Gönderen Konu: Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi (2021-22 Sezonu)  (Okunma sayısı 36363 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: Fenerbahçe | UEFA Avrupa Ligi (2021-22 Sezonu)
« Yanıtla #240 : 01 Ekim 2021, 08:57:50 »
Artı rakiplerle dalga geçmeyi bırakıp kendimize bakmalıyız.Vahim tablo var düşen oyun takım var.8 yıldır kupa alamamış bir taraftar olarak komik rakiplerle dalga geçmek.İroni resmen.

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #241 : 01 Ekim 2021, 09:16:06 »
Dünya'nın bütün takımları için geçerli olan birşey var ki o da hücumcuların kalitesi. İstediğin defans-orta sahayı kur, istediğin bekleri al iş yine golü atacak adamda bitiyor.

En büyük sorunumuz santrafor kalitesi maalesef. Şöyle formdayken ya da formda değilken bile kalitesiyle işi götürecek, taşıyacak,güvenilir bir adamımız yok. Eldekilerin hepsi formdaysa atar veya iyi bir sistemin bir parçası olurlar. Ligde kaçırınca rakiplerin kalitesizliğinden dolayı sıkıntı olmuyor ama Avrupalı affetmiyor.

Hem lig hem Avrupa götürecek bir takım değiliz. Aynı konsantrasyon ve iştahı üç günde bir sağlayamayız. Beklentileri iyi ayarlamak lazım. Kasımpaşa maçını kazasız belasız atlatalım, sakatların da dönmesiyle daha iyi olup ligi tepede götürmeye çalışmalıyız.

Bana göre bir adam tepki yiyorsa çok sorumluluk aldığı içindir. Sorumluluk almayan hata yapmaz,göze de batmaz. Gustavo ve MHY dün çok göze battı ancak bu onların sorumluluk aldığını ve sonuna kadar mücadele ettikleri gerçeğini değiştirmez. Yeterli yetersiz o ayrı konu. Yetersizse hoca oynatmayacak bu onların suçu değil.
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2021, 09:20:01 Gönderen: Kubilay Can »

Çevrimdışı Kubilay Can

• Üye
« Yanıtla #242 : 01 Ekim 2021, 09:25:47 »
Attila Szalai felaket bir maç çıkardı bütün gollerde baş rolde o var diyebilirim. Lig-Avrupa-Milli takım üçgeninde sürekli oynatılmaktan devreleri yakmış gözüküyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #243 : 01 Ekim 2021, 09:27:23 »
Orta saha kaliteside düştü.Lig içinde beklentiyi düşük tutmalıyız.Çok defolar var.

Ligde şampiyonluk ihtimalimiz %10-%15 arası.

Çevrimiçi ayhan

• Üye
    • @ab_1907
« Yanıtla #244 : 01 Ekim 2021, 15:01:51 »
Sen Türk medyasının dolduruşuna ve taraftarın gazına gelip orta saha dinamonusunu yok hizipçi yok şöyle şekli yok diye yollarsan böyle dirençsiz orta sahaya dönüşürsün.

Canerde öyle aslında.Birde muhteşem ikiki diye o kadar övüldüler ki geliyorum denen şey oldu.

Bulamıyorsan değerlerine sımsıkı sarılacaksın.

Başkan çok dinliyor herkesi.

kimmiş o orta sahanın dinamosu ?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #245 : 01 Ekim 2021, 15:51:53 »
Ozan tabi.Yarışta kalıp avrupaya katıldıysak Ozanın payı büyük.Her taraftaydı basma pres top kapma.
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2021, 15:52:08 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı ETIRYAK

• Üye
  • Yer: Melbourne
« Yanıtla #246 : 01 Ekim 2021, 16:09:36 »
Ozan tabi.Yarışta kalıp avrupaya katıldıysak Ozanın payı büyük.Her taraftaydı basma pres top kapma.

Ozan kafaya takmisti gitmeyi .... boşa tartışmayalım... istemeyen oyuncuyu tutamazsın
Pazardan pazara degil, ezele kadar ....

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #247 : 01 Ekim 2021, 16:12:50 »
Sanmıyorum.Neden şampiyonluk apoletiyle gitmek istemesin.

El birliğiyle taraftar basın yönetim kaçırttı Ozanı.Alın işte size ortasaha.

Çevrimdışı Erdal Soner

• Üye
  • Yer: İzmir-İstanbul
« Yanıtla #248 : 01 Ekim 2021, 18:17:19 »
Ben de şuna tutuluyorum;

Dün Marsilya-Galatasaray maçı ev sahibinin tek kale oynadığı, dünyaları kaçırdığı ve rahat rahat 5-0 bitebilecekken 0-0 bittiği bir maç oldu ve GS'ye methiyeler düzülüyor. Marsilya beceriksiz olmasa büyük fark olacaktı oysa. Bok gibi oynayan GS kahraman oldu.

Fenerbahçe-Olympiakos maçındaysa 62. dakikaya kadar tek kale oynayan, pozisyonlara giren, baskılı oynayan biziz ama 100 kere oynansa 1 kez olabilecek bir skorla kaybediyoruz ve hakkımızın teslim edilmesi yerine yerden yere vuruluyoruz.

Delirmemek elde değil. Adamlar bok gibi oynayıp ezildiler ama kahraman muamelesi görüyor, biz en az 60 dk ezdik demediklerini bırakmıyorlar.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #249 : 01 Ekim 2021, 18:22:43 »
Erdal Bey futbol sonuç oyunudur bu net.O top çizgiden geçeçek.Tüm takım sporları bireyseller öyle.Basketbolde iyi savunma hucum dengeli olacak ki kazanacaksın.

Voleybol öyle.

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #250 : 01 Ekim 2021, 18:23:44 »
emre özcan görüntüler ve istatistiklerle çok iyi özetlemiş dünkü maçı ve mevcut sorunları.
https://t.co/QnUTUcqP31

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #251 : 01 Ekim 2021, 18:49:36 »
gustavo sahadayken özellikle topun bizde kaldığı maçlarda pas kalitemiz,akıcılığımız çok geriye gidiyor.geçen yıl hatırlayanlar vardır belki ben gustavo’nun oynamaması gerektiğini düşünenlerdendim nitekim sezona çok iyi girse 3.ayda sorunlar ortaya çıkmaya başladı.

özellikle geride tisserand yokken gustavo iyice anlamsız bi hale geliyor.çünkü oyunun yönünü değiştirmiyor,dribling yok hiçbir farklılık yok.bence merkezde sosa zajc ikilisini beraber kullanmak topu daha iyi kullanmamızı sağlar.illa gustavo oynayacaksa stoper seviyesinin üstünde bi pas kalitesi var geriye çekip geriden daha iyi oyun kurabiliriz belki.
tisserand kim/gustavo  szalai
ferdi  sosa  zajc/irfan  muhammed
     mesut/irfan    berisha
            enner
bence bu kadro teknik kapasitemizin top seviyede olacağı kadrolardan biri.muhammed de teknik oyuncu bunu hissettiriyor her topa değdiğinde.mesut ve diri bir irfan’ı aynı anda kullanmak da özellikle berisha skor performansını artırırsa çok faydalı olur.
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2021, 18:49:57 Gönderen: efeovic »

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #252 : 01 Ekim 2021, 19:09:28 »
gustavo sahadayken özellikle topun bizde kaldığı maçlarda pas kalitemiz,akıcılığımız çok geriye gidiyor.geçen yıl hatırlayanlar vardır belki ben gustavo’nun oynamaması gerektiğini düşünenlerdendim nitekim sezona çok iyi girse 3.ayda sorunlar ortaya çıkmaya başladı.

özellikle geride tisserand yokken gustavo iyice anlamsız bi hale geliyor.çünkü oyunun yönünü değiştirmiyor,dribling yok hiçbir farklılık yok.bence merkezde sosa zajc ikilisini beraber kullanmak topu daha iyi kullanmamızı sağlar.illa gustavo oynayacaksa stoper seviyesinin üstünde bi pas kalitesi var geriye çekip geriden daha iyi oyun kurabiliriz belki.
tisserand kim/gustavo  szalai
ferdi  sosa  zajc/irfan  muhammed
     mesut/irfan    berisha
            enner
bence bu kadro teknik kapasitemizin top seviyede olacağı kadrolardan biri.muhammed de teknik oyuncu bunu hissettiriyor her topa değdiğinde.mesut ve diri bir irfan’ı aynı anda kullanmak da özellikle berisha skor performansını artırırsa çok faydalı olur.
Bu yazdığın kadro kapanan takımları çözer ligin zayıf takımları için ideal ama yapılan her top kaybı pozisyon olarak döner kalemize ve Gustavo'dan aldığın önde basma katkısını da alamazsın bu isimlerden, hoca herkesi rotasyona soktu Gustavo'yu sokmadı adamda bitti Giresun kağıt üstünde idealdi
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2021, 19:24:44 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimiçi efeovic

• Üye
    • @efeerolus
« Yanıtla #253 : 01 Ekim 2021, 19:30:24 »
Bu yazdığın kadro kapanan takımları çözer ligin zayıf takımları için ideal ama yapılan her top kaybı pozisyon olarak döner kalemize ve Gustavo'dan aldığın önde basma katkısını da alamazsın bu isimlerden, hoca herkesi rotasyona soktu Gustavo'yu sokmadı adamda bitti Giresun kağıt üstünde idealdi
savunma hattını iyice ileri çıkarır yakın oynarsak topu da hemen kaparız bence gustavo olmasa da.bizim sorunlarımızdan biri savunma üçlüsü bazen çok geride kalıyor kopuyolar ön tarafla.dün mesela orta sahada bi top sekti gustavo ileride kalmıştı szalai de çok gerideydi rakip oyuncu 2 adım koşup aldı topu.
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2021, 19:30:48 Gönderen: efeovic »

Çevrimiçi Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #254 : 01 Ekim 2021, 19:48:47 »
savunma hattını iyice ileri çıkarır yakın oynarsak topu da hemen kaparız bence gustavo olmasa da.bizim sorunlarımızdan biri savunma üçlüsü bazen çok geride kalıyor kopuyolar ön tarafla.dün mesela orta sahada bi top sekti gustavo ileride kalmıştı szalai de çok gerideydi rakip oyuncu 2 adım koşup aldı topu.
O birazda Novakla alakalı ters geldi dün sağ taraf, dediğin gibi rakibin dengesini bozmak ve sayıca üstünlüğü sağlamak için Tisserand ve Szalai çok önemli çok arıyoruz Tisserand'ı şuan çünkü hem oyun kuruyorlar hem de hücuma çıkıp rakip dengeyi bozuyorlar

Gustavo hem yorgun hem de Mhy ile olmuyor, demin Emre Özcan-Orhan Uluca'nın dinledim mesela 2.golde Mhy rakip stopere baskı yapmış orada Valencia ve Pelkas yapmalıydı diyorlar bu sefer orta sahada boş kalıyor press başarısız olunca rakip rahat geçiyor. Başakşehir maçından sonra demiştim bence bize orta sahada şart Gedson tipi çok iyi olur

Ayrıca Osayi'yi çok eleştiriyorlar oyunu genişletmeye yardımcı olmuyor diye onun hücum yönünü bizde eleştiriyoruz belki Nazım daha faydalı olur sisteme alıştıysa
« Son Düzenleme: 01 Ekim 2021, 19:51:24 Gönderen: Samet_GFB »