Gönderen Konu: 2020 Tokyo Olimpiyatları  (Okunma sayısı 65577 defa)

0 Üye ve 7 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı badboys

• Üye
  • Yer: İstanbul
  • Detroit Pistons-Fenerbahçe
Ynt: 2020 Tokyo Olimpiyatları
« Yanıtla #750 : 07 Ağustos 2021, 06:43:10 »
Durant sapıttı yine.

Fransızlar kene gibi yapışıyor her takıma.
« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2021, 06:44:49 Gönderen: badboys »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı badboys

• Üye
« Yanıtla #751 : 07 Ağustos 2021, 06:52:40 »
ABD’nin yıldızı Heurtel maçın kaderini değiştirdi.

Tom abi sana bu sene Allah sabır versin.Heurtel ile geçmez bu yıl :D
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
  • Yer: İstanbul/Kadıköy
    • Güzel Sok, Ark Apt Daire 2
« Yanıtla #752 : 07 Ağustos 2021, 06:53:44 »
Doping yapmyacak tek ülke varsa oda Japonyadır.Çinden beklenir o.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #753 : 07 Ağustos 2021, 06:58:00 »
Durant her türlü alkışı saygıyı hakediyor.İlk çıktığından beri en beğendiğim sporcu.Ben Nba yıldızıyım ya demiyor pis işleri bile yapıyor.Böyle sporccuları ülke ayırtetmeksizin alkışlarım.

Yan yana gelsek foto çekilmek isterim.Tebrikler.Fransada karekter koydu iyi milli takım olduğunu gösterdi.Gerekli farkı koydu Abd 8 yeter zaten.
« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2021, 06:58:33 Gönderen: Tom Hanks »

Çevrimdışı badboys

• Üye
« Yanıtla #754 : 07 Ağustos 2021, 07:05:08 »
Yine 4.çeyrekte tutulacak mı ABD?
Fransa ilk maçtaki gibi bir sürpriz yapabilir mi merak ediyorum.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı badboys

• Üye
« Yanıtla #755 : 07 Ağustos 2021, 07:19:01 »
Neler oluyor neler!
FENERBAHÇE

Çevrimdışı badboys

• Üye
« Yanıtla #756 : 07 Ağustos 2021, 07:23:43 »
ABD olimpiyat şampiyonu oldu.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #757 : 07 Ağustos 2021, 07:32:55 »
Güle oynaya şampiyon oldular.Olimpiytta basketbol sportif eğlence olarak oynanıyor.O kadar belliydi ki şampiyon olacakları.

Mvp ödülü varesa Durantın.

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
  • Yer: Antalya
« Yanıtla #758 : 07 Ağustos 2021, 07:53:09 »
ABD: 87 Fransa: 82
Özetlersek: Tek tek bakınca çok iyi isimlerin olduğu montaj oyuncular grubu, müthiş bir kimya yakalamış, birbirini iyi tanıyan ve tamamlayan gerçek bir takımı yendi. Üstelik rol dağılımı oturmamış bu derleme iyi oyuncular, turnuva boyunca el freni olan kendi koçları Greg Popovic'i de yendi.
« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2021, 08:07:02 Gönderen: Hakan Yaman »

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #759 : 07 Ağustos 2021, 08:06:14 »
Durant her türlü alkışı saygıyı hakediyor.İlk çıktığından beri en beğendiğim sporcu.Ben Nba yıldızıyım ya demiyor pis işleri bile yapıyor.Böyle sporccuları ülke ayırtetmeksizin alkışlarım.

Yan yana gelsek foto çekilmek isterim.Tebrikler.

Kevin Durant hakikaten başka bir gezegenden gelmiş... Kareem gibi, Magic gibi, Bird gibi, Jordan gibi basketbolu basketbol yapanlar arasına adı yazılacak. Onun büyük oyunlarına uluslararası turnuvalarda da şahitlik edebildiğimiz için çok şanslıyız.

Çevrimdışı badboys

• Üye
« Yanıtla #760 : 07 Ağustos 2021, 08:06:53 »
ABD: 87 Fransa: 82
Özetlersek: Tek tek bakınca çok iyi isimlerin olduğu montaj oyuncular grubu, müthiş bir kimya yakalamış, birbirini iyi tanıyan ve tamamlayan gerçek bir takımı yendi. Üstelik rol dağılımı oturmamış bu derleme iyi oyuncular, turnuva boyunca el freni olan kendi koçları Greg Popovic'i de yendi.

Durant hakikaten başka bir gezegenden gelmiş gibi... Onun büyük oyunlarına uluslar arası arenada da şahitlik edebildiğimiz için şanslıyız.
Popovich gerektiği yerde molayı almadı ve az daha maçı veriyorlardı.Cidden NBA’de bu kadar çok saygınlık kazanmış bir ismin uluslarası arenalarda yaptığı çok ilginç kararlar beni şaşırtıyor.

Hakan Abi’ye katılıyorum,şu kadrodaki oyuncuların 3’ü direkt NBA finalinden geldi.3’ünü kadroya süs diye almışsın ve sadece 6 isimle hazırlanmasına rağmen yine şampiyon oldular.Curry,AD,LBJ,Kawhi gibi mega yıldızları olmamasına rağmen tek bir süper yıldızın varlığı onlar için yeterli oldu.

Bu olimpiyatlar direkt KD’ye yazar,olağanüstüydü turnuva boyunca.
Bence 21.yy’ın Kobe dahil,en büyük skoreri o.Kobe’de büyük skorerdi ama Durant bambaşka bir seviye cidden.
Kobe’nin en büyük şanssızlığı basketbolun en sert olduğu dönemlerden birinde oynamış olmasıdır ama Durant’i fiziği o kadar sıradışı ki,istediği zaman istediği skoru bulabilecek hissiyatı veriyor insana.

Kadınlar finalinde sürpriz olmazsa,2008’den beri Basketbolda fire vermemeye devam ediyorlar.Ancak atletizmdeki başarısızlıkları ülke gündemlerini baya meşgül edecek gibi duruyor.
« Son Düzenleme: 07 Ağustos 2021, 08:08:05 Gönderen: badboys »
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Hakan Yaman

• Yönetici
  • Üye
« Yanıtla #761 : 07 Ağustos 2021, 08:15:12 »
Popovich gerektiği yerde molayı almadı ve az daha maçı veriyorlardı.Cidden NBA’de bu kadar çok saygınlık kazanmış bir ismin uluslarası arenalarda yaptığı çok ilginç kararlar beni şaşırtıyor.

Hakan Abi’ye katılıyorum,şu kadrodaki oyuncuların 3’ü direkt NBA finalinden geldi.3’ünü kadroya süs diye almışsın ve sadece 6 isimle hazırlanmasına rağmen yine şampiyon oldular.Curry,AD,LBJ,Kawhi gibi mega yıldızları olmamasına rağmen tek bir süper yıldızın varlığı onlar için yeterli oldu.

Bu olimpiyatlar direkt KD’ye yazar,olağanüstüydü turnuva boyunca.
Bence 21’yy’ın Kobe dahil,en büyük skoreri o.Kobe’de büyük skorerdi ama Durant bambaşka bir seviye cidden.

Madem takımı Spurs gibi oynatacaksın, neden tek uzunla turnuvadasın. Spurs'de başarısının sırrı uluslararası oyuncularla oturmuş bir sistem kurması idi. Uzun vade yani. Bu basketbol üç günde derleme bir kadroya öğretilecek bir basketbol değil. Oyun sete set kaldığında çaresiz şutlar attılar. Ne zaman ki oyuncuların serbest kalıp oyunu hızlandırdığı bölümler oldu, orada fark yarattılar. 40 dakika tam saha baskı yapacak, ne ofans hatta ne de defans kısmında sete kalmayacaksın ki kadrodaki isimlerin yeteneklerini sonuna kadar kullan.

Dediğim gibi... Amerika, Amerikalı basketbolculara ve Amerikan basketboluna en uzak hocayla buraya gelmekle delilik etti. Bunları bu forumda 2019 dünya kupası öncesi de yazdım. Duruyor. Evet, daha o turnuva başlamadan yazmıştım. İki seneden fazla zaman geçti.

Çevrimdışı badboys

• Üye
« Yanıtla #762 : 07 Ağustos 2021, 08:24:06 »
Madem takımı Spurs gibi oynatacaksın, neden tek uzunla turnuvadasın. Spurs'de başarısının sırrı uluslararası oyuncularla oturmuş bir sistem kurması idi. Uzun vade yani. Bu basketbol üç günde derleme bir kadroya öğretilecek bir basketbol değil. Oyun sete set kaldığında çaresiz şutlar attılar. Ne zaman ki oyuncuların serbest kalıp oyunu hızlandırdığı bölümler oldu, orada fark yarattılar. 40 dakika tam saha baskı yapacak, ne ofans hatta ne de defans kısmında sete kalmayacaksın ki kadrodaki isimlerin yeteneklerini sonuna kadar kullan.

Dediğim gibi... Amerika, Amerikalı basketbolculara ve Amerikan basketboluna en uzak hocayla buraya gelmekle delilik etti. Bunları bu forumda 2019 dünya kupası öncesi de yazdım. Duruyor. Evet, daha o turnuva başlamadan yazmıştım. İki seneden fazla zaman geçti.
Sistem koçu birisi ve bu ABD’nin direkt genlerine aykırı.Aslında bu başarının arkasında ben Steve Kerr’ün olduğunu düşünüyorum,kendisi ABD yapısına an uygun koç ve bu tarz takımlardaki başarısı ile ün kazanmış birisi.

Ginobili,Parker ve Duncan gibi oyun zekası yüksek isimlerle bir gelenek oluşturdu ama şu an vasat kelimesini tam tanımlayacak bir NBA takımı oldular.Basketbol değişiyor ama Popoviç ezberlerinden kaçamıyor.Fransa maçında sürekli aynı hatayı yaptılar ama şansları Gobert’in kötü faul atması oldu.Her pozisyon değiştiler ama bu tür değişme savunması uygulamak istiyorsan her oyuncunun bu yapıya ayak uydurması gerekir.Lillard,Booker gibi oyuncular bu yapıya ters.

Aynı zamanda,o yapıyı korumak istiyorsan o tür oyuncular getirecektin.Bu kadro serbest bıraktığında uçar ama el frenleri kendi koçları olduğu için çok zorlandılar doğal olarak.Djordjevic’teki en büyük korkumda bu olacak,uçması gereken takımı frenlemesi...

Hakan gibi değindiğin gibi roller neredeyse hiç oturmamış,Middleton gereğinden fazla sorumluluk aldı.

Bu turnuva Tatum beni şaşırttı,çok iyi turnuva geçirdi.Bu turnuva gerçek bir stara dönüşmesi için iyi bir adım olabilir.
Lillard ise en büyük hayal kırıklığı oldu elbette.
FENERBAHÇE

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #763 : 07 Ağustos 2021, 08:33:51 »
Yine Fenerbahçe yine finalde kaybettik.Gümüşte iyide 35 yaşında rakibi daha öncede yenmiş.Tebrikler.Erkekler boksun utansın.

Çevrimdışı Tom Hanks

• Üye
« Yanıtla #764 : 07 Ağustos 2021, 08:38:09 »
Turnuvanın bidonu varsa oda Campazzo.Kısa sürede basketbolü çok geri giden oyuncu görmedim.Kral gitti şaklaban döndü.Gerzek senin o fizikle ne işin var Nba liginde.Nerde dünya şampiyonasındaki Campazzo nerde bu olimpiyttaki.