Milano karşısında maç öncesinde herkesin kesin kaybedeceğimizi düşündüğü maçı, tam bir basketbol dersi vererek, müthiş mücadele, hırs ve savunma gayreti ile kazandık. Milano'da yaşıyorum ve maçta salondaydım. Yalan yok, ben de yüksek ihtimalle kaybederiz diye düşünüyordum ama her şeye rağmen, öğrenci halimle bilete 15 Euro (yaklaşık 230 TL) verip maça gittim. Neden insan kesin kaybedeceğini düşündüğü bir maç için 230 TL verir, üstelik öğrenci haliyle? Çünkü inanç vardı içimde. Salona formasız gelen çok fazla Türk vardı. Herkes aynı inançla Mediolanum Forum'a gelmişti. Biz bu takımın iyi niyetine ve karakterine inanıyoruz. İnanıyoruz ki yarın da maçı müthiş bir inanç, adanmışlık ve hırs koyup kazanacağız. Neler olacağını kestirmek ise çok güç ama tam bir basketbol şöleni olacak. Vesely ve Nando yine olmayacak. Onlarda da Hanga, Huertel, Deck, Taylor eksik ki bunlar yaratıcılık ve savunma anlamında önemli eksiklikler. Salon şimdiden doldu sayılır, toplam 500-600 boş koltuk kaldı. Yüksek ihtimalle maç saatine doğru sold-out gelir. Salon bu sezon ilk kez tam dolu olacak. Bu bile bu maç için heyecanlanmamız için yeterli. Kalbimiz, inancımız, enerjimiz parkede sizinle. Başarılar güzel takım!