Gönderen Konu: 2020 Tokyo Olimpiyatları  (Okunma sayısı 78091 defa)

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
Ynt: 2020 Tokyo Olimpiyatları
« Yanıtla #300 : 29 Temmuz 2021, 18:54:56 »
Çini korona uygulanan devlet baskısı yurtdışına çıkamama yasakları çok etkilemiş.Bu kadar kaliteli takım yoksa 1 puanda kalmazdı.Turnuva bitimi koçlarına kesilir fatura.

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #301 : 29 Temmuz 2021, 19:02:14 »
Arkadaslar, lakers ve nets sakatlik yaşamasaydı zaten giannis, milwaukee falan konusulmayacakti. Bunu göz ardı etmemek lazım.
Onu hiç bilemeyiz maalesef zira Nets için bir antitez varsa o da Milwuakee'ydi.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Umut

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Berlin
  • 1899
« Yanıtla #302 : 29 Temmuz 2021, 19:04:17 »
Abi saygı duyuyorum fikrine amacım farklı bir şeyler öğrenmek. Yapı konusuna katılıyorum geçekten josh richardson beklenilen seviye de katkı verse ( 2 yönlü yani) ve porzingis daha etkili kullanılsa dallas batı finali oynamaktan uzak değildi. Ve gerçekten süperstar olsan bile yanına çok iyi oyuncular gerekiyor. Giannis son 3 4 yıldır bucks ile burada tıkandı hep ki yanında middleton gibi bir de allstar vardı adam kendi de sorun çözebiliyor ona rağmen hep hayal kırıklığı yaşadılar ta ki Giannis için (kontrat yenileme olayı malum ) bucks tüm gemileri yakıp holidayi alana kadar ki oyunun 2 yönünde de ne kadar etkili olduğunu play off ta gördük.

Bence Yanında ciddi liderler olmadan ne başarabileceğini bu olimpiyatlar da slovenya ile göreceğiz abi avrupa şampiyonu olurlarken dragiç gibi neredeyse NBA'de All Star sınırında bir oyuncu ve lider vardı takımında ama şimdi yok.  Bu takıma madalya dahi kazandırırsa ne derece bir winner olduğunu görmüş oluruz.
Doncic lider olamaz değil benim kastım, yanlış olmasın. Doncic fazla tek yönlü bir oyuncu ve onu dengeleyecek bir sert saha içi lideri lazım, kastım bu.
Kara deryalarda bir FENERsin!

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #303 : 29 Temmuz 2021, 19:09:35 »
Atletizmde sırıkla atlama dünya şampiyonu Andrewsde test pozitif çıkmış.Olimpiyatlardan ağlayarak çekildiğini açıklamış.Hırsa bak.Önce sağlık Andrew.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
  • Yer: KADIKÖY
« Yanıtla #304 : 29 Temmuz 2021, 20:25:11 »
Onu hiç bilemeyiz maalesef zira Nets için bir antitez varsa o da Milwuakee'ydi.
Tabiki oynanmayan bir seri ile ilgili katı konusamayiz ama ben irving tüm seri olsaydı maksimum 1 maç verirdi nets diye düşünüyorum. Lakers ise Brooklyn hariç tüm takımları altederdi. Zira çok rahat eleyecekleri Phoenix çok rahat final yaptı.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #305 : 29 Temmuz 2021, 22:59:01 »
Aaaaaaaaa aaaaaaaaaa Abd kendi spor dalı olan softballda kadınlarda kaybetmiş Japonya sürklase etmiş.Baktım finale az anlıyorum ama Rugby biraz daha kolay zor oyun karışı öğrenmeye çalışıyorum.

Fena olmuşlar yüzler düşmüş.Yeni eklenen branşlara merak ilgiyle bakıyorum saygıda var.
« Son Düzenleme: 29 Temmuz 2021, 23:07:27 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #306 : 30 Temmuz 2021, 08:05:17 »
Kürekin maestro yarışmaşını 8 tekte Yeni zelanda kazandı.Kadınlarda Kanada.Süper finalle bitti kürek.

İngiltere Almanyaya geçildi.Çok üzücü bu sporda hem bizim hem Galatasaray diğer Çayırova gibi klüpler yatırım yapsada olimpiyatta dünya şampiyonalarında yokları oynuyoruz.Artı Yunanistan Hırvatistan Romanya çeşitli kategorilerde zafere ulaştı.

Çok üzücü spordaki noktamız o kadar emek veriliyor eyvellah ama büyük organizasyonlarda yokuz.Spor aşığı biri olarak çok üzülüyorum.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #307 : 30 Temmuz 2021, 11:22:05 »
Oyuncuların yenilgiyi baştan kabul edip bu şekilde çıkmalarını kabul etmiyorum arrtık maç satma durumları sezinliyorum.Nadala Federere şahin kesilen sporcular süt dökmüş kedi gibi.E yener tabi.
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2021, 11:22:28 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #308 : 30 Temmuz 2021, 11:27:33 »
Zverev beğenirsiniz beğenmezsiniz 1 oyun alacak oyuncumu o kadar da değil.Oyuıncularda bırakmuış yolunu açmış rekor kırsın istiyor.Anlaşılmış bu maçlar incelenmeli.

Yılların Novağı ederi belli uzaylıymış biyonikmiş.Geçelim şu işleri.Yarı finaldeki oyuna bak istemiyor ısırmıyor Sasha.
« Son Düzenleme: 30 Temmuz 2021, 11:29:18 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #309 : 30 Temmuz 2021, 11:36:17 »
Zverev beğenirsiniz beğenmezsiniz 1 oyun alacak oyuncumu o kadar da değil.Oyuıncularda bırakmuış yolunu açmış rekor kırsın istiyor.Anlaşılmış bu maçlar incelenmeli.

Yılların Novağı ederi belli uzaylıymış biyonikmiş.Geçelim şu işleri.Yarı finaldeki oyuna bak istemiyor ısırmıyor Sasha.
Novak yolumu açın kazandığım milyon eurolari size mi vereyim diyor?

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #310 : 30 Temmuz 2021, 11:49:20 »
Nıovağın birşey yapmasına gerek kalmadan sporcular rakipleri imha ediyor kendi kendini.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #311 : 30 Temmuz 2021, 11:51:55 »
Novak yolumu açın kazandığım milyon eurolari size mi vereyim diyor?

Bu normal değil İlhan Bey.Novağı bilmesek.Bencr dümdüz basit oynayan rakip hatasını bekleyen returnleri olan bir isim birde kısa toplar.Özgüven var bende de olur oynamıyorlar çıkarken beyaz bayraklar sallıyor normal değil.Gençler diğer 2 devi artık kolay geçiyor ki Nadal Federer temaşa yönü vuruş çeştliliği çok daha iyi olan isimler.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #312 : 30 Temmuz 2021, 12:17:14 »
Badminton çok güzel oyun.

Çevrimiçi iloturo

• Üye
« Yanıtla #313 : 30 Temmuz 2021, 12:18:12 »

Bu normal değil İlhan Bey.Novağı bilmesek.Bencr dümdüz basit oynayan rakip hatasını bekleyen returnleri olan bir isim birde kısa toplar.Özgüven var bende de olur oynamıyorlar çıkarken beyaz bayraklar sallıyor normal değil.Gençler diğer 2 devi artık kolay geçiyor ki Nadal Federer temaşa yönü vuruş çeştliliği çok daha iyi olan isimler.
Çoğuna katılıyorum. Novakin hangi yonu daha iyi desek baya düşünürüz. Savunmasi, inatçılıgi ve
rakipleri üzerinde kurdugu psikolojik baskı. Bunun dışında servis, backhand, forehand,  vole hepsinden biraz var ama hiçbiri kusursuz değil. Mental yönü de inanilmaz kuvvetli. Federer dahi moralmen çöktüğü için çok mac ve kupa vermiştir ama novak da bu durum minimal düzeyde.

Çevrimdışı kenz

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: İstanbul
« Yanıtla #314 : 30 Temmuz 2021, 12:19:22 »
1-1 oldu.