Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 176006 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
Ynt: Fenerbahçe Beko:84 Anadolu Efes:89 | Euroleague 12. Hafta
« Yanıtla #1170 : 25 Kasım 2021, 22:49:20 »
superhaberspor
·
13sn
#FLAŞ Fenerbahçe Beko taraftarları Ataşehir'de koç Sasha Djordevic'e tepki gösterirken takımı alkışladı.

Üst üste 4. yenilgisini alan Sarı-Lacivertliler son 8 maçta 1 kez kazanabildi.
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2021, 22:49:28 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Gigidatome70

• Üye
  • Yer: Istanbul
« Yanıtla #1171 : 25 Kasım 2021, 22:49:50 »
3 sayı geridesin mola hakkın var, 4 tane üçlük atmış oyuncun Kenarda; bir mola alsan ve alternatif onu da sahaya koysan; belki bir oyun çizip üçlük bulursun; belki hızlı bir ikilik vb vb

Çevrimdışı Ertan Ürkmez

• Üye
  • Yer: Macaristan
Ynt: Fenerbahçe Beko-Anadolu Efes | Euroleague 12. Hafta
« Yanıtla #1172 : 25 Kasım 2021, 22:51:05 »
Dolar, euro, döviz bok püsür gidişat ortada, euroleagudeki son demlerimiz, kasmadan izleyeyim diyorum, yok arkadaş yok, yok... Ne yapıp edip beceriyorlar. Obradovic Fenerbahçe'sinden sonra oyun zekasından yoksun oyuncu, koç, şube sorumlusu gerçekten çekilmiyor. Momentumun kırılma anlarında abuk subuk tercihler, anlamak mümkün değil. Çok mu aradınız Booker'ını da berikini de, öbürünü de. Tıkır tıkır işleyen şubenin ağzına sıçtılar. Kimin emeği geçtiyse eline yüzüne de ben sıçayım. Winner şube iki senede loser'a döndü. 5 yıl üst üste final four oynayan kadroya loser diyen güruh şimdi ne düşünüyor acaba. Öte yandan tatlı canınızı hiç üzmeyin renkdaşlar. Şu ekonomik gidişatta De Colo falan gider sezonu bitirmeden. Vaziyet ortada. Belki Vesely, Guduric eski günler hatrına sezon sonuna kadar oynarlar. Seneye Vesely'nin kalacağını da düşünmüyorum. Şu şubenin ağzına sıçanlar gram üzülmüyor, sizler de üzülmeyin derim...

Çevrimdışı Murat

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #1173 : 25 Kasım 2021, 22:52:41 »
Sasha djordevic hastir git. Senin koçluğuna tüküreyim. Valla ilk gündeme geldiğinde forumda negatif yazılanlar için o kadar da kötü değil demiştim kendi kendime ama adam her geçen gün kendini yeniliyor ve aşıyor hoca olmadığını ispat noktasında. Allah yardımcımız olsun demekten başka bir şey bulamadım.

Çevrimdışı iHTiYaRDeRKi

• Üye
  • Yer: istanbul
  • DaR aGaCıNDa oLSaK BiLe SoN SöZüMüZ FeNeRBaHÇe
    • @aHaDeLi
« Yanıtla #1174 : 25 Kasım 2021, 22:54:05 »
maçın buraya gelmesi bile saçmalık
Gerçekten saçmalık.Ya şu Fenerbahçe birgün bizi hasta edecek.Bir akşam keyifle bir maç izleyemezmiyiz.Bir arkadaş yazmış tüm Branş Hocaları değişmeli diye bende o fikirdeyim.Ondan sonra yönetim geliyor taraftarın suçluyor.yazıktır ya 12 sayıdan geri geliyor takım maçı alıyor.Hoca Vesely 5 faull aldı ondan diyor ya Allahım sana geliyorum.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1175 : 25 Kasım 2021, 22:57:22 »
Bayern cskaya karşı baştan sona önde götürüp son dakika içinde yenildi, aynı bizim efese karşı yenildigimiz gibi. Küçük takımlar macin sonunu getiremiyor ve maç sonuna nefesi yetmiyor. İşin özeti bu. Biz bu filmi Barça, Real, oli karşısında da gördük. Yukse bütçeli, görece iyi isimlerden kurulu ama oyun aklı olmayan sıfır zeka ürünü bir takımız.
Önümüzdeki üç maçı da kaybedip son sıraya otururuz.
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2021, 22:57:57 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1176 : 25 Kasım 2021, 22:57:49 »
Esas tepe yönetimi gitmeli.

Larkin için ortalığı ayağa kaldırmayan yönetim gitmeli.Ne ayrıcalığı var ki gitmiyor maça.Bak 25 attı etki etti.Elin enayisi bizmiyiz yolluyoruz.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #1177 : 25 Kasım 2021, 23:00:35 »
Larkin denen adam tamamen efese yavsaklik yapmak için milli yapilmis bir adamdır. Bunu defalarca söyledim. Zamanında bizim en önemli oyuncularımız eurolaegue maçları varken milli takıma çağrılır ve giderlerdi. Şimdi larkin sikinin keyfine göre hareket ediyor. Kimse de sesini çıkarmıyor. Sonra kalkıp utanmadan wilbekine laf ediyorlar..

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1178 : 25 Kasım 2021, 23:00:40 »
Bayern cskaya karşı baştan sona önde götürüp son dakika içinde yenildi, aynı bizim efese karşı yenildigimiz gibi. Küçük takımlar macin sonunu getiremiyor ve maç sonuna nefesi yetmiyor. İşin özeti bu. Biz bu filmi Barça, Real, oli karşısında da gördük. Yukse bütçeli, görece iyi isimlerden kurulu ama oyun aklı olmayan sıfır zeka ürünü bir takımız.

Burda farkı açtık.Elimizdeki maçı verdik.Tamamen doğaçlama aldılar maçı.

Orda kafa kafaya gitti.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1179 : 25 Kasım 2021, 23:01:05 »
Larkin denen adam tamamen efese yavsaklik yapmak için milli yapilmis bir adamdır. Bunu defalarca söyledim. Zamanında bizim en önemli oyuncularımız eurolaegue maçları varken milli takıma çağrılır ve giderlerdi. Şimdi larkin sikinin keyfine göre hareket ediyor. Kimse de sesini çıkarmıyor. Sonra kalkıp utanmadan wilbekine laf ediyorlar..

Yüzde yüz katılıyorum.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1180 : 25 Kasım 2021, 23:09:24 »
Pıerre hadi sakat İsmeti oynat.

Başkanın başına ekşimeli seneye imece usuluyle güzel eklemeler yapılmalı.Olur kötü kriz sezonlar ilk 8 yapamadığında.Her zaman diyorum zihinde ufalmayalım.
« Son Düzenleme: 25 Kasım 2021, 23:22:53 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Bogdan Bogdanovic

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Belgrad/Sırbistan
  • Winner
    • KE_Billz
« Yanıtla #1181 : 26 Kasım 2021, 00:38:54 »
Aleksandar Djordjevic'in Maç Sonu Açıklamaları

Turkish Airlines Euroleague‘in 12. haftasında evinde konuk ettiği Anadolu Efes‘e 89-84’lük skorla kaybeden Fenerbahçe Beko‘da koç Aleksandar Djordjevic açıklamalarda bulundu.

Djordjevic maçla ilgili olarak “Zor bir mağlubiyet aldık. Son toplarda belirlenen bir karşılaşmaydı. 38 dakika boyunca iyi oynadık, öndeydik. Maçı kıramadık. Son bölümde Micic ve Larkin bazı önemli şutlar soktu. Rakibimiz geri geldi. Bence iyi bir maç oynadık, savunma ve hücum olarak maça hazırdık. Ama son bölümde enerjimiz azaldı ve özellikle hücumda doğru kararları alamadık. Anadolu Efes’i tebrik ederim. Bazı hücumlarda boş atışları sokamadık. Bir hücumda üç kez boş atış kaçırdığımızı hatırlıyorum. O atışı bulabilmeliydik. Bizim için çok sert bir yenilgi oldu. Oyuncularım savaşıyor, elinden geleni yapıyor. Jan’ın beşinci faulü bize zarar verdi. Oyunu kırabilmemiz için onun sahada olması bize yardımcı olurdu. Dördüncü faulü, teknik faul de yapılmaması gereken bir fauldü. Çünkü maçı kırabilmek için son bölümde onun gibi bir oyuncuya ihtiyacımız vardı.” ifadelerini kullandı.

Djordjevic, 12 maçta 3 galibiyet alınmasının ardından bu gidişatı nasıl değiştirmeyi planladığına ilişkin soruya, “Bir sonraki maçı kazanmaya çalışacağız. Sonra bir sonrakini, sonra da bir sonrakini. Planımız her zaman zor zamanlarda dahi kendimizi geliştirmek ve maç kazanmak. İki oyuncumuzdan sakatlıkları nedeniyle faydalanamıyoruz. İki oyuncumuz Milli Takımda. Bu oyuncularımızın fiziksel olarak bize katacaklarına ve enerjilerine ihtiyacımız var. Bazı maçlarda bunların eksikliğini yaşıyoruz. Uzun süredir Dyshawn’dan ve Barthel’den faydalanamıyoruz. Onların geri dönüşüne ihtiyacımız var.” şeklinde cevap verdi.

Aleksandar Djordjevic, Achille Polonara’nın aldığı sürelere ve ribaund katkısına ilişkin soruyu ise ”Sahada fiziksel olarak kalmaya ihtiyacımız vardı ve hücum ribaundlarında ilk yarıda dahi sorun yaşıyorduk ve bu bazı bölümlerde ikinci yarıda da devam etti. Sahada iki uzun oyuncuyla kalmaya karar verdik. Onlar da Singleton ve Pleiss ile bunu yaptı. Bizim sahada uzun kalmaya ihtiyacımız vardı. Bu şekilde karar verdik. Polonara şu ana kadar iyi bir performans gösteriyor.” şeklinde yanıtladı.

Son olarak Djordjevic, Polonara’nın oyunda olduğu bölümde Booker’ın olduğu bölüme göre takımın daha iyi hücum ribaundu aldığına yönelik soruya ise “Bazen oyuncu seçimleriyle ilgili belirli kararlar verirsiniz ve onların en iyi oyunlarını elde etmeye çalışırsınız. Onlara daha iyisini alabilmek için daha çok süre verirsiniz. Ben hiçbir zaman oyuncularımın performanslarına işaret etmem, aksine onların iyi performanslarını övmeye çalışırım. Ama bazen onlardan en iyisini almaya çalışıyorum. Polonara birkaç gün önce zor bir maç oynamıştı. Booker ise o maçta dinleniyordu ve burada onun enerjisine ihtiyacımız vardı. Aynı zamanda Barthel oynayabilseydi onu da hem içeriden hem de dışarıdan oynayabilmesinin avantajıyla Booker, Polonara ve Jan ile kullanabilirdik. Bu noktada sorunlar yaşayabiliyoruz.” yanıtını verdi.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1182 : 26 Kasım 2021, 07:21:42 »
Dar rotasyon yoruluyorsun işte.

nasıl dar rotasyon abi ? Şampiyon olduğumz sene Udoh be Bogdanovic 35+ oynuyorlardı önemi maçlarda. Dün sadece Henry 30 üstü oynamış, orada da İsmetin hiç süre almamasını sorarlar adama. dar falan değil rotasyon.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1183 : 26 Kasım 2021, 07:24:31 »
Vesely çıktı bitti.

Sehmus olsa almıştık maçı aynı adamlarla oynayınca dil çıkıyor pestil çıkıyor nasıl önemli değil.

Dinç kalarak attılar hem Mrsiç hemde Larkin.

anlat anlat abi, heyecanlı oluyor. 34 dakika oynayan Larkin ve 29 dakika oynayan Micic dinç kaldı bizim daha az oynayanlar kalamadı... element uydurmayalım götümüzden. zor mu bu kadar koç sıçtı, takımın anasını skti demek.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1184 : 26 Kasım 2021, 07:26:36 »
sıkıntı şu ki biz aslında bayernden falan 10 kat daha iyi takımız. De colo + Vesely yi bayerne ekle şimdi tepede olurlardı..