"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Mesut sen ne ayaksın koçum? Hiçbir şey yapmadığı gibi dili dışarıda yürüyor maç başından beri. Resmen 10 kişi oynuyoruz. Maç sonunda kaç km koştuğunu keşke görebilsek. MHY bile girdiğinden beri iyi paslar atarken Mesut kafayı İstanbul'da bırakmış sanki.Muhammed müthiş bir yetenek, Vitor ısrarla oynatır umarım. Bir de aşırı cenâbet bir kulüp olduğumuz için Valencia Bey sakatlanmadan Vitor çıkarsa keşke.
Defansımız evlere şenlik.Adam antremanda yürür gibi orta yaptı.Attilada pozisyon hatası vardı.Bu savunma çok baş ağrıtır.
Muhammed bana Tuncay ı hatırlatıyor.
arda,muhammed ve fatih yiğit..cocu’nun,ersun’un,erol’un,emre’nin yapamadığını 1 haftada yaptı vitor.
Tek maçla uçmak gibi algılanmasın, zaten önünde epey zaman var hani hemen bir şey beklediğimden değil ama Fatih'in pozisyona girişi ve golü mayasının sağlamlağını gösteriyor. Yaşına ve sonuçta bir Avrupa maçında oynamasına rağmen çok soğukkanlı gözüktü. Fenerbahçe hakkında böyle umut verici yorumlar yapmayı da özlemişiz. Devam hocam, senciyiz
altyapıda da birkaç maçında 8 numara olmasına rağmen ceza sahasına koşu yapıp attığı goller ve son vuruş kalitesi dikkatimi çekmişti ama bugün attığı gol hakikaten 18 yaşında bir oyuncudan ilk resmi maçında atmasını bekleyeceğimiz bir gol değildi inşallah gelişimlerine devam ederler ve çok iyi performanslar gösterip bize de güzel paralar kazandırırlar.
Efe sanki önümüzdeki dönem Ali Koç'un yönetimine girecek gibisin şimdiden tüccarlığa başlamışsın
https://twitter.com/bbomedya/status/1431028344288653317Bizim takımı eleştirmiş aklınca gol gelince yüzü efsane bu eleman galiba trabzonsporlu