Gönderen Konu: Fenerbahçe | Turkish Airlines Euroleague (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 176024 defa)

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: Fenerbahçe Beko:84 Anadolu Efes:89 | Euroleague 12. Hafta
« Yanıtla #1185 : 26 Kasım 2021, 07:31:20 »
sıkıntı şu ki biz aslında bayernden falan 10 kat daha iyi takımız. De colo + Vesely yi bayerne ekle şimdi tepede olurlardı..
Değiliz abi, kendimizi kandiriyoruz. Bak çok ciddiyim değiliz. Öyle bayernden 10 kat falan güçlü takım zaten yok Avrupa'da da sahada isimler oynamıyor. Bizim oyun aklımız yok. Larkinin turnikesinden sonra gudunun topu alıp da bilincsizce içeri dalıp kaybettiği top bu takımın bu seneki resmidir. Kaldı ki oyun kurucusu Henry olan takım iyi takım falan değildir. İsteyen istediği kadar biz şöyle takımız biz böyle takımız desin dursun.
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2021, 07:32:03 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı ayhan

• Üye
  • Yer: İstanbul
    • @ab_1907
« Yanıtla #1186 : 26 Kasım 2021, 07:50:47 »
Değiliz abi, kendimizi kandiriyoruz. Bak çok ciddiyim değiliz. Öyle bayernden 10 kat falan güçlü takım zaten yok Avrupa'da da sahada isimler oynamıyor. Bizim oyun aklımız yok. Larkinin turnikesinden sonra gudunun topu alıp da bilincsizce içeri dalıp kaybettiği top bu takımın bu seneki resmidir. Kaldı ki oyun kurucusu Henry olan takım iyi takım falan değildir. İsteyen istediği kadar biz şöyle takımız biz böyle takımız desin dursun.

farklı düşünüyorum İlhan hocam. Oyuncu kalitesi olarak söylüyorum. Oyun aklının illa sahada olması gerekmez, kenardaki de söyleyebilir gerekeni mola alarak.
Lucic-Hilliard ve Hunter dışındaki oyuncuları çok mu iyi Bayern in ? öyle Guduric büyük yıldız, Perre şöyle vs falan diye uçmuyorum ama paket olarak Polonara-Vesely-De Colo yu istediğin takıma koy 2 seviye birden atlatırlar gittikleri takıma. Oyuncu kalitemiz gayet iyi bence, eksikleri var tabi ama bu kadar sırıtıyor olması sadece kötü yönetilmesinden kaynaklanıyor. Şu takımın başında adam gbi bir koç olsa Henry nin de defolarını kapatır, Booker ın da. Ama böylesi olunca bırak defo kapatmayı, yeni defolarını çıkartıyor oyuncuların..

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #1187 : 26 Kasım 2021, 08:48:54 »
Ya paylaşılan süreler çok önemli.Ataman kaç defa kenara aldı soluklandırdı Larkin Miçiçi.Byrantı aldı Simmonu aldı.

Bizim lüksümüz yoktu.6-7 oyuncuyla oynadık.Ne zaman kenara gelseler kapandı fark.

Avrupa kadroları geniş ve basketbolde süre paylaşımı çok önemli.

Ama dün gördük ki ligde geçeriz bunları.Bu kadar geniş rotasyonlarına rağmen kaybediyorlardı.

Ergin Atamanda kötü koç yatsın kalksın suçladığı 2 yıldızına dua etsin.Larkin-Miçiç kurtardı.

3'lükler girerse maşallah girmezse inşallah.

« Son Düzenleme: 26 Kasım 2021, 09:02:47 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1188 : 26 Kasım 2021, 08:51:04 »
farklı düşünüyorum İlhan hocam. Oyuncu kalitesi olarak söylüyorum. Oyun aklının illa sahada olması gerekmez, kenardaki de söyleyebilir gerekeni mola alarak.
Lucic-Hilliard ve Hunter dışındaki oyuncuları çok mu iyi Bayern in ? öyle Guduric büyük yıldız, Perre şöyle vs falan diye uçmuyorum ama paket olarak Polonara-Vesely-De Colo yu istediğin takıma koy 2 seviye birden atlatırlar gittikleri takıma. Oyuncu kalitemiz gayet iyi bence, eksikleri var tabi ama bu kadar sırıtıyor olması sadece kötü yönetilmesinden kaynaklanıyor. Şu takımın başında adam gbi bir koç olsa Henry nin de defolarını kapatır, Booker ın da. Ama böylesi olunca bırak defo kapatmayı, yeni defolarını çıkartıyor oyuncuların..
Koç konusunda bir çok kişi ile birlikte hemfikirim ama gudunun o beyinsizligini, henrynin airballini koç mu yapıyor Ayhan hocam. Koç dokunusu olsa elbette takım daha iyi yerlerde olurdu ama senin takımında Henry, booker, shayok, barthel hatta bu seneki gudu gibi felaket oyuncular var. Kaliteli oyuncuları ortaya çıkarıp da vasatlari paspas altı edersen iyi takım oldugumuzdan söz edilmez bence. Her an patlamaya hazır, takımı sabote edecek kadar kötü bu isimler.
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2021, 08:51:37 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1189 : 26 Kasım 2021, 08:59:44 »
Koç hatalarının yanısıra yapılan basit ölümcül hatalar yorgunluktan.

İlk 8 şansımız bitti Gerçekçi olmak lazım.Ama şu yapılmalı maçları yinede kazanmaya çalışmak.

Önümüzde çok takım var.
« Son Düzenleme: 26 Kasım 2021, 09:55:08 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1190 : 26 Kasım 2021, 10:00:55 »
Koç konusunda bir çok kişi ile birlikte hemfikirim ama gudunun o beyinsizligini, henrynin airballini koç mu yapıyor Ayhan hocam. Koç dokunusu olsa elbette takım daha iyi yerlerde olurdu ama senin takımında Henry, booker, shayok, barthel hatta bu seneki gudu gibi felaket oyuncular var. Kaliteli oyuncuları ortaya çıkarıp da vasatlari paspas altı edersen iyi takım oldugumuzdan söz edilmez bence. Her an patlamaya hazır, takımı sabote edecek kadar kötü bu isimler.

Shayok ısınıyor.Dün çok güzel maç çıkardı.Bu 3'üncü iyi maçı oldu.

Seneye kalmalı.İstekli çoçuk.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1191 : 26 Kasım 2021, 11:09:22 »
Abi işte Obra olsa Gudurin o beyinsizlikleri yapabilir miydi ? Yada Henry nin airball una mı kalırdık ? Tamam, kadro vasast adamla dolu ama konu ettiğimiz Bayernde de Deshaun Thomas var, Dedovic, Sisko, Rubit bu yazdıklarından çok mu iyiler ? Üstelik saydığım yıldızlara denk adamları bile yok. 5 galibiyetleri var, sezona dünya kadar sakat oyuncuyla başladılar, ilk 4 maçlarını kaybettiler. Sonuçta kadronda 10 tane yıldız olmaz zaten. 3 yıldız varken 3-4 de vasat/vasast üstü adamın olunca favori oluyorsun doğrudan. Biz de oyuncu kadrosu olarak defolara rağmen favoriyiz bence.

Çevrimdışı Semazen

• Üye
  • Yer: Antalya-Alanya
« Yanıtla #1192 : 26 Kasım 2021, 11:29:11 »
...

Kenardaki arkadaşı sevmiyoruz ama namussuz iyi  koç.

...
Ergin Atamanda kötü koç yatsın kalksın suçladığı 2 yıldızına dua etsin.Larkin-Miçiç kurtardı.
..

Alanya 2-3 gündür yağmurluydu ama bugün  güneş açtı, hava güzel !
Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguları paylaşanlar anlaşabilir.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1193 : 26 Kasım 2021, 12:20:38 »
Tom gergin i günahım kadar sevmem... Ama kocumuz Djorjevic ken ona kötü koç demek ? ? ? Kötü insandır o ayrı... yıldız oyunculara farkli davranır, dürüst değildir, çirkeftir, adaletsizdir, devamli manipülasyon kovalar ... vs vs vs... ama iyi koç ... sahaya o adamları çıkaran ve setleri çizen de o sonuçta....

Bizim yonetim ve hoca kaldıkça bizden bir bok olmaz .... prime döneminde iverson gelse bu koç oyun kurdurmaya çalışır.... rotasyonla konsantrasyonunu bozar ... en kotu sen sut kullanma içeriye drive etme falan der adamin özelliklerini köreltir.... LeBron gelse Ahmetin yedeği yapar...

Bu böyle gidecek gibi gittigi yere kadar .... Hele bu kurlardan sonra... son guzel senemiz gecen senenin ikinci yarısı imiş, artik eski maclarin kasetlerini izleriz
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1194 : 26 Kasım 2021, 12:25:47 »
Kötü koç demeyelim ahım şahım değil diyelim setleri ne Ergin Beyin.Tamamen kısalarrın insafına kalmış.

Biz taraftarlar dua etmekten başka bir şey yapamayız.Umrım şube yakın dönemde kalkar ayağa.

En çok ne istiyorum biliyormusunuz.?

Serda Ali denen spor cahilinin morartılması birileri şu adamın ipliğini pazara çıkarsa ne iyi olur.?

« Son Düzenleme: 26 Kasım 2021, 12:26:12 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1195 : 26 Kasım 2021, 12:30:29 »
Çok seviyoruz şubeyi üzüntü kırıklık ondan.Seneye tribündeyim pandemi tam geçmedi annemide koruyorum.

Kombine seneye ne olursa olsun kalitemiz.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #1196 : 26 Kasım 2021, 12:40:32 »
Abi işte Obra olsa Gudurin o beyinsizlikleri yapabilir miydi ? Yada Henry nin airball una mı kalırdık ? Tamam, kadro vasast adamla dolu ama konu ettiğimiz Bayernde de Deshaun Thomas var, Dedovic, Sisko, Rubit bu yazdıklarından çok mu iyiler ? Üstelik saydığım yıldızlara denk adamları bile yok. 5 galibiyetleri var, sezona dünya kadar sakat oyuncuyla başladılar, ilk 4 maçlarını kaybettiler. Sonuçta kadronda 10 tane yıldız olmaz zaten. 3 yıldız varken 3-4 de vasat/vasast üstü adamın olunca favori oluyorsun doğrudan. Biz de oyuncu kadrosu olarak defolara rağmen favoriyiz bence.
Ben Bayern bizden iyi demedim ki, biz bayernden dediğin gibi 10 kat falan iyi değiliz demek istedim. Valla hocam gudu eskiden de beyinsizlikler yapıyordu. Sadece belki torpuleniyordu. Hepsi o. Bu arada kadronda vasat oyuncu bu kadar çok olursa kusura bakma ne uzar ne kisalirsin. Baskonia, Bayern, kazan, Alba gibi bir takım olursun. Son yılların şampiyon olan kadrolarına bir bak. Bizim kadar yabancı hakkını vasat oyuncu dolduran var mı? Efes'te bizim kadar vasat var mı mesela. Adamlar Anderson ve moermani gönderecek oldu. Gözüm kapalı alalım demistim. Bu ikisi de bizim takımdaki shayok ve barthelden cemin deyimiyle bir kaç tane sicar. Biz şu an butun samimiyetimle söylüyorum kimseye karşı favori değiliz. Zaten son 4teki bizim haricimizdeki tüm takımlara da kaybettik zaten. Vesely, de colo ve polonara ile ilgili dediğine katılıyorum ama.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #1197 : 26 Kasım 2021, 13:03:49 »
Diğer Pıerre kendine gelir umarım oda kayıp.Ama geçen yıl neler yaptı aklımızda hemen silinmemeli.

Devekuşu gibi tek açıklama yok kaderine terk edilmiş şube bu gidişattan memnunlar sanırım.Başka açıklaması yok.

Dün büyük oynadı Shayok doğru transfer boş transfer olmadığını gösterdi.Moermann Anderson pahalı oyuncular nereye alıyoruz.

Çevrimdışı ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #1198 : 26 Kasım 2021, 13:56:29 »
Ben Bayern bizden iyi demedim ki, biz bayernden dediğin gibi 10 kat falan iyi değiliz demek istedim. Valla hocam gudu eskiden de beyinsizlikler yapıyordu. Sadece belki torpuleniyordu. Hepsi o. Bu arada kadronda vasat oyuncu bu kadar çok olursa kusura bakma ne uzar ne kisalirsin. Baskonia, Bayern, kazan, Alba gibi bir takım olursun. Son yılların şampiyon olan kadrolarına bir bak. Bizim kadar yabancı hakkını vasat oyuncu dolduran var mı? Efes'te bizim kadar vasat var mı mesela. Adamlar Anderson ve moermani gönderecek oldu. Gözüm kapalı alalım demistim. Bu ikisi de bizim takımdaki shayok ve barthelden cemin deyimiyle bir kaç tane sicar. Biz şu an butun samimiyetimle söylüyorum kimseye karşı favori değiliz. Zaten son 4teki bizim haricimizdeki tüm takımlara da kaybettik zaten. Vesely, de colo ve polonara ile ilgili dediğine katılıyorum ama.
Aynı şeyi söylüyoruz aslında. tek fark, sen vasat derken en iyilere göre kıyaslama yapıyorsun, ben vasat üstü derken avrupada kalan mevcut oyuncu kalitesine göre. Ben de kesinlikle takımı şampiyonluk adayı görmüyorum, hatta f4 bile. ama bu takımın rahat playoff yapabilmesi lazım. Tamam, gudurice pek zeki değil ama avrupada ondan iyi ve potansiyelli kaç tane 2 numara var mesela ? Realde ve Barca da bile yok mesela bence onun ayarı adam. Yada Henry mesela Baron, Hackett ya da Lundberg den çok mu kötü ? Henry, Guduric, De Colo, Polonara, Pierre, Vesely bence üst  seviye bir kadro oluyor (gene söylüyorum, mevcut takımlardan çıkaracağın 6 isme göre). Tabiki çok daha iyisi olabilirdi, Henry, Booker ve Barthel yerine Baldwin, Hunter/Reynolds, Kuzminskas, Mickey, Mitrovic.. bir sürü alternatif bulunabilirdi..
Öğrendik işte, Ali koç için nitelik değil nicelik önemli.

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #1199 : 26 Kasım 2021, 13:58:10 »

Valla kadro eksik... ilk gunden bu yana biliyoruz... Hepimizde hem fikiriz. Bazi kritik isimler keske olmasaydi diyoruz hepimiz (booker, barthel gibi)

Ama bu oyunu oynayacak, sadece 3 galibetet alacak kadar da kotu degil. Hoca afedersin ama s2ti atti kadroyu ...

Bu kadronun Top 8 yapamamasi tam bir beceriksizlik ornegidir. Ha sampiyon ya da final 4 iddiam yok. Ama ara transferde yapilacak takviye ile ona da umitliydim. Beceriksiz bir sube yoneticisi 3 senede ekolun amk du....
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....