sertaç Bey kaynaklı kendisine psikolojik harp uygulandı. Takımın malzemecesine kadar Igor'la ilgili internet sitelerine abuk sabuk şeyler sızdırıldı.

Daha neler var, neler. Ama burada bir şeyler yazınca konu farklı yerlere çekiliyor. Dinleyenler olmuşsa net hatırlayacaklardır. Ben, daha ortada çok bir şey yokken Fenerbasket'in sohbet odasında, ''Konuşuyoruz ama daha koç belli değil. Belki Igor yeni sezon olmayacak. Önce şu işi netleştirsinler.'' dediğimde yine olur mu öyle şey falan filan diyenler olmuştu. Sonrası zaten malum, oldu.

Ayrıca ben yönetime zaten basiretsiz ve beceriksiz diyorum. Yönetimin beceriksizliği ayrı, Djordjevic'in saçmalıkları ayrı. Djordjevic'e bu kadar saçmalamasını yönetim söylemiyordur herhalde. Elma ve armut olayına dönüyor bu sefer iş. Tom abi gibiler de, ki kendileri hiç azınlıkta değil, tutturuyorlar bu sefer bütçe diye. Hatta forumun bazı trolleri (olayı abartıp) bütçenin belli takımların 3'te 1'i kadar olduğunu söyleyecek kadar azıtıyor. Oysa bu takımın mevcut bütçesi, geçen seneye göre yukarı çekilmiş ve 22 milyon euro civarı olmuştur. Bu da hiç öyle yabana atılacak bir rakam değil. Buna şu ekonomik şartlarda küçülme denmez. Yönetime buradan vurulmasının abukluk olduğunu söylüyorum.

Benim mesajımdan yönetime sallamayın anlamını çıkarmak fazla zorlama olur.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1011 : 17 Kasım 2021, 09:21:40 »
20de 3 üçlük atmisiz yine.
Önümüzdeki 3-4 maç sonunda hakettigimiz yer olan sonunculuga otururuz.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1012 : 17 Kasım 2021, 09:25:57 »
Geçen yıl tarihimizin en zayıf Fenerbahçe kadrolarından biri olmasına rağmen,organizasyonda kuvvetli takım sayısı makul seviyesinde olduğundan dolayı son 8 yaptık.

Evet bütçe artmış az akıl yönünü oynayan Polonara yerli eklemelerine rağmen havlu attık.

Neden.Çünkü Monakoda bile oyun kurucu var.Ve olağan şüphelilerden Olimpiakos-Milano güçlendi iyiler.Yine Zenit aynı istikrarda devam ediyor.Yenilerden Monako iyi.

Maccabi çok iyi kadro düzdü.

Artık lige hazırlık yapacağız,galibiyet oranını yukarı çekmeye çalışacağız prestij açısından.
« Son Düzenleme: 17 Kasım 2021, 09:29:50 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı bothersome man

• Üye
« Yanıtla #1013 : 17 Kasım 2021, 10:20:46 »
Euroligde takım çalıştırmaması lazımda pazar çok dar

Biz Schiller'ı filan getirmeyi denesek daha iyi bundan sonra. En azından bir şey yapmış oluruz. Bu adamla olmayacağı çok belli. Nando'dan verim alamayan, Polonara'ya ikinci sınıf oyuncu muamelesi çeken, anlamsız şekilde Şehmus'tan oyun kurucu yaratma çabasına giren, Vesely-Polonara'yı yanyana kullanmayı akıl edemeyip en kritik anlarda Booker'la savunma yapmaya kalkan adamdan koç moç olmaz.

Seneye de yeni yönetim gelsin, valla gitsinler Igor'un kapısında yatsınlar gerekirse istediği tüm garantiler verilsin ve uzun süreli kontrat yapılsın. Adam topu yere vurmayı bilmeyen oyuncularla, dar rotasyonla 13/15 gibi seri yaptı geçen sene. Bolmaro vakası yaşanana dek hepimiz dile getirmesek de kupa için heyecanlanıyorduk. Bize böyle adam lazım.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1014 : 17 Kasım 2021, 10:23:03 »
Fenerbahçe asla mücadelesini bırakmamalı mertçe sportmence maçlara devam.

Çevrimiçi kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1015 : 17 Kasım 2021, 10:41:27 »
Fenerbahçe asla mücadelesini bırakmamalı mertçe sportmence maçlara devam.
Artık lige hazırlık ve prestij maçları gözüyle bakalım diyordun.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1016 : 17 Kasım 2021, 10:46:57 »
Artık lige hazırlık ve prestij maçları gözüyle bakalım diyordun.

Evet diyorum mesajta bunu içeriyor.

5-29 olayıda olmasın.Maçları kazanmaya çalışalım.

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
« Yanıtla #1017 : 17 Kasım 2021, 11:38:57 »
Sevgili Ertan abi, zaten ben Kokoskov konusunda yönetimi hiçbir zaman aklamadım. Hem burada hem sosyal medyada suçun büyük oranda Sertaç Bey'de olduğunu söyledim. Sırf bu yüzden zaman zaman tepki aldığımda oldu. Hala aynı şeyi söylüyorum, Sertaç Bey olmasaydı Kokoskov kalırdı.

Kokoskov, sezonun bitimiyle birlikte kendisinin yerine yapılan potansiyel koç pazarlıklarının tamamını (görüşelen koçlardan birinden doğrudan da öğrenince) haklı olarak tribe girdi. Sezon içinde de yine Sertaç Bey kaynaklı kendisine psikolojik harp uygulandı. Takımın malzemecesine kadar Igor'la ilgili internet sitelerine abuk sabuk şeyler sızdırıldı.

Daha neler var, neler. Ama burada bir şeyler yazınca konu farklı yerlere çekiliyor. Dinleyenler olmuşsa net hatırlayacaklardır. Ben, daha ortada çok bir şey yokken Fenerbasket'in sohbet odasında, ''Konuşuyoruz ama daha koç belli değil. Belki Igor yeni sezon olmayacak. Önce şu işi netleştirsinler.'' dediğimde yine olur mu öyle şey falan filan diyenler olmuştu. Sonrası zaten malum, oldu.

Ayrıca ben yönetime zaten basiretsiz ve beceriksiz diyorum. Yönetimin beceriksizliği ayrı, Djordjevic'in saçmalıkları ayrı. Djordjevic'e bu kadar saçmalamasını yönetim söylemiyordur herhalde. Elma ve armut olayına dönüyor bu sefer iş. Tom abi gibiler de, ki kendileri hiç azınlıkta değil, tutturuyorlar bu sefer bütçe diye. Hatta forumun bazı trolleri (olayı abartıp) bütçenin belli takımların 3'te 1'i kadar olduğunu söyleyecek kadar azıtıyor. Oysa bu takımın mevcut bütçesi, geçen seneye göre yukarı çekilmiş ve 22 milyon euro civarı olmuştur. Bu da hiç öyle yabana atılacak bir rakam değil. Buna şu ekonomik şartlarda küçülme denmez. Yönetime buradan vurulmasının abukluk olduğunu söylüyorum.

Benim mesajımdan yönetime sallamayın anlamını çıkarmak fazla zorlama olur.

Şu yazdıklarınız dahi yetti benim için. Yani cidden sıfat bulamıyorum. Olay "puştluk öyle yapılmaz böyle yapılır" şeklinde gelişmiş desenize... Ne diyim ağbi, müstehak bize... Kokoskov ile çalışacağını düşünerek bize transfer olan oyunculara hep yazık. Vah ki vah bize...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1018 : 17 Kasım 2021, 11:45:05 »
Ali Koç yönetimini, daha doğrusu Ali Koç'un yönetememe faktörünü ve döviz kurunun gidişatını düşünürsek euroleagudeki son bir kaç yılımız sanırım. Maçlar izlenecekse bu kafayla izlenmeli, 0 beklentiyle. Yoksa akıllara zarar... Bu şubeyi şu hale getirenleri asla affetmeyeceğim...

ne kadar acı...

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1019 : 17 Kasım 2021, 11:47:03 »

Geçen sene çoğu maçta pes eden bir kadro vardı.

nasıl çoğu maçta pes eden bir kadro vardı ? 2-3 maç haricinde hiç te yoktu.. Bu sene en 10 kat daha kötüler geçen seneden..