"Ben Fenerbahçe'ye ikinci olmak için gelmedim"Zeljko Obradovic
0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
Djokovic'in kariyerindeki en acı yenilgilerden biri oldu ve olimpiyat altınını yine göremedi. İlk seti 6-1 al, 2. sette break avantajıyla 3-2 öne geç, sonraki 11 oyunun 10'unu kaybet. Zverev'e helal olsun.
3 set üzerinden oynamakta etkendi finale kadar şimdi 5 set final bakalım hadi zverev amerika açığın telafisi
21 yapacaksa bile Avustralya açıkta yapsın çünkü Amerika açıkta yapması bu başarıyı daha epik yapar.2019'da sakatlık yaşadı ve baya tepki aldı,geçen yıl diskalifiye oldu vs...4/4 daha da ürkütücü geliyor bana.Umarım Nadal depresyonu yenmiştir ve tenise odaklanacak zamanı bulmuştur.
Psikolojisini kestirmek zor bu yenilgiye nasıl reaksiyon verecek görmek lazım her olimpiyatta sürpriz yaşadı bu sefer zirve oldu benceNadal'ın sert kortta Djokovic'i yeneceğine dair benim inancım çok düşük çünkü eşleşmelere kadar silindir gibi geliyor finalde ne oluyor anlamıyorum daha korta çıkarken yüzünden gerginlik akıyor, Amerika öncesi Kanada yada Cincinati'de eşleşip yenerse özgüven kazanır belki
Yasemin finale kaldı.Serisinde 6'ıncı oldu.Capelloda son 16 yaptı.İki devşirme sporcumuz güzel temsi ediyor teşekkürler.Capello sevimli çok.