Gönderen Konu: 2020 Tokyo Olimpiyatları  (Okunma sayısı 78197 defa)

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
Ynt: 2020 Tokyo Olimpiyatları
« Yanıtla #150 : 27 Temmuz 2021, 12:35:27 »
Buzim grup cok zorlu. Amerika, İtalya, cin, rusya ayni gruba gelmis. Diger grupta brezilya ve sırplar var. İtalya ve sırplar tam kadro gelince çekişme daha büyük oluyor.
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2021, 12:35:44 Gönderen: iloturo »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #151 : 27 Temmuz 2021, 12:45:44 »
Buzim grup cok zorlu. Amerika, İtalya, cin, rusya ayni gruba gelmis. Diger grupta brezilya ve sırplar var. İtalya ve sırplar tam kadro gelince çekişme daha büyük oluyor.

Bizde Voleybolde kesinlikle kötü değiliz ama dev aynasında da görmemek lazım kendimizi .Bırakmamalıydık seti alıp puana oynamalıydık çalışmalıydık.

Alınan her puan değerli.
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2021, 12:46:19 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #152 : 27 Temmuz 2021, 12:50:36 »
Cambagesiz Avustralya çok sıradan.Belçika sonuca rahat gitti.Dövüş sporlarından judo en sevdiğim spor güreşin benzeri.Çok hoş.Akıl oyunlarıda var.Kunta kintelik yok.
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2021, 12:53:49 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #153 : 27 Temmuz 2021, 13:23:01 »
Avustralya daha bir kaç gün önce hazırlık maçında Amerikayi yendi. Meeseman yine mükemmel oynadı bugün. Fransa ise hayal.kirikligina devam ediyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #154 : 27 Temmuz 2021, 13:33:59 »
Avustralya daha bir kaç gün önce hazırlık maçında Amerikayi yendi. Meeseman yine mükemmel oynadı bugün. Fransa ise hayal.kirikligina devam ediyor.

Olimpiyat havası işte.Kolay çözüldüler.

Bu arada 200 kelebekte Defne 1 sporcuyu geçerek son 16 yaptı.Baraj yüksek olduğundan 17 sporcu katılmış.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #155 : 27 Temmuz 2021, 14:21:02 »
Doncic 22 yaşında ve 2 yıldır 30s 10a 10r ortalamalarıyla oynuyor NBA'de. Ne LeBron ne de Kobe 20 yaşındayken bu seviyede değildi, MJ'i bilmiyorum ama sanmıyorum 20 yaşındayken NBA'de bile değildir.

Ne Nowitzki, ne Petrovic ne de Ante. Doncic gelmiş geçmiş en iyi Avrupalı oyuncu bana göre. Basketbol tarihinin gelmiş geçmiş en iyi oyuncusu olabilir, bu tamâmen kendi elinde.
Daha yeni şampiyon olmuş, son maçında 50 atmış Antetokoumpo'yu neden kimse adamdan saymıyor ya? :D Doncic önce savunma yapmayı öğrensin de sonra bakarız en büyük muhabbetlerine.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı cansipor17

• Üye
  • Yer: Çanakkale
« Yanıtla #156 : 27 Temmuz 2021, 15:46:28 »
Daha yeni şampiyon olmuş, son maçında 50 atmış Antetokoumpo'yu neden kimse adamdan saymıyor ya? :D Doncic önce savunma yapmayı öğrensin de sonra bakarız en büyük muhabbetlerine.

Gianniste üçlük ve serbest atmayı öğrensin  o zaman abi :) İkisi de çok büyük oyuncular ancak giannis 22 yaşındayken Doncic kadar özel bir oyuncu değildi istatistikler ortada. Doncic daha büyük potansiyel ve gerçekten kendi etrafını giannisten çok daha fazla etkileyen bir isim. Giannis MVP iken bile yunanistan milli takımına doncic kadar etki edemedi çünkü oyun tarzı o adamın, yapacak bir şey yok

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #157 : 27 Temmuz 2021, 15:49:44 »
Jimnastiğe bayılıyorum.Muazzam dal estetik zerafet kuvvet.Doping skandalıda yok gibi.Tek Amerikan kadın takımı tacizle sarsıldı eski yardımcı koç hapsi boyladı 20 sene yemiş utanmaz herif.

Pedofoli insanlık suçudur insanlık.Amerikada affı yok hiç biryerde olmamalı ağır yaptırımlar şart.
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2021, 15:51:59 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
« Yanıtla #158 : 27 Temmuz 2021, 16:05:26 »
Böyle bir tartışmanın yeri mi bilmiyorum ama Jordan farklı bir karakterdi. Zorba bir diktatör gibi... Boşuna majesteleri denmedi ona. Kazanmayı takıntı haline getiren bir oyuncuydu. NBA’deki ilk sezonunda takımın lideri olmuştu. Diğer oyuncuların hiç biri Jordan’ın kişilik özelliklerine yaklaşamaz bile.

Doncic tek başına Dallas’ı şampiyon yapabilir ama bunun sürekliliğini sağlayabilecek inatçılığı var mı onu bilmiyorum. Göreceğiz.

GOAT sıralamama 4. sıradan girebilecek bir potansiyele sahip yine de bu çocuk.

1. Jordan
2. Dr J
3. Kobe
4. ...

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #159 : 27 Temmuz 2021, 16:20:58 »
Böyle bir tartışmanın yeri mi bilmiyorum ama Jordan farklı bir karakterdi. Zorba bir diktatör gibi... Boşuna majesteleri denmedi ona. Kazanmayı takıntı haline getiren bir oyuncuydu. NBA’deki ilk sezonunda takımın lideri olmuştu. Diğer oyuncuların hiç biri Jordan’ın kişilik özelliklerine yaklaşamaz bile.

Doncic tek başına Dallas’ı şampiyon yapabilir ama bunun sürekliliğini sağlayabilecek inatçılığı var mı onu bilmiyorum. Göreceğiz.

GOAT sıralamama 4. sıradan girebilecek bir potansiyele sahip yine de bu çocuk.

1. Jordan
2. Dr J
3. Kobe
4. ...
Peki kriter nedir? Doncic muhtemelen kariyerini Dr J ve Kobe’nin çok daha üstünde bitirme potansiyeline sahip.

Tarihte belki de Wilt’ten beri böyle bir anormal skor makinesi görmedim ben.
Jordan ve Kobe’de büyük skorerler ama Doncic döneminin avantajını kullanarak tarihin en absürt istatistiklerini yapma potansiyeline sahip biri.

Bence Giannis oyun tarzı nedeniyle böyle bir sıralamaya girmesi mümkün değil.Kendisinin 3-4 beden büyük versiyonu var LeBron,gerçek basketbolun oynandığı zamandan kalma son isimlerden...

Doncic 2000’lerde muhtemelen oynardı ve yine yıldız olurdu.Ancak,ben o dizlerin o vücudu daha fazla kaldıracağını düşünmüyorum.Kariyerinin belli bir kısmı sakatlıktan dolayı yok olacak.
Bence Giannis savunma bilmeyen,kendini basketbolcu olarak gösteren tiplerin muazzam ürünüdür.

Henüz daha ikiside genç ve bakalım neler olacak.
Beal’ın bile 30 sayı ortalama tutturduğu bir ligte Jordan 45 sayı rahatlıkla tuttururdu.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #160 : 27 Temmuz 2021, 16:33:29 »
Bizi yakından ilgilendiren Amerika-Çin başladı.Gece seansında mutlak takım sporu oluyor.Genelde Voleybol oluyor.Arada birde önceki maç uazamışşsa temizlik yapılıyor ayrıca.

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #161 : 27 Temmuz 2021, 16:36:18 »
Bizi yakından ilgilendiren Amerika-Çin başladı.Gece seansında mutlak takım sporu oluyor.Genelde Voleybol oluyor.Arada birde önceki maç uazamışşsa temizlik yapılıyor ayrıca.
3-0 bitti o maç :D Sabah 5.30 maçıydı
« Son Düzenleme: 27 Temmuz 2021, 16:44:09 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Sapere

• Üye
  • Yer: Bostancı
« Yanıtla #162 : 27 Temmuz 2021, 16:36:56 »
Peki kriter nedir?

1. Fundamental & Estetik tavır
2. Eye of the tiger :)
3. Lider/Kahraman vasfı
4. Kitleleri/Basketbol severleri etkileme yeteneği
5. Yüzük sayısı
6. İstatistik

PS: Şampiyon olmak için; takım değiştiren yetmedi yanına ikişer üçer all star ekleyen adamı GOAT listesine koymam.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #163 : 27 Temmuz 2021, 16:41:05 »
Peki kriter nedir? Doncic muhtemelen kariyerini Dr J ve Kobe’nin çok daha üstünde bitirme potansiyeline sahip.

Tarihte belki de Wilt’ten beri böyle bir anormal skor makinesi görmedim ben.
Jordan ve Kobe’de büyük skorerler ama Doncic döneminin avantajını kullanarak tarihin en absürt istatistiklerini yapma potansiyeline sahip biri.

Bence Giannis oyun tarzı nedeniyle böyle bir sıralamaya girmesi mümkün değil.Kendisinin 3-4 beden büyük versiyonu var LeBron,gerçek basketbolun oynandığı zamandan kalma son isimlerden...

Doncic 2000’lerde muhtemelen oynardı ve yine yıldız olurdu.Ancak,ben o dizlerin o vücudu daha fazla kaldıracağını düşünmüyorum.Kariyerinin belli bir kısmı sakatlıktan dolayı yok olacak.
Bence Giannis savunma bilmeyen,kendini basketbolcu olarak gösteren tiplerin muazzam ürünüdür.

Henüz daha ikiside genç ve bakalım neler olacak.
Beal’ın bile 30 sayı ortalama tutturduğu bir ligte Jordan 45 sayı rahatlıkla tuttururdu.
Boş tartışmalar bunlar sevgili kardeşim. LeBron tarih boyunca tartışılacak. Bu önemli değil. Gelmiş geçmiş en büyük isimlerden birisi. Kimilerine göre en büyüğü. Bugün curryden, durante, irvingden, hardena kadar hatta seneye leonardi isteyen doncicin dallasina kadar kimse tek başına takimi şampiyon yapamaz. Yan parçalar şart. Bu söylemler kompleksten öte gitmeyen şeyler. Yorma kendini.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #164 : 27 Temmuz 2021, 17:30:12 »
3-0 bitti o maç :D Sabah 5.30 maçıydı

Evet bende bunu tam yazacaktım.Canlıyı görünce var maç Kimin maçı.Çok iyi oldu bu skor.6 saat korkunç fark diğer ülkelerle 7.