Gönderen Konu: 2020 Tokyo Olimpiyatları  (Okunma sayısı 78220 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: 2020 Tokyo Olimpiyatları
« Yanıtla #180 : 28 Temmuz 2021, 00:54:09 »
çıkmaz abi her ne kadar temas olsada her gün teste giriyorlardır muhtemelen, boks-güreş madalya umutlarımız olacak bakalım nasıl geçecek gelecek hafta

Boks kötü gidiyor.Halter öyle.Jimnastik bireysellerde neler yapacağız bakalım baya heyecan oldu teşekkürler çoçuklara.Yatırıma devam kızlarda gelişmeli.

Halka madalya umudumuz olan branş.

Yasemini çok beğendim okçu kızımız çinliler her dalda zor sabah yakalayamadım baktım bant.Bravo kız madalya alabilir rakiplerine baktım yenebilir.Günlük perfonmans çok önemli.
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2021, 00:57:25 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
  • Yer: Ankara
« Yanıtla #181 : 28 Temmuz 2021, 00:59:16 »

Boks kötü gidiyor.Halter öyle.Jimnastik bireysellerde neler yapacağız bakalım baya heyecan oldu teşekkürler çoçuklara.Yatırıma devam kızlarda gelişmeli.

Halka madalya umudumuz olan branş.
Halter bitti herhalde artık Naim ve Halil'den sonra sürekli doping haberleri çıktı, boksta çeyrek finale çıktı bir boksörümüz belki alırız madalya
jimnastikten hiç anlamıyorum ben :)

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #182 : 28 Temmuz 2021, 01:03:32 »
Okcular'a bende bakıyorum hatta eski mücadelelere sardım bu ara hem Mete hem de Yasemin çok başarılı yarın Mete yarışacak galiba. Yasemin Çinli rakibini elerken kalp atışını gösterdiler ya 2kat daha hızlıydı ona rağmen eledi
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2021, 01:07:24 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #183 : 28 Temmuz 2021, 01:13:35 »
Okcular'a bende bakıyorum hatta eski mücadelelere sardım bu ara hem Mete hem de Yasemin çok başarılı yarın Mete yarışacak galiba. Yasemin Çinli rakibini elerken kalp atışını gösterdiler ya 2kat daha hızlıydı ona rağmen eledi

Koreli dehşet genç bireysel elendi bu Mete için avantaj olabilir.Felaket yetenek.3-1 öndeyken Almana elendi.

17 yaşındaki Koreli takım oyunlarının kazanılmasında pay sahibiydi.Hoş kardeş ülke Kore.Kuzeyde iyi bence.Birleşmeliler.
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2021, 01:16:50 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Samet_GFB

• Genel Moderatör
  • Üye
« Yanıtla #184 : 28 Temmuz 2021, 01:23:34 »

Koreli dehşet genç bireysel elendi bu Mete için avantaj olabilir.Felaket yetenek.3-1 öndeyken Almana elendi.

17 yaşındaki Koreli takım oyunlarının kazanılmasında pay sahibiydi.Hoş kardeş ülke Kore.Kuzeyde iyi bence.Birleşmeliler.
Koreli elemanı youtube'da geçmiş müsabakalarda görmüştüm istatistikleri çok iyiydi elendiğini bilmiyordum. Genelde ben seçerek izliyorum voleybol-tenis-basket bugünkü seçimlerim rusya-brezilya erkek voleybol, fransa-çekya, fognini-medvedev yeterli bana
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2021, 01:24:49 Gönderen: Samet_GFB »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #185 : 28 Temmuz 2021, 01:27:52 »
Koreli elemanı youtube'da geçmiş müsabakalarda görmüştüm istatistikleri çok iyiydi elendiğini bilmiyordum. Genelde ben seçerek izliyorum voleybol-tenis-basket bugünkü seçimlerim rusya-brezilya erkek voleybol, fransa-çekya, fognini-medvedev yeterli bana

Çok sevdiğim kürekte erken koşuluyor.Manyak bu organitörler.Bir yarışçı çok ciddi grip olmuş.Su branşlarının çoğu aşırı erken.

Neyse tekrarları var.Hayvanlar aleminden olimpiyatlara katılan tek dost Atlar.Binicilik at terbiyesi gibi branşlar var. :D ;) :)
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2021, 01:34:34 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #186 : 28 Temmuz 2021, 08:00:00 »
Tatum her kaybeden takımın parçası olacak gibi duruyor kariyeri boyunca :D
Ben olsam hayatta kaybeden Amerikan takımı oyuncularını bir daha olimpiyata çağırmazdım.
Koskoca takımda bir tane uzun yok.Kalas Adebayo gibi overrated eleman ve troll McGee dışında.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
« Yanıtla #187 : 28 Temmuz 2021, 09:12:17 »
En iyi üçüncülük mücadelesi için ABD büyük avantaj elde etti 😀😏
FENERBAHÇE

Çevrimdışı iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #188 : 28 Temmuz 2021, 09:44:58 »
Tsitsipas da elendi. Dusus devam ediyor. Barty teklerden sonra çiftlerde de elendi. Karisik ciftler kaldi bir tek. Oradaki ortağına yazik.

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #189 : 28 Temmuz 2021, 10:10:20 »
Tatum her kaybeden takımın parçası olacak gibi duruyor kariyeri boyunca :D
Ben olsam hayatta kaybeden Amerikan takımı oyuncularını bir daha olimpiyata çağırmazdım.
Koskoca takımda bir tane uzun yok.Kalas Adebayo gibi overrated eleman ve troll McGee dışında.
Uzun dominasyonunun oldugu yillardan sonra artık adam akilli uzun oyuncu cikmiyor nba'de. Atici bir nesil var, orta sahayı gecer geçmez potaya sallayan, basket atınca da seyircileri memnun eden. Alan memnun satan memnun. Şimdiki uzunlar bile dışarıdan sut atma derdinde. O nedenle zaten dominant bir uzunlari cok yok.
Ote yandan bugunku mac bir tepki maçıydı. Sampiyon yine olabilirler demiştim ama ruhsuz oyunlarını bir kenara bırakıp kazanmaya odaklanmalari ve takim olarak oynamaları sart. Kazanilan para yada nbadeki istatistikler konuşmuyor sahada. Mucadele konuşuyor.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #190 : 28 Temmuz 2021, 11:52:15 »
Bartynin mazareti var.Stefanos o finalin etkisinden çıkamadı toparlar.Barty önce Garrosta sakatlandı wimbledona katıldı.Orada şampiyon oldu hazırlık yapamadan olimpiyat çok yük bindi.

Slamn almış oyuncuya laf etmem mükemmel sporcu Barty.Osakada kendini kendinin rakibi.Avustralyayı aldı.Taze wimbledon şampiyonu hep istim üstünde gidemezsin.
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2021, 11:53:08 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #191 : 28 Temmuz 2021, 11:58:30 »
Dün akşam saatlerinde uyumam işe yaradı aslında tam yatıyordum 2 sularında kürek finalleri başladı izledim akabinde yüzme neden bu kadar erken harcadılar 2 olimpik branşı sabahladım ilginç oldu.

Amerika rezil oldu 1-2 dal hariç havuzda geçildiller alma ah çıkar böyle kofti işler kim yaparsa kızıyorum ben.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #192 : 28 Temmuz 2021, 12:02:09 »
Daha branşlar var tabi.Ledecky yıldız yüzücüleri Titmusa geçildi.1500m Ledeckyi aldı.1500 havuzdaki en sıkıcı yarış.Açık yüzme branşına kaydırılıp kaydırılmayacağı tartışılıyor.
« Son Düzenleme: 28 Temmuz 2021, 12:04:12 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı iloturo

• Üye
« Yanıtla #193 : 28 Temmuz 2021, 12:53:33 »
Bartynin mazareti var.Stefanos o finalin etkisinden çıkamadı toparlar.Barty önce Garrosta sakatlandı wimbledona katıldı.Orada şampiyon oldu hazırlık yapamadan olimpiyat çok yük bindi.

Slamn almış oyuncuya laf etmem mükemmel sporcu Barty.Osakada kendini kenrdinin rakibi.Avustralyayı aldı.Taze wimbledon şampiyonu hep istim üstünde gidemezsin.
Barty hic bir zaman istim üstünde gitmedi ki? O zaman bir turnuva alan 1-2 ay mazeretim var benim diye takılsın kafasina gore.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #194 : 28 Temmuz 2021, 13:31:22 »
Sakatlık etkiliyor.Wta en istikrarlı ismi.İstiyoruz ki hep aynı gitsin oyuncu.Olimpiyatlarda kimler elenmedi ki.

Bu arada Almanya futbolda gruplarda elendi.Kruse diğer kaçakta oynuyormuş.